ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΠΑΠ… ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΣΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TOYS ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΤΟΣΗ ΣΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΠΑΠ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΑΖΟΥΝ ΧΩΛΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ …

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΠΑΠ

ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ   ΤΟ Δ.Σ   ΣΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΑΝΗΣΥΧΑ-ΑΝΑΣΤΑΤΟΣΗ  ΣΤΟΥ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΠΑΠ

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΑΖΟΥΝ ΧΩΛΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ  ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ  ( όπως  προδοσία και διάσπαση Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ )ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ  ΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΔΕ  ΝΑ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ   ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ  ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ  ΑΠΟΨΙΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ   ( δείτε εδώ την ανακοίνωση ) όπου αναταλαχτήκαν μεταξύ των μελών ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΒΑΡΥΤΑΤΗ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΜΕ  ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ  Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΜΟΜΦΗΣ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ Προεδρείου  .

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΙΟ ((…«Ελληνικέ Λαέ, μόλις πριν λίγα λεπτά τα στρατεύματα κατοχής εισήλθαν στην Πρωτεύουσα» εκφωνούσε το Ραδιόφωνο την ώρα που ακουγόταν κάτω από την Ακρόπολη οι ναζιστικές ερπύστριες. …)) ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ  ΟΠΟΥ  ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ  ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ.

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ  ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  ΟΤΙ Η ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ  ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΕΔΡΑ  ΤΟ  ΛΙΧΝΕΝΣΤΑΙΝ  ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ  ΝΑ  ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΤΟΥΣ   ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ 15 ΚΑΙ 18 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ .

…( ΝΑ )… ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΟΠΑΠ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΑΝΤΙΞΟΕΣ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΑ  Παραμείνει  ΕΝΩΜΕΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ .

Advertisements