ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ  ΤΕΜΠΛΑΣ  ΚΑΙ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΣΩΣΤΕ  ΤΑ  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΦΥΡΙΑ  ΣΗΜΕΡΑ …    ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΓΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ  ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΕΡΑΙ ΤΕΡΝΑ,…

 

Κατέρρευσε η ιστορική γέφυρα της Ποριάς

ΣΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΜΠΛΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΡΓΑ. 
ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΡΒΙΑΝΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑΣ .

τεμπλα (2) (1)
ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΕΜΠΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΛΑΚΙΟΥ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΥΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΈΛΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΕΣΑ.
Η ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΕΣ ( βλέπε Φωτογραφίες που έφτασε η στάθμη του νερού ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ-ΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!
ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΣ ΜΟΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ.TEMPLA GEFIRA 2EMPLA GEFIRA SIMERA 1
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΥΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ Η ΕΤΕΡΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΦΥΡΙΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ =https://www.facebook.com/groups/gefyratemplas/