ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ? ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ (κατά παράδοση ) Ζίτσας Ιωαννίνων … Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΣ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΥΤΟ  ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ Η ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ( ΤΑ ΛΑΘΗ  ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΕΝΑ ΠΑΝΣΟΦΟ ΡΥΤΟ ΛΕΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.-

Είναι πλέον γεγονός η αναζήτηση κοιτασμάτων πετρελαίου στο δήμο μας ((κατά παράδοση  δήμο Ζίτσας)) αλλά και στην ευρύτερη περιοχή τον Ιωαννίνων  ξεκίνησε .

Ειδικότερα δε μετά την άδεια προς στην εταιρία Energean Oil & Gas A.E. όπου ,και οπως αυτή αναγράφετε  στην Αριθ. Πρωτ.:  – 17194    Ελεούσα     26 – 10 – 2017

                                                               Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

       Σας προσκαλώ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010 να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεών του, που βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο Δ.Ε. Πασσαρώνος, επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα, την 30-10-2017 ημέρα   Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

 …………..

  (( ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Πλιάκος Μιχαήλ.  12.-Εξέταση αιτήσεως της Energean Oil & Gas A.E. για χορήγηση άδειας πρόσβασης στις Δημοτικές Δασικές εκτάσεις στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος σεισμικών ερευνών δύο διαστάσεων (2D) στην περιοχή της Ηπείρου.

Όπως βλέπουμε παραπάνω στο 12 θέμα της ημερήσια διάταξης  ζητάτε από την αναγράφουσα  εταιρία  να της δοθεί  άδεια για πρόσβαση στης δημοτικές  δασικές  εκτάσεις, για πραγματοποίηση   σεισμικών  ερευνών εντος  δασικών εκτάσεων

Ρωτάται   ο πρόεδρος της κοινότητος Βασιλόπουλου να  με ενημερώσει,  γνωρίζοντας μου   εγγράφως  ποιες  είναι η δασικές  έκτασης  του δημοτικού διαμερίσματος Βασιλόπουλου που παραχωρούνται  στη παραπάνω  αναγράφουσα εταιρία για την διενέργεια σεισμικών ερευνών.

Ρωτάται   ο πρόεδρος της κοινότητος Βασιλόπουλου ποιες είναι αυτές οι δασικές εν γένι έκταση την κοινότητας Βασιλοπούλου πως αυτές οριοθετούνται,   οριοθετούνται με ( νόμους, διατάξεις ) και εφόσον γνωρίζει της ακριβής τοποθεσίες  η (γεωγραφικές συντεταγμένες ) που θα  πραγματοποιηθούν από την αναγράφουσα εταιρία σεισμικές έρευνες .

Βασιλόπουλο  01-11-2017

Για την αντιγραφεί,

                                      Φωτίου Στυλ. Βασίλειος .

  Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε  δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης από τον υπογράφοντα.

 

 ΤΩΡΑ  ΑΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ   ΔΑΚΡΙΑ (( ΟΔΥΝΗΣ ))  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ !!!

ΕΝΑ  ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ (( …{ ...ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ …:!!!!!!…}…))

***ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΙΔΟΧΟΡΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΚΑ ΚΑΛΑΜΑ  ΞΕΧΑΣΤΕ  ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΕΝΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.***

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΣ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΥΤΟ  ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ Η ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ( ΤΑ ΛΑΘΗ  )

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΕΝΑ ΠΑΝΣΟΦΟ ΡΥΤΟ ΛΕΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.-

***ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ  ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ  ΤΑ  ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ…

Advertisements