Υπα ΟΡΕ ΞΑΔΕΛΦΕ ΟΡΕ ΜΠΙΡΟΜ  να μην ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα όχι για οποιονδήποτε άλλο λόγο  αλλά έχω πλέον βαρεθεί να λέω και να γραφώ για πράγματα που έχουν γραφή και αναληθή σε σημείο πέραν του δέοντος   από χρόνια πριν… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…Για  του λόγου του αληθές ακολούθου μερική χάρτες (και αν δεν ξέρετε να τους ερμηνεύσετε )…

Υπα ΟΡΕ ΞΑΔΕΛΦΕ ΟΡΕ ΜΠΙΡΟΜ  να μην ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα όχι για οποιονδήποτε άλλο λόγο  αλλά έχω πλέον βαρεθεί να λέω και να γραφώ για πράγματα που έχουν γραφή και αναληθή σε σημείο πέραν του δέοντος   από χρόνια πριν .

 Δυστυχώς ώμος δύστυχος ΟΡΕ ΞΑΔΕΛΦΕ ΟΡΕ ΜΠΙΡΟΜ κάποιοι οι δεν θέλουν  να καταλάβουν ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΛΙΑ ΦΘΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟ? Και επιμένουν σε κάτι που δυναμιτίζει  τα θεμέλια ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ   και δεν ξέρω τη άλλο θα επίφερε η μάλλον δεν θέλω να φανταστώ .

ΞΥΔΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΗ ( και ταπεινά σας λέω ζητάτε συγγνώμη  εδώ και τώρα ) αναγνωρίζοντας ότι ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ  ΙΣΟΣ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ  πριν είναι αργά.

ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ Άλου ψάξτε τα αίτια του κακού που σας βρήκε ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ  ΦΟΡΤΩΣΕΣ  ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ και δεν πρόσεξες ότι το φόρτωμα τον γδέρνει  ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΩΝΕΙ η λέω τώρα σε υπόθεση εργασίας μην βάλατε ΤΑ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ  ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ γιατί  απλά πόλοι απλά το γ@μ$μ$νο το νόμισμα έχει τρις όψης  ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ σας μας αρέσει έτσι είναι δύστυχος .

Για  του λόγου του αληθές ακολούθου μερική χάρτες (και αν δεν ξέρετε να τους ερμηνεύσετε ) ΠΑΤΕ  ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ  Η ΜΑΛΛΟΝ  ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ  η  σας γράφουν τα όποια αιτήματα σας (( οι μήπως τις καταγγελία σας ))

Ας είναι όπως και να… Άλλα λογαριάζει ο γάιδαρος κι άλλα ο γαϊδουριάρης. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ …

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ …ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ

Η  μάλλον στην ονειρική φανταστική πραγματικότητα  που αυτά συμβαίνουν  ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ  πρόσεχε ξάδελφε…

Τα ακούς όρε Ξάδελφε 

Τα ακούς  όρε μπιρον…

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…

ΟΡΕ ΞΑΔΕΛΦΕ ΟΡΕ ΜΠΙΡΟΜ

Αλλά ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ….

Γέλα καλύτερα  όποιος γέλα …..