ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…Κατεβάστε την αίτηση για άνω των 60 και καταθέστεΚατεβάστε την αίτηση για άνω των 70 και καταθέστε***Στους άνω των 70, προστέθηκε μια υποπαράγραφος ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν ηλεκτρονικές διαδικασίες… Κατάθεση της αίτησης στη γραμματεία και λήψη αριθμού πρωτοκόλλου (δεν φεύγουμε αν δεν πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου)…ΣΕΝΑΡΙΟ 1,2,3… ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ..Πώς μπορούν να κάνουν ένσταση …ΑΔΕ: Στο emvolio.gov θα βλέπουν το πρόστιμο των 100 ευρώ οι ανεμβολίαστοι 60άρηδες…Μέχρι τότε υπάρχει ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΕΙΑ και ΔΕΝ πληρώνεται το πρόστιμο…

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…Κατεβάστε την αίτηση για άνω των 60 και καταθέστεΚατεβάστε την αίτηση για άνω των 70 και καταθέστε***Στους άνω των 70, προστέθηκε μια υποπαράγραφος ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν ηλεκτρονικές διαδικασίες… Κατάθεση της αίτησης στη γραμματεία και λήψη αριθμού πρωτοκόλλου (δεν φεύγουμε αν δεν πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου)…ΣΕΝΑΡΙΟ 1,2,3… ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.. 

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

ΘΕΜΑ: Νόμος Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021 περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού κατά covid-19 για τους 60 ετών και άνω

1. Προσφάτως ψηφίστηκε ο Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021, του οποίου το άρθρο 24 προβλέπει υποχρεωτικότητα εμβολιασμού κατά covid-19, προς το παρόν σε όλο τον πληθυσμό με ηλικία 60 ετών και άνω (με τα εν λόγω εμβόλια να βρίσκονται σε πειραματική φάση). Η εν λόγω πρόβλεψη όμως, σαφώς αντιτίθεται στα κατωτέρω θεσμικά νομικά κείμενα:
α. Κώδικας Νυρεμβέργης (Nuremberg Code)
β. UNESCO Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (article-6)
γ . UN International Covenant on Civil and Political Rights (article-7)
δ . UN Declaration of Human Rights (article-3)
ε . Oviedo Treaty for Human Rights, 4.4.1997 (N.2619/1998)
στ. Διακήρυξη WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος) της Λισσαβόνας περί Δικαιωμάτων του Ασθενούς
ζ. Διεθνής Κώδικας Ιατρικής Ηθικής του WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος)
η. Άρθρο 5 παρ.5 Συντάγματος
θ. Ν.3418/2005, άρθρο-12 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας)

2. Από τα ανωτέρω θεσμικά νομικά κείμενα, τα επτά πρώτα αναγραφόμενα είναι διεθνή και υπερεθνικά θεσμικά νομικά κείμενα, υπέρτερα της εσωτερικής νομολογίας των κρατών, διότι κατοχυρώνουν τα σημαντικότερα ανθρώπινα δικαιώματα, και είναι ισχυρότερα προκειμένου να αποτρέπουν και να απαγορεύουν στα κράτη να νομοθετούν ή να δρουν εναντίον αυτών των δικαιωμάτων περιορίζοντας ή καταργώντας τα

3. Το άρθρο 5 παρ.5 Συντάγματος, ως μέρος του Συντάγματος είναι αυτονοήτως νομικά ισχυρότερο έναντι νόμων

Εν κατακλείδι η εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων δημιουργεί συνθήκες εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και όχι μόνο ειδικά τα τελευταία 11 χρόνια.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60
1.Κατάθεση ατομικής αίτησης στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. (προσωπικά)
2.Συμμετοχή σε ομαδικό εξώδικο κατά Α.Α.Δ.Ε. (Γεώργιος Πιτσιλής, Καραγιώργη Σερβίας 8, Αθήνα, Τ.Κ.10562, τηλ. 210-3375707, 210-3375720, 210-3375721)

Η διαδικασία αίτησης όπως γίνεται σε ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δημοσίου:
1. Κατάθεση της αίτησης στη γραμματεία και λήψη αριθμού πρωτοκόλλου (δεν φεύγουμε αν δεν πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου) ή
2. Συστημένη επιστολή (ο αριθμός της επιστολής και η ημερομηνία αποστολής εγγράφονται ως αριθμός πρωτοκόλλου από τον παραλήπτη)
Προς γνώση: Η υποχρέωση πρωτοκόλλησης προβλέπεται από το άρθρο 12 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (νόμος 2690/1999), σε περίπτωση δε άρνησης υπέχουν οι παραβάτες πειθαρχική και ποινική ευθύνη για παράβαση καθήκοντος.

Κατεβάστε την αίτηση για άνω των 60 και καταθέστε
Κατεβάστε την αίτηση για άνω των 70 και καταθέστε
***Στους άνω των 70, προστέθηκε μια υποπαράγραφος ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν ηλεκτρονικές διαδικασίες.

Συμμετοχή στο ομαδικό εξώδικο
1. Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα (απαιτείται)
ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ Α.Α.Δ.Ε (ΕΙΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)
2. Συμπληρωστε εξουσιοδότηση πρός δικηγόρο (απαιτείται):

=========================================================ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ

 • Φίλοι αναγνώστες,
 • ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!! =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
 • Φίλοι αναγνώστες. Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
 • Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει. Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
 • Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
 • α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας ,
 • ή β) να παραμείνετε, αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
 • ΕΠΙΣΗΣ: 1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψεις του άρθρου. 2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
 • 3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
 • 4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .
 • 5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
 • 6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, H με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος, Μήδε την παράβλεψη η εγκατάλειψη η την  μη πίστη τήρηση επιστημονικών-ιατρικών θεραπειών και οδηγιών επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
 • 7. Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
 • 8.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
 • Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 • 9.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.- […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
doylies ixaman kai emis

=====================================================================


Ακολουθειστε τις ΟΔΗΓΙΕΣ πιστά παρακαλώ.https://drive.google.com/file/d/1KKU_n17Li26jLZqT2lsGGGoxyWnVCt4b/view

Με τις παραπάνω δράσεις ενημερώνουμε γραπτώς και επισήμως τους υποψήφιους ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για την αντίθεση μας και το επικείμενο έγκλημα. Αν προχωρήσουν στο έγκλημα τότε ΟΛΟΙ οι υπογράφοντες στο εξώδικο και οι αιτούντες στις Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ με ομαδική μήνυση και ομαδική αγωγή κατά των ΑΜΕΣΑ υπευθύνων πχ ΠΙΤΣΙΛΗ ή ΔΙΟΙΚΗΤΗ/ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Δ.Ο.Υ.

Προς γνώση όλων, παρακάτω όλα τα πιθανά σενάρια.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1 – ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

 1. Αν ο παράνομος νόμος (Νόμος Ν.4865/2021 ΦΕΚ. Α’ 238/04.12.2021 περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού κατά covid-19 για τους 60 ετών και άνω) εφαρμοστεί Δευτέρα 16-1-2022 όπως είχε αναγγελθεί και επιβληθούν πρόστιμα θα γίνει ένσταση από τον καθένα ξεχωριστά κατά της αρμόδιας υπηρεσίας που επέβαλε το πρόστιμο. Τα κείμενα της ενστάσεως θα προμηθευτούν από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ
 2. Αν η ένσταση απορριφθεί ακολουθεί ομαδική αγωγή και ομαδική μήνυση κατά των μελών της επιτροπής και του διοικητή/προισταμένου της αρμόδιας ΔΟΥ που απέρριψαν την ένσταση και κατά του επικεφαλής της ΑΑΔΕ (Πιτσιλής)

ΣΕΝΑΡΙΟ 2 – ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Συνεχίζουμε κανονικά να αποστέλλουμε τις προσωπικές αιτήσεις στην εφορία και τα εξώδικα στην ΑΑΔΕ για όσους δεν έχουν ήδη συμμετάσχει, διότι τα πρόστιμα μπορεί να επιβληθούν οποτεδήποτε. Απλά δεν εμπιστευόμαστε την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων.

ΣΕΝΑΡΙΟ 3 – Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ
Συνεχίζουμε κανονικά να αποστέλλουμε, για όσους δεν τα έχουν πράξει, τις προσωπικές αιτήσεις στην εφορία και τα εξώδικα στην ΑΑΔΕ, διότι τα πρόστιμα μπορεί να επιβληθούν οποτεδήποτε. Απλά δεν εμπιστευόμαστε την εγκληματική οργάνωση εκ των αποτελεσμάτων.

ΣΕΝΑΡΙΟ 4 – ΕΠΙΘΕΣΗ
Ασχέτως των παραπάνω σεναρίων ΟΛΟΣ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ εντός και εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ λαμβάνει μέρος σε ομαδική αγωγή κατά αυτών που επέβαλαν την απάτη (αρχή όλων των δεινών) με την πρώτη πράξη νομοθετικού περιεχομένου 25-2-2020, με απώτερο σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη, να τελειώνουμε με την υπέρμετρη ανομία και να επέλθει η έννομη τάξη στην πατρίδα μας, διότι αναμένεται ότι θα επινοήσουν/εφαρμόσουν και άλλους τρόπους γενοκτονίας του Ελληνικού λαού. Είναι στο χέρι όλων μας.
Πρώτη κατάθεση (ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ) ομαδικής αγωγής τέλη Φεβρουαρίου 2022
Ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, πρώτη επιλογή.

Συντονιστείτε, οργανωθείτε και δράστε ΑΜΕΣΑ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν πλέον.

Σημείωση: Τα παιδιά των άνω των 60 να βοηθήσουν τους γονείς και συγγενείς να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω δράσεις.

Οι δράσεις της Ένωσης συνοπτικά. ΔΡΑΣΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί μας

Με εκτίμηση στην ζωή και τους Έλληνες πολίτες

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

πηγη=https://katohika.gr/ellada/draseis-tis-amke-isonomia-gia-to-prostimo-ton-100-efro-poia-einai-ta-vimata/

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
(Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Αγαπητοί συναγωνιστές
Σας στέλνω αυτό το Κείμενο, που περιλαμβάνει τα στάδια της διοικητικής διαδικασίας σχετικά με το πρόστιμο των 100 Ευρώ σε άτομα άνω των 60 ετών τα οποία δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Το Κείμενο αυτό συντάχθηκε με την πολύτιμη συνεργασία δύο Φίλων μου, ενός Δικαστικού Εφέτη Διοικητικής Δικαιοσύνης και ενός Δικηγόρου παρ Αρείω Πάγω που σέβονται την Επιστήμη τους και τους δεινοπαθούντες Πολίτες αυτού του Τόπου.
ΛΟΙΠΟΝ:
ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΗΓΗ=https://www.youtube.com

ΜΙΑΣ ΤΟΙ ΑΥΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ!!


1 . Κατ αρχάς, η πράξη επιβολής προστίμου αποτελεί εκτελεστή ατομική διοικητική πράξη, η οποία, σύμφωνα με την σχετική Νομοθεσία, πρέπει να κοινοποιηθεί στον καθ ου είτε με ιδιόχειρη επίδοση, είτε με Θυροκόλληση (σε περίπτωση απουσίας η άρνησης παραλαβής) με την παρουσία και την υπογραφή και από μάρτυρα η και ηλεκτρονικά αλλά μόνον στους κάτω των 70 ετών, γιατί στους άνω των 70 οπωσδήποτε χειρόγραφα.
2 . Στη συνέχεια, αρχίζει να μετράει πενθήμερη προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων, (Συνημμένο Κείμενο Αντιρρήσεων που προτείνεται).
3 . Εάν δεν υπάρξει απάντηση στην ενδικοφανή προσφυγή, όπως λέγεται, η είναι απορριπτική, μέσα στην τασσόμενη προθεσμία των 30 Ημερών, θα πρέπει να κατατεθεί προσφυγή στο αρμόδιο κατά τόπο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Περιφέρειας στην οποία κατοικεί ο προσφεύγων. Κείμενα της προσφυγής υπάρχουν έτοιμα από Ομάδα Νομικών που έχουν προσφερθεί για συνεργασία μαζί μας καθ όλα Έγκριτων. Επιφυλάσσομαι λοιπόν όταν και εάν χρειαστεί να σας αποστείλω.
4 . Μαζί με το Δικόγραφο της προσφυγής είναι δυνατόν να κατατεθεί και αίτηση αναστολής και μάλιστα να ζητηθεί και προσωρινή διαταγή του Προέδρου του Δικαστηρίου.
5 . Η όλη διαδικασία από την κατάθεση της προσφυγής στο Διοικητικό Πρωτοδικείο έως τη έκδοση της οριστικής απόφασης , εκτιμάται περίπου στα δύο έτη, λόγω φόρτου εργασίας σε συνδυασμό με την έλλειψη ικανού αριθμού Δικαστών.
6 . Σε περίπτωση κατά την οποία η προσφυγή απορριφθεί ο προσφεύγων μπορεί να ασκήσει Έφεση στο αρμόδιο Διοικητικό Εφετείο προσβάλοντας την Πρωτόδικη Απόφαση.
Ο Εκτιμώμενος χρόνος εκδίκασης είναι επίσης το λιγότερο δύο ακόμα έτη. Συνολικά δηλ. με τους ενδιάμεσους χρόνους η τελεσίδικη απόφαση θα υπάρξει μετά πέντε έτη από την έναρξη της διαδικασίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Μέχρι τότε υπάρχει ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΕΙΑ και ΔΕΝ πληρώνεται το πρόστιμο!
7 . Σε περίπτωση Συζύγων που βαρύνονται και οι δύο με το ίδιο πρόστιμο θα ακολουθήσουν και οι δύο την ίδια διαδικασία.
8 . Η διαδικασία αυτή ισχύει για κάθε Διοικητική πράξη επιβολής προστίμου γατί όλες είναι Ατομικές Διοικητικές Πράξεις, π.χ. Μάσκες, αποστάσεις, ωράρια κ.λ.π.
9 . Βεβαίως για επί πλέον ασφάλεια θα πρέπει να χαρακτηρίσετε το Λογαριασμό σας Στην Τράπεζα ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ για το ποσόν της Σύνταξης η Μηνιαίου Μισθού σας μεχρι του προβλεπομένου ποσού των 1250Ε.
10 . ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ των ανωτέρω, ειδικά για το επίμαχο πρόστιμο των 100Ε πρέπει να επιβάλλεται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ που όπως καταλαβαίνει ακόμα και ένα βρέφος, εκτός βεβαίως από τους απόφοιτους των κάθε λογής ΧΑΡΒΑΡΝΤ, είναι εκτός κάθε πραγματικότητας να πραγματοποιείται όλη αυτή η διαδικασία, για ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
11 . Και για την Ιστορική γνώση σας σας πληροφορώ ότι ειδικά αυτό το απόλυτα…Ιατρικό μέτρο επιβλήθηκε για πρώτη φορά ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΝΟΝΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
12 . Αύριο το πρωί θα επανέλθω με πρόταση ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ, για κάθε ενδεχόμενο, που είναι ήδη έτοιμη γιατί είναι σχεδιασμένη, πάντα με την συνεργασία υπεύθυνων και εκλεκτών Επιστημόνων, ΕΦΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ παρ Αρείω Πάγω!
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!
Αθήνα 12-1-2021
Σύνταξη και επιμέλεια κειμένου
για την
Ενωτική Επιτροπή Απελευθέρωσης (ΕΝΕΑΠ)
Αντώνης Παπαντωνίου
(Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός)

===================================================================ΑΑΔΕ: Στο emvolio.gov θα βλέπουν το πρόστιμο των 100 ευρώ οι ανεμβολίαστοι 60άρηδες

Πώς μπορούν να κάνουν ένσταση The LiFO team 17.1.2022 | 18:42 25       0

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών προχώρησε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο κ. Πιτσιλής εξήγησε πώς θα βεβαιώνεται το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους 60άρηδες, ενημερώνοντας για το πού αυτό θα αναρτάται. Όπως είπε, το πρόστιμο θα εμφανίζεται στο taxisnet στην κατηγορία των οφειλών και θα μπορούν να δουν εάν τους έχει επιβληθεί πρόστιμο στο emvolio.gov.gr.

«Η ενημέρωση των πολιτών θα γίνεται με τις συνήθεις διαδικασίες της ΑΑΔΕ με ενημέρωση μέσω της ψηφιακής πύλης myaade στο gov.gr, δηλαδή της ανάρτησης της πράξης επιβολής του προστίμου και της εμφάνισης της οφειλής στις πληροφορίες οφειλών. Για την πρώτη φορά θα γίνει έως το τέλος Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται ότι τους έχει επιβληθεί πρόστιμο μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Πιτσιλής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πιτσιλής για το πρόστιμο στους άνω των 60

Αρχικά  ο κ. Πιτσιλής ανέφερε ότι «η ΑΑΔΕ θα εκδίδει και βεβαιώνει σε μηνιαία βάση τα διοικητικά πρόστιμα σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους και παρά τη σχετική υποχρέωσή τους δεν θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι και την 16η ημέρα κάθε μήνα».

«Η βεβαίωση των προστίμων γίνεται από την ΑΑΔΕ μετά την παραλαβή καταλόγων υποχρεών εμβολιασμού από τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την ΗΔΙΚΑ και την περεταίρω εξαίρεση από τον κατάλογο αυτών των προσώπων που στο μητρώο της ΑΑΔΕ εμφανίζονται ως φορολογικοί κάτοικοι αλλοδαπής ή τελούν σε δικαστική συμπαράσταση.

Η ενημέρωση των πολιτών θα γίνεται με τις συνήθεις διαδικασίες της ΑΑΔΕ με ενημέρωση μέσω της ψηφιακής πύλης myaade στο gov.gr, δηλαδή της ανάρτησης της πράξης επιβολής του προστίμου και της εμφάνισης της οφειλής στις πληροφορίες οφειλών. Για την πρώτη φορά θα γίνει έως το τέλος Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται ότι τους έχει επιβληθεί πρόστιμο μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «για την αντιμετώπιση ειδικών περιπτώσεων που χρήζουν  περαιτέρω εξέτασης, οι πολίτες θα έχουν δικαίωμα με χρήση των κωδικών taxisnet και μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr να υποβάλουν αιτιολογημένο και τεκμηριωμένο αίτημα ένστασης το οποίο θα εξετάζεται από την αντίστοιχη αρμόδια υπηρεσία».

«Στο πλαίσιο αυτό, ειδικά για θέματα που αφορούν σε επικαιροποίηση φορολογικής κατοικίας ή εκπροσώπησης από δικαστικό συμπαραστάτη οι αλλαγές θα μπορούν να δηλώνονται στην ΑΑΔΕ με αποστολή αιτήματος στην πλατφόρμα ‘Τα αιτήματά μου’ μέσα από την ψηφιακή πύλη myaade. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον αποδεικνύεται ότι δεν είναι υπόχρεοι επιβολής προστίμου θα γίνεται αυτόματα αντιλογισμός προστίμου στον επόμενο κύκλο, δηλαδή στον επόμενο μήνα», κατέληξε.