ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ή πως θα αφανίσουν οριστικά την αγροτική μας παραγωγή TO «θάνατο του εμποράκου» (και όχι μόνο) τον βιώσαμε με τα Μνημόνια 1 και 2. Τώρα οι δανειστές αποφάσισαν να ζήσουμε ως χώρα με το Μνημόνιο 3 και «τον θάνατο του Ελληνα αγρότη». Δηλαδή να σκοτώσουν και το τελευταίο κύτταρο επιβίωσης της χώρας, που δεν είναι άλλο από την πρωτογενή αγροτική παραγωγή. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι δανειστές ζητούν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει: – Εξομοίωση της φορολόγησης των αγροτών με τους ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι που σημαίνει διπλασιασμό του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από το 13% στο 26% και προκαταβολή φόρου, η οποία σήμερα είναι στο 27,5% και οι δανειστές ζητούν να φτάσει στο 55% άμεσα και σταδιακά να αυξηθεί στο 100%.

https://boskotsopanhs.files.wordpress.com/2015/08/86c8f-trakter.jpgΤο

– Κατάργηση της επιδότησης του αγροτικού πετρελαίου.

– Επαναφορά της φορολόγησης των αγροτικών επιδοτήσεων και αποζημιώσεων – οι οποίες στο σύνολό τους απαλλάσσονται από φόρο έως τα 12.000 ευρώ. (Ηταν μία από τις διατάξεις που πέρασε μονομερώς η σημερινή κυβέρνηση.)

===========================

Φίλοι αναγνώστες,
ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!
=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το
θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.
Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την
ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των
ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,
αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .
Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος, μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό η αλλοτρίωση  απαξίωση αξιών η θεσμών,  μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
“Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
=============================================


Εάν αυτά εφαρμοστούν στους πραγματικούς αγρότες της πατρίδας μας, τότε θα αφανιστούν και ή θα οδηγηθούμε αποκλειστικά και μόνο σε εισαγωγές αγροτικών προϊόντων ή θα καταλήξουμε με αγρότες κολίγους κάποιου «τσιφλικά νέας εποχής», που με εντολές Βρυξελλών θα παράγει μόνο ό,τι επιθυμούν οι δάνειες δυνάμεις!

Κάτι τέτοιο, εάν γίνει αποδεκτό, θα είναι ασφαλώς εθνικό έγκλημα. Και δικαίως οι αγρότες παίρνουν το… όπλο τους και ορθώς η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει τον διαχωρισμό των αγροτών της γης από τους αγρότες του… Κολωνακίου, που χρόνια τώρα εισπράττουν εκατομμύρια για να αγοράζουν τζιπ και να έχουν αφορολόγητο για να κάνουν πάρτι με αλλοδαπές στα μπαρ της περιφέρειας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι μεγάλες στην περίπτωση που τα μέτρα-λαιμητόμος περάσουν όπως ακριβώς ζητά το Βερολίνο, χωρίς να γίνουν οι αλλαγές που πρέπει για να διασωθεί ο αγροτικός κόσμος. Οι άνθρωποι αυτοί, που με ήλιο και ζέστη, με βροχή και χαλάζι δουλεύουν την ελληνική γη και φροντίζουν για την επιβίωσή μας, πρέπει να προστατευθούν με κάθε κόστος. Δεν τους έφταναν οι μεσάζοντες που αγοράζουν τα προϊόντα τους για ένα κομμάτι ψωμί, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και τους φωστήρες των Βρυξελλών.

phgh=
ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ . ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ.
ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ .
ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ!!!
ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΦΑΒΑΣΑΙ…
ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!

Advertisements