…Στα Αγγλικά η γαλοπούλα ονομάζεται Turkey, όπως και η χώρα Τουρκία (Turkey = Τουρκία). Στα τούρκικα η γαλοπούλα ονομάζεται Hindi, από την αγγλική λέξη India (=Ινδία). Στη γλώσσα των Ινδών η γαλοπούλα ονομάζεται Peru, όπως και η χώρα Περού (Peru = Περού). Στα αραβικά η γαλοπούλα λέγεται greek chicken, ενω στα ελληνικά λέγεται french chicken (γαλοπούλα). Στη Μαλαισία αποκαλείται Dutch chicken (ολλανδο-πούλα) και, τέλος, στη Γαλλία η γαλοπούλα αποκαλείται Indian chicken (Ινδο-πούλα).» Περίεργο εεε το θυσιάζων ον να έχει για τον καθένα το όνομα του άλλου

«Στα Αγγλικά η γαλοπούλα ονομάζεται Turkey, όπως και η χώρα Τουρκία (Turkey = Τουρκία).

Στα τούρκικα η γαλοπούλα ονομάζεται Hindi, από την αγγλική λέξη India (=Ινδία).

Στη γλώσσα των Ινδών η γαλοπούλα ονομάζεται Peru, όπως και η χώρα Περού (Peru = Περού).

Στα αραβικά η γαλοπούλα λέγεται greek chicken, ενω στα ελληνικά λέγεται french chicken (γαλοπούλα).

Στη Μαλαισία αποκαλείται Dutch chicken (ολλανδο-πούλα) και, τέλος, στη Γαλλία η γαλοπούλα αποκαλείται Indian chicken (Ινδο-πούλα).»

Περίεργο εεε το θυσιάζων ον να έχει για τον καθένα το όνομα του άλλου

Λες να δοθεί Χάρη φέτος στην γαλοπούλα;ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ!

galpoula

 

galpoula

Χριστούγεννα ..η αλλιώς η αρχή της Νίκης του φωτός στο σκοτάδι …για άλλους λοιπόν Ηλιουγεννα !

Σε όλες τις θρησκείες του κόσμου υπάρχει μια γιορτή για αυτή την περίοδο …είτε έχει να κάνει με Χριστό είτε έχει να κάνει με άλλη ιστορία !

Σε όλες τις θρησκείες …της ηλιοκεντρικές ..η ιστορίες μοιάζουν … όλες μιλούν για ένα Θεό που θυσιάστηκε… που έκανε θαύματα ..που γεννήθηκε από παρθένα ..κοκ κοκ κοκ!

Αλλά δεν θέλω να σας πάω στα τετριμμένα αυτής της γιορτής ..αυτά θεωρώ τα έχουν πει πολλές φορές τα βίντεο που κατά συρροή αφυπνίζουν!

Σε κάθε παγκόσμια γιορτή έχουμε και το ζώο προς θυσία .. μάλλον εναπομένων έθιμο από τότε με τον παγανισμό η με την θρησκεία της γης …που όπως και να το κάνουμε οι γιορτές οι σημερινές έχουν πάρει πολλά…βλέπε έλατο…βλέπε γκυ …βλεπε καλικάντζαρους…όλες μα όλες οι γιορτές επί τις ουσίας έχουν μέσα τους αλληγορικά κομμάτια ..και κωδικά κομμάτια και μηνύματα από τις παλαιές γιορτές της γης !

Στα Χριστούγεννα λοιπόν έχουμε την γαλοπούλα προς θυσία κάθε χρόνο…χμμμ…μην λέω θυσία ας το πω έθιμο γιατί αν πω θυσία θα με ρωτήσει κανείς που ,σε ποιον; και αν αρχίσουμε να μιλάμε για αυτό το θέμα θα έχουμε σίγουρα κανα σαματά!

===========================

Φίλοι αναγνώστες,
ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!
=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το
θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.
Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την
ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των
ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,
αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .
Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
“Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

=============================================

Λοιπόν…Βρήκα ένα κειμενακι προς σκέψη στο φεις για την γαλοπούλα…!

«Στα Αγγλικά η γαλοπούλα ονομάζεται Turkey, όπως και η χώρα Τουρκία (Turkey = Τουρκία).

Στα τούρκικα η γαλοπούλα ονομάζεται Hindi, από την αγγλική λέξη India (=Ινδία).

Στη γλώσσα των Ινδών η γαλοπούλα ονομάζεται Peru, όπως και η χώρα Περού (Peru = Περού).

Στα αραβικά η γαλοπούλα λέγεται greek chicken, ενω στα ελληνικά λέγεται french chicken (γαλοπούλα).

Στη Μαλαισία αποκαλείται Dutch chicken (ολλανδο-πούλα) και, τέλος, στη Γαλλία η γαλοπούλα αποκαλείται Indian chicken (Ινδο-πούλα).»

Περίεργο εεε το θυσιάζων ον να έχει για τον καθένα το όνομα του άλλου εε;

Και είπα να σας το πω αυτό όχι μόνο για την περιέργεια του ονόματος …έτσι και αλλιώς είναι τόσα πολλά οξύμωρα μεταξύ των λαων…έγινε τόσο μεγάλη προσπάθεια να χωριστεί το κοπαδι με την γλώσσα , της σημαίες , τα ήθη , τα έθιμα ,….διαχωρισμός για να είναι πιο χειραγωγισιμο ..και να μπορει να χρησιμοποιηθεί και σαν στρατός το ένα κοπάδι στο άλλο!

Σας το έβαλα λοιπόν…γιατί δεν ξέρω αν φέτος ο ομπαμα θα δώσει Χάρη στην γαλοπούλα …ίσως να έχει ήδη γίνει ..αλλα έχει σημασία να το ρωτήσω …τι λέτε φέτος η usa θα δώσει Χάρη στην turkey ;;;;

Είμαι κολλημένος με το πως το ματριξ παρουσιαζει την ιστορία της ανθρωπότητας και αν κατάφερνα μερικούς από εσάς να βλέπατε αυτή την ιστορία με έναν άλλο τρόπο ειμαι σίγουρος ότι μετά θα συμφωνούσατε μαζί μου… δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις την αλήθεια!!