ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ …Το Κρυπτονόμισμα είναι μία peer-to-peer…Πώς να αποκτήσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα  που θα σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη…ΜΠΙΤΚΟΙΝ (bitcoin) ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: ΤΙ ???

ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ:

…είναι ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο δεν υπάρχει επισήμως σε καμία φυσική μορφή, κερμάτων ή χαρτονομισμάτων.

Δεν παράγεται από καμία συγκεκριμένη χώρα.

Δεν ελέγχεται από καμία συγκεκριμένη τράπεζα ή κυβέρνηση.

Η παραγωγή του, η αποθήκευσή του, η διακίνησή του, και όλες οι συναλλαγές με αυτό γίνονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή.

==================================================

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ

Φίλοι αναγνώστες,ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

Φίλοι αναγνώστες

Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε, αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

ΕΠΙΣΗΣ:

1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .

5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, H με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

8.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

9.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

sklabos

http://dhmotika.listen2myshow.com
http://dhmotika.radio12345.com
http://dhmotika.radiostream123.com

http://dhmotika.radiostream321.com
http://217.147.94.171:39389/listen.pls
http://myradiostream.com/dhmotika

  • “Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

======================================================

Χρησιμοποιείται όπως τα μετρητά. Μπορείς να το στέλνεις μέσω e-mail από τον έναν στον άλλο, σχεδόν στιγμιαία, οπουδήποτε στον κόσμο.

ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: «Μεγάλωσε» με το Ίντερνετ και αποτελεί μία μορφή χρήματος για το Ίντερνετ.

Το Κρυπτονόμισμα είναι μία peer-to-peer αποκεντρωμένη ηλεκτρονική μορφή χρήματος η οποία βασίζεται πάνω στις αρχές της κρυπτογραφίας για την διασφάλιση του δικτύου και την επαλήθευση των συναλλαγών. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα κάνουν χρήση μιας Κατανεμημένης Βάσης Δεδομένων ως τον πυλώνα του συστήματος τους, το επονομαζόμενο Blockchain. Το bitcoin που παρουσιάστηκε το 2009, έγινε το πρώτο επιτυχημένο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα. Λόγω της ανοικτής φύσης του λογισμικού του, επετράπη σε πολλούς προγραμματιστές να πειραματιστούν με τον κώδικά του και να τον τροποποιήσουν (forking). Έκτοτε δημιουργήθηκε μια πληθώρα νέων κρυπτονομισμάτων στα οποία έχουν γίνει προσπάθειες για να βελτιωθούν ή και να προστεθούν λειτουργίες όπως ταχύτερες συναλλαγές, μεγαλύτερη ανωνυμία κ.ά.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του κρυπτονομίσματος είναι ο αποκεντρωτικός χαρακτήρας του και μέσω αυτού η ανθεκτικότητά του σε κάθε μορφής προσπάθεια για έλεγχο και παρέμβαση.

=============================================================

ΜΠΙΤΚΟΙΝ (bitcoin) ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: Φούσκα ή Πυραμίδα;

ΜΠΙΤΚΟΙΝ (bitcoin) ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: Φούσκα ή Πυραμίδα;

Αναγνώστης των άρθρων μας, πρότεινε να περιγράψουμε και να παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά και την «ταυτότητα» του λεγόμενου Bitcoin.

 

Θα προσπαθήσουμε, όσο πιο απλά γίνεται, να δώσουμε στον απλό αναγνώστη όλα τα στοιχεία που αφορούν στο Μπιτκόιν από την καθιέρωσή του μέχρι σήμερα.

Μπιτκόιν (Bitcoin) τι είναι:

Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο δεν υπάρχει επισήμως σε καμία φυσική μορφή, κερμάτων ή χαρτονομισμάτων.

Δεν παράγεται από καμία συγκεκριμένη χώρα.

Δεν ελέγχεται από καμία συγκεκριμένη τράπεζα ή κυβέρνηση.

Η παραγωγή του, η αποθήκευσή του, η διακίνησή του, και όλες οι συναλλαγές με αυτό γίνονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή.

Χρησιμοποιείται όπως τα μετρητά. Μπορείς να το στέλνεις μέσω e-mail από τον έναν στον άλλο, σχεδόν στιγμιαία, οπουδήποτε στον κόσμο.

«Μεγάλωσε» με το Ίντερνετ και αποτελεί μία μορφή χρήματος για το Ίντερνετ.

Κρυπτονόμισμα και κρυπτογραφία:

Το Bitcoin είναι ένα ίσος προς ίσον (peer-to-peer) σύστημα πληρωμών και ένα ψηφιακό συνάλλαγμα ανοιχτού κώδικα.

Ουσιαστικά ανήκει στην κατηγορία του κρυπτονομίσματος (cryptocurrency), καθώς χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογραφίας για τη δημιουργία και διαχείριση των χρημάτων, και για την επιβεβαίωση της εγκυρότητας των συναλλαγών.

Κρυπτονόμισμα, σε γενικές γραμμές, είναι ένα νομισματικό σύστημα, που τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: η σταθερότητα, η ασφάλεια, η ανωνυμία, και η ιχνηλασιμότητα.

Για να επιτευχθεί αυτό, το σύστημα χρησιμοποιεί δύο εργαλεία: την κρυπτογραφία και έναν κατάλογο δημόσιων καταχωρήσεων.

Σε αυτόν τον κατάλογο, ο καθένας μπορεί να μάθει όλες τις λεπτομέρειες της κάθε συναλλαγής.

Το όνομα «κρυπτο-νόμισμα» προέρχεται από το όνομα της επιστήμης «κρυπτογραφία».

Κρυπτογραφία είναι η επιστήμη των μεθόδων κρυπτογράφησης δεδομένων.

Υπάρχουν δύο σκοποί για τη χρήση κρυπτογράφησης.

Ο πρώτος είναι να στέλνει μηνύματα με ασφάλεια και εχεμύθεια.

Ο δεύτερος είναι να υπάρχει μια λύση διαφόρων προβλημάτων στον τομέα της ασφάλειας των δεδομένων και της αυθεντικότητας.

Το Κρυπτο-νόμισμα ενσωματώνει μια ποικιλία τεχνολογιών και θεωριών που αναπτύχθηκαν από κρυπτογράφους.

Ο κύριος στόχος αυτών είναι η δημιουργία ενός συστήματος ψηφιακού χρήματος με υψηλή ασφάλεια το οποίο θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στη λογοκρισία και στην απάτη.

Η δημιουργία και η λειτουργία του Μπιτκόιν:

Το 2008, πιθανότατα με έμπνευση και αφορμή την οικονομική κρίση, έγινε η πρώτη επιστημονική δημοσίευση που περιέγραφε το Bitcoin.

Το 2009 έκανε την πρώτη του λειτουργική εμφάνιση, με την κυκλοφορία του πρώτου πελάτη ανοιχτού κώδικα, και την δημιουργία των αντίστοιχων Bitcoins.

Ο συγγραφέας της δημοσίευσης, και δημιουργός του αντίστοιχου λογισμικού, παρέμεινε ανώνυμος, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto.

Η πραγματική ταυτότητά του, ή ακόμα και το αν πρόκειται για ένα άτομο ή για μία ομάδα, παραμένει άγνωστο μέχρι και σήμερα.

Οι υποθέσεις σε σχέση με την ταυτότητά του αναφέρονται σε μαθηματικές ιδιοφυΐες, επιστήμονες των υπολογιστών, οικονομικούς κοινωνιολόγους με γνώσεις προγραμματισμού και ομάδες κρυπτογράφων.

Υπάρχουν επίσης θεωρίες, όπως πχ ότι οι εταιρείες Samsung, Toshiba, Nakamichi και Motorola κρύβονται πίσω από το Bitcoin.

Από το 2009 μέχρι και τις αρχές του 2010 το Bitcoin δεν είχε καμία απολύτως αξία.

Τον Απρίλιο του 2010 ξεκίνησαν οι πρώτες συναλλαγές στις χρηματαγορές, με την αξία του κάθε Bitcoin να μην ξεπερνάει τα 0,14 δολάρια.

Η πρώτη εμπορική συναλλαγή με το νέο ψηφιακό νόμισμα έγινε στις 18 Μαΐου 2010, όταν ο προγραμματιστής Laszlo Hanyecs, από την Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, έκανε μια δημοσίευση στο Forum BitcoinTalk.org, προσφέροντας 10.000 bitcoins σε όποιον του παράγγελνε δυο πίτσες.

Στις 22 Μαΐου, ο αγρότης David Forster από την Μασαχουσέτη, με το ψευδώνυμο Jarcos στο forum, δέχτηκε τη συναλλαγή.

Ο Laszlo έλαβε τις δύο πίτσες από την αλυσίδα Papa John’s.

Την άνοιξη του 2011, τα 10.000 εκείνα bitcoins θα έφταναν να αξίζουν 272.329,00 δολάρια.

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2013 το Bitcoin είχε φτάσει να αξίζει μεταξύ 1.200 και 1.400 δολαρίων το καθένα, κάνοντας την πίτσα εκείνη να αξίζει περίπου όσο ένα ιδιωτικό νησί.

Στον αντίποδα, στα μέσα Δεκεμβρίου και μέσα σε λιγότερη από μία ημέρα, η αξία του bitcoin έπεσε κάτω από τα 550 δολάρια.

Γενικά, πάντως, η αξία του Bitcoin είναι ασταθής.

Υποστηρίζεται από πολλούς, ότι το Μπιτκόιν αποτελεί μία δύναμη εκδημοκρατισμού και μετάλλαξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ιστορικά, τα εθνικά νομίσματα αντέχουν κατά μέσο όρο περίπου τριάντα χρόνια, προτού κυλήσουν στον υπερπληθωρισμό, την υποτίμηση και εκεί που οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τη δύναμη του νομίσματος για να δημιουργήσουν κρυμμένους φόρους μέσα από τον πληθωρισμό.

Να αφαιρέσουν χρήματα από συνταξιούχους, αποταμιεύσεις αλλά και επενδυτές, για να καλύψουν τα χρέη τους.

Ελάχιστα είναι τα νομίσματα που άντεξαν περισσότερο από 30 χρόνια και δεν αντιμετώπισαν τέτοια φαινόμενα.

Το bitcoin είναι μία νέα επιλογή, μία νέα μορφή νομίσματος, ένα σύστημα νομίσματος που δεν ελέγχεται από κυβερνήσεις και λειτουργεί στο Ίντερνετ, χρησιμοποιώντας ένα διαδικτυακό πρωτόκολλο από το οποίο εξασφαλίζεται η λειτουργία του από τη συνεργασία χιλιάδων συμμετεχόντων εκ των οποίων κανένας δεν έχει τον έλεγχο.

Δεν υπάρχει καμία κεντρική τοποθεσία, όπως άλλωστε είναι η δομή του Web και του email.

Το Μπιτκόιν (bitcoin) έφερε την απελευθέρωση του νομίσματος στους ιδιώτες.

Και μοιάζει να είναι μία ιδέα που προχωράει και επεκτείνεται και θα ανέβει ψηλά.

Θα δούμε όμως ακόμη πολλές αναταράξεις, μεγάλη ένταση που θα ανεβαίνει ψηλά πολύ γρήγορα και πιθανότατα, θα πέφτει χαμηλά πολύ γρήγορα. Θα έχει πολλές διακυμάνσεις.

Είναι ακόμη ένα μικρό νόμισμα που χρησιμοποιείται ως «καταφύγιο» για πολύ μεγάλες οικονομίες.

Για παράδειγμα, οι Κινέζοι το χρησιμοποιούν ως μέσο αποφυγής ελέγχου των ισοτιμιών και της υποτίμησης του δικού τους νομίσματος.

Δεν θα έπρεπε, νομίζω, κάποια χώρα να υιοθετήσει το bitcoin ως εθνικό νόμισμα.

Η ιδέα των εθνικών νομισμάτων ως μορφή μονοπωλίου των κυβερνήσεων η οποία επιβάλλεται στους πολίτες είναι και ο λόγος που υπάρχει το χάος των ισοτιμιών των νομισμάτων σήμερα.

Αντίθετα, το bitcoin αποτελεί μία δυνατότητα επιλογής για τους πολίτες να το υιοθετήσουν αν το επιθυμούν.

Στην πραγματικότητα, αποτελεί το αντίθετο της επιβολής ενός κρατικού νομίσματος.

Μήπως είναι φούσκα ή πυραμίδα;

Μήπως όμως πρόκειται για ένα Σχήμα Πόντσι ή μία οικονομική φούσκα που σε λίγο θα σκάσει;

O όρος «Σχήμα Πόντσι» (Ponzi Scheme) αναφέρεται σε οποιαδήποτε χρηματική απάτη στηρίζεται σε «πυραμίδα» επενδυτών.

Η πυραμίδα επενδυτών αποτελεί ένα παράνομο επενδυτικό σχήμα που περιλαμβάνει την πληρωμή απόδοσης σε επενδυτές από τα χρήματα που πληρώνονται από μεταγενέστερους επενδυτές, αντί από τα καθαρά κέρδη που συγκεντρώνονται από πραγματικές πωλήσεις.

Για να υπάρχει όμως ένα Σχήμα Πόντσι, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που να ωφελείται απευθείας από το Σχήμα Πόντσι δηλαδή την πυραμίδα.

Εδώ όμως, δεν υπάρχει κανείς που να το ελέγχει ή να ωφελείται απευθείας από την ανάπτυξη του bitcoin, πέρα από το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει στο bitcoin έχουν κάτι να κερδίσουν αν γίνει δημοφιλές.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε νόμισμα ευνοεί αυτούς που το υιοθέτησαν πρώτοι.

Κάθε τεχνολογία έχει παρόμοιο μονοπάτι.

Οι πρώτοι που το υιοθετούν, κερδίζουν τα περισσότερα, όπως οι πρώτοι άνθρωποι που υιοθέτησαν το Ιντερνέτ κέρδισαν τα περισσότερα από το Διαδίκτυο.

Δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε ένα Σχήμα Πόντζι ή πυραμίδα για αυτόν το λόγο.

Αν όμως το Μπιτκόιν δεν αποτελεί πυραμίδα ή Σχήμα Πόντσι θα μπορεί να γίνει μια φούσκα.

Δεν είναι η πρώτη άλλωστε, είναι η πέμπτη φορά που συμβαίνει.

Ένας λόγος για τον οποίο το Bitcoin δημιουργεί αυτές τις φούσκες είναι ότι πρόκειται για ένα μικρό νόμισμα, είναι παγκόσμιας εμβέλειας, είναι πολύ ανοιχτό στις διαπραγματεύσεις και ως αποτέλεσμα έχεις αυτές τις συναισθηματικές αποκρίσεις.

Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος που ανεβαίνει η τιμή και αυτό θα προκαλέσει την άνοδό του σε τιμές που δεν μπορούν να υποστηριχθούν.

Και μετά η τιμή θα ξαναπέσει. Έχουμε δει αυτές τις μεταβολές όπου πάει γρήγορα πολύ ψηλά και με τον ίδιο τρόπο πολύ χαμηλά.

Το μέλλον του Μπιτκόιν:

Στο μέλλον θα δούμε, πιθανότατα, έναν κόσμο με ψηφιακά νομίσματα, ανεξάρτητα, μη κρατικά, όπως το bitcoin, αποκεντρωμένα που δεν θα ελέγχονται από κανέναν, που θα βασίζονται σε δικτυακή συνεργασία στο διαδίκτυο, με ανοιχτή πρόσβαση για όλους.

Θα μπορέσουν, πιθανότατα, να συνυπάρξουν με επιτυχία μαζί και με τα εθνικά νομίσματα.

Στο μέλλον θα σπάσει το μονοπώλιο των εθνικών νομισμάτων και θα δούμε αρκετά ψηφιακά νομίσματα που θα βασίζονται στη διαδικτυακή συνεργασία.

Είτε αυτά θα είναι το bitcoin, είτε κάτι άλλο, είτε με άλλο όνομα ή με διαφορετική τεχνολογία.

Στο μέλλον θα έχουμε εθνικά ψηφιακά νομίσματα, καθώς και ιδιωτικά ψηφιακά νομίσματα που δεν θα ελέγχονται από τράπεζες και κυβερνήσεις.

====================================================================

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα  που θα σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη

Πριν ξεκινήσω αυτόν τον δύσκολο οδηγό που για μένα θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το νομίσματα να τον κάνουν κτήμα τους  γιατί μόλις θα μάθετε μυστικά που μπορούν να σας δώσουν αρκετά κέρδη….  Θα αφήσω μερικές γραμμές για το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην προσπάθειά μου να δημιουργήσω μία ομάδα που ασχολείται με τα κρυπτονομισματα..

Ειναι αναγκαστικό να το κάνω  από δύο απόψεις… Πρώτον γιατί όπως σου έχω ξαναπεί το ίντερνετ είναι ένα κρεμμύδι όπου μέσα στο χρόνο διπλώνει και ξεδιπλώνει τα φύλλα του και έτσι θέλω να ενημερώσω και από αυτο το άρθρο τον αναγνώστη οποίος δεν έχει προλάβει να διαβάσει τα προηγούμενα άρθρα… και δεύτερον γιατί είναι ψυχολογική ανάγκη να εκφράσω όλα όσα εισπράττω από αυτή την διαδικασία που ξεκίνησα πριν μέρες!

Πριν μέρες λοιπόν  έγραψα αυτό το άρθρο…(https://katohika.gr/stranger-voice/mia-symferousa-protasi-kai-gia-tous-dyo-mas-apo-ton-stranger/)  και ζήτησα συγκεκριμενα πραγματα σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το ταξίδι… συνήθως Όταν ένας άνθρωπος που εκτίθεται ζητάει κάτι τέτοιο δεν έχει σκοπό ούτε να γίνει ρεζίλι ούτε να δείξει ότι στο αντικείμενο που θέλει να αγωνιστεί δεν είναι όσο καλός θέλει να πιστεύει…

Εσεις  από την άλλη όταν ο οποιοσδήποτε σας καλέσει σε μία τέτοια ενέργεια πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε να κάνετε με έναν χαζούλη η με κάποιον που αξίζει  να τον ακολουθήσετε  και να ακούσετε την πληροφορία του!

Μέχρι στιγμής συμμετέχετε 77 άτομα,  όχι άσχημα Για αρχή Αν και στόχος μου είναι τα πολλές χιλιάδες άτομα… βέβαια αυτό θα το επιτύχει η πληροφορία μου…. από τα 77 άτομα μετρημένοι στα δάχτυλα έκαναν αυτά που ζήτησα στο πρώτο άρθρο….  και ένας μόνο έκανε ό τι είπα στο δεύτερο  αρθρο….!Το δευτερο αρθρο (https://katohika.gr/stranger-voice/pos-tha-agorasete-kai-tha-metaferetai-kryptonomismata-stin-platforma-kryptonomismaton-alla-kai-alla-poly-simantika/)

Δεν σας έκρυψα ότι αυτό το κάνω γιατί πλέον αποφάσισα ότι το δωρεάν δεν το σέβεται κανείς…. Ούτε σας έκρυψα ποτέ οτι δεν θέλω να έχω απολαβές για αυτό που κάνω….

Θα συνεχίσω να το κάνω και θα δώσω την πληροφορία που πιστεύω ότι όχι μόνο αξίζει Αλλά προσωπικά εγώ έχω πληρώσει χιλιαδες ευρώ και έχω σπαταλήσει εκατοντάδες ώρες να σπάσω το κεφάλι μου όπως και πολλά χρόνια εμπειρίας μου σε αυτό το ταξίδι από το παρελθόν…για να την αποκτησω!…Τωρα αν συνεχίσεται  την κλασική  νοοτροπία  των ανθρώπων που δεν θέλω πια να έχω σχέση….  την εξυπνάδα  του να μην σέβεστε  τις συμφωνίες μας κρατάω πάντα το δικαίωμα να ξεχωρίσω ποιοι πραγματικά τήρησαν τη συμφωνία μας…. Άρα όσοι από σας Στείλατε  Email  με ψεύτικους κωδικούς Και διάφορες άλλες δικαιολογίες…. σας Το λέω ξεκάθαρα θα σας χαρίσω το τυρί τις πληροφορίας απλά για να σας κάνω να καταλάβετε τι Θα χάσετε όταν θα σταματήσω  να σας δίνω πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία! Νομίζω ότι ήμουνα απόλυτα ξεκάθαρος…

Ας πάμε τώρα να δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν κρυπτονομίσματατα οποία μπορούν να μας αποφέρουν πολύ μεγάλα  κέρδη..

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά στην Αμερική υπάρχουν μεγάλες ομάδες οι οποίες ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό και μάλιστα χιλιάδες άνθρωποι έχουν βγάλει χιλιάδες δολαρια με το να κυνηγούν και να βρίσκουν δωρεάν κρυπτονομίσματα..

Το δωρεάν είναι δωρεάν… δωρεάν Δεν σημαίνει Δώσε 5 ευρώ… δωρεάν σημαίνει μηδέν… και ναι υπάρχει τρόπος και τακτική να ασχοληθείς με αυτό full time και να έχεις επιτυχία τεράστια!

Αλλά ας αρχίσω τις εξηγήσεις τις πιο τεχνικές για να καλύψω τις όποιες ερωτήσεις δημιουργούνται μέσα σας και μόλις τελείωσω Με αυτές  Να σας δείξω.. μπακάλικα… βήμα βήμα.. με ποιον τρόπο μπορείτε να το πετύχετε.

Πριν μπούμε στα τεχνικά  το συγκεκριμένο μοντέλο… ο συγκεκριμένος στίβος του δωρεάν νομίσματος… σας υπόσχομαι θα τον φέρω σε σημείο διδακτορικου….  για την ώρα θα σας δώσω μικρούς οδηγούς για το πώς μπορείτε να το κάνετε αλλά ετοιμάζω ολόκληρη διατριβή για όποιον θέλει να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο ασχολιας με τα κρυπτονομισματα… σε βαθμό επαγγελματισμού!

Τι είναι τα airdrops;

Τα airdrops είναι κρυπτονομισματα που δινονται δωρεάν στην αγορα. Τα project καθε νεου κρυπτονομισματος που μόλις ξεκινούν συχνά θα δώσουν ένα μικρό ποσό ελεύθερων μαρκών σε επαληθευμένους ανθρώπους, προκειμένου να διαδώσουν τη υπαρξη τους για το έργο τους.

Το κανουν συχνά αυτό κοντά στην ώρα της απευλευθερωσης του ICO. Αυτό γίνεται για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των χρηστών και να δοθούν κίνητρα στους ανθρώπους να ενημερώσουν τους γυρω τους για το έργο (συχνά μέσω συστημάτων παραπομπής ή προώθησης κοινωνικού επιμερισμού).

Τα airdrops εμφανίζονται υπό διάφορες μορφές, όπως: μαζική πιστωση στα πορτοφόλια (για παράδειγμα, όλα τα πορτοφόλια της NEO θα λάβουν x ποσό του ταδε νομισματος) και δωρεάν μάρκες κατά τη συμμετοχή στην κοινότητα ή την εγγραφή για κάτι η την παροχή ορισμένων βασικών προσωπικών πληροφοριών.

Συνήθως το ποσό που παρέχεται κατά τη διάρκεια των airdrops είναι μικρό από την άποψη του κανονικου νομισματος fiat πχ δολαριο η ευρω, αλλά εάν κρατάτε τα κρυπτο για μεγάλο χρονικό διάστημα και επιλέγετε ένα καλό project, αυτά μπορούν να αυξησουν την αξία τους, καθιστώντας το ποσό σας πολυ υψηλο σε χρηματικό ποσό. Τα project που δοθηκαν δωρεαν πριν από μερικούς μήνες μπορεί να είναι σημερα αξίας $ 100 δολάριων , λόγω της ανατίμησης των τιμών.

Εξαρτάται τελικά από το αν κρατάτε τα κρυπτο ή τα πουλάτε γρηγορα για ευκολο μικρο κερδος, αλλά σημειώστε ότι πολλά δωρεαν νομίσματα δεν θα εισαχθούν αμεσα σε μια ανταλλαγή κατά τη διάρκεια ενος airdrop, επομένως συνήθως θα πρέπει να περιμένετε κάποιο χρόνο για να τα πουλήσετε.

Εάν αναρωτιόσαστε ακριβώς πώς είναι ευεργετικό για μια εταιρια να κάνει μαζικά airdrops κατά τη διάρκεια ενός ICO, ουσιαστικά θα πρεπει να σκεφτειτε τα εφέ του δικτύου και τη φύση των γραφημάτων του δικτύου. Θεωρίες όπως ο νόμος του Reed εχουν εξηγησει ότι η χρησιμότητα ενός δικτύου (που μετριέται με χρήματα που κερδίζονται ή οποιαδήποτε άλλη μέτρηση) είναι υπερβολικά ανάλογη με τον αριθμό των κόμβων (ανθρώπων) στο γράφημα.

Το ακριβές ποσό χρησιμότητας κυμαίνεται από n2 έως 2 ^ n με βάση το πεδίο στο οποίο εφαρμόστηκε το γράφημα δικτύου, αλλά είναι σαφές ότι η αύξηση του δικτύου όλο και περισσοτερων ανθρωπων θα δώσει μεγάλη χρησιμότητα σε σχέση με την προηγούμενη θεση του στο δικτυο. Για παράδειγμα, αυτές οι θεωρίες δείχνουν ότι η αύξηση από 100 σε 200 άτομα θα προσφέρει σημαντικά λιγότερη πρόσθετη χρησιμότητα από ό, τι η ανάπτυξη από 1.000 έως 1.100 άτομα, αν και και το δικτυο θα εχει αποκτήσει τον ίδιο αριθμό ανθρώπων.

Στο πλαίσιο ενός ICO, αυτό σημαίνει ότι μια σκληρή προώθηση για την επέκταση της παρουσίας του στο κοινωνικο δικτύο που θα μιλαει για το έργο του κατά τη διάρκεια της αρχης του ICO θα προσφέρει μεγάλες αποδόσεις τόσο από την άποψη των εισφορών του ICO όσο και από την περαιτέρω συμμετοχή του δικτυου στο έργο, γι ‘αυτό το λόγο αξιοποιουν καλύτερα την στιγμή στον κύκλο ζωής του έργου, ώστε να μεγιστοποιηθεί τόσο η χρηματοοικονομική όσο και η κοινοτική υποστήριξη.

Υποθέτοντας ότι μια ομάδα έχει ένα πεπερασμένο αριθμό μοναδων που μπορει να δωθουν δωρεαν, έχει νόημα να τα χρησιμοποιήσει ειδικά κατά τη διάρκεια της ICO δηλαδη στην αρχη της υπαρξης του, σε αντίθεση με άλλες φορές, επειδή αυτα μπορούν να τα μετατρεψουν άμεσα σε χρήματα καθώς και κοινωνική επιρροή, ενώ κανονικά, αυτό θα είναι περιορισμένο σε μια απλη κοινωνική επιρροή που θα ερθει μεσα στο χρονο (και ίσως έμμεση η εκτίμηση της τιμολογιακής τιμής εάν αυξηθεί η ζήτηση).

Επιπλέον, η διανομή ελεύθερων μαρκών δημιουργεί μια ομάδα κατόχων του κρυπτονομισματος που επικεντρώνονται περισσότερο στην πραγματική χρησιμότητα του συμβολου και στο έργο του παρα από την τιμή του(αφού δεν πληρώνουν τίποτα). Αυτό μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό παράγοντα για την προώθηση της υιοθεσίας και τη δημιουργία μιας αρχικής βάσης πιστών χρηστών ή / και προγραμματιστών.

Πώς να βρείτε airdrops;

Υπάρχουν μερικοί απλοι τρόποι για να βρείτε airdrops και μερικοι πιο συνθετοι ( Κατηγορια πρωταθλητης χαρ χαρ ). Ενας απο αυτους είναι το Bitcointalk, ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα φόρουμ για κρυπτογραφική συζήτηση. Αυτό είναι συνήθως η πρώτη θέση που θα ανακοινώσει ένα νέο έργο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε για όλους τους ΜΚΟ που υπαρχουν. Μπορείτε συνήθως να αποκτήσετε ένα μεγάλο ιστορικό του έργου, κοιτάζοντας το αρχικό νήμα του Bitcointalk. Να γνωρίζετε ότι το φόρουμ αυτό, παράλληλα με μια μεγάλη πηγή πληροφόρησης, τείνει να εχει ενα πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριας και δεν κάνει τίποτα για να φιλτράρει προγράμματα χαμηλής ποιότητας – έτσι υπάρχουν πολλοί κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι εδώ, αλλα υπάρχουν ίσοι αριθμοί σχεδίων απάτης.

Ένας άλλος κοινός τρόπος για να βρείτε airdrops είναι μέσω των διαφόρων site που ειναι ειδικευμενα για αυτη την εργασια. Αυτά συχνά κάνουν κάποια προεπεξεργασία για εσάς και βεβαιώνεστε ότι τα airdrops είναι νόμιμα και ότι τα project είναι πιθανό να πληρώσουν πραγματικά τα κέρματά σας. Για να τα κερδισετε αυτά συχνά απαιτειτε συμμετοχή σε μια ομάδα κοινωνικης δυκτιωσης ή σε ενα λογαριασμό στο Twitter. Καποιοι καλοί λογαριασμοί και ιστότοποι που μπορειτε να ακολουθήσετε ή να εγγραφειτε σε αυτά για τα airdrops ειναι οι εξής:

https://airdropalert.com.

Twitter Λογαριασμοι για airdrops https://twitter.com/cryptoairdrops?lang=en

Καποια Reddit που κανουν το ιδιο https://www.reddit.com/r/airdrops/ και https://www.reddit.com/r/CryptoAirdrop/.

Πάμε τώρα βήμα βήμα και με απλά λόγια  να κάνουμε τις σωστές κινήσεις ώστε να μπούμε σε αυτή την αρένα με τον πιο έξυπνο τρόπο…

Καταρχάς αν κάνετε μία έρευνα στα παραπάνω link θα δειτε πολύ εύκολα οτι αν ακολουθήσετε τα airdrops που δίνουν οι  συγκεκριμένοι  αμέσως αμέσως μαζεύεται ένα ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο να το βγάλεις μέσα σε μία ώρα από τον υπολογιστή σου… Χωρίς βέβαια να υπολογίσω ότι αν κρατήσεις αυτά τα νομίσματα έχεις μεγάλες πιθανότητες μέσα στο βάθος του χρόνου κάποια από αυτά να κάνει ένα ράλι και να σου αφήσει χιλιάδες ευρώ!Αλλα υπαρχουν πολλα αλλα ακομα…

Ξεκινάω με τον απλό οδηγό και τελειώνοντας αυτόν τον οδηγό σας δίνω δυο τρια καλά μπόνους  που θα ενισχύσουν το πιπέρι και το αλατι σε αυτό το όμορφο φαγητό που φτιάχνουμε..

Mέθοδος  νούμερο ένα (απλή αλλά αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο γίνεται δυσκολη)

Δωρεάν νομίσματα απο τα πορτοφόλια

Για να λάβετε airdrops απο καποιο projetc, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι που σχετίζεται με αυτό το blockchain.

Για παράδειγμα, τα νέα προγράμματα κρυπτογράφησης μπορούν να εκμεταλλευτούν μια υπάρχουσα πλατφόρμα όπως το Ethereum για τη δημιουργία μαρκών. Συγκεκριμένα, αυτά τα νομίσματα με βάση το Ethereum ονομάζονται μάρκες ERC-20. Όταν ξεκίνησε η δημοφιλής OMG με το ERC-20, στο πλαίσιο της προώθησής της, εστειλε  airdrops της OMG σε οποιονδήποτε με πορτοφόλι Ethereum.

Η δύσκολη απόφαση εδώ είναι με ποιον τρόπο θα αποφασίσεις να κατεβάσεις  πορτοφόλια,  Ποια από αυτά Θα κατεβάσεις;  με ποιον τρόπο θα βάλεις έστω και ένα κρυπτοσεντς μέσα  Μιας και ο νόμος λέει ότι για να δεχτείς airdrop  το πορτοφόλι δεν πρέπει να είναι 0… και γενικά να έχεις το άγχος να χειρίζεσαι στον υπολογιστή σου η σε στικάκια  εκατοντάδες  ηλεκτρονικά πορτοφόλια που όλα θα χρειάζονται και ενα κρυπτογράφημα τεράστιο σαν συνθηματικό να το έχεις αποθηκεύσει σωστά και με απόλυτη οργάνωση να ορίζεις Ποιο είναι τι!

Αν θες να το δοκιμάσεις Κανείς δεν σε εμποδίζει…  μπορείς να πας στην CoinMarketCap  η στην https://bitscreener.Com/ να ξεκινήσεις να  φίλτραρεις  πορτοφόλια να βρίσκεις τη σελίδα του κάθε νομίσματος και να ξεκινήσεις να κατεβάζεις από το καθένα ξεχωριστά!  θα καταλήξεις σε ένα κυκεώνα  γιατί Υπάρχουν χιλιάδες πια!

Αλλά υπάρχει και η εύκολη μέθοδος

Κατεβάζεις το πορτοφόλι  από το https://www.Myetherwallet.Com/

Η πλειοψηφία των νέων κρυπτονομισματων είναι κατασκευασμένη από το Ethereum και το myetherwallet είναι το πιο δημοφιλές και υποστηριζόμενο πορτοφόλι ιστού του Ether που θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να αποκτήσετε δωρεάν νομισμματα.

Γραφεσαι στην coinbase μεσα απο το αφφιλιατε λινκ το δικο μου https://www.coinbase.com/join/52a591475db5b38393000038 και ετσι και εσυ κερδιζεις 10 δολαρια και εγω κερδιζω δεκα δολαρια…(Οταν θα μεταφερεις χρηματα στην coinbase θα σου δωσει και τα δεκα δολαρια που σε συνεστησα και βεβαια μετα μπορεις και εσυ να συστησεις αλλους κοκ)   αυτά τα δεκα τα κάνεις Ethereum η οχι αναγκαστικα τα δεκα αλλα ενα χιλιοστο και τα μεταφέρεις στο Myetherwallet ..ξανα το λεω έστω και ένα χιλιοστό ώστε το πορτοφόλι να μην είναι 0…. και περιμένεις να σου έρχονται τα ιπτάμενα νομίσματα δωρεάν!

Το ίδιο μπορείς να ακολουθήσεις και με άλλες πλατφόρμες blockchain  όπως είναι το  NEO και Stellar

Μέθοδος 2: Κερδίστε δωρεάν crypto σαν κυνηγος για airdrops & μπόνους

..Όπως εξήγησα παραπάνω οι εταιρείες δίνουν ελεύθερα νομίσματα  για να δημιουργήσουν μία μεγαλύτερη βάση από χρήστες οι οποίοι θα συναλλάσσονται με αυτά τα νομίσματα γιατί με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να δώσουν περισσότερη αξία στο δίκτυό τους…

Για αυτό θα βρείτε σε όλο το ίντερνετ προτάσεις όπως πες μας την άποψή σου για αυτό το group μουσικής και θα σου δώσουμε τόσα ελεύθερα νομίσματα,   κάνε εγγραφή με το e-mail σου και βάλε και το πορτοφόλι σου στην κοινότητά μας και θα πάρεις τόσα νομίσματα…. και δεν έχει τελειωμό η διαδικασία του μάρκετινγκ ώστε να φαίνεσαι και εσύ ότι ανήκεις στη βάση ενός νομίσματος!

Ολα αυτά για να τα καταφέρεις θα πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από το ίντερνετ  να ακολουθείς συζητήσεις και λογαριασμούς στο Twitter που σου δωσα παραπάνω και να τουφεκας Σαν κυνηγός  την κατάλληλη Ευκαιρία η την κατάλληλη πέρδικα!

Κανείς δεν σου λέει να μην το κάνεις… Μάλιστα σου έχω ήδη δώσει link που αν αυτή τη στιγμή θέλεις πας και κάνεις ότι σου λένε και αρχίζεις και εισπράττεις….  αλλά είναι τόσα πολλά… είναι τόσα πολλά τα άχρηστα…. τόσα πολλά τα τσάμπα… που στο τέλος θα μπλεχτείς και θα χάσεις πολύ χρόνο!

Υπάρχει καλύτερη λύση και σε αυτό…

Γράφεσαι στην https://earn.Com/stranger11/referral/?A=oqyui7cc4isd9cya  με το συγκεκριμένο link ώστε να κερδίζω σε Bitcoin 1 δολάριο για κάθε νεο μελος που θα  στείλω να κερδίζει δωρεάν νομίσματα…. Δηλώνεις ότι είσαι web designer η Bitcoin buyer  και Σε πληρώνουν σε κρυπτονομισματα για να διαβάζεις διαφημιστικά μηνύματα από επιχειρήσεις. Όπως καταλαβαίνεις επειδή έχουν να κάνουν με κρυπτονομίσματα αυτά που σου στέλνουν να διαβάσεις σαν διαφημιστικά μηνύματα  μέσα θα έχουν ανακοινώσεις ξεκινήματος  σε νέα project… Όπου επί της ουσίας εσύ Αυτά ψάχνεις για να πας να πάρεις και άλλα δωρεάν νομίσματα!!

Επί της ουσίας όλος αυτός ο οδηγός σου δείχνει έμπρακτα τρόπους με τους οποίους μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το πουθενά…  εγώ Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Αμερικανοί  που ασχολούνται με τα κρυπτονομισματα αυτά τα κάνουν καθημερινά για πλάκα…. το θεωρούν κάτι το οποίο πρέπει να συμβεί….  δεν γνωρίζω αν η ίδια φιλοσοφία μπορεί να λειτουργήσει και στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα…. γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι υπάρχουν χιλιάδες Αμερικανοί που με αυτό τον τρόπο έχουν κερδίσει χιλιάδες ευρώ…. και αν θυμάμαι καλά Εμείς όλοι βρισκόμαστε σε μία οικονομική κρίση εξαντλητική….  εγώ θεώρησα σωστό αυτό τον οδηγό να τον δώσω ελεύθερα… χωρίς συνθηματικό για όλους!

Δεν σου μίλησα για faucets,  δεν σου έδωσα παιδικη πληροφορία για το πως θα κερδίσεις δωρεάν κρυπτονομισμα σου έδωσα αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκόσμια…. και αυτό θα φροντίσω να κάνω  για όλους τους φίλους που συμμετέχουν στο ταξίδι μας για τα κρυπτονομισματα… Μάλιστα σκοπεύω να ανεβάσω πολύ το επίπεδο… να το πάω για πρωτάθλημα…. ο μόνος τρόπος που θα με κάνει να μην θέλω ξανά να συνεχίσω είναι να μου αποδείξεις ότι συνεχίζεις να μη σέβεσαι την πληροφορία που σου δίνω…. σε παρακαλώ άγνωστε φίλε μου μην το κάνεις γιατί με αυτό τον τρόπο θα επηρεάσεις και όλους αυτούς που έμαθαν να τηρούν τις συμφωνίες και τους λόγους τους!

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο και κερδοφόρο αυτό το άρθρο…. μέσα από την καρδιά μου θα θελα σε μερικούς μήνες να γνωρίζω ότι κάποιοι συνάνθρωποί μου κατάφεραν να κερδίσουν Από το τίποτα κάτι καλό…. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν η πληροφορία σας φάνηκε χρήσιμη  να τη διαμοιράσεται και σε άλλους φίλους σας για να μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν..!

Σας Ευχαριστω για τον χρόνο σας ..