Οτι συμβαινει εχει ονομα, ειναι οικονομια, ειναι εξελικτικη φαση του συστηματος, ειναι κατι που σαν μοντελο ειναι κυριαρχο στη δυση, ειναι καπιταλισμος και δεν αντιμετωπιζεται με ηλιθια διληματα μνημονιο vs αντιμνημονιο, αλλα με προτασεις, προταγματα και αγωνα σε αντικαπιταλιστικη αντιεξουσιαστικη κατευθυνση

Το νεο ασφαλιστικο/φορολογικο αυτους που θιγει περισοτερο απ ολα τα στρωματα, ειναι τους ελευθερους επαγγελματιες, ας ειμαστε σαφεις σε αυτο.
Καθιστα την αυτοτελη τους υπαρξη αδυνατη.
Την οικονομια με το ατομικο αρχιτεκτονικο γραφειο, ιατρειο, λογιστηριο, δικηγορικο γραφειο, μπακαλικο, χασαπικο, κομμωτηριο, μικρο μαγαζο, κλπ κλπ σε 5, 10 χρονια απο σημερα θα εχουμε να την θυμομστε.
Μηχανικοι, γιατροι, δικηγοροι, λογιστες, φαρμακοτριφτες, χασαπιδες, οδοντιατροι, κοπτοραπτουδες, ντανταδες, κλπ θα συνεχισουν να ασκουν την επαγγελματικη τους δραστηριοτητα, αλλα πλεον σαν εργατες καποιας εταιριας,ελληνικων η ξενων συμφεροντων αδιαφορο
Αυτο δεν ειναι ουτε δημοσιονομικη συμμορφωση, ουτε μνημονιακη απαιτηση, ειναι εξελικτικη φαση επανασυσσωρευσης και συγκεντρωσης του κεφαλαιου.
Δεν ειναι κατι που οριζεται η αξιολογειται με ηθικους ορους του τυπου, καλο η κακο, φερτε πισω τα κλεμμενα, κλεφτες κλεφτες, ο λαος δεν πληρωνει κλπ κλπ.
Ισχυουν ολα, αλλα ειναι θεολογια τετοια αντιμετωπιση.
Οτι συμβαινει εχει ονομα, ειναι οικονομια, ειναι εξελικτικη φαση του συστηματος, ειναι κατι που σαν μοντελο ειναι κυριαρχο στη δυση, ειναι καπιταλισμος και δεν αντιμετωπιζεται με ηλιθια διληματα μνημονιο vs αντιμνημονιο, αλλα με προτασεις, προταγματα και αγωνα σε αντικαπιταλιστικη αντιεξουσιαστικη κατευθυνση.

Via Λωρις Λου