Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ (?) ΤΟΥ ΟΑΕΕ: ΠΩΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ «ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤA CAPITAL CONTROLS…Παραθέτουμε την μαρτυρία ελεύθερου επαγγελματία που έπεσε θύμα, όπως και χιλιάδες άλλοι, της γραφειοκρατικής αναλγησίας, βλακείας, και «βαρβαρότητας» του ΟΑΕΕ. Η διοίκηση και το προσωπικό του «πολύπαθου» ασφαλιστικού ταμείου, προφανώς και θεωρεί, πως τα λεφτά τρέχουν από τα «μπατζάκια» των επιχειρηματιών, άρα η απώλεια της ρύθμισης των οφειλών τους, δεν συνιστά σοβαρό θέμα. Το τεράστιο εκείνο λάθος, που έλαβε χώρα την περίοδο των capital controls, συνεχίζει να ταλαιπωρεί, έως και την ώρα που γράφουμε το ρεπορτάζ, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες.

Παραθέτουμε την μαρτυρία ελεύθερου επαγγελματία που έπεσε θύμα, όπως και χιλιάδες άλλοι, της γραφειοκρατικής αναλγησίας, βλακείας, και «βαρβαρότητας» του ΟΑΕΕ. Η  διοίκηση και το προσωπικό του «πολύπαθου» ασφαλιστικού ταμείου, προφανώς και θεωρεί, πως τα λεφτά τρέχουν από τα «μπατζάκια» των επιχειρηματιών, άρα η απώλεια της ρύθμισης των οφειλών τους, δεν συνιστά σοβαρό θέμα. Το τεράστιο εκείνο λάθος, που έλαβε χώρα την περίοδο των capital controls, συνεχίζει να ταλαιπωρεί, έως και την ώρα που γράφουμε το ρεπορτάζ, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες. Το κακό τριπλό: Έχασαν την ρύθμιση, το χρέος τους διογκώθηκε, και σήμερα, δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν ,για να αντιμετωπίσουν, έστω και μερικώς, το «τέρας» των οφειλών. Αυτή είναι, αυτολεξεί, η μαρτυρία ενός εξαγριωμένου όσο και παραιτημένου ελεύθερου επαγγελματία…

ofeiles
«ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ

===========================

Φίλοι αναγνώστες,
ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!
=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το
θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.
Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την
ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των
ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,
αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .
Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
“Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

=============================================

ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ».

«Είχα μπει σε καθεστώς ρύθμισης και την πλήρωνα κανονικά, όταν προέκυψε το θέμα με τα capital controls. Παρά το γεγονός ότι ο ΟΑΕΕ είχε ρητή εντολή να «μπαίνει» κάθε μήνα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, να «σηκώνει» ένα ποσό, και με αυτό να τακτοποιεί τα της ρύθμισης, όταν πρόεκυψαν οι περιορισμοί κεφαλαίων, ο ΟΑΕΕ, πράττοντας αυθαίρετα, μας πήρε στο λαιμό του. Χάθηκαν δύο δόσεις, και αντί το ασφαλιστικό μου ταμείο να με ενημερώσει, ότι, «ξέρεις κάτι κ. οφειλέτη, δεν πήρα τα χρήματα από την τράπεζα για την ρύθμιση σου», παρέμεινε…απελπιστικά σιωπηλό  και εγώ σαν βλάκας, από την άλλη, πίστευα ότι το θέμα μου είχε μπει επιτέλους σε τροχιά τακτοποίησης. Αποτέλεσμα; Χάθηκε η ρύθμιση, εγώ δεν είχα αντιληφθεί τίποτα και συνέχιζα να βάζω λεφτά στην ταυτότητα πληρωμής της ρύθμισης, αλλά τα χρήματα αυτά, δεν έμπαιναν στην ρύθμιση, αλλά στο συνολικό χρέος. Όσο είχα την ρύθμιση, δεν πλήρωνα προσαυξήσεις, πλήρωνα μόνο τις τρέχουσες εισφορές και την ρύθμιση. Με το που έχασα την ρύθμιση, επανήλθαν οι προσαυξήσεις, και τα ευρώ μου, που προορίζονταν για την ρύθμιση κατέληγαν στις προσαυξήσεις. Ούτε και αυτές όμως κάλυπταν, γιατί το ποσό ήταν μικρό. Την μαλακία του ΟΑΕΕ, την ανακάλυψα εντελώς τυχαία» εξομολογείται οργισμένος στο bangladeshews.gr, ο Α.Γ, ελεύθερος επαγγελματίας, που διατηρεί κατάστημα ένδυσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

«Τι συνέβη τελικά; Το χρέος μου διογκώθηκε ακόμη περισσότερο. Έχασα κυριολεκτικά την μπάλα. Ακόμη και ο υπάλληλος του ΟΑΕΕ, παραδέχθηκε ότι το λάθος είναι δικό τους. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας, ότι το σύστημα είναι αυτοματοποιημένο και με το που διαπίστωσε, ότι δεν είχαν καταβληθεί οι δόσεις, με πέταξε έξω από την ρύθμιση. Με παρότρυνε μάλιστα, να υποβάλλω ένσταση, λέγοντας μου όμως παράλληλα, ότι η διαδικασία είναι τυπική, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνει δεκτή. Το χρέος μου είναι κοντά στα 10.000 ευρώ, συνεχώς «φουσκώνει» και το μόνο που κάνω είναι να πληρώνω τις τρέχουσες εισφορές. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι εξωγηϊνοι. Δεν εξηγείται αλλιώς».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ