καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ , ΣΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ,   Γνωρίζετε για την ύπαρξη  αυτό του τοπογραφικού  Η πάλη πέρασε στο ντούκου!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ-ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

Το είχα υποσχεθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ,  αναρτώ λυπών  τους χάρτες  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ σχεδίου του   (αρμόδιο τμήμα της τότε Νομαρχίας Ιωαννίνων ) που φέρει την έκκριση  του τότε Υπουργείο Χωροταξίας  Οικισμού Και Περιβάλλοντος  Διεύθυνση  χωροταξίας    του   Βασιλόπουλου του χωρίου μας…

Δεν θα  κάνω περεταίρω σχόλια, είναι αλώστε κατατοπιστικότατο το τοπογραφικό που το συνοδεύει ΩΣ ΠΡΟ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ  ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Η ερώτηση είναι απλή ( ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ).

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ (588_89_91) (1)

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ , ΣΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ,

Γνωρίζετε για την ύπαρξη  αυτό του τοπογραφικού  Η πάλη πέρασε στο ντούκου!!!,

Η ΜΗΠΩΣ   ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ…

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ,  Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ? ΝΑ  ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ, ΕΚΕΙΝΟΙ  ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΙΤΙΑ ΑΦΟΡΜΗ,  ΤΥΧΑΙΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ Η ΑΛΛΗΣ ΑΙΤΙΑΣ , ΑΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ( ο κακώς  χρόνος  φεύγει Η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ ΠΟΤΕΣ ) ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟ .

ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ,Οι  όποιοι ( ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ  ) που  τυχαίος,  η εκ θέσεως  η εξ ανάγκης, οι συμμετέχοντες  ΜΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ  ΤΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, Αν  ναι,  αν θέλουν, ας μας πουν με ( ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!))  ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ   ΗΤΑΝ ΠΟΥ  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ  Η ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΕΣΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ,  ΘΕΛΩ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ να θέλουν άραγε. .

ΝΑΙ Η ΟΧΙ.

Αλλά  όπως λέγει και μια μαρμάρινη πλακά στην είσοδο ενός  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΧΑΜΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΦΗΚΑΜΑΝ  ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΑΝ  ΕΔΩΧΑΜ.. ( και ο νοών νοείτε   ).

 

doylies ixaman kai emis

 

Βασιλόπουλο 27-01-2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ

 

Φωτίου Στυ. Βασίλειος

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1. Α, ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2.

Α, ΤΟ 1987 ΗΤΑΝ  ΜΗΠΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

sklabos

https://i0.wp.com/217.147.94.171/listen.pls

prototipo