Χρήστος Σταύρου – Πέθανε στο γάμο του γιου του… ο άτυχος τραγουδιστής, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που χόρευε στην γαμήλια δεξίωση και κατέρρευσε μπροστά στους νεόνυμφους και στους καλεσμένους. Ήταν μόλις 66 ετών και μια από τις σημαντικότερες φωνές του δημοτικού μας τραγουδιού.

Ο Χρήστος Σταύρου, ο τραγουδιστής ηπειρώτικων τραγουδιών, έφυγε από τη ζωή, στον γάμο του γιου του.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο άτυχος τραγουδιστής, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που χόρευε στην γαμήλια δεξίωση και κατέρρευσε μπροστά στους νεόνυμφους και στους καλεσμένους. Ήταν 66 ετών και μια από τις σημαντικότερες φωνές του δημοτικού μας τραγουδιού, δίδυμο του Δόκιμου Χαραλάμπους, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Είχε συνεργαστεί επίσης με την Έλλη Κοσμά και άλλους καλιτέχνες που προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της απώλειας…

Απαρηγόρητοι οι συγχωριανοί του στο Άνω Ζάλογγο Ιωαννίνων, οι συγγενείς και οι φίλοι του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Χρήστος Σταύρου, έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή…

Η Ήπειρος θρηνεί για το χαμό του δημοτικού τραγουδιστή Χρήστος Σταύρου, ο οποίος ξεψύχησε επάνω στον χορό στον γάμο του γιου του.

 

 

Ο επιστήθιος φίλος του, σολίστας του ηπειρώτικου κλαρίνου, Δόκιμος Χαραλάμπους, ήταν μπροστά στο τραγικό συμβάν. Για την ακρίβεια, ο Χρήστος Σταυρου ξεψύχησε μπροστά στα πόδια του. Με δάκρυα στα μάτια ο Δόκιμος Χαραλάμπους περιγράφει στη «Freddo» πώς συνέβη το μοιραίο.

«Ο θρήνος είναι μικρή λέξη. Έφυγε ο άνθρωπος που για 35 χρόνια πορευτήκαμε μαζί. Ήμασταν οικογένεια. Ξεψύχησε στα πόδια μου, την ώρα που χόρευε ένα σημαδιακό τραγούδι του γάμου, ηπειρώτικο, το «Εχω χαρά στο σπίτι μου». Εφυγε από συγκίνηση και χαρά για τον γάμο του γιου του». Ο Δόκιμος Χαραλάμπους δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως σε μια στιγμή χαράς και ευτυχίας ο επιστήθιος φίλος του θα έχανε τη ζωή του. «Έφυγε από χαρά. Είμαι σίγουρος. Έπεσε πάνω στα πόδια μου και πέταξε σαν πουλάκι» λέει κλαίγοντας ο σολίστα.

(Κρίμα είχε ακόμα χρονιά μπροστά του!!!) 😥😥😥

— λυπημένος.

Φωτογραφία του George Iwannou.

Advertisements
 

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.