Συγκέντρωσε €1,532,513 ευρώ σε 3 ημέρες για την Ελλάδα και συνεχίζει…

Συγκέντρωσε  €1,532,513

ευρώ σε 3 ημέρες για την Ελλάδα και συνεχίζει…

======================

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΗ  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΑΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ….

Πρωτότυπο κείμενο
Greek Bailout Fund
Προτείνετε μια καλύτερη μετάφραση
Ελληνικό Ταμείο Bailout
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Κοινότητα
Zdyazjqtvvvpdp8felcx
Crowdfunding ένα ταμείο διάσωσης για την Ελλάδα. Με το λαό, για το λαό.
Μικρογραφία
Thom Feeney
Επαλήθευση Email
Κοινότητα
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
1 Μέλος Ομάδας
Ας πάρει Ελλάδα ταξινομημένο
Όλη αυτή η αναποφασιστικότητα όλη την Ελλάδα είναι να πάρει βαρετό. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί λύγισμα των μυών και πόζες τους για το αν μπορούν να βοηθήσουν τον ελληνικό λαό όχι. Γιατί δεν είμαστε οι άνθρωποι απλώς να διευθετήσουν αντ ‘αυτού; Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το σπίτι για 503 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν όλοι απλά τσιπ σε λίγα Ευρώ τότε μπορούμε να πάρουμε Ελλάδα ταξινομημένο και ελπίζω να τους πάρει και πάλι στο προσκήνιο σύντομα. Easy.
Αυτό που χρειαζόμαστε και αυτό που παίρνετε
€ 1,6 δις είναι αυτό που χρειάζονται οι Έλληνες. Μπορεί να φαίνεται σαν μια παρτίδα, αλλά αυτό είναι μόνο λίγο πάνω από € 3 από κάθε ευρωπαϊκή. Αυτό είναι περίπου το ίδιο με το μισό πίντα στο Λονδίνο. Ή όλοι στην ΕΕ έχοντας μόλις μία φέτα και ελαιόλαδο σαλάτα για το μεσημεριανό γεύμα. Έτσι ελάτε επάνω, παραγγείλετε μια σαλάτα Φέτα και Ελιάς, ίσως πλύνετε κάτω με ένα ούζο ή ένα ποτήρι ελληνικό κρασί Ασύρτικο και ας λύσουμε αυτά τα σκατά έξω.
Ενέχυρο € 3 και να πάρετε μια καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από την Ελλάδα του Alex Τσίπρας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Θα πάρετε τους έκανε και δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα και να δώσει ώθηση σε ορισμένους τοπικούς εκτυπωτές και τα ταχυδρομεία.

Ενέχυρο € 6 και να πάρετε μια ελληνική φέτα και ελαιόλαδο σαλάτα Ενέχυρο € 10 και να πάρει ένα μικρό μπουκάλι ούζο σας αποσταλεί
Ενέχυρο € 25 και να πάρει ένα μπουκάλι ελληνικό κρασί

Είναι πραγματικά το μόνο που θα πάρει;
Εντάξει, μπορεί να είναι λίγο για τα μετρητά για να πάρει πλήρως στην ελληνική οικονομία, αλλά κόλαση – τι είναι εκεί για να χάσει; Μια άλλη αντιμετώπιση Tesco γεύματος; Αχ καλά.
Μπορείτε να πάρετε κάποια νόστιμα ελληνικά πράγματα.

Σας υποσχόμαστε ότι όλα τα κέρδη θα πάνε στον ελληνικό λαό και όλα τα προϊόντα θα είναι 100% ελληνικά.

Συχνές ερωτήσεις και Τύπος / Μέσα ενημέρωσης
Δεδομένου ότι αυτό έχει καλυφθεί από τα μέσα ενημέρωσης και πάει φανταστικά καλά μέχρι τώρα, έχω κληθεί πολλές ερωτήσεις. Έχω προσπαθήσει να απαντήσει σε κάποια πιο κάτω:

Ποιος είσαι?

Είμαι 29 ετών και από το York, Yorkshire στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας, αλλά ζουν σε Bethnal Green, Λονδίνο. Εγώ σήμερα εργάζονται σε ένα κατάστημα υποδημάτων στο Λονδίνο.

Είναι αυτό ένα αστείο;

Όχι Crowdfunding μπορεί πραγματικά να βοηθήσει γιατί είναι απλά μια περίπτωση να πάρει και να το κάνουμε. Ήμουν βαρεθεί της ελληνικής κρίσης θα κύκλους, ενώ οι πολιτικοί αναποφασιστικότητα, αυτό επηρεάζει τους πραγματικούς ανθρώπους. Ενώ όλη η στάση συμβαίνει, τότε είναι εύκολο για τους πολιτικούς να το ξεχνάμε αυτό. Απλά σκέφτηκα, χλοοτάπητας αυτό, θα έχω μια ρωγμή.

Γιατί Ελλάδα;

Αυτό δεν είναι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για τον ελληνικό λαό, η εργατική τάξη και προσπαθώντας να βοηθήσει τους άλλους απλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εάν οι κυβερνήσεις, εταιρείες ή τράπεζες δεν θα βοηθήσει, τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά μπάντα μαζί. Αν δεν καταλήξουμε σε αυτό το στόχο, τι υπέροχο μήνυμα που στέλνει. Αυτό δείχνει ότι αν είσαι παλικάρι εργατική τάξη στο Γιορκσάιρ, τη Σκωτία ή στην Αθήνα τους άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο νοιάζονται για σένα, ακόμα και εάν η κυβέρνησή σας έχει ξεχάσει. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Δείχνει ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για το δόσιμο στους ανθρώπους, όταν τη χρειάζονται περισσότερο, όχι να τους κλωτσούν ενώ είναι κάτω. Για να βοηθήσει την οικονομία να ανακάμψει χρειαζόμαστε επενδύσεις και κίνητρο, δεν περικοπών και λιτότητας.
Πώς έχει η εκστρατεία έχει λάβει;

Έχω ήδη ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση, αυτό είναι εξαιρετικά θετικό. Έχω λάβει τόσα πολλά tweets, e-mail και μηνύματα συμπαράστασης και χάρη. Άρχισα την εκστρατεία ως αρκετά πρακτικό προσπάθεια, € 3 από όλους στην Ευρώπη – ότι θα το λύσουμε. Αλλά έπληξε πραγματικά μια χορδή με τόσους πολλούς ανθρώπους συναισθηματικά. Νιώθω πολύ συναισθηματικό γι ‘αυτό όλα τον εαυτό μου τώρα, έχω έπρεπε να έχουν καθίσει και μια ισχυρή φλιτζάνι του Γιορκσάιρ Τσάι!
Είσαι απλά κάνοντας μια δήλωση / κάποια στιγμή;

Αυτή είναι μια πραγματική προσπάθεια να κάνει κάτι. Αλλά, τουλάχιστον, είναι σημαντικό να τεθεί το θέμα της τα δεινά του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο τα προφίλ των politiicians. Μπορούμε να βοηθήσει τους Έλληνες ξαδέλφια μας από την αγορά θαυμάσια ελληνικά προϊόντα, όπως η φέτα, ελιές, κρασί και πολλά άλλα. Και ίσως θεωρώντας την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών. Αυτό είναι μέρος της ιδέας πίσω από κάθε ένα από τα προνόμια στη σελίδα crowdfunding. Εμπορίου θα βοηθήσουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό από τη σημερινή τους κατάσταση.

Έχετε εμπλακεί στην ελληνική πολιτική σκηνή πριν;

Ποτέ δεν έχω εμπλακεί στην ελληνική πολιτική σκηνή. Βλέπω την εκστρατεία ως περισσότερο από ένα βοηθώντας τον ελληνικό λαό από το να ασχολούνται με την πολιτική.

Έχετε έρθει σε επαφή με τα ευρωπαϊκά ή ελληνικά ηγέτες.

Δεν έχω ακόμα σε επαφή με οποιαδήποτε ευρωπαίους ηγέτες, αλλά άκουσα μια φήμη από μια δημοσιογράφο που ο κ Τσίπρας ήθελε να έρθετε σε επαφή.

Έχετε κάποια σύνδεση με Indiegogo;

Ποτέ δεν έχω εμπλακεί με Indiegogo πριν.

Τι θα συμβεί αν δεν κάνετε το στόχο;

Όλα τα χρήματα επιστρέφονται. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν όμως!

Είναι πραγματική ή συμβολική τα προϊόντα;

Δεν είναι συμβολική – όλα τα προϊόντα που θα προέρχονται από την Ελλάδα, που παρασκευάζεται στην Ελλάδα και αποστέλλονται από την Ελλάδα.

Νομίζετε ότι οι Ευρωπαίοι είναι αρκετά γενναιόδωρο;

Οι Ευρωπαίοι είναι αρκετά γενναιόδωρη στο σύνολό τους, ίσως η κα Μέρκελ και ο κ Κάμερον είναι η εξαίρεση. Υπάρχουν 500 εκατομμύρια άνθρωποι στην ΕΕ και στην πραγματικότητα, δεν θα κόστιζε κάθε πρόσωπο πολύ για να το λύσουμε μόνο από τους εαυτούς μας. Είμαι βέβαιος οι λαοί της Ευρώπης θα πάρουν αυτήν την εκστρατεία και κάποια στιγμή σύντομα όλοι θα πρέπει να θέτει ένα ποτήρι ούζο και με έναν αιματηρό μεγάλη μεγάλη γιορτή.

Τι θα συμβεί με τα χρήματα;

Σας υποσχόμαστε ότι όλα τα κέρδη θα πάνε στον ελληνικό λαό. Είτε αυτό είναι μέσω της κυβέρνησης αποδοχή του ή με άλλα μέσα.

Πώς μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να δεχθεί τα χρήματά σας;

Αυτό είναι ένα για Indiegogo για να με βοηθήσει με! Σκέψη Υποψιάζομαι ότι θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι, καλύτερα προσόντα από ό, τι είμαι, ότι θα ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Νομίζετε ότι μπορείτε να φτάσετε το στόχο;

Ελπίζω ότι η εκστρατεία θα επιτευχθεί ο στόχος, νομίζω ότι θα είναι μια νίκη για τη λαϊκή εξουσία. Ναι είναι ένα δύσκολο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να είναι αποτελεσματική, να θυμάστε ότι είναι ένα πολύ μικρό ποσό ανά άτομο που ψάχνουμε.

Θα έρθεις στην Ελλάδα για να στείλετε τις κάρτες ?!

Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα για να στείλετε καρτ-ποστάλ εαυτό μου. Οι καρτ ποστάλ και σαλάτες θα βάλει μαζί στην Ελλάδα, απασχολούν Έλληνες και συμβάλλοντας στην ελληνική οικονομία.

Πόσο έχετε προσωπικά βάλει μέσα;

Έχω βάλει σε ένα μπουκάλι ούζο, το οποίο είναι μόλις € 10 – αν 1 στους 3 Ευρωπαίους έκανε το ίδιο, είχαμε πάρει στο στόχο!
Βρείτε αυτό σε Καμπάνια
Κελάδημα

================================================

Greek Bailout Fund