ΔΑΣΙΚΑ Η ΔΑΣΟΣ Η ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( η σχεδόν τα πάντα )ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΣΤΗΣΕΙ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ… !! ΕΠΕΙΓΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ Αποκλείστηκα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 60 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πόσο πάει το … «μαλλί» – Το ειδικό τέλος άσκησης αντιρρήσεων… ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ¨: σε περίπτωση μη υποβολής αντιρρήσεων ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ( συνιδιοκτησίας ) !!! ΘΕΜΑ: Ανάρτηση Δασικών Χαρτών όλων των προ- Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. (303 ΟΤΑ) των Δήμων Βόρειων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Ιωαννιτών (πλην των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανατολής και Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών), των μελετών με κωδικούς Δ4-03 και Μ1-13 (συνημμένα ο πίνακας των 303 προ-Καποδιστριακών Ο.Τ.Α.) και πρόσκληση ενδιαφερομένων για υποβολή αντιρρήσεων

Δασικοί χάρτες Ιωαννίνων:

ΔΑΣΙΚΑ Η ΔΑΣΟΣ Η ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( η σχεδόν τα πάντα )ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ… !! ΕΠΕΙΓΩΝ!!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ???. Αποκλείστηκα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 60 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πόσο πάει το … «μαλλί» – Το ειδικό τέλος άσκησης αντιρρήσεων… ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ¨: σε περίπτωση μη υποβολής αντιρρήσεων ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ( συνιδιοκτησίας ) !!!

Δασικοί χάρτες Ιωαννίνων: Δείτε τους εδώ, αναρτήθηκαν, σχεδόν τα πάντα είναι δάσος ή δασικά1_%ce%b4%ce%b1%cf%83_00

Οι χάρτες από όλα τα χωριά και τα Γιάννενα

===========================================================

 • Φίλοι αναγνώστες,

  ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

  =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

  Φίλοι αναγνώστες.

  Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

  Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το

  θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

  Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

  Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

  α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την

  ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των

  ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,

  αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

  Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

  ΕΠΙΣΗΣ:

  1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

  2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

  3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

  4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .

  5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

  6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού, η οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης, h με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

  7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

  8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

  […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

  “Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

 • ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

 • ===========================================

⇒ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και ΟΔΗΓΙΕΣ⇐ Μόνο 60 μέρες η προθεσμία για ενστάσεις

Τεράστια αναστάτωση προκαλούν οι δασικοί χάρτες η ανάρτηση των οποίων ολοκληρώθηκε και για το Νομό Ιωαννίνων. Σχεδόν τα πάντα στο Νομό Ιωαννίνων είναι δάσος ή δασικές περιοχές και σε αρκετές περιουσίες πολλών δεκαετιών, το δημόσιο αποκτά τεκμήριο κυριότητας της ιδιοκτησίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μορφή «απαλλοτρίωσης» ιδιοκτησιών που πρόκειται να βάλει σε μεγάλες περιπέτειες και να επιφέρει …

μεγάλη αναστάτωση σε τεράστιο αριθμό οικογενειών, πέρα από τα έξοδα.

Δάση, συναντώνται ακόμη και στον αστικό ιστό της πόλης των Ιωαννίνων, ενώ πολύ πιο σοβαρά είναι τα προβλήματα σε άλλες περιοχές. Ακόμη σοβαρά προβλήματα διαπιστώνονται με την οριοθέτηση των οικισμών, ενώ δεν έχουν ληφθεί υπόψη τα ΣΧΟΟΑΠ και οι χρήσεις γης που ορίζονται σε αυτά.

Το βέβαιο είναι ότι όσο μελετώνται οι χάρτες, τόσο μεγαλύτερα προβλήματα διαπιστώνονται, τα οποία θα αποτυπωθούν σε όλη τους την έκταση τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά για:

► την προθεσμία

► τις οδηγίες

► τις αντιρρήσεις και το πώς υποβάλλονται

► τι στοιχεία ζητάνε και πως υποβάλλονται

► πόσο πάει το … «μαλλί» – Το ειδικό τέλος άσκησης αντιρρήσεων

► δείτε όλους τους χάρτες και κοιτάξτε την ιδιοκτησία σας

Η προθεσμία

► Κατά του περιεχομένου δασικού χάρτη που αναρτήθηκε, επιτρέπεται η υποβολή αντιρρήσεων μέσα σε αποκλειστική προθεσμία εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία που ορίζεται στην πρόκληση υποβολής αντιρρήσεων που εκδίδεται από την αρμόδια Δ / νση Δασών. Η ανωτέρω προθεσμία παρεκτείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες για κατοίκους εξωτερικού.

Οι οδηγίες

► Οι αντιρρήσεις υποβάλλονται αποκλειστικώς στον ιστότοπο της ΕΚΧΑ Α.Ε. σε ειδική ηλεκτρονική φόρμα μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής υποβολής αντιρρήσεων.

► Η υποβολή των αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτηθέντος Δασικού Χάρτη αφορά αποκλειστικά στον χαρακτήρα ή στη μορφή κάποιας εμφανιζόμενης στο Δασικό Χάρτη έκτασης και όχι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της .

► Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο καθώς και το Ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού, που έχουν έννομο συμφέρον, μπορεί να υποβάλει αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου του Δασικού Χάρτη. Ειδικότερα, αντίρρηση μπορεί να υποβληθεί είτε επειδή μια έκταση έχει χαρακτηριστεί δασική ή χορτολιβαδική ή βραχώδης ή πετρώδης έκταση (ενώ δεν είναι) ή και αντίστροφα επειδή κάποια έκταση έχει παραλειφθεί να χαρακτηριστεί δασική ή χορτολιβαδική ή βραχώδης ή πετρώδης έκταση (ενώ είναι).

► Στην περίπτωση που ορισμένη δασικού χαρακτήρα ή χορτολιβαδική ή βραχώδης ή πετρώδης έκταση δεν περιλαμβάνεται στο Δασικό Χάρτη , αντιρρήσεις μπορεί να υποβάλει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και , ιδίως, το Ελληνικό Δημόσιο, οι Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού στα διοικητικά όρια των οποίων υπάγεται η έκταση, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις και άλλα νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στους σκοπούς των οποίων περιλαμβάνεται η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Αντιρρήσεις

► Αντιρρήσεις υποβάλλονται για το σύνολο ή μέρος των εκτάσεων δασικού / χορτολιβαδικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνονται εντός γεωτεμαχίου / πολυγώνου, επί του οποίου ο ενδιαφερόμενος επικαλείται έννομο συμφέρον. Για κάθε γεωτεμάχιο υποβάλλεται μία αντίρρηση, πλην της περίπτωσης που για τμήμα της αμφισβητούμενης έκτασης προβλέπεται η υποβολή αντίρρησης ατελώς.

► Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες, ο ενδιαφερόμενος προτίθεται να προβεί σε αμφισβήτηση του χαρακτήρα εκτάσεων που περιλαμβάνονται σε διαφορετικά γεωτεμάχια , συμπληρώνει και υποβάλλει τόσες ηλεκτρονικές φόρμες αντιρρήσεων, όσες και τα γεωτεμάχια αυτά.

► Αντιρρήσεις που οφείλονται σε παράλειψη να απεικονιστούν πράξεις της διοίκησης στο Δασικό Χάρτη (πχ. Τελεσίδικες πράξεις χαρακτηρισμού και αποφάσεις του αρ. 14 Ν. 998/79, σχέδια πόλης και οικισμοί των παρ. 2α και 2β του αρ. 23 Ν.3889 / 10, Διανομές κλπ), εξαιρούνται της καταβολής του ειδικού τέλους. Ομοίως εξαιρούνται της καταβολής του ειδικού τέλους, οι αντιρρήσεις κατά το τμήμα που αφορούν σε εκκρεμείς αιτήσεις και υποθέσεις της διαδικασίας του αρ. 14 Ν.998 / 79. Στις περιπτώσεις υποβολής αντιρρήσεων ατελώς, αυτές δε θα υποβάλλονται μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέλθουν στο αρμόδιο ΣΥΑΔΧ, εντός της σχετικής προθεσμίας, προσκομίζοντας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, προκειμένου οι αντιρρήσεις να καταχωριστούν κατεξαίρεση από το προσωπικό του ΣΥΑΔΧ.

Πως υποβάλλονται οι αντιρρήσεις

► Οι αντιρρήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε. Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ / ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ / Υποβολή Αντιρρήσεων . Στην εφαρμογή θα βρείτε αναλυτικό εγχειρίδιο οδηγιών για την υποβολή των αντιρρήσεων.

Τι στοιχεία ζητάνε

► Για το σύνολο των αντιρρήσεων που υποβάλλονται ηλεκτρονικά , τα αντίγραφα των στοιχείων που αποδεικνύουν το έννομο συμφέρον καθώς και τα λοιπά συνυποβαλλόμενα στοιχεία / έγγραφα αποστέλλονται ταχυδρομικά, σε έντυπη μορφή, με συστημένη επιστολή στο αρμόδιο Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών (Σ.Υ.Α .Δ.Χ.) το οποίο ορίζεται στην πρόσκληση υποβολής αντιρρήσεων. Στον φάκελο αποστολής αναγράφεται υποχρεωτικά το όνομα του ενδιαφερόμενου και ο αριθμός πρωτοκόλλου των αντιρρήσεων που υπέβαλε ηλεκτρονικά. Ως ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται στη σφραγίδα κατάθεσης στο ταχυδρομείο.

► Η υποβολή των αντιγράφων των στοιχείων που αποδεικνύουν το έννομο συμφέρον καθώς και των λοιπών συνυποβαλλομένων στοιχείων / εγγράφων μπορεί να γίνει και αυτοπροσώπως ή μέσω τρίτου στο αρμόδιο Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.) κατόπιν σχετικής επικοινωνίας .

Πόσο πάει το … «μαλλί» – Το ειδικό τέλος άσκησης αντιρρήσεων

► Το χαράτσι είναι αλμυρό αφού το παράβολο ξεκινάει από 20 € (για τα κάτω των 100 τμ), ανεβαίνει σταδιακά, είναι 135 € για 1-5 στρέμματα και φτάνει μέχρι και 3.600 € !!!

► Και βέβαια σε αυτό πρέπει να προστεθεί το κόστος του μηχανικού που θα κάνει την ένσταση , το σύγχρονο τοπογραφικό που πρέπει να γίνει κλπ

► Το ύψος του ειδικού τέλους άσκησης των αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη για κάθε υποβαλλόμενη αντίρρηση και για την έκταση που αμφισβητείται έχει ως εξής :

α) Για εμβαδόν έκτασης έως και 100 τ.μ. των περιπτώσεων της παρ. 3 του άρθρου 2β του Ν. 2308/1995, όπως ισχύει, είκοσι (20) ευρώ.

β) Για εμβαδόν έκτασης, έως και 1.000 τ.μ., εξαιρουμένων των περιπτώσεων του ως άνω σημείου (α), σαράντα πέντε (45) ευρώ.

γ) Για εμβαδόν έκτασης πάνω από 1.000 τ.μ. έως και 5.000 τ.μ., εκατόν τριάντα πέντε (135) ευρώ.

δ) Για εμβαδόν έκτασης πάνω από 5.000 τ.μ. έως και 20.000 τ.μ., τετρακόσια πενήντα (450) ευρώ.

ε) Για εμβαδόν έκτασης πάνω από 20.000 τ.μ. έως και 100.000 τ.μ., εννιακόσια (900) ευρώ.

στ) Για εμβαδόν έκτασης πάνω από 100.000 τ.μ. έως και 300.000 τ.μ., χίλια οκτακόσια (1.800) ευρώ.

ζ) Για εμβαδόν έκτασης μεγαλύτερης των 300.000 τ.μ. τρεις χιλιάδες εξακόσια (3.600) ευρώ.

► Σημειώνεται ότι από την καταβολή του ειδικού τέλους άσκησης αντιρρήσεων εξαιρούνται :

α) Αντιρρήσεις που αφορούν περιοχές που έχουν συμπεριληφθεί στον Δασικό Χάρτη, λόγω μη αποτύπωσης του περιγράμματος της παρ. 2 περίπτωση Α του άρθρου 23 του Ν. 3889/2010, όπως ισχύει, καθώς και οι εκτάσεις που εμπίπτουν στις περιπτώσεις της παρ. 3β του άρθρου 31 του Ν. 4280/2014, όπως ισχύει.

β) Αντιρρήσεις που αφορούν σε περιοχές που εμφανίζονται ως δασικές στη φωτοερμηνεία της παλαιότερης αεροφωτογράφησης, αλλά περιλαμβάνονται σε διανομές (κληροτεμάχια) του εποικισμού.

γ) Αντιρρήσεις που αφορούν περιοχές που εμφανίζονται ως χορτολιβαδικές ή βραχώδεις ή πετρώδεις, είτε κατά την παλαιότερη είτε κατά την πρόσφατη αεροφωτογράφιση, αλλά περιλαμβάνονται σε περιοχές του εποικισμού.

δ) Αντιρρήσεις που αφορούν περιοχές για τις οποίες έχουν εκδοθεί τελεσίδικες πράξεις χαρακτηρισμού κατά τη διαδικασία του άρθρου 14 Ν. 998/1979, οι οποίες δεν απεικονίζονται στους αναρτημένους Δασικούς Χάρτες.

ε) Αντιρρήσεις κατά το τμήμα που αφορούν σε εκκρεμείς αιτήσεις και υποθέσεις στη διαδικασία του άρθρου 14 Ν. 998/1979 (άρθρο 28 παρ. 18.α Ν. 2664/1998 όπως ισχύει).

Που ακριβώς και πως θα βρείτε την ιδιοκτησία σας

ΓΙΑ ΝΑ ► βρείτε ΤΗΝ ιδιοκτησία σας αρχικά Κάντε Κλικ εδώ ώστε ΝΑ οδηγηθείτε στους Χάρτες

► Μετά βάλτε εκεί που λέει ΝΟΜΟΣ το Νομό Ιωαννίνων και δίπλα εκεί που λέει ΟΤΑ το χωριό σας ή την πόλη και κλικ στη «Μετάβαση»

► Γυρνώντας τη ροδέλα από το ποντίκι σας πάνω στο χάρτη κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση
► Κρατώντας πατημένο το «Αριστερό Κλικ» και κουνώντας το ποντίκι σας, μετακινείται ο χάρτης
► Κάνοντας με το ποντίκι σας «Δεξί Κλικ» στο χάρτη, σας βγάζει σε ποιο χωριό είστε

► Κάνοντας κλικ στα πράσινα κουμπάκια (φωτογραφία κάτω) βλέπετε ποια έχουν τώρα δασικά ή ποια ήταν πριν δεκαετίες δασικά

phgh= http://gis.ktimanet.gr/wms/forestsuspension/default.aspx

Read more: http://epirusin.blogspot.com/2017/02/blog-post_715.html#ixzz4YebhoJr9

Σελίδα 1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ / ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ
ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Δ / ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα 10 Φεβρουαρίου 2017
Αριθμ. Πρωτ .: 18113
Τμήμα
Ταχ. Δ / νση
Πληροφορίες
Τηλέφωνο
Φαξ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ιστοσελίδα
: Δασικών Χαρτογραφήσεων
: Μαρίκας Κοτοπούλη 62
: Ελένη Βάκκα
: 2651088041
: 2651088049
ΘΕΜΑ: Ανάρτηση Δασικών Χαρτών όλων των προ- Καποδιστριακών Ο.Τ.Α.
(303 ΟΤΑ) των Δήμων Βόρειων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας,
Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Ιωαννιτών (πλην των Δημοτικών
Κοινοτήτων Ανατολής και Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών), των μελετών με
κωδικούς Δ4-03 και Μ1-13 (συνημμένα ο πίνακας των 303 προ-Καποδιστριακών
Ο.Τ.Α.) και πρόσκληση ενδιαφερομένων για υποβολή αντιρρήσεων
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των άρθρων 13 έως 26 του Ν. 3889/2010 (Φ.Ε.Κ. 182 Α)
«Χρηματοδότηση Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων, Πράσινο Ταμείο,
Κύρωση Δασικών Χαρτών και άλλες διατάξεις », όπως αυτές ισχύουν μετά
την τροποποίησή τους και συμπλήρωσή τους με τα άρθρα 153 έως 155 του Ν.
4389/2016 (Φ.Ε.Κ. 94 Α) «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της
συμφωνίας των δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων
και άλλες διατάξεις ».
2. Τις διατάξεις του άρθρου 28 του Ν. 2664/1998 «Εθνικό Κτηματολόγιο και
άλλες διατάξεις (Φ.Ε.Κ. 275 Α), όπως ισχύει.
3. Την με αριθ. 146776/2459 / 10.21.2016 (Φ.Ε.Κ. 3532 / τεύχος Β / 03.11.2016)
απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία
καθορίστηκαν θέματα σχετικά με τις διαδικασίες ανάρτησης έως την κύρωση
των Δασικών Χαρτών.
4. Την με αριθμ. 143792/1794 / 03.08.2016 (Φ.Ε.Κ. 2750 / τεύχος Β / 01.09.2016)
απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία
καθορίστηκαν θέματα σχετικά με τον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης
Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων.
5. Την με αριθμ. 151585/323 / 02.03.2017 (Φ.Ε.Κ. 347 / τεύχος Β / 02.08.2017) κοινή
απόφαση Αν. Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Καθορισμός ειδικού τέλους για την άσκηση αντιρρήσεων της παρ.1 του
άρθρου 15 του Ν.3889 / 2010 (Φ.Ε.Κ. 182 Α) κατά του περιεχομένου
αναρτημένου Δασικού Χάρτη. »
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Τ
Ψηφιακή υπογραφή από
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ημερομηνία: 02/10/2017 8:20:12
EET
Λόγος:
Τοποθεσία: Αθήνα

σελίδα 2
6. Την με αριθμ. 145189/2264 / 04.10.2016 (Φ.Ε.Κ. 3407 / τεύχος Β / 21-10-2016)
απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας του άρθρου
13 παρ. 3 του Ν. 3889/2010 όπως ισχύει, με την οποία εγκρίνεται η εκτέλεση
των εργασιών ανάρτησης έως την κύρωση των οικείων θεωρημένων Δασικών
Χαρτών από την Διεύθυνση Δασών Ιωαννίνων της Αποκεντρωμένης
Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.
7. Την αριθμ. 143783/1597 / 20.7.2016 εγκύκλιο του Αναπληρωτή Υπουργού
Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Κατάρτιση, ανάρτηση, κύρωση Δασικών
Χαρτών ».
8. Το με αριθμ. 145179/2131 / 09.16.2016 έγγραφο του Γενικού Διευθυντού
Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος «Εφαρμογή
άρθρου 23 του Ν. 3889/2010 ».
9. Το περιεχόμενο των Δασικών Χαρτών, όλων των προ – Καποδιστριακών
Ο.Τ.Α (συνολικά 303 Ο.Τ.Α.) των Δήμων Βόρειων Τζουμέρκων, Δωδώνης,
Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Ιωαννιτών (πλην των
Δημοτικών Κοινοτήτων Ανατολής και Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών), των
μελετών Δ4-03 και Μ1-13, που θεωρήθηκαν με την αριθμ. 15714 / 02.06.2017
(ΑΔΑ: 654ΣΟΡ1Γ-84Ω) απόφαση θεώρησης της Διεύθυνσης Δασών
Ιωαννίνων.
10. Το με αριθμ. 151171/4 / 01.03.2017 έγγραφο του Αν. Υπουργού Π.ΕΝ. περί
«Περιοχών άρθρου 23 παρ. 2α και 2β του Ν.3889 / 2010 ».
11. Το με αριθμ. Α.Π .: ΔΔΧ.927 / 1633211 / 15-12-2016 έγγραφο της ΕΚΧΑ Α.Ε.
«Χορήγηση στοιχείων του άρθρου 23 του Ν.3889 / 2010 όπως ισχύει, για το
Δήμο Πωγωνίου ».
12. Το με αριθμ. Α.Π .: ΔΔΧ. 50/1701572 / 19-01-2017 έγγραφο της ΕΚΧΑ Α.Ε.
«Χορήγηση στοιχείων του άρθρου 23 του Ν. 3889/2010 όπως ισχύει για το
Δήμο Ιωαννιτών ».
13. Το με αρθμ. 151176/60 / 11.1.2017 έγγραφο της Γενικής Δ / νσης Ανάπτυξης
και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος περί «Προγραμματισμού
αναρτήσεως Δασικών Χαρτών ».
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Α. Την ανάρτηση των θεωρημένων Δασικών Χαρτών, όλων των προ-
Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. (303 ΟΤΑ) των Δήμων Βόρειων Τζουμέρκων,
Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Ιωαννιτών
(πλην των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανατολής και Κατσικά του Δήμου
Ιωαννιτών), των μελετών με κωδικούς Δ4-03 και Μ1-13, Περιφερειακής
Ενότητας Ιωαννίνων, συνολικής έκτασης 4.977.690,276 στρ., Στον ειδικό
διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της
ΕΚΧΑ Α.Ε.
Στους ανωτέρω αναρτημένους Δασικούς Χάρτες περιλαμβάνεται και ο ιστορικός
ορθοφωτοχάρτης, που απεικονίζει τα πολύγωνα των δασικών εν γένει εκτάσεων , που
προσδιορίστηκαν από τα φωτοερμηνευτικά στοιχεία των παλαιότερων
αεροφωτογραφιών.
Σημειώνεται ότι στους αναρτημένους Δασικούς Χάρτες, οι περιπτώσεις του άρθρου
23 του Ν. 3889/2010, όπως ισχύει, απεικονίζονται και αποτυπώνονται:
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 3
α) με μαύρο χρώμα το περίγραμμα των περιοχών που εξαιρούνται της
ανάρτησης του δασικού χάρτη (περιοχές της παρ.2 εδαφ. α, β) που δεν αποτελούν
αντικείμενο ανάρτησης και υποβολής αντιρρήσεων
β) με ιώδες χρώμα το περίγραμμα των οικιστικών πυκνώσεων της παρ . 4, οι
οποίες εξαιρούνται της ανάρτησης και της υποβολής αντιρρήσεων.
Β. Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου των
αναρτημένων κατά τα προηγούμενα Δασικών Χαρτών, να υποβάλει τις τυχόν
αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας εξήντα (60) ημερών, η οποία
αρχίζει την 24η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή.
Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 24η
Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα.
Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω
προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, συνεπώς η καταληκτική
ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 15η Μαΐου 2017
ημέρα Δευτέρα.
Με τις αντιρρήσεις προβάλλονται λόγοι που αφορούν αποκλειστικά και μόνο την
αμφισβήτηση του χαρακτήρα και της μορφής των εμφανιζόμενων στους χάρτες
εκτάσεων.
Αντιρρήσεις μπορούν να υποβάλουν φυσικά και νομικά πρόσωπα δημοσίου
και ιδιωτικού δικαίου, καθώς και το Ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι Ο.Τ.Α. πρώτου
και δευτέρου βαθμού, εφόσον επικαλούνται για τη θεμελίωση του εννόμου
συμφέροντός τους εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα στις περιληφθείσες στους
αναρτηθέντες Δασικούς Χάρτες δασικές, χορτολιβαδικές και βραχώδεις ή πετρώδεις
εκτάσεις.
Αντιρρήσεις ειδικά κατά της παράλειψης να περιληφθεί στους Δασικούς
Χάρτες ορισμένη δασικού χαρακτήρα ή χορτολιβαδική ή βραχώδης ή πετρώδης
έκταση μπορεί να υποβάλει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και ιδίως , οι Ο.Τ.Α.
πρώτου και δεύτερου βαθμού στα διοικητικά όρια των οποίων υπάγεται η έκταση , οι
περιβαλλοντικές οργανώσεις και άλλα νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού
χαρακτήρα, στους σκοπούς των οποίων περιλαμβάνεται η προστασία του φυσικού
περιβάλλοντος.
Η υποβολή των αντιρρήσεων είναι δυνατή μόνον ηλεκτρονικά, στον ειδικό
δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων, στην
της
ΕΚΧΑ Α.Ε., με τη συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας, με χρήση
διαδικτυακής εφαρμογής.
Για την υποβολή αντίρρησης είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση των
γεωγραφικών συντεταγμένων των κορυφών του πολυγώνου / γεωτεμαχίου της έκτασης
της οποίας αμφισβητείται ο χαρακτήρας και η μορφή, καθώς και το εμβαδό της.
Επίσης, για την υποβολή αντίρρησης καταβάλλεται υποχρεωτικά ειδικό
τέλος, το ύψος του οποίου υπολογίζεται με βάση το εμβαδόν της έκτασης που αφορά
αυτή, όπως έχει καθοριστεί με την Κ.Υ.Α. της περίπτωσης (5) ανωτέρω.
Η μη τήρηση των παραπάνω προϋποθέσεων καθιστά την αντίρρηση
απαράδεκτη.
Δεν απαιτείται καταβολή τέλους, κατ ‘εξαίρεση, για αντιρρήσεις που
αφορούν περιοχές:
α) που έχουν συμπεριληφθεί στους Δασικούς Χάρτες λόγω μη αποτύπωσης του
περιγράμματος της παρ.2 περίπτωση α του άρθρου 23 του Ν.3889 / 10, όπως ισχύει,
καθώς και οι εκτάσεις που εμπίπτουν στις περιπτώσεις της παρ.3β του άρθρου 31 του
Ν.4280 / 14, όπως ισχύει.
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 4
β) που εμφανίζονται ως δασικές στη φωτοερμηνεία της παλαιότερης
αεροφωτογράφισης, αλλά περιλαμβάνονται σε διανομές (κληροτεμάχια) του
εποικισμού.
γ) που εμφανίζονται ως χορτολιβαδικές ή βραχώδεις ή πετρώδεις είτε κατά την
παλαιότερη είτε κατά την πρόσφατη αεροφωτογράφιση, αλλά περιλαμβάνονται σε
περιοχές εποικισμού.
δ) για τις οποίες έχουν εκδοθεί τελεσίδικες πράξεις χαρακτηρισμού κατά τη
διαδικασία του άρθρου 14 του Ν.998 / 1979, οι οποίες δεν απεικονίζονται στους
αναρτημένους χάρτες.
ε) κατά το τμήμα που εμπίπτει σε εκκρεμείς αιτήσεις και υποθέσεις στη διαδικασία
του άρθρου 14 του Ν.998 / 1979 (άρθρο 28 παρ.18.α του Ν.2664 / 1998, όπως ισχύει).
Για την τεκμηρίωση της υπαγωγής στις ανωτέρω περιπτώσεις α ή β και γ με την
αντίρρηση υποβάλλονται, απαρέγκλιτα, από τον ενδιαφερόμενο, ως απαραίτητα
συμπληρωματικά στοιχεία, βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας δόμησης (περ. α) ή
της υπηρεσίας εποικισμού (περ. βή γ) αντίστοιχα. Για την περίπτωση δ
υποβάλλεται η τελεσίδικη πράξη. Για την περίπτωση ε προσέρχεται ο
ενδιαφερόμενος στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης των Δασικών Χαρτών για
την αναζήτηση και ταυτοποίηση των υπό εκκρεμότητα στοιχείων προσκομίζοντας
σχετικά αντίγραφα και την επί τόπου υποβολή αντίρρησης.
• Στις αντιρρήσεις συμπληρώνονται επίσης, τα στοιχεία των εμπράγματων ή ενοχικών
δικαιωμάτων, που θεμελιώνουν το έννομο συμφέρον του ενδιαφερόμενου στην
έκταση που αφορά η αντίρρηση.
Η μη τήρηση της παραπάνω προϋπόθεσης καθιστά την αντίρρηση εκκρεμή .
Τα αποδεικτικά στοιχεία που επικαλείται ο ενδιαφερόμενος, στα οποία
περιλαμβάνονται αυτά που αποδεικνύουν την καταβολή του ειδικού τέλους , καθώς
και τη θεμελίωση του έννομου συμφέροντος επί της έκτασης που αφορά η αντίρρηση ,
αποστέλλονται εντός της ανωτέρω προθεσμίας υποβολής της σε έντυπη μορφή , στο
Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης των Δασικών Χαρτών (ΣΥΑΔΧ της Π.Ε.
Ιωαννίνων), στη διεύθυνση: Μ. Κοτοπούλη 62 Τ.Κ.454 45, στα γραφεία της Δ / νσης
Δασών Ιωαννίνων. Στο φάκελο αποστολής αναγράφεται, υποχρεωτικά, το όνομα του
ενδιαφερόμενου και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αντίρρησης.
Στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης των Δασικών Χαρτών, γίνεται
επίσης ενημέρωση για το περιεχόμενο των αναρτημένων Δασικών Χαρτών και
δίνονται πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αντιρρήσεων, το οποίο λειτουργεί
καθημερινά από 8:00 έως 16:00 μ.μ. τις εργάσιμες ήμερες, καθ ‘όλη τη διάρκεια της
περιόδου υποβολής αντιρρήσεων.
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία του άρθρου 14 του Ν.998 / 1979, από την
ανάρτηση των οικείων Δασικών Χαρτών παύει να ισχύει και οι επιτροπές του άρθρου
10 του ιδίου Νόμου καθίστανται αναρμόδιες για το χαρακτηρισμό εκτάσεων ως δάση ,
δασικών, χορτολιβαδικών, βραχωδών, ή πετρωδών. Για τις περιπτώσεις που έχουν
υποβληθεί αιτήσεις στα οικεία Δασαρχεία Ιωαννίνων, Κόνιτσας και Μετσόβου για
εφαρμογή του άρθρου 14 του Ν.998 / 1979, καθώς και για τις υποθέσεις που
εκκρεμούν στις επιτροπές του άρθρου 10 παρ.3 στην ανωτέρω διαδικασία, οι
ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου των
αναρτημένων Δασικών Χαρτών (περίπτωση ε εξαίρεσης καταβολής ειδικού τέλους).
Αναπόσπαστα συνοδευτικά στοιχεία της παρούσας αποτελούν τα ψηφιακά
αρχεία των θεωρημένων Δασικών Χαρτών όλων των προ – Καποδιστριακών Ο.Τ.Α
(συνολικά 303 Ο.Τ.Α.) των Δήμων Βόρειων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου,
Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Ιωαννιτών (πλην των Δημοτικών
Κοινοτήτων Ανατολής και Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών), των μελετών με
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 5
κωδικούς Δ4-03 και Μ1-13, Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, και του
αντίστοιχου «Ορθοφωτοχάρτη έτους 1945, σε μορφή shapefiles (.shp).
Η παρούσα αποστέλλεται στην Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. για την ψηφιακή ανάρτησή της
στην ιστοσελίδα της στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και
υποβολής αντιρρήσεων.
Ο σύνδεσμος για τους αναρτημένους Δασικούς Χάρτες δημοσιοποιείται
και από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας , καθώς
και της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Επίσης, η παρούσα (χωρίς τα συνοδευτικά ψηφιακά αρχεία) αναρτάται στον
χώρο ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας, των Δασαρχείων Ιωαννίνων Κόνιτσας και
Μετσόβου στα δημοτικά ή τοπικά ή διαμερισματικά καταστήματα των Δήμων
Βόρειων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου
και Ιωαννιτών, της Π.Ε. Ιωαννίνων. Ομοίως η παρούσα γνωστοποιείται και
αναρτάται και στους όμορους Ο.Τ.Α. (Δήμους) των περιοχών ανάρτησης των
Δασικών Χαρτών.
Τέλος, ταυτάριθμη της παρούσας Ανακοίνωση Ανάρτησης των εν θέματι
Δασικών Χαρτών και Πρόσκλησης Υποβολής Αντιρρήσεων αποστέλλεται για
δημοσίευση σε δύο (2) εφημερίδες της Π.Ε. Ιωαννίνων.
Συνημμένα:
1. Ψηφιακά αρχεία των Δασικών Χαρτών των 303 ΟΤΑ (SHP).
2. Ψηφιακά αρχεία «Ορθοφωτοχάρτης έτους 1945» Των 303 ΟΤΑ (SHP).
3. Πίνακας με τους 303 προ-Καποδιστριακούς ΟΤΑ.
Μ. Ε. Γ. Γ. Α. Δ.
ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ο Αν. Προϊστάμενος Δ / νσης
Παναγιώτης Μάνης
Δασολόγος με βαθμό Α
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 6
ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
α / α
OTA
OTA_CODE NOMOS_OTA_
1
ΑΒΓΟΥ
001
20001
2
ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ
002
20002
3
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
003
20003
4
ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ
004
20004
5
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
005
20005
6
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
006
20006
7
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ
007
20007
8
ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
008
20008
9
ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
009
20009
10
ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ
010
20010
11
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
011
20011
12
ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΗΣ
012
20012
13
ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ (ΔΩΔΩΝΗΣ)
013
20013
14
ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ (ΚΟΝΙΤΣΗΣ)
014
20014
15
ΑΕΤΟΡΡΑΧΗΣ
015
20015
16
ΑΗΔΟΝΟΧΩΡΙΟΥ
016
20016
17
ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ
017
20017
18
ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ
018
20018
19
ΑΜΠΕΛΕΙΑΣ
019
20019
20
ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
020
20020
21
ΑΜΦΙΘΕΑΣ (ΣΤΡΟΥΝΙΟΥ) *
021
20021
22
ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
022
20022
23
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
024
20024
24
ΑΝΗΛΙΟΥ
025
20025
25
ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ (ΔΩΔΩΝΗΣ)
026
20026
26
ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ (ΜΕΤΣΟΒΟΥ)
027
20027
27
ΑΝΘΡΑΚΙΤΗ
028
20028
28
ΑΝΩ ΛΑΨΙΣΤΗΣ
029
20029
29
ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΩΝ
030
20030
30
ΑΝΩ ΡΑΒΕΝΙΩΝ
031
20031
31
ΑΡΓΥΡΟΧΩΡΙΟΥ
032
20032
32
ΑΡΔΟΣΕΩΣ
033
20033
33
ΑΡΕΤΗΣ
034
20034
34
ΑΡΙΣΤΗΣ
035
20035
35
ΑΡΜΑΤΩΝ
036
20036
36
ΑΡΤΟΠΟΥΛΑΣ
037
20037
37
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
038
20038
38
ΑΣΗΜΟΧΩΡΙΟΥ
039
20039
39
ΑΣΠΡΑΓΓΕΛΩΝ
040
20040
40
ΑΣΠΡΟΧΩΡΙΟΥ
041
20041
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 7
41
ΑΣΦΑΚΑΣ
042
20042
42
ΑΧΛΑΔΕΩΝ
043
20043
43
ΒΑΓΕΝΙΤΙΟΥ
044
20044
44
ΒΑΘΥΠΕΔΟΥ
045
20045
45
ΒΑΛΑΝΙΔΙΑΣ
046
20046
46
ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ
047
20047
47
ΒΑΡΓΙΑΔΩΝ
048
20048
48
ΒΑΡΛΑΑΜ
049
20049
49
ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
050
20050
50
ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
051
20051
51
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
052
20052
52
ΒΑΤΑΤΑΔΩΝ
053
20053
53
ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ
054
20054
54
ΒΗΣΣΑΝΗΣ
055
20055
55
ΒΙΤΣΗΣ
056
20056
56
ΒΛΑΧΑΤΑΝΟΥ
057
20057
57
ΒΟΒΟΥΣΗΣ
058
20058
58
ΒΟΤΟΝΟΣΙΟΥ
059
20059
59
ΒΟΥΛΙΑΣΤΗΣ
060
20060
60
ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑΣ
061
20061
61
ΒΟΥΡΜΠΙΑΝΗΣ
062
20062
62
ΒΟΥΤΣΑΡΑ (ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ) *
063
20063
63
ΒΡΑΔΕΤΟΥ
064
20064
64
ΒΡΟΝΤΙΣΜΕΝΗΣ
065
20065
65
ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ
066
20066
66
ΒΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ
067
20067
67
ΓΑΒΡΙΣΙΩΝ
068
20068
68
ΓΑΝΑΔΙΟΥ
069
20069
69
ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΥ
070
20070
70
ΓΕΩΡΓΑΝΩΝ
071
20071
71
ΓΙΟΥΡΓΑΝΙΣΤΑΣ
072
20072
72
ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ
073
20073
73
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ
074
20074
74
ΓΡΑΝΙΤΣΗΣ
075
20075
75
ΓΡΑΝΙΤΣΟΠΟΥΛΑΣ
076
20076
76
ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ
077
20077
77
ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ
078
20078
78
ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ
079
20079
79
ΔΑΦΝΟΦΥΤΟΥ
080
20080
80
ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
081
20081
81
ΔΕΜΑΤΙΟΥ
082
20082
82
ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΩΝ
083
20083
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 8
83
ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ
084
20084
84
ΔΙΚΟΡΥΦΟΥ
085
20085
85
ΔΙΛΟΦΟΥ
086
20086
86
ΔΙΜΟΚΟΡΙΟΥ
087
20087
87
ΔΙΠΟΤΑΜΟΥ
088
20088
88
ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ
089
20089
89
ΔΟΛΙΑΝΗΣ (Ν. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) *
090
20090
90
ΔΟΛΙΑΝΩΝ
091
20091
91
ΔΟΛΟΥ
092
20092
92
ΔΡΑΓΟΨΑΣ
093
20093
93
ΔΡΑΜΕΣΙΩΝ
094
20094
94
ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ
095
20095
95
ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ
096
20096
96
ΔΡΥΜΑΔΩΝ
097
20097
97
ΔΩΔΩΝΗΣ
098
20098
98
ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙΟΥ
099
20099
99
ΕΛΑΤΗΣ
100
20100
100
ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
101
20101
101
ΕΛΑΦΟΤΟΠΟΥ
102
20102
102
ΕΛΑΦΟΥ
103
20103
103
ΕΛΕΟΥΣΗΣ
104
20104
104
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
105
20105
105
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
106
20106
106
ΕΞΟΧΗΣ
107
20107
107
ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ
108
20108
108
ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ
109
20109
109
ΖΙΤΣΗΣ
110
20110
110
ΖΩΟΔΟΧΟΥ
111
20111
111
ΖΩΤΙΚΟΥ
112
20112
112
ΗΛΙΟΚΑΛΗΣ
113
20113
113
ΗΛΙΟΡΡΑΧΗΣ
114
20114
114
ΗΛΙΟΧΩΡΙΟΥ
115
20115
115
ΘΕΡΙΑΚΗΣΙΟΥ
116
20116
116
ΙΕΡΟΜΝΗΜΗΣ
117
20117
117
ΙΤΕΑΣ
118
20118
118
ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
119
20119
119
ΚΑΒΑΛΛΑΡΙΟΥ
120
20120
120
ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ
121
20121
121
ΚΑΚΟΛΑΚΚΟΥ
122
20122
122
ΚΑΛΑΡΙΤΩΝ
123
20123
123
ΚΑΛΕΝΤΖΙΟΥ
124
20124
124
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
125
20125
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 9
125
ΚΑΛΟΥΤΑ
126
20126
126
ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
127
20127
127
ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
128
20128
128
ΚΑΠΕΣΟΒΟΥ (ΚΕΠΕΣΟΒΟΥ) *
129
20129
129
ΚΑΡΙΤΣΗΣ
130
20130
130
ΚΑΡΥΩΝ
131
20131
131
ΚΑΡΥΩΝ (ΑΣΦΑΚΑΣ) *
132
20132
132
ΚΑΣΤΑΝΕΑΣ
133
20133
133
ΚΑΣΤΑΝΗΣ
134
20134
134
ΚΑΣΤΑΝΩΝΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
135
20135
135
ΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ
136
20136
136
ΚΑΤΑΜΑΧΗΣ
137
20137
137
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΟΥ
138
20138
138
ΚΑΤΩ ΛΑΨΙΣΤΗΣ
140
20140
139
ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΠΗΣ
141
20141
140
ΚΑΤΩ ΠΕΔΙΝΩΝ
142
20142
141
ΚΑΤΩ ΡΑΒΕΝΙΩΝ
143
20143
142
ΚΕΡΑΣΕΑΣ
144
20144
143
ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ
145
20145
144
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
146
20146
145
ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
(ΛΥΚΟΡΡΑΧΗΣ) *
147
20147
146
ΚΗΠΩΝ
148
20148
147
ΚΛΕΙΔΩΝΙΑΣ
149
20149
148
ΚΟΝΙΤΣΗΣ
150
20150
149
ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ
151
20151
150
ΚΟΠΑΝΗΣ
152
20152
151
ΚΟΡΙΤΙΑΝΗΣ
153
20153
152
ΚΟΣΜΗΡΑΣ
154
20154
153
ΚΟΥΚΚΟΥΛΙΟΥ
155
20155
154
ΚΟΥΚΛΕΣΙΟΥ
156
20156
155
ΚΟΥΚΛΙΩΝ (ΚΟΚΛΙΩΝ) *
157
20157
156
ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ
158
20158
157
ΚΟΥΡΕΝΤΩΝ
159
20159
158
ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ
160
20160
159
ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
161
20161
160
ΚΡΑΨΗΣ
162
20162
161
ΚΡΥΑΣ
163
20163
162
ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ
164
20164
163
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
165
20165
164
ΚΡΥΦΟΒΟΥ
166
20166
165
ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ
167
20167
166
ΚΩΣΤΑΝΙΑΝΗΣ
168
20168
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 10
167
ΛΑΒΔΑΝΗΣ
169
20169
168
ΛΑΓΚΑΔΑΣ
170
20170
169
ΛΑΙΣΤΗΣ
171
20171
170
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
172
20172
171
ΛΙΓΚΙΑΔΩΝ
173
20173
172
ΛΙΓΟΨΑΣ
174
20174
173
ΛΙΘΙΝΟΥ
175
20175
174
ΛΙΜΝΗΣ
176
20176
175
ΛΙΠΠΑΣ
177
20177
176
ΛΟΓΓΑΔΩΝ
178
20178
177
ΛΟΦΙΣΚΟΥ
179
20179
178
ΛΥΓΓΟΥ
180
20180
179
ΜΑΖΑΡΑΚΙΟΥ
181
20181
180
ΜΑΖΙΑΣ
182
20182
181
ΜΑΖΙΟΥ
183
20183
182
ΜΑΚΡΙΝΟΥ
184
20184
183
ΜΑΝΑΣΣΗ
185
20185
184
ΜΑΝΟΛΙΑΣΗΣ
186
20186
185
ΜΑΝΤΕΙΟΥ
187
20187
186
ΜΑΡΜΑΡΩΝ
188
20188
187
ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ
189
20189
188
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
190
20190
189
ΜΑΥΡΟΝΟΡΟΥΣ
191
20191
190
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
192
20192
191
ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΟΤΙΣΤΑΣ
193
20193
192
ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ
194
20194
193
ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
195
20195
194
ΜΕΛΙΑΣ
196
20196
195
ΜΕΛΙΓΓΩΝ
197
20197
196
ΜΕΛΙΣΣΟΠΕΤΡΑΣ
198
20198
197
ΜΕΡΟΠΗΣ
199
20199
198
ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΟΥ
200
20200
199
ΜΕΤΣΟΒΟΥ
201
20201
200
ΜΗΛΕΑΣ
202
20202
201
ΜΙΚΡΑΣ ΓΟΤΙΣΤΑΣ
203
20203
202
ΜΙΚΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
204
20204
203
ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ
205
20205
204
ΜΟΛΙΣΤΗΣ
206
20206
205
ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ
207
20207
206
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
208
20208
207
ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙΟΥ
209
20209
208
ΜΟΝΟΛΙΘΙΟΥ
210
20210
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 11
209
ΜΟΥΖΑΚΑΙΩΝ
211
20211
210
ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΗΣ
212
20212
211
ΜΠΑΟΥΣΙΩΝ
213
20213
212
ΜΠΑΦΡΑΣ
214
20214
213
ΜΠΕΣΤΙΑΣ
215
20215
214
ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ
216
20216
215
ΜΥΡΟΔΑΦΝΗΣ
217
20217
216
ΝΕΓΑΔΩΝ
218
20218
217
ΝΕΓΡΑΔΩΝ
219
20219
218
ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
220
20220
219
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
221
20221
220
ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
222
20222
221
ΝΗΣΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
223
20223
222
ΝΙΚΑΝΟΡΟΣ
224
20224
223
ΟΞΥΑΣ
225
20225
224
ΟΡΕΙΝΟΥ-ΞΗΡΟΒΑΛΤΟΥ
226
20226
225
ΠΑΔΩΝ
227
20227
226
ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ
228
20228
227
ΠΑΛΑΙΟΣΕΛΛΙΟΥ
229
20229
228
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ
230
20230
229
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΣΙΡΑΚΟΥ
231
20231
230
ΠΑΠΙΓΚΟΥ
232
20232
231
ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
233
20233
232
ΠΑΡΔΑΛΙΤΣΗΣ
234
20234
233
ΠΕΔΙΝΗΣ
235
20235
234
ΠΕΝΤΟΛΑΚΚΟΥ
236
20236
235
ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
237
20237
236
ΠΕΡΑΤΗ
238
20238
237
ΠΕΡΔΙΚΑΣ
239
20239
238
ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ
240
20240
239
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
241
20241
240
ΠΕΣΤΩΝ
242
20242
241
ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
243
20243
242
ΠΕΤΡΑΣ
244
20244
243
ΠΕΤΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
245
20245
244
ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ
246
20246
245
ΠΗΓΑΔΙΩΝ
247
20247
246
ΠΗΓΗΣ
248
20248
247
ΠΛΑΓΙΑΣ
249
20249
248
ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΙΟΥ
250
20250
249
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΓΕΡΑΚΑΡΙΟΥ) *
251
20251
250
ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ
252
20252
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 12
251
ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΣΗΣ
253
20253
252
ΠΛΗΚΑΤΙΟΥ
254
20254
253
ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
255
20255
254
ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
256
20256
255
ΠΟΛΥΛΟΦΟΥ
257
20257
256
ΠΟΝΤΙΚΑΤΩΝ
258
20258
257
ΠΟΥΡΝΙΑΣ
259
20259
258
ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ
260
20260
259
ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ
261
20261
260
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
262
20262
261
ΠΥΡΓΟΥ
263
20263
262
ΠΥΡΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
264
20264
263
ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ
265
20265
264
ΡΑΒΕΝΙΩΝ
266
20266
265
ΡΑΔΟΒΙΖΙΟΥ
267
20267
266
ΡΑΙΚΟΥ
268
20268
267
ΡΑΦΤΑΝΑΙΩΝ
269
20269
268
ΡΕΠΕΤΙΣΤΗΣ
270
20270
269
ΡΙΑΧΟΒΟΥ
271
20271
270
ΡΙΖΟΥ
272
20272
271
ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ
273
20273
272
ΡΟΥΨΙΑΣ
274
20274
273
ΡΩΜΑΝΟΥ
275
20275
274
ΣΕΝΙΚΟΥ
276
20276
275
ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ
277
20277
276
ΣΕΡΙΖΙΑΝΩΝ
278
20278
277
ΣΙΡΑΚΟΥ
279
20279
278
ΣΙΣΤΡΟΥΝΙΟΥ
280
20280
279
ΣΙΤΑΡΙΑΣ
281
20281
280
ΣΚΑΜΝΕΛΛΙΟΥ
282
20282
281
ΣΚΛΙΒΑΝΗΣ
283
20283
282
ΣΜΥΡΤΙΑΣ
284
20284
283
ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ
285
20285
284
ΣΤΑΥΡΟΣΚΙΑΔΙΟΥ
286
20286
285
ΣΤΡΑΤΙΝΙΣΤΗΣ
287
20287
286
ΤΕΡΙΑΧΙΟΥ
288
20288
287
ΤΕΡΟΒΟΥ
289
20289
288
ΤΡΙΣΤΕΝΟΥ
290
20290
289
ΤΣΕΠΕΛΟΒΟΥ
291
20291
290
ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ
292
20292
291
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΙΟΥ
293
20293
292
ΦΟΡΤΟΣΙΟΥ
294
20294
ΑΔΑ: 7ΙΞΛΟΡ1Γ-ΝΧΠ

σελίδα 13
293
ΦΟΥΡΚΑΣ
295
20295
294
ΦΡΑΓΚΑΔΩΝ
296
20296
295
ΦΩΤΕΙΝΟΥ
297
20297
296
ΧΑΡΑΥΓΗΣ
298
20298
297
ΧΙΝΚΑΣ
299
20299
298
ΧΙΟΝΑΔΩΝ
300
20300
299
ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ
301
20301
300
ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΗΣ
302
20302
301
ΧΡΥΣΟΡΡΑΧΗΣ
303
20303
302
ΨΗΝΑΣ
304
20304
303
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
305
20305
ΟΡΘΟΦΩΤΟΧΑΡΤΗΣ ΕΤΟΥΣ 1945/1960
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Δ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
Α ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
Χ ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
ΔΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΔΔ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ Ή ΠΡΟΫΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΛΗΨΗΣ & ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ*
ΔΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ Ή ΠΡΟΫΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ / ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΛΗΨΗΣ & ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ*
ΑΔ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ / ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΛΗΨΗΣ & ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ*
ΑΑ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ / ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ / ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΛΗΨΗΣ & ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ*
ΠΔ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ – ΔΑΣΙΚΕΣ
ΠΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ – ΜΗ ΔΑΣΙΚΕΣ
ΠΧ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ – ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΕΣ
ΑΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ Ή ΔΑΣΩΤΕΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ
ΧΧ ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΛΗΨΗΣ & ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ*
ΧΑ ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ / ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΛΗΨΗΣ & ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ*
ΑΧ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ / ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ
ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Α/Φ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΛΗΨΗΣ & ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ*
* Ή ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ Ν. 248/1976
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
0  Δεν υπάρχουν δεδομένα
1  Εντός ορίων εποικισμού
2  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976
4  Παραχωρητήριο
5  Αποτερματισμοί
6  Αναγνωρίσεις ιδιωτικών δασών
8  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976 & Εντός ορίων εποικισμού
9  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976, Παραχωρητήριο
10  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976, Αποτερματισμοί
11  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976, Αναγνωρίσεις ιδιωτικών δασών
12  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976, Εντός ορίων εποικισμού, Παραχωρητήριο
13  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976, Εντός ορίων εποικισμού, Αναγνωρίσεις ιδιωτικών δασών
14  Εντός ορίων Κ.Χ. ν.248/1976, Αναγνωρίσεις ιδιωτικών δασών, Παραχωρητήριο
17  Αποφάσεις δικαστηρίων ν.248/76
19  Λοιπές περιπτώσεις διόρθωσης Κ.Χ. ν. 248/76
20   Εντός ορίων εποικισμού, Κληροτεμάχια
21   Εντός ορίων εποικισμού, Αδιάθετα-Διαθέσιμα, Κοινόχρηστα
22   Εντός ορίων εποικισμού, Ιδιοκτησίες
28  Εκτάσεις που απώλεσαν το δασικό τους χαρακτήρα προ της 11.6.1975 (εδ. 2, παρ. 2, αρθρου 13 του ν. 3889/2010 όπως ισχύει)

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΕΒΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΑΧΑΪΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΔΡΑΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ / ΣΥΜΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ / ΠΑΤΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΧΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΣΑΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ