Κλειστά, λόγω απεργίας το 95% των πρακτορείων ΟΠΑΠ… ΓΙΑΤΊ ΑΠΕΡΓΩ…είμαι πράκτορας του οπαπ ΑΛΛΆ και ΠΑΤΕΡΑΣ δύο παιδιών . ΔΕΝ τα έβαλες μαζί μου,τα ΈΒΑΛΕΣ με ΑΥΤΑ. ΔΕΝ απειλεις εμένα, ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ έστειλες εξώδικο σε μένα,ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω πώς λέγεται στα τσέχικα ,στα ελληνικά λέγεται ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ και όταν τα βαζεις με έναν τα βαζεις με όλους… Τα πρακτορεία της ..ιδιωτικοποιημένης.. ΟΠΑΠ ΑΠΕΡΓΟΥΝ…ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. Κλειστά, λόγω απεργίας το 95% των πρακτορείων ΟΠΑΠ

ΓΙΑΤΊ ΑΠΕΡΓΩ…..
Ει μίστερ καρρας είμαι πράκτορας του οπαπ ΑΛΛΆ και ΠΑΤΕΡΑΣ δύο παιδιών . ΔΕΝ τα έβαλες μαζί μου,τα ΈΒΑΛΕΣ με ΑΥΤΑ. ΔΕΝ απειλεις εμένα, ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ έστειλες εξώδικο σε μένα,ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω πώς λέγεται στα τσέχικα ,στα ελληνικά λέγεται ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ και όταν τα βαζεις με έναν τα βαζεις με όλους. Μπορεί να με λιώσεις,μπορεί να με συνθλίψεις γιατί εισαι;γίγαντας αλλά για αυτα είμαι ο δικός τους ΓΊΓΑΝΤΑΣ,και όταν με κοιτούν νιώθω και εγώ ΓΊΓΑΝΤΑΣ και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να τους στερησει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ.Μιστερ καρρας ο οπαπ δεν ειναι μονο αριθμοι,πισω απο αυτους βρισκονται ανθρωποι με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΠΙΛΕΓΩ λοιπόν να μείνω ΆΝΘΡΩΠΟΣ και οχι «ανθρωπάκι» του οπαπ,οπως αυτό που έχω κολλημένο στην βιτρίνα του πρακτορείου. ΑΥΤΑ. ….τα ειπα και ξαλάφρωσα…

phgh=

===========================================================

 • Φίλοι αναγνώστες,

  ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

  =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

  Φίλοι αναγνώστες.

  Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

  Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το

  θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

  Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

  Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

  α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την

  ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των

  ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,

  αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

  Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

  ΕΠΙΣΗΣ:

  1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

  2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

  3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

  4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .

  5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

  6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, h με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

  7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

  8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

  […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

  “Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

 • ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

 • ==========================================

 

ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. Κλειστά, λόγω απεργίας το 95% των πρακτορείων ΟΠΑΠ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για φιμωση του τυπουΚλειστά, λόγω απεργίας το 95% των πρακτορείων της ΟΠΑΠ την πρώτη μέρα ( Πεμπτη 9 Μαρτιου ) απο την πρώτη προειδοποιητική 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ( 9 & 10 Μαρτιου ).

Πόσοι όμως έμαθαν ότι ήταν κλειστοί και τον λόγω που ήταν κλειστοί ? 

Σχεδόν ΚΑΝΕΝΑ τηλεοπτικό κανάλι, κανένας ραδιοφωνικός σταθμός, καμία πολιτική εφημερίδα και κανένα site δεν έτρεχε την ενημέρωση κίνησης χιλιάδων ανθρώπων να απεργήσουν για το μέλλον της εργασίας τους, απέναντι στον κολοσσό που δημιούργησαν με ιδρώτα.

Η ελευθερία του λόγου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πνευματικής ελευθερίας, καθώς επίσης και το συνταγματικό θεμέλιο για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. 

Η σύνδεση της ελευθερίας των ιδεών με την ανθρώπινη αξία και τη Δημοκρατία είναι, πράγματι, καθοριστική. 

Ο ελεύθερος λόγος, η ελεύθερη έκφραση των ιδεών αποτελεί μια από τις βασικότερες εκδηλώσεις ανάπτυξης της προσωπικότητας και ταυτόχρονα conditio sine qua non της ελεύθερης δημοκρατικής κοινωνίας. 

Το Σύνταγμα προστατεύει όλους τους τρόπους διακίνησης των ιδεών, με ιδιαίτερη έμφαση στον τύπο και τη ραδιοτηλεόραση, χωρίς, ωστόσο, να εφαρμόζονται για την τελευταία οι προστατευτικές διατάξεις του άρθρου 14. 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, εν συνεχεία, καθώς και η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων εισήγαγε ένα νέο μέσο διακίνησης των ιδεών, το Διαδίκτυο, το οποίο συνδυάζει μαζικότητα και ενημέρωση. 

Αξίζει, ωστόσο, να επισημανθεί το γεγονός ότι η ελευθερία της έκφρασης και διάδοσης των στοχασμών δεν είναι απεριόριστη, αλλά αντίθετα οριοθετείται από τις ρήτρες της συνταγματικότητας, της κοινωνικότητας και της χρηστότητας. 

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία η χρήση της φράσης «τηρών τους νόμους του Κράτους» στην πλειοψηφία των συνταγματικών διατάξεων, που προστατεύουν την ελευθερία της έκφρασης. 

Οι περιορισμοί αυτοί αποτελούν απλές δεσμεύσεις, οι οποίες διαμορφώνουν την εξωτερική γραμμή του προστατευτικού κύκλου του δικαιώματος και, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να φτάνουν στην κατάργησή του. 

Συστατικό στοιχείο της προσωπικότητας και της ιδιαιτερότητας του ανθρώπου είναι ο λόγος, η δυνατότητα να έχει και να εκφράζει γνώμες. 

Η έκφραση της γνώμης δεν αποτελεί μόνο την κατεξοχήν εκδήλωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, αλλά και το σπουδαιότερο μέσο της ανθρώπινης επικοινωνίας. 

Ο περιορισμός ή η κατάργηση της ελευθερίας της γνώμης, ενός από τα πολυτιμότερα ατομικά αλλά και πολιτικά δικαιώματα, θίγει, επομένως την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση. Δεν είναι, άλλωστε τυχαία η φράση που χρησιμοποίησε ο Βολταίρος τόσους αιώνες πριν και, η οποία, βρίσκει μέχρι σήμερα εφαρμογή: «μπορεί να διαφωνώ με ό, τι λέγεις, αλλά θα αγωνίζομαι για την ελευθερία σου να το λέγεις…».
Εν έτη 2017 όμως από ότι φαίνεται δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελευθερία λόγου και καμία ορθή προβολή ενημέρωσης των θεμάτων.
Η ΟΠΑΠ αποφάσισε να πλήρωσή «ακριβά» την αποτυχία της στο «ΟΡΑΜΑ 2020» μη περιμένοντας την μεγάλη αντίσταση των πρακτόρων της, μετά την αποστολή των 4.500 περίπου εξώδικων.
Οσο και αν η φίμωση του τύπου συνεχίζεται ο δίκαιος αγώνας τον πρακτόρων ΟΠΑΠ συνεχίζεται μέχρι να αλλάξει την στάση της η ΟΠΑΠ και κάτσει στο τραπέζι να μιλήσει με τους Αγαπητούς Συνεργάτες της.

ΠΗΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΑΠ !!

2020
ΓΙΑΤΊ ΑΠΕΡΓΩ….. Ει μίστερ καρρας είμαι πράκτορας του οπαπ ΑΛΛΆ και ΠΑΤΕΡΑΣ δύο παιδιών . ΔΕΝ τα έβαλες μαζί μου,τα ΈΒΑΛΕΣ με ΑΥΤΑ. ΔΕΝ απειλεις εμένα, ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ έστειλες εξώδικο σε μένα,ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω πώς λέγεται στα τσέχικα ,στα ελληνικά λέγεται ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ και όταν τα βαζεις με έναν τα βαζεις με όλους. Μπορεί να με λιώσεις,μπορεί να με συνθλίψεις γιατί εισαι;γίγαντας αλλά για αυτα είμαι ο δικός τους ΓΊΓΑΝΤΑΣ,και όταν με κοιτούν νιώθω και εγώ ΓΊΓΑΝΤΑΣ και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να τους στερησει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ.Μιστερ καρρας ο οπαπ δεν ειναι μονο αριθμοι,πισω απο αυτους βρισκονται ανθρωποι με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΠΙΛΕΓΩ λοιπόν να μείνω ΆΝΘΡΩΠΟΣ και οχι «ανθρωπάκι» του οπαπ,οπως αυτό που έχω κολλημένο στην βιτρίνα του πρακτορείου. ΑΥΤΑ. ….τα ειπα και ξαλάφρωσα…Τα πρακτορεία της ιδιωτικοποιημένης ΟΠΑΠ ΑΠΕΡΓΟΥΝ
%ce%bf%cf%87%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b9
ΓΙΑΤΊ ΑΠΕΡΓΩ….. Ει μίστερ καρρας είμαι πράκτορας του οπαπ ΑΛΛΆ και ΠΑΤΕΡΑΣ δύο παιδιών . ΔΕΝ τα έβαλες μαζί μου,τα ΈΒΑΛΕΣ με ΑΥΤΑ. ΔΕΝ απειλεις εμένα, ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ έστειλες εξώδικο σε μένα,ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. Δεν ξέρω πώς λέγεται στα τσέχικα ,στα ελληνικά λέγεται ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ και όταν τα βαζεις με έναν τα βαζεις με όλους. Μπορεί να με λιώσεις,μπορεί να με συνθλίψεις γιατί εισαι;γίγαντας αλλά για αυτα είμαι ο δικός τους ΓΊΓΑΝΤΑΣ,και όταν με κοιτούν νιώθω και εγώ ΓΊΓΑΝΤΑΣ και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να τους στερησει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ.Μιστερ καρρας ο οπαπ δεν ειναι μονο αριθμοι,πισω απο αυτους βρισκονται ανθρωποι με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΠΙΛΕΓΩ λοιπόν να μείνω ΆΝΘΡΩΠΟΣ και οχι «ανθρωπάκι» του οπαπ,οπως αυτό που έχω κολλημένο στην βιτρίνα του πρακτορείου. ΑΥΤΑ. ….τα ειπα και ξαλάφρωσα…Τα πρακτορεία της ιδιωτικοποιημένης ΟΠΑΠ ΑΠΕΡΓΟΥΝ
Advertisements