ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.- …ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ… ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ Τα οικιστικά όρια ( οικοδομήσιμοι χώροι ) Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΙ Η η ΣΙΟΥΤΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗ …. ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΝ Κ……. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ … ((ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ )) ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΣΟΦΟ ΑΚΟΜΑ ΡΥΤΟ ΓΕΛΑ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Η η ΚΑΛΙΟ ΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.-ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΚ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ η μάλλον δεν πίστεψαν στα αυτιά τους …ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ..

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.- …ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ… ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ …. ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΝ Κ……. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ … ((ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ )) ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΣΟΦΟ ΑΚΟΜΑ ΡΥΤΟ ΓΕΛΑ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ  Η η  ΚΑΛΙΟ  ΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.-ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΚ  ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ Η η μάλλον δεν πίστεψαν στα αυτιά τους  ΑΠΟ  ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ  ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.- …ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ… ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ …. ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΝ Κ……. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ … ((ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ )) ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΣΟΦΟ ΑΚΟΜΑ ΡΥΤΟ ΓΕΛΑ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ  Η η  ΚΑΛΙΟ  ΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.-

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΚ  ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ Αμφισβητηθήκαν η μάλλον δεν πίστεψαν στα αυτιά τους  ΑΠΟ  ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ  ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ Ενδιάφερε ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ (( κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο  για όλο το ΦΕΚ )) ΙΣΟΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΤΑ Ενδιαφέροντα ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ  ΕΚΕΙ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ

Για  την αντιγραφεί Φωτίου Στυ, Βασίλειος

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 22-08-2021