Καταγράφονται Φωνές Νεκρών, Αργά τη Νύχτα, με Απλό Κασετόφωνο (video)

Καταγράφονται Φωνές Νεκρών, Αργά τη Νύχτα, με Απλό Κασετόφωνο (video)

Καταγράφονται Φωνές Νεκρών, Αργά τη Νύχτα, με Απλό Κασετόφωνο (video)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ???

Fileas : -Μελετώντας την 13η φλόγα έπεσα στην σελίδα που αναφέρεται σε αυτό το θέμα και θυμήθηκα τοτε καπου στο 1982 το πείραμα που έκανα όταν το πρωτο-διάβασα νέος.

-Ένα απλό μαγνητόφωνο με κασέτα, το άφησα έξω το βράδυ στην βεράντα να καταγράψει μέσα στην ησυχία της νύχτας,για δυο ώρες περίπου.

===========================================================

 • Φίλοι αναγνώστες,

  ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

  =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

  Φίλοι αναγνώστες.

  Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

  Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το

  θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

  Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

  Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

  α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την

  ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των

  ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,

  αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

  Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

  ΕΠΙΣΗΣ:

  1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

  2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

  3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

  4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .

  5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

  6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, h με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

  7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

  8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

  […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

  “Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

 • ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

 • ===========================================

-Πράγματι υπήρξαν φωνές στην ταινία, μα δίχως τα κατάλληλα μηχανήματα, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένο.!!!

 

-Το θεμα εχει ως εξης :

-«Βρετανικό ηλεκτρονικό περιοδικό »Γουάιρλες» τεύχος Ιουνίου 1971 σελ. 312 με τίτλο Ηλεκτρονική επικοινωνία με τους νεκρούς ???

-Ήμουν περίπου 14 χρόνων όταν βρήκα σε σοφίτα ένα παμπάλαιο, μουσειακό θα έλεγα ραδιόφωνο. Το καθάρισα και την νύχτα κάπου στις δυο αφαιρούσα το πηνίο της κεραίας για να αλλάζω τις συχνότητες και μια βραχνή φωνή έσπαζε την σιωπή με λίγες λέξεις. Όλα αυτά τα θυμήθηκα διαβάζοντας το βιβλίο »Ρήγμα» του Φρηντ Γριντ, όπου ο συγγραφέας ισχυριζόταν ότι αν άφηνε να λειτουργήσει μαγνητόφωνο χωρίς εξωτερική σύνδεση, μπορεί να βρεθεί να αναπαράγει φωνές που ανήκουν σε φωνές νεκρών.

-Άλλος έχει καταγράψει 72.000 από αυτές τις φωνές. Μελετήθηκαν, υπάρχουν, όμως όλοι δεν συμφωνούν ότι προέρχονται από νεκρούς. Φφωναζόσουν τα ονόματά μας, λένε πράγματα κατανοητά, όμως τα ονόματα που δίνουν ξέρουμε ότι ανήκουν σε ανθρώπους που έχουν αφήσει αυτή την γη.

-Οι φυσικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, ούτε οι ψυχολόγοι. Οι φωνές δεν έχουν σχηματιστεί με ακουστικά μέσα. Η ταχύτητά τους είναι διπλάσια του ανθρωπίνου λόγου και ο ρυθμός παραμένει ίδιος και στα 72.000 παραδείγματα που εξετάστηκαν».

-ΡΑΜΠΑ !!!

Fileas Fonk:-Από τότε δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι που να έφτασε στις μέρες μας. Έτσι παραμένει το μυστήριο γύρω από αυτό το θέμα.!!!

Το Φαινόμενο Ηλεκτρονικής Φωνής ή Φ.Η.Φ. είναι ο τρόπος με τον οποίο οι νεκροί επικοινωνούν με τους ζωντανούς μέσω των στατικών θορύβων των σύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών. Το Φ.Η.Φ. είναι η επικοινωνία με μία άλλου είδους πραγματικότητα μία άλλου είδους διανόηση. Το Φαινόμενο Ηλεκτρικής Φωνής, μέσω των διαφόρων συσκευών μας δίνει διάφορες φωνές που ανήκουν σε άτομα που έχουν ήδη πεθάνει. Είναι ανεξήγητες ηχογραφημένες φωνές. Διάφοροι μηχανικοί που έχουν ελέγχει αυτού του είδους θορύβους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση για την ύπαρξή τους. Διάφοροι ερευνητές μελετούν το Φ.Η.Φ. αναζητώντας απαντήσεις.

Πολλοί επιστήμονες παγκοσμίως μελετούν το Φ.Η.Φ. γιατί είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποια άλλη διάσταση. Η ύπαρξη αυτών των ηχογραφήσεων γεννά πολλά ερωτήματα. Τι είναι αυτό και πως γίνεται να υπάρχει εκεί αυτή η φωνή; Μήπως τελικά οι φωνές των νεκρών είναι γύρω μας;

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το Φ.Η.Φ. μπορεί να το ηχογραφήσει ο καθένας. Ένα βασικό στοιχείο είναι η εξασφάλιση ήχου στο υπόβαθρο. Άλλοι επιστήμονες πιστεύουν ότι το Φ.Η.Φ. είναι μια τηλεκινητική μεταχείριση των φυσικών δυνάμεων.

Τα Φ.Η.Φ. έχουν διάρκεια μερικών δευτερολέπτων (ακούμε σύντομους ήχους). Από τα χιλιάδες μηνύματα Φ.Η.Φ. περίπου 1 στα 12 είναι απειλητικά.

Αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, αν επιβιώνουμε από τον φυσικό θάνατο πως επηρεάζεται ο τρόπος που επιλέγουμε να ζήσουμε στον κόσμο;

Από την περιγραφή του video

Επιμέλεια, διορθώσεις κειμένων: diadrastika.com