6 Τρόποι να Αποσβεστοποιήσετε την Επίφυσή σας και να Ξεκλειδώσετε την Πνευματική Επίγνωση…Η επίφυση, ένας ενδοκρινής αδένας που βρίσκεται στον εγκέφαλο, λέγεται ότι είναι η έδρα της ψυχής…6 συμπληρώματα που βοηθούν στην ενίσχυση της λειτουργίας της επίφυσης…Πολλοί από εμάς έχουμε εκτεθεί σε φθοριούχο νάτριο, λόγω της φθορίωσης των συστημάτων του νερού και αυτό συμβάλλει στην ασβεστοποίηση της επίφυσής μας. Το ιώδιο που προκύπτει φυσικά στα φυτά όπως το φύκι, βελτιώνει αποτελεσματικά την αφαίρεση του φθοριούχου νατρίου μέσω της ούρησης. Δυστυχώς, η Δυτική διατροφή είναι ανεπαρκής σε αυτό το ζωτικό μεταλλικό στοιχείο παρόλο που τα σώματά μας το χρειάζονται πολύ. Για να αποφύγουμε την ανεπάρκεια σε ασβέστιο όταν παίρνουμε συμπληρώματα ιωδίου, είναι καλό να περιλαμβάνουμε στη διατροφή μας πολλά βιολογικά φαγητά όπως το λάχανο Kale, το μπρόκολο, τα αμύγδαλα, τα πορτοκάλια, τον λιναρόσπορο, το σουσάμι, τον άνηθο, το θυμάρι και άλλα…

Τρίτο Μάτι

Η επίφυση, ένας ενδοκρινής αδένας που βρίσκεται στον εγκέφαλο, λέγεται ότι είναι η έδρα της ψυχής.

Αυτός ο μικρός αδένας τον οποίο αποκαλούν και Τρίτο Μάτι, πιστεύεται ότι συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων της συνείδησης, ενεργώντας ως μια πύλη σε διαστάσεις πέρα από την πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει ο εγκέφαλός μας.

===========================================================

 • Φίλοι αναγνώστες,

  ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

  =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

  Φίλοι αναγνώστες.

  Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

  Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το

  θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

  Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

  Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

  α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την

  ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των

  ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,

  αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

  Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

  ΕΠΙΣΗΣ:

  1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

  2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

  3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

  4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .

  5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

  6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, h με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

  7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

  8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

  […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

  “Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

 • ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

 • ==========================================

Οι άνθρωποι που ψάχνουν να ενεργοποιήσουν πλήρως τις πνευματικές τους δυνατότητες και θέλουν να έχουν πρόσβαση στη δύναμη της επίφυσης, πρέπει να ξεκινήσουν την λειτουργία της επίφυσης με την αποτοξίνωση και την κατάλληλη διατροφή.

Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι εξαιτίας της φτωχής διατροφής με παρασιτοκτόνα και γεμάτα χημικά φαγητά, καθώς και με τοξίνες όπως το φθόριο στο νερό, η επίφυση και ολόκληρα τα σώματά μας εκτίθενται σε πολλές τοξίνες και μικροοργανισμούς, πιο πολύ από ποτέ.

 

Αυτά σχηματίζουν κελύφη ασβεστίου γύρω από τον εαυτό τους για προστασία από το ανοσοποιητικό μας σύστημα, κάτι που οδηγεί στην ασβεστοποίηση της επίφυσης, μια συσσώρευση κρυστάλλων φωσφορικών αλάτων ασβεστίου, σε διάφορα μέρη του σώματος.

Πολλοί από εμάς έχουμε επίφυση που είναι ήδη πλήρως ασβεστοποιημένη.

Αυτό δεν είναι καλό όταν προσπαθούμε να έχουμε πρόσβαση στις εσωτερικές ικανότητες της επίφυσης μέσω πρακτικών γιόγκα, διαλογισμού, χρησιμοποίησης θεραπευτικών φυτών όπως το ayahuasca κλπ.

Η διαδικασία της αποτοξίνωσης είναι ζωτικής σημασίας για να ξεκινήσουμε να εκμεταλλευόμαστε τις πλήρεις πνευματικές μας δυνατότητες.

6 συμπληρώματα που βοηθούν στην ενίσχυση της λειτουργίας της επίφυσης

Ακολουθεί μια λίστα, όχι με συγκεκριμένη σειρά, 6 συμπληρωμάτων που θα ενισχύσουν την λειτουργία της επίφυσής σας, που βοηθούν στην αποσβεστοποίησή της και σας υποστηρίζουν στο ταξίδι σας της προσωπικής και πνευματικής σας καλλιέργειας. Μερικά από τα συμπληρώματα παρέχουν παρόμοια αποτελέσματα, για αυτό εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε ποιος συνδυασμός συμπληρωμάτων θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

Ριγανέλαιο και εκχύλισμα Neem

Και τα δύο βοηθάνε στη διαδικασία του καθαρισμού, βοηθώντας στην απομάκρυνση της υπάρχουσας ασβέστωσης μέσα στην επίφυση. Επιπροσθέτως, καθαρίζουν τα συστήματα του σώματος και ειδικά το ενδοκρινικό σύστημα.

Το Neem χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο στην Ινδία για χιλιάδες χρόνια. Στο δυτικό κόσμο, το ριγανέλαιο έχει επίσης γίνει κομμάτι ενός ολιστικού τρόπου ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Και τα δύο αυτά συμπληρώματα δρουν ως φυσική αντιβίωση ενάντια στα κελύφη ασβεστίου που δημιουργούνται από τα νανοβακτήρια.

Ωμό, ακατέργαστο κακάο

Η ωμή, βιολογική σοκολάτα στην πιο αγνή της μορφή μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση της επίφυσης επειδή το κακάο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά. Το κακάο βοηθάει επίσης και στη διέγερση του τρίτου ματιού.

Υπερτροφές πλούσιες σε χλωροφύλλη

Συμπληρώματα όπως η σπιρουλίνα, η χλωρέλλα, το σιταρόχορτο και τα φύκια algae, είναι παραδείγματα υπερτροφών πλουσίων σε χλωροφύλλη που προσφέρουν παρόμοια οφέλη με αυτά των φυλλωδών λαχανικών, αλλά με πολύ περισσότερα διατροφικά στοιχεία. Αυτά τα συμπληρώματα βοηθούν στην αποσβεστοποίηση της επίφυσης εξαιτίας των ισχυρών τους αποτοξινωτικών ιδιοτήτων.

Ακατέργαστο ξύδι μηλίτη

Ένα φυσικό αποτοξινωτικό, το ακατέργαστο ξύδι μηλίτη βοηθάει στην αποσβεστοποίηση της επίφυσης εξαιτίας των ιδιοτήτων του μηλικού οξέος. Το μηλικό οξύ είναι ένα οργανικό συστατικό που δίνει στα φρούτα την ξινή τους γεύση.

Όταν λαμβάνεται ως συμπλήρωμα, υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα και βοηθάει το σώμα να αποτοξινωθεί. Το ξύδι μηλίτη έχει πολλά οφέλη στην υγεία εκ των οποίων πολλά αναφέρονται εδώ. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που θα αγοράσετε θα είναι βιολογικό και σε γυάλινη συσκευασία.

Ιώδιο

Πολλοί από εμάς έχουμε εκτεθεί σε φθοριούχο νάτριο, λόγω της φθορίωσης των συστημάτων του νερού και αυτό συμβάλλει στην ασβεστοποίηση της επίφυσής μας. Το ιώδιο που προκύπτει φυσικά στα φυτά όπως το φύκι, βελτιώνει αποτελεσματικά την αφαίρεση του φθοριούχου νατρίου μέσω της ούρησης.

Δυστυχώς, η Δυτική διατροφή είναι ανεπαρκής σε αυτό το ζωτικό μεταλλικό στοιχείο παρόλο που τα σώματά μας το χρειάζονται πολύ. Για να αποφύγουμε την ανεπάρκεια σε ασβέστιο όταν παίρνουμε συμπληρώματα ιωδίου, είναι καλό να περιλαμβάνουμε στη διατροφή μας πολλά βιολογικά φαγητά όπως το λάχανο Kale, το μπρόκολο, τα αμύγδαλα, τα πορτοκάλια, τον λιναρόσπορο, το σουσάμι, τον άνηθο, το θυμάρι και άλλα. Προτείνεται να παίρνουμε και συμπληρώματα μη γενετικά τροποποιημένης λεκιθίνης για να ενισχύσουμε την πρόσληψη ιωδίου.

Βόριο/Βόρακας

Ένα ακόμα καλό συμπλήρωμα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να απομακρύνουμε το φθόριο από το σώμα μας είναι το μεταλλικό στοιχείο Βόριο. Περιέχεται στο παντζάρι το οποίο μπορεί να φαγωθεί ωμό, βραστό και μαγειρεμένο αφού διαλυθεί σε σκόνη. Εμφανίζεται επίσης και σε άλλα φαγητά, όπως τα αποξηραμένα δαμάσκηνα. Ο Βόρακας είναι μια φτηνή πηγή του Βορίου που μπορεί να βρεθεί σε πολλά μανάβικα.

Advertisements