ΕΑΛΩ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΑΛΩ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

 ΓΙΑ  ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΗΡΕΜΑ GIA ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ.  ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΕ  ΕΤΣΙ Η    ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΠΟΥ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΕΧΕΙ  ΤΑΛΕΠΟΡΙΘΗ ΤΕΛΕΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ  .

ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΗΡΕΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΥΛΙΣΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΤΑΝ  ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ  ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ  ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ,

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19-05-20

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020, τεύχος Ά), σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς την 19-05-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ. για ενημέρωση και λήψη σχετικών αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

……..  2.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2020.

 ………

  8.-Έγκριση της διαχειριστικής μελέτης Δημοτικού δάσους Τ.Κ. Βασιλόπουλου του Δήμου Ζίτσας, Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, για τη διαχειριστική περίοδο 2020-2029.

…………………………………………………………………………….

 Οι απαντήσεις (ψηφοφορία) κάθε Δημοτικού Συμβούλου, επί των εισηγήσεων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email, από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων στην ηλεκτρονική διεύθυνση gdrosos@zitsa.gov.gr έως και  δύο ώρες μετά από  την καθοριζόμενη ώρα της συνεδρίασης.

  Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό (email), θα μπορούν να ψηφίσουν, έως και δύο ώρες από την καθοριζόμενη ώρα της συνεδρίασης, επί των εισηγήσεων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του κ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. επικοινωνίας 6947819539).

  Μετά το πέρας των δύο ωρών από την καθοριζόμενη ώρα της συνεδρίασης, καμία αποστολή email ή sms δεν θα ληφθεί υπόψη, όπως

……………………………………………………………………………………………………………………

ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΑΛΩΝ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΜΗ  ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ …  ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ Η ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ   ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΟ ΑΜΕΣΑ.

F.S.B.