Να γιατί ΑΥΤΗΝ την Ευρώπη ΔΕΝ τη θέλω!Μαθαίνω ότι ήταν εις γνώσιν της οι κομπίνες Παπαδήμου – Σιμίτι για να μας βάλουν στον ευρωστραγκαλισμό. Μαθαίνω ότι υποδαύλισαν την ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη. Μαθαίνω ότι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν υπερασπίσθηκε τα μέλη της ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ έναντι των προκλήσεων της γείτονος Τουρκίας. Μαθαίνω ότι επί σειρά δεκαετιών λάδωνε όλη την πολιτική μαφία της χώρας (σκάνδαλα siemens, man, dt, tetra κλπ). Μαθαίνω ότι έφτιαξαν συμφωνίες που υπαγορεύουν την υποχρεωτική διαμονή των παράνομων αλλοδαπών και μεταναστών στη χώρα μου, που πλέον δεν ξέρει τις να τους κάνει. Φθάνει μάλιστα να πανηγυρίζει ότι θα απορροφήσει 16 χιλιάδες άτομα, όταν την ημέρα εισέρχονται χιλιάδες. Μαθαίνω ότι το εθνικό μας κοινοβούλιο υποχρεούται να ενσωματώνει τις ντιρεκτίβες των τεχνοκρατών των Βρυξελλών. Μαθαίνω ότι η Ευρώπη απαιτεί μισθό 350 ευρώ, όταν ο μέσος υπάλληλος των κεντρικών της γραφείων αμείβεται με τον 20πλάσιο ποσό. Μαθαίνω ότι η Ευρώπη μας πουλούσε τεθωρακισμένα χωρίς τα βλήματα τους, υποβρύχια που γέρνουν, όπλα που στραβώνουν οι κάννες. Όλα αυτά κύριοι και κυρίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, είναι απλά ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ …Το έχω ζήσει και δεν το φοβάμαι!…

Να γιατί ΑΥΤΗΝ την Ευρώπη ΔΕΝ τη θέλω!


Όταν ξεκίνησε το όνειρο της Ενωμένης Ευρώπης, την εποχή που ο ψυχρός πόλεμος ήταν στο ζενίθ του, η χώρα μας, όπως και οι υπόλοιπες 12, έκαναν το πρώτο σωστό βήμα. Δημιούργησαν τον τρίτο πόλο, ανάμεσα σε μια Αμερική που ήταν έτοιμη να μπει σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο και μια Ρωσία που δεν το είχε σε τίποτα να διαλύσει το μισό πλανήτη με πυρηνικά, μόνον και μόνο γιατί κάποιος της σήκωσε το γάντι.

===============================================
Φίλοι αναγνώστες,
ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!
=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το
θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.
Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την
ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των
ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,
αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .
Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο
όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας, μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικό οικονομικό κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο η συκοφαντικής δυσφημίσεως η επιχειρηματικής δυσφημίσεως η προσπάθεια αλλοίωσης η ολικής αλλοίωσης πραγματικών περιστατικών η γεγονότων επί σκοπού παραπλάνησης με στόχος το προσωπικό όφελος , η το οποιοδήποτε απορρέων όφελος η κέρδος μήδε του οικονομικού από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση. πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα. διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών, κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες, είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
“Οι απόψεις του ιστολόγου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
=============================================

Πράγματι σαν παιδί γαλουχήθηκα στην ιδέα της Ευρώπη των Λαών, στην Ευρώπη της αλληλοβοήθειας, στην Ευρώπη που θα βοηθούσε την καταρρακωμένη και εθνικά διχασμένη Ελλάδα, να βρει το δρόμο της στο νέο παγκόσμιο γίγνεσθαί.

Όμως δυστυχώς η ιστορία είχε άλλα σχέδια και αυτό γιατί τελικά αποδείχθηκε ότι η «Ευρώπη» δεν είναι τίποτα άλλο από έναν μηχανισμό οικονομικής υποδούλωσης που δίνει χρήμα και παίρνει αίμα.

Σήμερα θα σας πω γιατί φταίει για ΟΛΑ η Ευρώπη και γιατί πλέον δεν δίνω καμία αξία σε αυτόν το θεσμό.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ένιωθα την Ευρώπη σαν το σπίτι ΜΟΥ. Σήμερα όμως μαθαίνω ότι επί 30 χρόνια καλύπτει τις βρομιές των γνωστών οικογενειών (Παπανδρέου, Σιμήτη, Τσοχατσόπουλου, κλπ).

Μαθαίνω ότι ήταν εις γνώσιν της οι  κομπίνες Παπαδήμου – Σιμίτι για να μας βάλουν στον ευρωστραγκαλισμό.

Μαθαίνω ότι υποδαύλισαν την ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη.

Μαθαίνω ότι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν υπερασπίσθηκε τα μέλη της ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ έναντι των προκλήσεων της γείτονος Τουρκίας.

Μαθαίνω ότι επί σειρά δεκαετιών λάδωνε όλη την πολιτική μαφία της χώρας  (σκάνδαλα siemens, man, dt, tetra κλπ).

Μαθαίνω ότι έφτιαξαν συμφωνίες που υπαγορεύουν την υποχρεωτική διαμονή των παράνομων αλλοδαπών και μεταναστών στη χώρα μου, που πλέον δεν ξέρει τις να τους κάνει.

 

Φθάνει μάλιστα να πανηγυρίζει ότι θα απορροφήσει 16 χιλιάδες άτομα, όταν την ημέρα εισέρχονται χιλιάδες.Μαθαίνω ότι το εθνικό μας κοινοβούλιο υποχρεούται να ενσωματώνει  τις ντιρεκτίβες των τεχνοκρατών των Βρυξελλών.

Μαθαίνω ότι η Ευρώπη απαιτεί μισθό 350 ευρώ, όταν ο μέσος υπάλληλος των κεντρικών της γραφείων αμείβεται με τον 20πλάσιο ποσό.

Μαθαίνω ότι η Ευρώπη μας πουλούσε τεθωρακισμένα χωρίς τα βλήματα τους, υποβρύχια που γέρνουν, όπλα που στραβώνουν οι κάννες.

Όλα αυτά κύριοι και κυρίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, είναι απλά ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

Εγώ σε αυτήν την ευρώπη – κ@λ@χανίο δεν θέλω να ζήσω.

Καλύτερα απλά και σκέτος Έλληνας και να τρώω βραστές πέτρες και λίγα χόρτα.

Το έχω ζήσει και δεν το φοβάμαι!