ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ…ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ : ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

http://www.zougla.gr/webtv/videos/kitrinostypos/1895247/view?pn=1

zografos

 

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/01/blog-post_22.html

Η αποκάλυψη της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου στην τηλεόραση της Ζούγκλας

Ο απίστευτος Έλληνας

http://www.zougla.gr/greece/article/o-apisteftos-elinas

ΜΙΧ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ, ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ!

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΑΣΚΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ [ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ] ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΔΡΟΞΥ (HHO) ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ +ΣΥΝ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ «ΚΑΤΑΛΥΤΗ» ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ)

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ (ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΘΗΝΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ «ΔΕΗ» (ΒΛΕΠΕ ΛΗΜΜΑ ΣΤΗ WIKIPEDIA: «GRID PARITY» https://en.wikipedia.org/wiki/Grid_parity)

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΧΕΔΟΝ 100% ΚΑΘΑΡΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ (ΚΑΙ ΑΡΑ 100% ΑΣΦΑΛΟΥΣ) ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΒΡΟΧΙΝΟ ΝΕΡΟ (!!!) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΗ ΓΕΝΗΤΡΙΑ, ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ.

Ο ΔΕ ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
1) ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ «ΚΑΥΣΙΜΟ» ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ INVERTER).
2) ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Ή ΜΙΚΤΟ ΥΔΡΟΞΥ (HHO) ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (RESONANCE) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ «ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ» ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, KAI ΔΙΩΞΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ … Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!(ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NAMCO, OLYMPIA ELECTRONICS, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ TROPICAL, ΚΛΠ, ΚΛΠ)
ΤΟΝ (ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΗΠΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. (ΒΛ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΧΡΩΠΕΙ)

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!