ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. Σα σήμερα…… 23 Δεκεμβρίου 2008-23 Δεκεμβρίου 2016 Φέτος αντί για στολισμένα δέντρα, αναμενα τζάκια και πολύχρωμα φωτάκια λέω να πω χρόνια πολλά σε όλους σας με ένα μήνυμα λίγο διαφορετικό από τα τετριμμένα. Αυτή λοιπόν είμαι εγώ 23 Δεκέμβρη 2008 σε ένα κρεββάτι ξαπλωμένη μέσα στον Άγιο Σάββα, μετά από 8 ώρες χειρουργείο… όσα και τα χρόνια σα σήμερα. Η ιατρική γνωμάτευση από όλους τους κορυφαίους: Σάρκωμα (σπάνια μορφή καρκινικου όγκου πάνω στους μυς δίπλα στη σπονδυλική στήλη ) αν πετύχει το χειρουργείο έχετε το πολύ 2 χρόνια ζωής Κα Λιάκου αλλά δεν θα ξαναπερπατησετε! Αν δεν πετύχει λυπούμαστε πολύ δεν υπάρχει καμιά ελπίδα είναι θέμα χρόνου. Το χειρουργείο λέει πέτυχε και για τους επόμενους μήνες η φωτογραφία των  …. 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.       

  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ…                                                        

Katerina Liakou

23 Δεκεμβρίου 2016 ·

Σα σήμερα……
23 Δεκεμβρίου 2008-23 Δεκεμβρίου 2016
Φέτος αντί για στολισμένα δέντρα, αναμενα τζάκια και πολύχρωμα φωτάκια λέω να πω χρόνια πολλά σε όλους σας με ένα μήνυμα λίγο διαφορετικό από τα τετριμμένα. Αυτή λοιπόν είμαι εγώ 23 Δεκέμβρη 2008 σε ένα κρεββάτι ξαπλωμένη μέσα στον Άγιο Σάββα, μετά από 8 ώρες χειρουργείο… όσα και τα χρόνια σα σήμερα. Η ιατρική γνωμάτευση από όλους τους κορυφαίους: Σάρκωμα (σπάνια μορφή καρκινικου όγκου πάνω στους μυς δίπλα στη σπονδυλική στήλη ) αν πετύχει το χειρουργείο έχετε το πολύ 2 χρόνια ζωής Κα Λιάκου αλλά δεν θα ξαναπερπατησετε! Αν δεν πετύχει λυπούμαστε πολύ δεν υπάρχει καμιά ελπίδα είναι θέμα χρόνου. Το χειρουργείο λέει πέτυχε και για τους επόμενους μήνες η φωτογραφία των 3 παιδιών μου στο τζάμι οι καρτουλες τους με τις ευχές τους και η εικόνα της Παναγίας ήταν η καθημερινή μου θέα. Για τους φρικτούς πόνους παρηγοριά η μορφίνη. Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν και αντί να σκέφτομαι τι θα φορέσω αύριο στο γραφείο για να δείχνω μια νέα σέξυ εφοριακός σκεφτόμουνα πως θα κάνω 30 βήματα με το μηχάνημα στο διάδρομο του Αγίου Σάββα όπως μου είχαν επιβάλλει οι γιατροί. Εγώ έκανα 32 έτσι για την αλητεία 😜Υπέγραψα να γίνω και πειραματόζωο στην ιατρική σχολή ως σπάνια περίπτωση για να σωθούν άλλοι κι έτσι είχα 3 φορές τη βδομάδα καμια 10ρια φοιτητές παρεούλα να κάνουν πειράματα πάνω μου. Καλά ήταν… δεν υπήρχε και Facebook πέρναγε η ώρα. Μια μέρα ένας νευροχειρουργός μου είπε καλό είναι να μεριμνησετε ποιος θα φροντίζει τα παιδιά σας από δω και πέρα γιατί δεν έχετε ελπίδες και η ποιότητα ζωής σας από δω και πέρα όσο σας απομένει θα είναι πολύ κακή δεν θα μπορείτε ούτε να αυτοεξυπηρετηστε όχι να φροντίσετε παιδιά! Απάντησα κι εγώ από μέσα μου:…

================================================================

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ

 • Φίλοι αναγνώστες,

  ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

  =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

  Φίλοι αναγνώστες.

  Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

  Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

  Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

  Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

  α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,

  αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

  Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

  ΕΠΙΣΗΣ:

  1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

  2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

  3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

  4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .

  5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

  6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, H με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

  7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

 • 8.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
 • Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 • 9.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

  […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

 • idioktitis toy tipota
 • JPEG Image SIMA KATATETHEN
 • http://dhmotika.listen2myshow.com
  http://dhmotika.radio12345.com
  http://dhmotika.radiostream123.com
 • http://dhmotika.radiostream321.com
  http://217.147.94.171:39389/listen.pls
  http://myradiostream.com/dhmotika
 • “Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 • ============

«ρε… αρχιδι ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις πώς δεν έχω ελπίδα? ? Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις να εγκαταλείψω? ? Γαμημενε! Δικά μου είναι τα παιδιά εγώ θα τα φροντίσω μέχρι Ν πάνε σπίτια τους μαλακα! Αυτό που είπα απ’έξω μου ήταν: «εγώ το καλοκαίρι θα βγω από δω και θα έρθω να σας βρω πάνω σε 20ποντο τακούνι! 
Το έκανα τα κατάφερα. Ανεβοκατεβηκα την κυλιομενη του Mall για δύο βδομάδες με τακούνι για να έχω ισορροπία αλλά το έκανα. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα να αποδείξω τίποτα σε κανέναν πια αλλά γι αυτόν που μου είπε ότι δεν μπορώ μπόρεσα! Κι αυτό θέλω να σου πω κι εσένα για όποιον σου λέει δεν μπορείς να του δείξεις ότι μπορείς. Όσο ήμουνα εκεί ξαπλωμένη το μόνο που έλεγα ήταν ας βγω από δω μέσα και όλα θα τα κάνω. Και φυσικά τίποτα δεν είναι εύκολο.. μετά από μεταστάσεις και άλλα 11 χειρουργεία από τότε θέλω να σου πω ότι αν έχεις χάσει την πίστη σου στη ζωή και τον εαυτό σου ότι αυτό που γουστάρεις να κάνεις κάντο και αυτό που θες να είσαι γίνε! Η υγεία είναι σπουδαίο αγαθό και είναι μεγάλη μαλακια να το θεωρείς δεδομένο. Και θα μου πεις κυρά μου τον πόνο σου στο Facebook βρήκες να τον πεις? Ναι ρε θα τον πω γιατί μου είπαν ότι πρέπει να περάσουν 8 χρόνια για να μειωθεί ο κίνδυνος και πέρασαν και γιατί είμαι ακόμα εδώ και ακόμα φοράω τακούνια αγκαλιάζω τα παιδιά μου γελάω και ζω! Ζω! Και επειδή υπάρχουν κάποιοι που μπηκαν στον κόπο να διαβάσουν μέχρι εδώ την αλήθεια μου που με ξέρουν αλλιώς με το χαμόγελο στα χείλη συνήθως και νομίζουν πως τα χα όλα ρόδινα. Ένα κουράγιο θέλω να δώσω σε όσους νομίζουν πως τελείωσαν όλα επειδή τους παράτησε η γκόμενά τους ή επειδή χρωστάνε τη ΔΕΗ Η γιατί δεν έχουν λεφτά να πάνε για ρεβεγιόν στην Αράχωβα και μπουζούκια για Χριστούγεννα. Εκτιμήστε όσα έχετε ήδη. Ότι έχει ο καθένας. Και παλεψτεςγια ότι σας ξημερώσει το αύριο. Συγχωρέστε όποιον δε σας φέρθηκε καλά και πείτε συγγνώμη όπου το χρωστατε και σηκωθειτε αύριο το πρωί και πείτε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα ήδη έχετε. Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Χωρίς τίτλο

Κοινοποιήστε

118 χιλ. Eytyxia Sepolia, Μαίρη Μακρή και 118 χιλ. ακόμη

18.288 κοινοποιήσεις

21 χιλ. σχόλια

Σχόλια

Εμφάνιση προηγούμενων σχολίων

Χάρης Σερέφογλου ΜΠΡΑΒΟ σου κοπέλα μου! Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή ,δυνατή κι ευτυχισμένη ! Μας έδωσες μεγάλο μάθημα!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Zefi Kalpakidou Ειμαστε πολλοι,λοιπον!!!!!Ευχομαι για πολλα πολλα χρονια να τα «λεμε» και να «βγαζουμε» κοροιδευτικα την γλωσσα στη ζωη!!!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Irma Osmani Gila

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Nikos Xidis

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Domna Betzouni Κούκλα μου να σαι γερή με τη βοήθεια της πίστης σου! Να ζήσεις να χαίρεσαι και να σε χαιρονται!!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Αρτεμις Πυλαρινου Κατερίνα! Δεν βρίσκω λόγια!!! Είσαι η προσωποποίηση της δύναμης!!!! Είσαι η χαρά της ζωής! Είσαι το παράδειγμα προς μίμηση!!!! Δε βρίσκω λέξεις να περιγράψω τα συναισθήματα που μου ξύπνησες!!!!τίποτα. Καμία λέξη δε με καλύπτει!! Ξέρεις φαντάζομαι ότι δεν είσαι *η μόνη* σου εύχομαι *οι άγιες μέρες* που έρχονται να σου δώσουν περισσότερη δύναμη και να είσαι πάντα καλά!!**ο θεός** μαζί σου!!!!!!!!!!!

1

 

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Andreas Nikolis Πάντα να μείνεις δυνατή και με υγεία

1

 

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Koulla Kyriakou Πραγματικα μπραβο σου για αυτη τη τεραστια δυναμη πιστη και υπομονη για το μεγαλο Σταυρο που κουβαλουσες ο Θεος κι η Παναγια νασαι εχουν παντα καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Αρτεμις Αλεξανδρη Εύγε!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Eyh Kilkis Το μπράβο είναι λίγο εύχομαι καλές γιορτές και του χρόνου να μας το ξαναγυρίσεις πόσο μικροί ειμαστε

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Eyh Kilkis Ξαναθυμισεις

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Νατάσα Σιώτου Να είσαι γερή και δυνατή να προσέχεις τα παιδάκια σου.

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Κατερίνα Δραινα Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Μαρία Μαστοράκη Μπράβο σου Κορίτσι μου να είσαι πάντα γερή, δυνατή και ευτυχισμένη!!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Γιωργος και Γιουλη Κασμα Κοριτσάρα καλές γιορτές, με υγεία σου ευχόμαστε,να χαίρεσαι την οικογένεια σου, κ να ευχαριστείς τον θεό!!!σπουδαιο πράγμα η υγεία!!!ας είναι όλος ο κόσμος καλά κ εμεις μέσα σε αυτόν!!καλα Χριστούγεννα!!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Γιωργος Γεωργιου

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Ελενη Καλογιρου Τα λόγια μου είναι περιττά :: υποκλίνομαι σιδερένια κυρία μου

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Ελενη Καλογιρου

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Eleni Pavlakou Παντα κοντα σου κοριτσι μου ευγε και μπραβο σου εισαι μαγκακι μεγαλοΔιαχείριση

 

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Evi Bali Ετσι!!!! ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Χρηστος Σοφοκλεους 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Επίλεκτο Ευαγγελία Θήβα ΤΟ μόνο ΠΟΥ μπορώ να σου ευχηθώ ολόψυχα υγεία και ευτυχία

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Giannis Markakis Σεβασμος εδω χωραει. Καλα χριστουγεννα σε σενα και στην οικογενεια σου, γλυκια δυναμη ψυχης !!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Despoina Parisi

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Elpis Alexiadou Δεν έχω λόγια….υποκλίνομαι!!!!!

1

 

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Σπύρος Λώλης

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Georgia Kapelle

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Αθηνά Δέδε Παντα και για πολλα Χρονια ακομι μεχρι τα εκατο να εισαι ετσει γερη και δυνατή !καλες γιορτες !

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Grammatiki Georgiadou Δεν εχω λογια! Μπραβο αγωνιστρια ! Ο Θεος μαζι σου!!Καλα Χριστουγεννα με την οικογενεια σου!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Μαρια Ιωαννου Να εισαι παντα υγιείς…κ ετσι οπως εισαι!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Roula Sitta Καλές γιορτές με υγεία να χαίρεσαι τα παιδιά σου!!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Καλές γιορτές να εχετε με την οικογένειά σας με Υγεία….
Υποκλίνομαι και σας εκτιμω περισσότερο…..

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Vicky Vouldi

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Stauroula Fatourou Argirou Υποκλίνομαι!
Χίλια Χρυσα χρόνια!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Dimitrios Manolas Απλα χρονια πολλα

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Fouli Konstantara Ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου για την κσταθεση ψυχη, δυναμης, κ ζωης!!!Εισσι λοονταρι κ γεναιος πολεμιστης!!!Παντα σιδερενια!!!!❤❤❤

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Γιάννης Ανδρεάδης Καλά τα λες,!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Αντώνης Κονιδάρης Χρόνια σου πολλά ,να είσαι πάντα δυνατή να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου και από δω και πέρα μόνο χαρές στη ζωή σου.

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Μιραντα Χατζηγεωργιου Δυναμη ψυχης💟να εισαι παντα γερή και να χαιρεσε την οικογένεια σου💟

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Alexandra Bassiou Efxomai na eisai panta kala.na sou deinei dynami kai agapi o theos.

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Ευανθία Δέδε

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Liyia Stylianou Μπραβο που μας υπενθυμιζεις πως τετοιες μερες πανω απ ολα εχει αξια η υγεια!να εξιστορεις την εμπειρια σου για να δινεις θαρρος κ δυναμη σε αυτους που παλευουν να βγουν νικητες!χρονια πολλα λοιπον κ απο δω κ περα σου ευχομαι μονο χαρουμενες στιγμες..respect 🙏

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

ΓΙΩΤΑ ΜΕΛΙΣΣΗ Χρόνια σου πολλα!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Κωνσταντίνα Ταβουλάρη

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Miala Stoblender Είσαι δύναμη!! 😘Διαχείριση

 

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Μαρια Δουκελλη Δημητρης Παπαγεωργιαδης Καλες γιορτες γλυκια μανουλα με υγεια για ολο τον κοσμο!!!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Achilleas Mamatziolas Δύναμη πολύ δύναμη…respect!!

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Ελένη Αραμπατζή

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Ελένη Αραμπατζή

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Γράψτε ένα σχόλιο…

 

 

Τέλος φόρμας

Συνομιλία (16)