Καθίζηση εδάφους προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στο 28ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου-Εμπεσού που οδηγεί στον ορεινό Βάλτο….ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΒΑΛΤΟ!!!… Στο εν λόγω σημείο, σε μικρή απόσταση από το χωριό Μπαμπαλιό, ο δρόμος έκλεισε χθες στις 20:30 και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων με προορισμό τον ορεινό Βάλτο γίνεται με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω Αμφιλοχίας- Βαρετάδας…

Κλειστός από καθίζηση κοντά στο Μπαμπαλιό ο δρόμος που οδηγεί στον ορεινό Βάλτο

Καθίζηση εδάφους προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στο 28ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου-Εμπεσού που οδηγεί στον ορεινό Βάλτο.
Στο εν λόγω σημείο, σε μικρή απόσταση από το χωριό Μπαμπαλιό, ο δρόμος έκλεισε χθες στις 20:30 και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων με προορισμό τον ορεινό Βάλτο γίνεται με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω Αμφιλοχίας- Βαρετάδας.
Πρόκειται για μείζον θέμα για τον Βάλτο και για μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών και των κατοίκων ενώ από χθες βράδυ έσπευσαν στην περιοχή και μηχανήματα της Περιφέρειας. Η καθίζηση λάμβανε χώρα τις τελευταίες ημέρες , με πιθανό αίτιο τη συνεχόμενη κακοκαιρία, ωστόσο τα αίτια θα τα ερευνήσουν οι αρμόδιοι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς όμως να προσδιοριστεί χρονικά το τέλος των εργασιών.
Ειδικότερα, αποφάσισε την διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο 25ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού – Άρτας (από την Τ.Κ. Καστρακίου έως την Τ.Κ. Μπαμπαλιού) και την εκτροπή της κυκλοφορίας αυτών, είτε μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου των τοπικών Κοινοτήτων Ποδογοράς – Βαρετάδας – Σαρδηνίων – Αμφιλοχίας, είτε μέσω της διασταύρωσης της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων με την επαρχιακή οδό Σαρδηνίων – Βαρετάδας – Ποδογοράς – Εμπεσού. PHGH

Οι φωτό από το σημείο valtos-dromos-babalio (2)valtos-dromos-babalio (22)valtos-dromos-babalio (20)valtos-dromos-babalio (18)valtos-dromos-babalio (16)valtos-dromos-babalio (14)valtos-dromos-babalio (12)valtos-dromos-babalio (10)valtos-dromos-babalio (8)valtos-dromos-babalio (6)valtos-dromos-babalio (4)

Advertisements