Γενική συνέλευση της Αδελφότητας Βασιλοπουλιωτών Ιωαννίνων για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Πρότασης και κάλεσμα να συμμετέχουμε όλοι (οι των εν Αθηνάς ) Βασιλοπουλιώτες.

Γενική συνέλευση της Αδελφότητας Βασιλοπουλιωτών Ιωαννίνων   για την  ανάδειξη   νέου  Δ.Σ.

Πρότασης  και  κάλεσμα  να συμμετέχουμε όλοι (οι των εν Αθηνάς )  Βασιλοπουλιώτες.

  • ((  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ
  • Δημοσιεύθηκε από Τσιμπούρης στις Τρί, 04/12/2016 – 00:20
  • ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΣ [ΚΟΛΩΝΟΥ 48] ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑΣ 6.00 Μ.Μ . ))

Αυτή είναι  η ανακοίνωση   για την   Γ. Σ. ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Αδελφότητος των  εν Αθηνάς Βασιλοπουλιώτες . Η ανακοίνωση των  δυο γραμμών είναι  αναρτημένη στην σελίδα  του  χωρίου μας  ( http://vasilopoulo.gr/taxonomy/term/62 ) ίσως να είναι σωστότατη η ενέργεια για να έχουμε  ενημέρωση αυτή που είναι γνώστες  του ιντερνέτ . Αλλά  αγαπητέ  Τάσιο  αγαπητέ πρόεδρε της αδελφότητας , η (των εν Αθηνάς) Αδελφότητα Βασιλοπουλιωτών  δεν είναι  απρόσωπη.

Ας είμαστε λίγο πιο  επικοινωνιακή –καταστατική .

Δηλαδή μέχρι  την ώρα που γράφονται τούτες  η γραμμές  καμία απολυτός ιδοποίηση η άλλη ενημέρωση ( ταχυδρομική επιστολή η τηλεφωνική επικοινωνία  η  έστω από συγχωριανό ) δεν  γνωρίζουν,  η δεν επέπεσε στην  αντίληψη μas  η  επικείμενη  γ.σ.  της  αδελφότητος  μας.

Εγινε δε γνώστη όταν επισπεύτηκα την σελίδα του χωριού στο ιντερνέτ .

Επειδή  η μην ενασχόληση μας και η αμέλεια μας  η οι δυσκολίες των συνθηκών της  καθημερινότητας όλων μας   έφτασε στο σημείο  να  είναι στα  πρόθυρα της  διύλισης  η αδελφότητα  θα επιστήσω την προσοχή σας  στο λεπτότατo αυτό σημείο  της  γ.σ, επισημαίνοντας ότι είναι η κορυφαία  και πρώτη πράξη ενός συλλογικού  οργάνου και στη προκομμένη περίπτωση της πολύ  βαριά τραυματισμένης από προηγούμενα λάθη και παραλήψεις όλων μας  θα πρέπει ως κόρη οφθαλμού να προετοιμάζουμε την   εκλογοαπολογιστική  γ.σ.  είναι ο ακρογωνιαίος λίθος   της αδελφότητος την  σημαδεύει ανεξίτηλα  προδιαγράφοντας το μελών της.

 Στο σημείο  αυτό  θα    επικαλεστώ  το καταστατικό της αδελφότητος  και ως μέλος της   θέτω  τα παρακάτω ερωτήματα για προβληματισμό , καθώς και την  κατάθεση έγγραφου  αιτήματος για να  συμπεριληφθούν στη ημερήσια διάταξη για συζήτηση.

  1. Ξύλευση δασών.

  2. Ασυμβίβαστο.

  3. Χρηματικό απόθεμα αδελφότητος τρόποι κερδοφόρων επενδύσεων.

  4. Ορεινός δήμος .

  Θα έλεγα ότι  η παρουσία όλων είναι απαραίτητη , αλλά η τυπική αυτή  φράση ίσως θα πρέπει να είναι ο στόχος μας  η συμμετοχή στης εκδήλωσης της αδελφότητος .

Όλοι  μα όλοι  χωρίς καμία απουσία επιβάλετε να παραβρεθούμε όχι γιατί  το διαβάζετε σε τούτες της γραμμές ΟΧΙ η συμμέτοχη όλων στη παρούσα  Γ.Σ. της αδελφότητος μας είναι επιβεβλημένη γιατί είναι αυτή η παρούσα γ.σ. που θα καθορίσει το μελών της .

Περιστέρι  Αθηνά

   10-05-2016

                                                               Φωτίου Στυ. Βασίλειος

Advertisements