Υστερόγραφο: η επίμονη μου στην δημοσιοποίηση του ονόματος θα την συμπληρώσω με το παρακάτω ρυτό =ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΓΡΑΦΑ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ (χωριο και όνομα).Η στο τέλος τέλος της γραφής ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η πεπατημένη η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ=ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΠΟΨΗ ξεκάθαρα και σταράτα ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ . Δεν επανέρχομαι επί του θέματος.-

Sabas Kostas Fotias ΑΧΤΑΡΜΑΣ !!!
ΟΧΙ αγαπητοί φιλοι (Katerina Tsagaropoulou) και λοιποί που γράψατε Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ =ΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .
Και για να καταλάβω δηλαδή:
(θεωρητικό το παράδειγμα παρακάτω) αν προσωπικά είμαι υπέρ της (οποίας έρευνας ) και της συγκεκριμένη περίπτωση της άντλησης πετρελαίου θα πρέπει να κρύβομαι και να κάνω υπεκφυγές η μέσα από τα κείμενα μου και το προφορικό λόγο έντεχνα ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ να υποστηρίζω την άποψη μου ενάτη τον συνομιλητών , ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Αν βέβαια τα συμφέροντα μου ( πήζει και αυτό) είναι υπέρ του δημόσιου, η το δημόσιο (… αλήθεια πως και πια η έννοια του δημόσιου για εσάς χειμαρρος εφημερίδα??? μπορείτε παρακαλώ να μας το κάνετε πιο λιανά ), γιατι στην ευρεία έννοια δημόσιο (αποτελούμε όλοι ως κανονικό σύνολο ) που σε όλες την κοινωνίες ανεξάρτητος πολιτεύματος-δόγματα-η καθεστώτα δημιουργήθηκε ( στην ευρεία έννοια του ο δημοσιος τομεας ) για την προστασία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ σε μια ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ( σε όποια δράση) να υπαρχή ΚΡΥΦΕΣ Η ΜΑΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
Και τη ακριβός θέλω να πιο άπλα, το διαβάσετε στην απάντηση μου παραπάνω .
Είναι ξεκάθαρο σε ένα αγώνα, σε μια δράση, σε μια αντίθεση ως προ την υποστήριξη μιας= άποψης-σκεψης ,που προέκυψε από της ανάγκες ενός συνόλου ατόμων, ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΦΩΝΙΩΝ ως ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα όπου διαφορετική από κάθε άποψη, αγνοί άνθρωποι της καθημερινότητας ξεκίνησαν ένα στόχο με γνώμονα της απόψεις τους με της καλύτερες προοπτικές και απέτυχαν οικτρά, μέσα από την πίεση των γεγονότων ….και σε απλή αναγωγή της καθημερινότητας έχε =ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ=( και στην ευρεία έννοια του τα κόμματα) όπου υπερίσχυσε η γνώμη των περισσότερων Η ΠΙΟ ΑΠΛΑ Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ=ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ.Λόγοι αποτυχίας καθαρά η μη απλή και σταθερή άποψη σε ένα μονόπατη σε ένα κοινό μονόπατη για επίτευξη του στόχου.
Άπλα και ξεκάθαρα ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΑΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ .
ΑΛΩΣΤΕ (( ΔΗΜΟΣΙΟ)) ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΩΣΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ( εκτός και αν υπερισχύουν ΤΑ ΣΟΓΙΑ η ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ)=ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ=πεπατημένη η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ=ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ=ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ. ΤΟΤΕ ΠΟΛΟΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ ΟΙΚΤΡΑ.
Για την αντιγραφή Φωτίου Στυ. Βασίλειος
Υστερόγραφο: η επίμονη μου στην δημοσιοποίηση του ονόματος θα την συμπληρώσω με το παρακάτω ρυτό =ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΓΡΑΦΑ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ (χωριο και όνομα).Η στο τέλος τέλος της γραφής ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η πεπατημένη η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ=ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΠΟΨΗ ξεκάθαρα και σταράτα ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ .
Δεν επανέρχομαι επί του θέματος .-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

==============================================

Sabas Kostas Fotias

Sabas Kostas Fotias Katerina Tsagaropoulou ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ .-
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ (ΘΕΑΘΗΝΑΙ ) ΜΗΠΩΣ (ΛΕΓΩ) Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ???

============================================================================

Minas Aggelopoulos

Minas Aggelopoulos Επειδή γνωρίζω τα παιδιά ξέρω πως είναι πάνω από κόμματα.ισως και νάναι το τελευταίο που τους απασχολεί.δεν θέλω να πιστεύω πως λειτούργησαν έτσι.αλλα κιεσυ γνωρίζεις πόσο εύκολα ο κόσμος σου κρεμά ταμπελες.σωνει και καλά να ανήκεις κάπου.δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάποιοι λειτουργούν απλά με τη συνείδηση

 

Αφαίρεση

Sabas Kostas Fotias
Sabas Kostas Fotias Minas Aggelopoulos Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας αλλά όπως καλά γνωρίζετε από τα πάμπολλα παραδείγματα της ιστορίας αυτού του τόπο (ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ) ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ.
Οπωσδήποτε και για να ξεκαθαρίσουμε τα ΣΤΕΡΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΡΙΑ καλό-σκόπιμο-αλλα ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ο καθείς να τοποθετείτε ενάτη ημών και υμών ΑΝΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ αλλά ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ( μέσω της σκέψης του ).
Και να έχουμε κατά νου ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥΝ τα λόγια παίρνει ο αγέρας.-

 

Διαχείριση

χειμαρρος εφημερίδα

χειμαρρος εφημερίδα Ακόμη κι αν κάποιοι έχουν πολιτικές θέσεις, πιστεύετε πως υπάρχει κόμμα το οποίο να χωρά έντιμους και μη επιζητούντες θέση στο Δημόσιο; Λοιπόν αυτοί υπάρχουν γύρω μας, Πολλές φορές δεν τους καταλαβαίνουμε γιατί δεν μας μοιάζουν. Δεν μπορούμε να δεχθούμε πως υπάχουν και οι άλλοι.

 

Αφαίρεση

Minas Aggelopoulos

Minas Aggelopoulos Η απάντηση μου είναι απλά η γνώμη μου.θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι που πήγαν.αλλα τα χρώματα νομίζω περισευουν όταν νιώθεις ότι κάποιοι θέλουν να σου κλέψουν η να σου στερησουν φυσικά αγαθά

 

Αφαίρεση

χειμαρρος εφημερίδα

χειμαρρος εφημερίδα Minas Aggelopoulos Όχι φυσικά αγαθά αλλά τη γη σου τους τάφους των γονιών μας.΄΄ Όταν πουλήθηκε η Πάργα παλιά σε χρόνους δίσεκτους οι Έλληνες έπρεπε να φύγουν. Έσκαψαν τα μνήματα και πήραν τα κόκκαλα των γονιών τους΄΄. Αυτό δεν θέλουμε να μας πάρουν.

 

Αφαίρεση

 
Katerina Tsagaropoulou

Katerina TsagaropoulouΔιαχειριστής ομάδας Παιδια η ουσία ειναι αλλου. Εννοειται καμια δράση και πρωτοβουλία μας και καμία κινηση μας δεν εχει κομματικο χρώμα. Λειτουργουμε σαν πολιτες αυτου του τοπου και μονιμοι κατοικοι της Ηπειρου που αγαπαμε τη φυση της και λατρευουμε αυτο τον τοπο, τον οποΔείτε περισσότερα

 

Αφαίρεση

χειμαρρος εφημερίδα

χειμαρρος εφημερίδα Κατερίνα καλά έκανες και μίλησες. Αν δεν μιλούσες ίσως πίσω από τις πλάτες σας θα έσερναν κουβέντες. Ψυχή μου εσείς αγωνίζεσθε τον αγώνα τον καλόν. Είμαστε κοντά σας.

 

Αφαίρεση