Γονείς! Αφυπνιστείτε! Σώστε τα παιδιά σας γιατί αυτά είναι το ίδιο το αύριο! Ελάτε στην θέση της. Θα σας άρεσε η ιδέα να σας πατήσει αφού σας ψεκάσει με T@za μια κατσαρίδα 50 μέτρων και μάλιστα κατά την στιγμή που σας συνθλίβει με το πόδι της εσείς να κάνετε κρατς, και τα άντερα σας να βγαίνουν από το στόμα σας γεμίζοντας τον τόπο; Μυρίσατε ποτέ κατσαρίδα και βρώμαγε; Δεν νομίζω. Ένα γουρούνι βρωμάει πολύ περισσότερο, κανείς όμως δεν βγάζει γουρουνοκτόνα ενώ όλοι τρέχουν να φάνε μια κονσέρβα γεμάτη από συντηρητικά από ένα ζώο που γεννιέται και μεγαλώνει στις λάσπες τρώγοντας τα ίδια του τα σκατά.

Aναδημοσιεύσεις

Ο ήρωας του σημερινού άρθρου δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό που ανακοινώνει ο τίτλος του άρθρου. Η κατσαρίδα. Ναι η κατσαρίδα. Ένα ζώο παρεξηγημένο. Ένα ζώο του θεού με τον δικό του λόγο ύπαρξης και την δική του συνεισφορά στην τροφική αλυσίδα. Ένα ζώο που όπως και κάθε ζώο έχει δικαίωμα στη ζωή. Αναρωτηθήκατε όμως γιατί αυτό το ζώο είναι παρεξηγημένο;

Πως είναι δυνατόν κανείς να μην έχει αντιληφθεί τι γίνεται γύρω του;

Πως είναι δυνατόν κανείς να μην έχει συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα την τρομερή συνωμοσία των μεγάλων συμφερόντων με στόχο τις κατσαρίδες αλλά πραγματικά θύματα εμάς, με την πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποβληθεί.

Ανοίξτε τα μάτια σας, πριν είναι αργά.

Τώρα οι κατσαρίδες. Αύριο τα καναρίνια. Μεθαύριο τα ζουμπούλια. Οι μεγάλες καρέκλες, προκειμένου να φουσκώσουν τις τσέπες τους, θα φτάσουν σε σημείο να μας κάνουν να μισήσουμε και να σιχαθούμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Οι κατσαρίδες είναι μόνο η αρχή.

Δεδομένο ένα: Η Baygon είναι μια επιχείρηση που σαν κάθε επιχείρηση αποσκοπεί σε αύξηση των κερδών της.

Δεδομένο δύο: Προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη της διαφημίζει και προωθεί τα προϊόντα της.

Δεδομένο τρία: Όπως κάθε καλή επιχείρηση, σε συνδυασμό με το δεδομένο δύο, φροντίζει να δημιουργεί ανάγκες.

Μας υποβάλλει με τις διαφημίσεις της ότι το προϊόν της μας είναι χρήσιμο και απολύτως απαραίτητο ακόμα και αν αυτό στην ουσία μας είναι εντελώς άχρηστο, η πεμπτουσία του υπερκαταναλωτισμού.

Δεδομένο τέσσερα:

=============================================================

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ

 • Φίλοι αναγνώστες,

  ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

  =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

  Φίλοι αναγνώστες.

  Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

  Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

  Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

  Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

  α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,

  αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

  Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

  ΕΠΙΣΗΣ:

  1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψεις του άρθρου.

  2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

  3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

  4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .

  5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

  6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, H με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

  7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

 • 8.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
 • Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 • 9.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

  […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

 • idioktitis toy tipota

doylies ixaman kai emis

=====================================================================

H Baygon πουλάει το Teza, κάτι που μας βοηθά να καταπολεμήσουμε ή καλύτερα να εξολοθρεύσουμε τις κατσαρίδες.

Από τα δύο παραπάνω καταλήγουμε στο ότι το Τeza είναι άχρηστο μέχρι την στιγμή που κάποιος θα θελήσει να σκοτώσει μια κατσαρίδα.

Φροντίζει λοιπόν η συγκεκριμένη εταιρία να μας βομβαρδίζει με μηνύματα για το πόσο αηδιαστικές, βρομερές και τρισάθλιες είναι οι κατσαρίδες. Και ξαφνικά το άχρηστο teza, μέσα από το πρίσμα της πλύσης εγκεφάλου, γίνεται ανάγκη.

Τα παραπάνω ισχύουν για κάθε Baygon και για κάθε Teza. Τα πράγματα έχουν φθάσει στο απροχώρητο.

Η νοοτροπία της εξολόθρευσης της κατσαρίδας έχει περάσει στην κοινωνίας μας, κι εμείς ανυποψίαστοι ότι δουλεύουμε για την τσέπη κάποιου άλλου, αναπαράγουμε αυτές τις ιδέες, τις περνάμε στα παιδιά μας, έτσι ώστε και αυτά αύριο να αγοράσουν Teza.

Φτάνει πια! Ανοίξτε τα μάτια σας! Δείτε την συνωμοσία που εξελίσσεται γύρω σας!

Μην αφήνετε να γίνεστε πιόνια στα χέρια των αδίστακτων άπληστων.

Σε μια κοινωνία που πίνει coca cola για να ξεδιψάσει αντί για νερό, κάνει ξανθιές ανταύγειες γιατί είναι στη μόδα και τρέχει να δοκιμάσει τα καινούρια προφυλακτικά με γεύση μάνγκο, κάποιος πρέπει να πει ένα ΟΧΙ.

Προβληματιστείτε ξεκινώντας από αυτή κιόλας την στιγμή:

Βρεθήκατε ποτέ στον ίδιο χώρο με μία κατσαρίδα και πάθατε τίποτα; Ωστόσο, η κατσαρίδα όποτε και αν βρέθηκε στον ίδιο χώρο με εσάς κατά πάσα πιθανότητα κατέληξε νεκρή. Γιατί; Τι σας έφταιξε το ζωντανό;

Ελάτε στην θέση της. Θα σας άρεσε η ιδέα να σας πατήσει αφού σας ψεκάσει με Teza μια κατσαρίδα 50 μέτρων και μάλιστα κατά την στιγμή που σας συνθλίβει με το πόδι της εσείς να κάνετε κρατς, και τα άντερα σας να βγαίνουν από το στόμα σας γεμίζοντας τον τόπο;

Μυρίσατε ποτέ κατσαρίδα και βρώμαγε; Δεν νομίζω.

Ένα γουρούνι βρωμάει πολύ περισσότερο, κανείς όμως δεν βγάζει γουρουνοκτόνα ενώ όλοι τρέχουν να φάνε μια κονσέρβα γεμάτη από συντηρητικά από ένα ζώο που γεννιέται και μεγαλώνει στις λάσπες τρώγοντας τα ίδια του τα σκατά.

Οι κότες, το ίδιο βρωμερές. Οι γελάδες, με τα ατέλειωτα κιλά μεθάνιο που χέζουν. Και όμως όλοι τρώμε κότες και όλοι τρώμε γελάδες.

Αυτό που γίνεται εις βάρος μας πρέπει να σταματήσει:

 • Πετάξτε όλα τα κατσαριδοκτόνα που έχετε σπίτι σας.
 • Στην τελική, την επόμενη φορά που θα δείτε κατσαρίδα, απλά πιάστε τη με μια χαρτοπετσέτα και οδηγήστε την έξω από το σπίτι.

Το φαινόμενο της αποστροφής προς τις κατσαρίδες είναι φυσικά εντονότερο στο γυναικείο φύλο σε σύγκριση με το ανδρικό, πράγμα λογικό, αφού και στατιστικά οι γυναίκες είναι αυτές που υποβάλλονται περισσότερο στην πλύση εγκεφάλου των διαφημίσεων.

Η πλύση εγκεφάλου μπορεί να γίνει σε τέτοιο έντονο σημείο ώστε με την θέαση και μόνο μιας κατσαρίδας να οδηγήσει σε υστερικές κραυγές και πλήρη γενικά κατάρρευση του νευρικού συστήματος.

Στα μάτια της νοικοκυράς η κατσαρίδα μεταλλάσσεται σε αιμοβόρο χασάπη. Είναι εικόνες που έχουμε ζήσει όλοι μας.

Το κακό πρέπει να καταπολεμηθεί από την ρίζα.
Η επανάσταση πρέπει να ξεκινήσει από τα παιδιά.

Τα παιδιά που δεν έχουν ακόμα υποβληθεί σε αυτή την πλύση εγκεφάλου. Η προστασία τους είναι ευθύνη της κοινωνίας μας εν γένει και ειδικότερα της οικογένειας.

Γονείς! Αφυπνιστείτε! Σώστε τα παιδιά σας γιατί αυτά είναι το ίδιο το αύριο!

Οι τρόποι που μπορεί αυτό να γίνει είναι πολλοί:

 • Δοκιμάστε να πάρετε ένα κλουβί και να μεγαλώσετε μέσα σε αυτό δυο-τρεις κατσαρίδες. Δώστε τους ονόματα όπως θα δίνατε σε ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι για να εξοικειώσετε το παιδί ακόμα περισσότερο με την εικόνα της κατσαρίδας.
 • Πάρτε τους παιχνίδια που να θυμίζουν αυτό το συμπαθέστατο έντομο και ωθείστε τα σε δραστηριότητες που θα τα φέρουν κοντά σε αυτό.

Μην σταματήσετε όμως εκεί. Μαγειρέψτε φαγητά με κατσαρίδες. Υπάρχουν άπειρες συνταγές που μπορείτε να βρείτε. Όλοι γνωρίζουν πως το κρέας μια κατσαρίδας είναι πολύ πιο θρεπτικό από αυτό παραδείγματος χάρη του βοδιού.

Μην ξεχνάτε πως σε άλλα μέρη του κόσμου οι κατσαρίδες αποτελούν ξεχωριστό ζουμερό, κρατσανιστό έδεσμα. Μάλιστα, φάρμες με κατσαρίδες προσφέρουν σημαντικό εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους. Έτσι, τονώνετε ΚΑΙ την οικονομία.

Σφραγίδα ενός καλύτερου αύριο. Για μια φιλοκατσαριδική κοινωνία.