Tώρα που τα χέρια δεν πάνε να γράψουν…Τούτη την ώρα ναι θεια μου πρωί στο χάραγμα και πριν  καλά καλά αρχίσει η μέρα ανήσυχος χωρίς λόγο και αίτια, ναι τα ποδιά λύγισαν  και τα μάτια βούρκωσαν  δεν πίστευαν τη διάβαζαν  μια αγωνίστρια της ζωής  στυλοβάτης της οικογένειας της εργατικότητας της ζωής   η θεια μου  αλλά και μανά η …

Tώρα που τα χέρια δεν πάνε να γράψουν και τα δάκρυα δεν με αφήνουν να δω όσο και να είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς τον θάνατο, τελικά πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο.

Τούτη την ώρα ναι θεια μου πρωί στο χάραγμα και πριν  καλά καλά αρχίσει η μέρα ανήσυχος χωρίς λόγο και αίτια, ναι τα ποδιά λύγισαν  και τα μάτια βούρκωσαν  δεν πίστευαν τη διάβαζαν  μια αγωνίστρια της ζωής  στυλοβάτης της οικογένειας της εργατικότητας της ζωής   η θεια μου  αλλά και μανά  η Χρυσάνθη  Μπαλωμένου  είναι πλέον στο πάνθεο των αγγέλων .

ΝΑΙ ΘΕΙΑ ΜΟΥ Σε  έναν αγώνα τίμιο και αλάθητο .

 Πάντα με το σοφό και καλοσυνάτο σου λόγο ήσουν για μας τους νεότερους η αστείρευτη πηγή της συμβουλής αλλά και της γνώσης .

Αξέχαστη θεια Χρυσάνθη Μπαλωμένου,

Το λαμπερό σου αστέρι θα στέκει πάντα εκεί ψηλά να μας καθοδηγεί, να μας συμβουλεύει να μας λέει πάντα το καλό λόγο και την σωστή συμβουλή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Καλό ταξίδι .

Ξαδέλφια μου , Βασίλη  και Δέσποινα δεν υπάρχουν λόγια τούτη την στιγμή που ο πόνος είναι αβάσταχτος … μια κουβέντα μόνο μπορώ να πω..
Συλλυπητήρια . Να είστε υπερήφανοι και  να θυμάστε πάντα ότι το λαμπρό της  αστέρι θα σας συνοδεύει και θα σας προστατεύει για πάντα.

O ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ  Φ.Σ.Β

.

Ο χρήστης δεσποινα μπαλωμενου αισθάνεται χίλια κομμάτια.

1 ώρα  ·

Γλυκιά μου ΜΑΝΑ, μάνα πολυαγαπημένη, πώς να κλείσω σε λέξεις τον πόνο και την οδύνη του μισεμού σου; Πώς να σου πω αντίο;

Πως να αποχωριστώ ένα κομμάτι του εαυτού μου;

Εσένα που μου ’δωσες πνοή απ’την πνοή σου.

Εσένα που μας δίδαξες να είμαστε όρθιοι και να κοιτάμε κατάματα τη ζωή και την αγάπη;

Για όλα όσα μου χάρισες, για όλα μας τα όνειρα, τις τρυφερές αγκαλιές, τα γλυκά συναισθήματα,τις μικρές και μεγάλες προσδοκίες, τις πίκρες και τις απογοητεύσεις μας, τα γέλια και τα δάκρυά μας, ένα μεγάλο, πολύ-πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Τώρα βρίσκεσαι στην αγκαλιά του Κυρίου και είμαι σίγουρη ότι μας προσέχεις από εκεί ψηλά.

Ευχαριστώ από καρδιάς την Ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν να σε κρατήσουν στη ζωή. Ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει δίπλα του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου Κοπανων Ιωαννίνων.

Ο χρήστης Jimmy Balomenos ταξιδεύει προς Θεσσαλονίκη από Düsseldorf Airport.

20 λ.  · Ντίσελντορφ, Γερμανία  ·

Bei solchen Fällen sollte sich die ganze Familie zusammen vom Abreisenden verabschieden…!!!

Γιατί σε τετοιες στιγμες πρεπει όλη η οικογένεια να είναι μαζί…!!!

Ο χρήστης Jimmy Balomenos https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yN/r/AT0JRU9qj1k.png?_nc_eui2=AeGtdwwS1ocArQam-q5q6bcUYZABIq853uFhkAEirzne4fmDrUXnAgstnaFCl1i57kgαισθάνεται χίλια κομμάτια στην πόλη Κρέφελντ.

10 ώρ.  ·

Απο μωρά που ήμαστε μας φύλαγες, μας τάιζες, μας πρόσεχες, μας μάλωνες, μας συμβούλευες… μας αγαπούσες! Εμείς, τα εγγόνια σου, σε κάναμε περήφανη γιαγιά… Οσα χρόνια κι αν περνούσαν, θα θέλαμε πάντα να σε έχουμε κοντά μας! Να μας χαμογελάς και να συνεχίσεις να μας προσέχεις από εκεί που είσαι!Εξάλλου εκεί δεν είσαι μόνη σου… μετά απο 19 χρόνια είσαι ξανά με τον Παππού…!!! Καλό Παράδεισο, Γιαγιά!!! Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας!