Διακοπεί συγκοινωνίας  στο επαρχιακό δρόμο Λίθινο  Ζίτσας  μετά την  πτώση (έπεσε )  του θεογεφυρο  . Το φαινόμενο της κατολίσθησης  είναι σε εξέλιξη ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ  ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΠΕΛΕΙ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ  ΤΟΥ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ .

Διακοπεί συγκοινωνίας  στο επαρχιακό δρόμο Λίθινο  Ζίτσας  μετά την  πτώση (έπεσε )  του θεογεφυρο  .

Το φαινόμενο της κατολίσθησης  είναι σε εξέλιξη ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ  ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΠΕΛΙ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ  ΤΟΥ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ .

Για  λογούς ασφαλείας  και μέχρι να  αποφανθούν η υπεύθυνη επιστήμονας ας προς την στατικότατα  τον θεμελίων της γεφύρας μπελει   Η κυκλοφορία  δε επιτρέπετε  σταμάτησε κάθε  διέλευση τροχοφόρων  από την μεταλλική  γέφυρα τύπου μπελει που βρισκόταν πάνω από το θεογεφυρο .

Η συγκοινωνία πλέον για Ζίτσα γίνετε μέσο  Ράϊκου Σουλουπουλο  Κλιματιας  Ζίτσα .

 

Αναμένετε  κλιμάκιο υπευθύνων μηχανικών   για αύριο οι όποιοι θα εξετάσουν την στατικότατα των θεμέλιο για να  αποφανθούν αν θα επιτραπεί η διέλευση τροχοφόρων ώστε να επανέλθει η κυκλοφορία σε κανονικό ρυθμό.

Πιστέψουμε ότι  θα ενεργήσουν άμεσα ΠΡΙΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΝΩ ΕΚΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ , ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ( ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ) ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΥΜΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , ΤΟ ΘΕΟΓΕΦΥΡΟ ΧΑΘΗΚΕ ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ Α¨ΝΙΚΟΛΑ.….

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΛΙΝΓ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗ …https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/11/08/θεογεφυρο-το-έγκλημα-συνεχίζεται/. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΜΕ . ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΓΑΠΗΤοι ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ((… ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΠΗΡΕ όπως ατυχέστατα διάβασα σε ανάρτηση )) ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ.-

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/11/08/θεογεφυρο-το-έγκλημα-συνεχίζεται/