ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…Ενα παράτολμο νομικό σχέδιο..«Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη» ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κίνηση για τη Διαγραφή του Απεχθούς Ελληνικού Χρέους ‘’ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’ ΣΚΟΠΟΣ Συλλογή ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών σε ηλεκτρονική μορφή. Οι υπογραφές, θα πρέπει να καλύπτουν γεωγραφικά και πληθυσμιακά, όσο το δυνατόν, περισσότερες περιοχές της Ευρώπης. Το κείμενο με τις υπογραφές, θα σταλεί στη συνέχεια στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Σεισάχθεια κρίνεται στην Ευρώπη
Ενα παράτολμο νομικό σχέδιο, για διαγραφή του ελληνικού χρεους με βάση τις δυνατότητες που δίνει η Συνθήκη της Λισσαβώνας να παραγεται ευρωπαικό δίκαιο  με κινηματικό αίτημα, δηλαδή τη  συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών βρισκεται σε πλήρη εξέλιξη ενωπιον του Γενικού Δικαστηριου================================================
Φίλοι αναγνώστες,
ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!
=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το
θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.
Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την
ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των
ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,
αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .
Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο
όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας,μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικο οικονομικο κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο με στόχος το προσωπικό όφελος , από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση.πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα.διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών,κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες,είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
============================================= της Ευρωπαικής Ενωσης.
Την όλη διαδικαςία ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια η Κίνηση με την επωνυμία «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο, «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», η οποία όπως ενημερώνει ο νομικός εκπρόσωπός της Αλέξης Αναγνωστάκης, «απαιτεί, την διαγραφή του απεχθούς χρέους, επικαλούμενη την «κατάσταση ανάγκης.»
Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» μάλιστα ήδη έχει …

συγκεντρώσει 85.654 υπογραφές (www.1millionsignatures.eu), δια των οποίων ζητείται, η δια Νόμου, καθιέρωση, της «κατάστασης ανάγκης» (μεταξύ αυτών ο Cesar Leonardo Chantraine, Αναλυτής της CIT Blaton  )

Τι ζητα ουσιαστικά αυτή η κίνηση , που κρίνεται στις 5 Μαίου στο Ευρωδικαστήριο; Επικαλείται  το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, που τέθηκε σε ισχύ, από 1/4/2012 σύμφωνα με την οποια όταν υποβληθούν ένα (1) εκατομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών, υποβάλλεται ΑΙΤΗΜΑ, για ψήφιση Νόμων. Οι υπογραφές «που θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθούν» θα ζητούν την  ψήφιση της «κατάστασης ανάγκης», βάσει της οποίας «όταν το χρέος καταστεί απεχθές, τότε παραμερίζετε και προηγούνται οι ανάγκες του λαού». Το αίτημα είχε αρχικά υποβληθεί  στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία στις  6/9/2012, το απέρριψε, διότι, » ευρίσκεται καταφανώς, εκτός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων της».
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Το Γενικό Δικαστήριο, σύμφωνα με τα έγγραφα που διαθέτουμε, θα συνεδριάσει την 5-5-2015 σε θέμα καίριας σημασίας, για το Ελληνικό  πρόβλημα. Η Δίκη, θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γενικού Δικαστηρίου στο Λουξεμβούργο, KIRCHBERG. (ώρα 9.30 π.μ). Όπως ενημερώνουν οι νομικοί εκπρόσωποι:
Διάδικοι είναι:
1. Ο Δικηγόρος Αθηνών ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, (Προσφεύγων), ως εκπρόσωπος Πρωτοβουλίας Ευρωπαίων Πολιτών από την Κίνηση «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα.   Και
2.   Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, κατά της οποίας στρέφεται η Προσφυγή.
Ο Προσφεύγων, θα παρασταθεί στο δικαστήριο μετά του Νομικού Εκπροσώπου της Κίνησης, ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρασταθεί  δια του δικηγόρου της η Η.KRAMER.
Η υπόθεση, έχει λάβει αριθμό Τ-450/12 στα οικεία βιβλία.
Γλώσσα της Διαδικασίας, έχει οριστεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Τα θέματα της συζήτησης, περιέχονται αναλυτικά στην συναποστελλόμενη υπ’ αριθ’ 665597-55 ΈΚΘΕΣΗ Ακροατηρίου, του Εισηγητή Δικαστή   E. BUTTIGIEG.
Γίνεται αναφορά στην Έκθεση αυτή, προς αποφυγή επαναλήψεων.
Ως κύριο αίτημα, ο προσφεύγων έχει, την ακύρωση της άρνησης της Eυρωπαϊκής Επιτροπής, να καταχωρήσει την Πρόταση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, που περιέχεται στην παραπάνω Έκθεση του Ακροατηρίου.
Ως απώτερο αίτημα περιέχεται, η καθιέρωση στην Νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης της «Αρχής του Διεθνούς Δικαίου, περί κατάστασης ανάγκης».
Κατ’ αυτήν, (ως έχει διατυπωθεί στην Έκθεση Ακροατηρίου), «όσες φορές η εξυπηρέτηση «επαχθούς» χρέους, απειλεί, την οικονομική και πολιτική υπόσταση ενός κράτους-μέλους, η άρνηση καταβολής του, είναι αναγκαία και δικαιολογημένη».
Τέτοια καθιέρωση, κατά τον Προσφεύγοντα,  ΑΚΥΡΩΝΕΙ, το «επαχθές» ελληνικό χρέος.
Αποκαθηλώνει τους έλληνες από τον «Σταυρό»,  του οικονομικού καννιβαλισμού, τον οποίο φόρτωσαν στις πλάτες του, χωρίς να φταίει σε τίποτα.
Καθιερώνει στην Ευρώπη, την ρήτρα της Κοινοτικής Αλληλεγγύης, που προβλέπει το άρθρο 222 της ΣΛ.ΕΕ.
Κατ’ αυτήν, τα κράτη – μέλη, συνδράμονται μεταξύ τους, σε περιπτώσεις ανθρωπογενών καταστροφών. Και δεν δανείζονται π.χ. μεταξύ τους με καταστροφικούς, για τα αδύναμα κράτη, όρους.
Η άνω καθιέρωση, ακυρώνει την κυριαρχία, επί της Ευρώπης, των Τραπεζιτών, Λομπιτών  και των κερδοσκόπων.
Και παραχωρεί την κυριαρχία στους Ευρωπαίους πολίτες, που, εκτός των άλλων, με ένα εκατομμύριο υπογραφές, επιβάλλουν νομοθετικές ρυθμίσεις, που κανοναρχούν το παρόν και το μέλλον τους.
Στην Δίκη του Λουξεμβούργου της 5/5/2015, μπορεί να παρέμβει υπέρ μας, η Ελληνική Δημοκρατία, με βάση το άρθρο 53 του Οργανισμού του Γενικού Δικαστηρίου.
ΖΗΤΟΥΜΕ, την παρέμβασή της.
Όπως ζητούμε και την στήριξη των Ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για να ενημερωθούν οι πολίτες και να φτάσουμε στο Ακροατήριο, με υπογραφές στήριξης άνω του  ενός (1) Εκατομμύριου.
Μέχρις σήμερα, τα μέλη μας είναι 87.000.    Απ’ όλη την Ευρώπη!
Κάθε δυνάμενος και βουλόμενος, καλείται στο ρόλο της προσφοράς.
Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», πρέπει να φτάσει στην κορυφή του υψηλού προορισμού της.
Να μην παραχωρείται ενέχυρο, το σώμα και η ζωή του Ευρωπαίου, όταν αδυνατεί, ν’ αποδώσει πανωτόκια και άλλα ειδεχθή, από δανεικά, που του φορτώνουν ερήμην του, οι κερδοσκόποι».
1.jpg
image1.jpg
image8.jpg
image9.jpg
image3.jpg
=========

Read about the petition:
English French Italian German Portugal Dutch Spanish Greek

View Official YouTube Teaser (HD)

«Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη»

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κίνηση για τη Διαγραφή του Απεχθούς Ελληνικού Χρέους ‘’ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’

ΣΚΟΠΟΣ

Συλλογή ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών σε ηλεκτρονική μορφή. Οι υπογραφές, θα πρέπει να καλύπτουν γεωγραφικά και πληθυσμιακά, όσο το δυνατόν, περισσότερες περιοχές της Ευρώπης. Το κείμενο με τις υπογραφές, θα σταλεί στη συνέχεια στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΝΟΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΑΝΤΙΘΕΣΗ στην οικονομική εξαθλίωση και την ατομική και εθνική υποδούλωση. Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη. Αυτή, αποτελεί τεράστιο χρέος και ευθύνη.

ΖΗΤΟΥΜΕ.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ του επαχθούς Χρέους. Όταν οι Χώρες βρίσκονται σε «κατάσταση ανάγκης» (κατάρρευση υγείας, παιδείας, μισθών και συντάξεων), η πληρωμή του απεχθούς χρέους παραμερίζεται. Και προηγούνται οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας του ατόμου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, περί ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών, θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1/4/2012. Από τότε, θα μπορούν να υποβάλλονται από τους Ευρωπαΐους πολίτες, αιτήματα για ψήφιση Νόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΝΑΓΚΗ.

Μέχρι τότε Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, πρέπει να έχει συγκεντρώσει ένα (1) εκατομμύριο Ευρωπαΐους πολίτες! Για να διεκδικήσει και να καθιερώσει και νομοθετικά την ισχύ της κατάστασης ανάγκης. (Όταν ο Λαός δεινοπαθεί, δεν πληρώνεται ο τοκογλύφος).

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’

Προς Κύριον José Manuel Barroso,
President of the European Commission
1049 Brussels, Belgium.

Κύριε Πρόεδρε,
θεωρείται σκληρή διαπίστωση, πως η Ευρώπη έχει συστήσει τοκογλυφικές σχέσεις, έναντι της Ελλάδας (και των άλλων κρατών). Τα επιτόκια δανεισμού, με τα οποία η Τρόΐκα δανείζει στην Ελλάδα, είναι πολλαπλάσια από εκείνα που δανείζονται τα Κράτη-δανειστές. (Η Γερμανία , δανείζεται η ίδια με 0,25 και στη συνέχεια δανείζει στην Ελλάδα με 5%). Η κρίση στην Ελλάδα, γίνεται αιτία ανεπίτρεπτου πλουτισμού των Κρατών-εταίρων.
Τούτο, συμβαίνει σε πλήρη άρνηση της κοινοτικής αλληλεγγύης. Ο οικονομικός κανιβαλισμός, κατά κράτους-μέλους, συνιστά τον ύψιστο κίνδυνο για τις αξίες της Ευρώπης.

ΙΙ. Οι λύσεις που δίνονται ΔΕΝ είναι βιώσιμες,για την Ελλάδα. Και γενικώτερα, για το Ευρωπαϊκό οικονομικό οικοδόμημα. Τα δάνεια στην Ελλάδα, με εξοντωτικό επιτόκιο, γεννούν μεγαλύτερο χρέος. Και βέβαια τον εκτροχιασμό κάθε ομαλής λειτουργίας της Ευρωζώνης. Η κατάσταση ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.

Σας καλούμε , κατά το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, να εισάγετε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τις ακόλουθες προτάσεις, προς ψήφιση :

-Να διαγράφει κάθε μέλος μονομερώς το μέρος του δημοσίου χρέους, που εμπίπτει στην κατηγορία του «επονείδιστου χρέους». Τέτοιο είναι και το «ελληνικό» .

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού συνίσταται στην κεφαλαιοποίηση τόκων, που γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω. Το κεφάλαιο των δανείων, έχει καταβληθεί. ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ, δηλαδή.

-Nα καθιερωθεί η Αρχή της « κατάστασης ανάγκης».
Όταν η οικονομική και πολιτική υπόσταση του Κράτους κινδυνεύει από την εξυπηρέτηση του απεχθούς χρέους ( καλπάζουσα ανεργία, κατάρρευση μισθών-συντάξεων, κλείσιμο νοσοκομείων , σχολείων , κοινωνικών υπηρεσιών, ατομική εξαθλίωση κλπ) η άρνηση πληρωμής του είναι αναγκαία και δικαιολογημένη.