Κάθε παιδί που γεννιέται, ούτως ή άλλως υποχρεούται ο γονέας του να εγγράφεται στο ληξιαρχείο αυθημερόν ή το πολύ την επόμενη μέρα. Μόνο που από 1/1-2016 ΘΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΦΜ του! β)Από 1/1/2016 και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα τελεί σε πλήρη εφαρμογή το περιουσιολόγιο, στο οποίο όμως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ Π Α Ν Τ Α και όταν λέμε τα πάντα το εννοούμε, ακόμα και η βέρα που φοράς και επειδή θα πρέπει να αναγράφεται η αξία θα πρέπει πριν δηλώσεις κοσμήματα, πολυτιμούς λίθους, πινακές ζωργαφικής κλπ να έχει λάβει εκτίμηση από εκτιμητή… Όλα τα οικονομικά φόρουμ τρέμουν το ξημέρωμα της Δευτέρας – Στην Ελλάδα μόκο…Από την άλλη μεριά όμως ήδη από χθες βράδυ στην απέναντι ακτή της Κίνας, δλδ την Αμερική, ΟΛΑ τα FUNDS – ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ άρχισαν να μιλούν για «διορθώσεις» της οικονομίας, τόσο στις Ασιατικές χώρες (που συνολικά έχουν χάσει 1,8 τρις μέσα σε λίγες εβδομάδες) και ήδη υπάρχει μια νευρικότητα, γιατί βλέπουν και κάτι άλλους γυάλινους πύργους (Λατινική Αμερική) να καταρρέουν σιγά σιγά (μικρές αλλά συνεχιζόμενες πτώσεις)….

Με γενικό νόμο που ψηφίσθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και εφαρμοστικό νόμο της παρούσας κυβέρνησης, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της χώρας έναντι των δανειστών, από 1/1/2016 ισχύουν τα παρακάτω :

α)Κάθε παιδί που γεννιέται, ούτως ή άλλως υποχρεούται ο γονέας του να εγγράφεται στο ληξιαρχείο αυθημερόν ή το πολύ την επόμενη μέρα. Μόνο που από 1/1-2016 ΘΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΦΜ του!

β)Από 1/1/2016 και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα τελεί σε πλήρη εφαρμογή το περιουσιολόγιο, στο οποίο όμως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ  Π Α Ν Τ Α και όταν λέμε τα πάντα το εννοούμε, ακόμα και η βέρα που φοράς και επειδή θα πρέπει να αναγράφεται η αξία θα πρέπει πριν δηλώσεις κοσμήματα, πολυτιμούς λίθους, πινακές ζωργαφικής κλπ να έχει λάβει εκτίμηση από εκτιμητή…

===============================================

Φίλοι αναγνώστες,
ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!
=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το
θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.
Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την
ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των
ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,
αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .
Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
“Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

============================================Όλα τα οικονομικά φόρουμ τρέμουν το ξημέρωμα της Δευτέρας – Στην Ελλάδα μόκο… Έχουμε σημειώσει πολλές φορές εδώ στα Κατοχικά Νέα τις σχέσεις των κινήσεων της Κινεζικής Κυβέρνησης με την απόφαση της να σταματήσει πλέον να «διορθώνει» το χρηματιστήριο της, την υποτίμηση του Γιουάν έναντι του δολαρίου και οι καθημερινές πλέον ανατινάξεις αποθηκών, στρατηγικών αποθεμάτων και λοιπών κρίσιμων εγκαταστάσεων.

Κάποιος θέλει να δώσει στο δράκο της Ανατολής ένα μάθημα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Φυσικά οι οικονομικοί αναλυτές θα σας μιλήσουν για την γενικευμένη κρίση των ασιατικών αγορών, για τη μείωση των φθηνών εξαγώγιμων προϊόντων τους, την αναιμική ζήτηση….

Εμείς στα Κατοχικά Νέα, μπορεί να μην είμαστε οικονομολόγοι, είμαστε όμως συνωμοσιολόγοι και  6 χρόνια τώρα βλέπουμε ΚΑΘΕ ΩΡΑ τα χρηματιστήρια και όπως ήδη έχουμε σημειώσει από πέρυσι είναι πλέον πεποίθηση μας ότι, τα χρηματιστήρια «ξέρουν» και οι «προβλέψεις» τους είναι αυτές που μπορούν να μας οδηγήσουν να κατανοήσουμε κάποια πράγματα.

Έτσι λοιπόν έχοντας συμμετάσχει σε μερικές δεκάδες φόρουμ, μπορούμε και εμείς να πάρουμε «κλίμα» και να μετρήσουμε πόσο λεφτά έκαναν κύκλο τις τελευταίες τρεις μέρες (Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή) που όλοι στην Ελλάδα ασχολούνταν με τις εκλογές, που ακόμα δεν έχουν ορισθεί και αν ποτέ ορισθούν να δούμε ΑΝ θα προλάβουν και να γίνουν.

Το κλίμα λοιπόν έχει ως εξής : Οι Κινέζοι επιχειρηματίες αναγκάσθηκαν να ρίξουν στην χρηματιστηριακή αγορά τους ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ, που πλησιάζει το 1 τρις δολάρια, μέσα σε αυτές τις 3 μέρες. Αυτοί βέβαια ξέρουν ότι το χρήμα αυτό βγήκε από την τσέπη τους και μπήκε σε άλλες τσέπες και κυρίως σε Αμερικάνικες τσέπες, κάτι τύπων όπως ο Σόρος.

 

Κάπως έτσι λοιπόν αυτοί οι κυριούληδες ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους, που μένει να την δούμε από Δευτέρα…

Από την άλλη μεριά όμως ήδη από χθες βράδυ στην απέναντι ακτή της Κίνας, δλδ την Αμερική, ΟΛΑ τα FUNDS – ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ άρχισαν να μιλούν για «διορθώσεις» της οικονομίας, τόσο στις Ασιατικές χώρες (που συνολικά έχουν χάσει 1,8 τρις μέσα σε λίγες εβδομάδες) και ήδη υπάρχει μια νευρικότητα, γιατί βλέπουν και κάτι άλλους γυάλινους πύργους (Λατινική Αμερική) να καταρρέουν σιγά σιγά (μικρές αλλά συνεχιζόμενες πτώσεις).

Το κακό για τα Αμερικανάκια είναι ότι η πιο καλή του φίλη η Ιαπωνία έχει πάθει οικονομικό κοκομπλόκο και παρότι βγήκε δυναμικά με εκτύπωση νέους χρήματος και πτώση επιτοκίων, εν τούτοις συμπαρασύρετε από τη γειτονική Κίνα… Η πλάκα είναι ότι θέλει να κάνει και πόλεμο με Κίνα και Βόρεια Κορέα… Που πας ρε καραμήτρο… όταν έχει φθάσει να χάνεις 1,6% του ετήσιου ΑΕΠ σου;

Το δεύτερο «καλό» «κακό» είναι η πτώση της τιμής του πετρελαίου, που μπορεί να έχει χάσει 57% (φυσικά στην Ελλάδα αυτό μεταφράζετε με έναν περίεργο τρόπο σε αύξηση… αλλά σε αυτό φταίει που οι εισαγγελείς κοιμούνται ακόμα…) και αυτό να σημαίνει ότι χάνουν από τις πωλήσεις, από την άλλη πλευρά όμως έχουν φουλάρει σε ποσοστό 120% τα στρατηγικά αποθέματα, και αυτό σχεδόν τσάμπα. Βέβαια όταν υπερβαίνεις κατά 20% τα στρατηγικά αποθέματα, αυτό είναι λιγάκι ύποπτο…

Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων και ειδικά των «διορθώσεων» που θα τις δούμε απ΄ότι φαίνεται σε περίπου 24 ώρες ώρες από τώρα (ώρα 07.00) που θα κοντεύουν να κλείσουν οι ασιατικές αγορές.

Advertisements