Πάρτε μια ιδέα από τα «λαϊκά δικαστήρια», από τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο θέλουν να καθορίσουν την πολιτική της χώρας στον τομέα των υδρογονανθράκων! Άνθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ που περιφέρουν την ημιμάθειά τους, κατά πλειοψηφία, αποφάνθηκαν πως θα πρέπει να στείλουν στο… πυρ το εξώτερο την έρευνα για την εξεύρεση αποθεμάτων υδρογονανθράκων. Τι κι αν τους λες ότι η μέθοδος του «fracking» δεν θα χρησιμοποιηθεί, δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Πάρτε μια ιδέα από τα «λαϊκά δικαστήρια», από τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο θέλουν να καθορίσουν την πολιτική της χώρας στον τομέα των υδρογονανθράκων! Άνθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ που περιφέρουν την ημιμάθειά τους, κατά πλειοψηφία, αποφάνθηκαν πως θα πρέπει να στείλουν στο… πυρ το εξώτερο την έρευνα για την εξεύρεση αποθεμάτων υδρογονανθράκων.

Τι κι αν τους λες ότι η μέθοδος του «fracking» δεν θα χρησιμοποιηθεί, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Έχουμε καταλήξει αξιωματικά ότι κάθε είδους αναζήτηση υδρογονανθράκων έχει απορριφθεί εξ αρχής. Δεν θα υπάρξει κανένα όφελος.

Οι ηλιθιότητες που ακούγονται ακόμα και από μορφωμένους ανθρώπους είναι ασύλληπτες. Τι κι αν σε δεκάδες περιπτώσεις ανά την υφήλιο η αξιοποίηση εξελίχθηκε κανονικά και δεν επλήγη ούτε η γεωργική ούτε η κτηνοτροφική παραγωγή! Τι σημασία έχει! Οι απίθανοι συμπατριώτες μας βρήκαν τον δικό τους ανένδοτο!

Επειδή δεν είχαν ποτέ σχέση με νούμερα ούτε με το πώς γίνονται αυτές οι δουλειές, ούτε πόσα χρήματα χρειάζονται, διαμαρτύρονται για τη λεόντειο σύμβαση υπέρ των εταιριών! Παρότι το κράτος δεν βάζει ούτε μια δραχμή παρά μόνο εισπράττει, παρότι είναι στάνταρ οι τρόποι που γίνονται σε όλη την υφήλιο η κατανομή, «δε μασάνε»!

Με απλά λόγια, οι αφελείς συμπατριώτες μας – αλήθεια, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που φωνασκούσαν και για τις ανεμογεννήτριες; – αποφάσισαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στις εισαγωγές υδρογονανθράκων, οι χρήσιμοι ηλίθιοι όσων θησαύριζαν πουλώντας σε τιμές έως 50% αυξημένες σε σχέση με την τιμή που απολάμβαναν το αγαθό άλλοι Ευρωπαίοι. Το γιατί ας το σκεφτεί κανένας μόνος του.

Κι όπως λέει ο Ηλίας Κονοφάγος που δημοσιοποίησε στον κόμβο του στο «youtube» το βίντεο που ακολουθεί, κανείς από τα μέλη των «ειδικών» των «δικαστηρίων» δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τα ισχύει στα 140 κράτη της υφηλίου όπου παράγονται υδρογονάνθρακες.

Το εάν θα παραμείνουμε έθνος ηλιθίων, θα κριθεί στον τρόπο που θα επιλέξει να διαχειριστεί η όποια κυβέρνηση το θέμα. Ο Έλληνας δυστυχώς είναι ανίκανος να συζητήσει ορθολογικά, να ακούσει τους πραγματικά ειδικούς και να σταματήσει το φετίχ της «αντίστασης» στα πάντα. Με τον πιο ηλίθιο τρόπο. Ίσως διότι αυτό μας αντιπροσωπεύει.

defence-point.gr

PHGH=

sklabos

Greek Folk Song ΕΛΛΑΣ HELLAS GREECE DHMOTIKA A8ANTA DIMOTIKA BY=B.Σ.F=BOSKOS=VOSKOS= VOSKOTSOPANHS 希臘 ギリシャ ГРЕЦИЯ 그리스 וប្រទេសក្រិច