Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της κοινότητας Βασιλόπουλου Κύριο Νικόλαο Παπά…

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της κοινότητας Βασιλόπουλου Κύριο Νικόλαο Παπά.
Το «έγκλημα» συνεχίζεται….
Το αίμα ο πόνος , ο ιδρώτας η πείνα και οι κακουχίες των παππούδων μας ξεπουλιέται..!!!
Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ζίτσας στις 9-3-2016 κατόπιν προτάσεως του προέδρου της κοινότητας Βασιλόπουλου Νικόλαου Παπά έγινε δεκτός ο Καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο: «Διαχειριστική μελέτη Δημοτικού Δάσους στην Τ.Κ. Βασιλόπουλου».
Το ερώτημα είναι γιατί ;;;
Γιατί ξεπουλιούνται αντί πινακίου φακής τα παρθένα πανέμορφα δάση μας ;;;
Γιατί κύριε Νικόλαε Παπά προχωρήσατε σε αυτό το «έγκλημα» να ξεπουλήσετε την ιδιόκτητη γη μας ;;;

ΤΟ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ  ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ  ΔΑΣΟΣ  ΤΟΥ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ

vasilopoulo_front3
Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση και το βάλετε πάνω από την μνήμη των προγόνων μας ;;; των προγόνων αυτών που με αγώνα ψυχής , πόνο , ακόμα και αίμα.. κατάφεραν να αποκτήσουν τα εδάφη αυτά έναντι 2000 τούρκικων λιρών (τότε)όπου αυτό αντιστοιχεί σε 13 κιλά και 322 γραμμάρια χρυσό κατά προσέγγιση έτσι ώστε να εξασφαλίσουν γη και μια αξιοπρεπή ζωή για το μέλλον των παιδιών τους απαλλαγμένοι από την παρουσία του αφέντη τούρκου στο προσκεφάλι τους…
Δεν γνωρίζετε κύριε Πρόεδρε ότι το χωρίο μας εξαγοράστηκε εξολοκλήρου , κάθε τετραγωνικό γης του προγόνους μας για να είναι αφεντάδες στον τόπο τους και να έχουν το κεφάλι ψηλά σαν περήφανοι Έλληνες;;;
Επίσης δεν γνωρίζετε ότι τα δάση της κοινότητας Βασιλόπουλου που σήμερα ξεπουλάτε και των οποίων είστε πρόεδρος είναι σχεδόν στο σύνολο τους ιδιωτικά;;;!!!
Σας καλώ να αναλογιστείτε όλα αυτά και να αναρωτηθείτε…. Αυτά τα πενιχρά ευρώ που θα πάρετε από το δημοτικό ταμείο αξίζουν για να ξεπουληθεί έτσι ελαφρά τη καρδία ο κόπος των προγόνων μας ;;;
Είναι ντροπή και αίσχος.
Απόσο γνωρίζω, τα ματωμένα αυτά χρήματα που θα εισπράξετε θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση ενός ακόμα εγκλήματος , την ανέγερση ενός νέου κοινοτικού καταστήματος /καφενείου πάνω σε σαθρότατα οικοδομικά θεμέλιε στο κτήμα Μπούρατζη , έτσι ώστε να επενδυθούν έμπρακτα και με αποδείξεις τα χρήματα που θα παραλάβετε. Μην το προχωρήσετε αυτό το τερατούργημα γιατί άπλα και μόνο η στήριξη των πλαϊνών πρανών του από την νότια και ανατολική πλευρά του κτήματος Μπουρατζη ( ώστε να είναι δυνατή η σίγουρη στήριξη και ανοικοδόμηση κτιρίου ) απαιτούν σημαντικότατο χρηματικό ποσών (( προσωπική εκτίμηση 18.000 έως 25.000 χιλ. ευρώ)) που Ισσός να απαιτηθούν ακόμα περισσότερα χρήματα η το ακριβές χρηματικό ποσών μπορεί να προβληθεί ακριβώς κάτω από την επίβλεψη-μελετη αρμοδίου μηχανικού.
Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε όμως σε κάτι τέτοιο για να αποδείξετε το οτιδήποτε σχετικά με την διαχείριση των χρημάτων. Αυτό είμαι σίγουρος κύριε πρόεδρε ότι δεν θα αμφισβητούνταν ποτέ από κανέναν γνωρίζοντας την εντιμότητα σας.
Σας καλώ και σας παρακαλώ , στην μνήμη των προγόνων μας να σταματήσετε άμεσα αυτό το τερατούργημα που συντελείται στο Βασιλόπουλο.
Μην προχωρείτε σε έναν ακόμα βαθύτατο διχασμό από τους οποίους ο τόπος μας έχει υποφέρει πάμπολλες φορές , ξύνοντας ματωμένες πληγές, ειδικά από την στιγμή που πέραν αυτού του γεγονότος , έως σήμερα είχατε μια κατά τα λοιπά απόλυτα επιτυχημένη και αξιοσέβαστη πορεία ως πρόεδρος.
Θέλω να πιστεύω ότι η κίνηση σας αυτή κύριε πρόεδρε προέρχεται από λάθος εκτίμηση και συμβουλές.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ 13-03-2016
Με εκτίμηση ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΥΛ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο = e-mail= fotias3@hotmail.com

Η παρούσα ανοιχτή επιστολή αποστέλλετε ,
Στο Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Ζίτσας, επίσης επισυνάπτονται και προγενέστερες αναφορές και επιστολές προς το τότε Δήμο Ευρυμενων για την ενημέρωση σας .

Την εν Αθηνάς Αδελφότητος των Βασιλοπουλητων.
Τον τοπικό Σύλλογο Βασιλοπουλητων Ο Άγιος Νικόλαος.
Σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο .

Σημείωση από το μπλοκ : Η παρούσα επιστολή μας στάλθηκε   με e-mail  ευχαριστούμε πολλοί.

 

Advertisements