ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Hellenic…Είναι δεδομένο, ότι όλοι μας θέλουμε την επιτυχία αυτού του μοναδικού επιχειρηματικού εγχειρήματος των Πρακτόρων, τώρα που ξεκινά και η ανάπτυξη από τον ΣΕΠΠΠ του τομέα εξοπλισμού των πρακτορείων μας, καθώς και άλλων δράσεων, που αυξάνουν την επισκεψιμότητα και αναβαθμίζουν την εμπορική μας αξία. Η καθολική σύμπραξη και υποστήριξη του Συνεταιρισμού – της δικής μας Ένωσης – είναι ο ασφαλής μονόδρομος για να κρατήσουμε ζωντανές και ανταγωνιστικές τις επιχειρήσεις μας και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη δυναμική του δικτύου μας, τόσο σήμερα, όσο και στο μέλλον. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού…Αγαπητοί φίλοι, Ο Συνεταιρισμός είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι εγκαινιάζει μια συνεχή διαδικασία κλήρωσης δώρων αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα Μέλη του, η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι μακροχρόνια και επικερδής, με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη όλων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Hellenic Cooperative of Lotteries’ Agents – H.C.L.A.Διεύθυνση: Μάρνη 56 – 104 37 Αθήνα
Web: http://www.seppp.gr ● E. mail: contact@seppp.gr
Τηλέφωνο: 2105231467 ● Fax: 2105236367cms1280
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

9/4/2015

Θέμα: Σχετικά με την ηλεκτρονική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της εταιρείας ΟΠΑΠ, για τη μελλοντική ενεργοποίηση υπηρεσίας εξόφλησης λογαριασμών και άλλων συναλλαγών μέσω του συστήματος της εταιρίας Payzone.

Αγαπητά Μέλη,

Η γνωστοποίηση της εταιρείας ΟΠΑΠ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους Πράκτορες, για υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών κοινής ωφέλειας και άλλων παρεμφερών συναλλαγών, ήταν κάτι το αναμενόμενο. Η απόκτηση της Payzone από την ΟΠΑΠ, μέσω της θυγατρικής – κυπριακής – της εταιρείας, ήταν μια ακόμη επένδυσή της και είχε αυτή την σημασία. Η Payzone, όπως όλοι γνωρίζουμε, δραστηριοποιείται εδώ και κάποια χρόνια, με διάφορα προϊόντα τέτοιου είδους, μέσω καταστημάτων λιανικής (ψιλικά, περίπτερα, Super market κ.α.). Προφανώς, τώρα έρχεται για να προσθέσει στο καλάθι της και τα πρακτορεία. Τι όφελος (κυρίως οικονομικό) θα έχει, όμως, για τους ίδιους τους Πράκτορες μια τέτοια ενέργεια, είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει όλους μας. Το ίδιο και οι ειδικότερες συνθήκες με βάση τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, τις οποίες ουδείς γνωρίζει ακόμα (πλαφόν, προμήθεια, ταμειακή μηχανή, με τι κριτήρια και ποιοι Πράκτορες θα επιλεγούν τελικά από την εταιρία αναλόγως με την εμπορική της πολιτική, ποιοι θα είναι οι συμβατικοί όροι που θα δεσμεύουν κάθε μέρος κ.α.).
Αυτό που σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά τα Μέλη μας, ενεργά και μη, είναι ότι ο Συνεταιρισμός των Πρακτόρων, από το 2010 που δραστηριοποιήθηκε έχει δομήσει την παρουσία του στο συγκεκριμένο αντικείμενο και το κάνει καλά. Ο Συνεταιρισμός των Πρακτόρων, δεν είναι μια απρόσωπη ανώνυμη εταιρεία. Είναι η μοναδική μας επιχειρηματική σύμπραξη – ένωση στο πέρασμα των χρόνων, που έχει αναγάγει τα Μέλη του σε μετόχους – συνιδιοκτήτες των υπηρεσιών του. Ο λόγος είναι γιατί οι εμπνευστές του επένδυσαν σ’ αυτόν όχι μόνο την υπηρεσία εξόφλησης λογαριασμών, αλλά ποικίλες υποστηρικτικές δραστηριότητες, καθώς σκοπός του είναι η επιδίωξη της ανάπτυξης και της ευημερίας του δικτύου των Μελών του.

Ο Συνεταιρισμός, έχοντας εξασφαλίσει ευνοϊκές συμφωνίες και διευκολύνσεις, προσφέρει ανταγωνιστικές προμήθειες και ξεκάθαρες οικονομικές σχέσεις στα Μέλη του, δημιουργώντας γενικότερα έναν συμπαγή πυρήνα προστασίας και προάσπισης των δικαιωμάτων τους.

Η προαγωγή των συμφερόντων των Μελών αναπτύσσεται μέσω συνεχών παρεμβάσεων στους αρμόδιους φορείς για διεξαγωγή των υπηρεσιών με τη μεγαλύτερη δυνατή προμήθεια στα Μέλη και τη διεκδίκηση μεγαλύτερου χρονικού εύρους εξόφλησης και τύπων λογαριασμών, με μέριμνα για τη συνεχή μείωση του κόστους και χρόνου διεκπεραίωσης (λχ μέσω του Internet Banking τα Μέλη εξοικονομούν ποσοστό 85% στις τραπεζικές συναλλαγές). Πρόσφατα δε η υποστήριξη ξεκίνησε να περιλαμβάνει και εκπαίδευση για αύξηση των πωλήσεων όπως επίσης και την προκήρυξη διαγωνισμών για την αναβάθμιση της προβολής των υπηρεσιών μέσα και έξω από τα καταστήματα για την καθιέρωση του εμπορικού σήματος του Συνεταιρισμού μας και την εντύπωσή του στη συνείδηση του πελατειακού κοινού.

Ενδεικτικά, ο ΣΕΠΠΠ μοίρασε τα έτη 2013 – 2014 συνολικά στα Μέλη του το 73% των εσόδων του, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις συνεργασίες του (από 5 υπηρεσίες το 2013, φέτος έφτασαν στις 20), δημιουργώντας έτσι μία αυξανόμενη δυναμική των Πρακτόρων και των καταστημάτων τους.
Με τη συγκεκριμένη δε ενέργειά της μέσω των πρακτορείων, η Payzone έρχεται να εγκαταστήσει υπηρεσίες, οι οποίες κατά ένα μεγάλο μέρος τους εξυπηρετούνται ήδη από τον ΣΕΠΠΠ. Αυτό είναι λογικό να προκαλέσει σύγχυση συμφερόντων στον Πράκτορα που είναι Μέλος του. Εξ’ αιτίας αυτής της σύγχυσης, την επομένη της ανακοίνωσης της ΟΠΑΠ (7/4/2015) παρουσιάστηκε το πρωτόγνωρο φαινόμενο σε διαδικτυακά μέσα, Πράκτορες να ειρωνεύονται ή να επιτίθενται σε αλλήλους εν είδη κριτικής, για το ποιος είναι ο σωστός δρόμος που θα ακολουθήσει ο καθένας, ΣΕΠΠΠ ή Payzone, ποιες υπηρεσίες θα εξυπηρετούν και εν τέλει ποιο «μηχανάκι θα χτυπάνε» για τον πελάτη τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αυτού του είδους η επικοινωνία δεν αρμόζει σ’ αυτόν τον ταλαιπωρημένο κλάδο και δεν τον ωφέλησε ποτέ, ιδιαίτερα τούτες τις στιγμές που πρέπει να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον μας.

Είναι δεδομένο, ότι όλοι μας θέλουμε την επιτυχία αυτού του μοναδικού επιχειρηματικού εγχειρήματος των Πρακτόρων, τώρα που ξεκινά και η ανάπτυξη από τον ΣΕΠΠΠ του τομέα εξοπλισμού των πρακτορείων μας, καθώς και άλλων δράσεων, που αυξάνουν την επισκεψιμότητα και αναβαθμίζουν την εμπορική μας αξία.

Η καθολική σύμπραξη και υποστήριξη του Συνεταιρισμού – της δικής μας Ένωσης – είναι ο ασφαλής μονόδρομος για να κρατήσουμε ζωντανές και ανταγωνιστικές τις επιχειρήσεις μας και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη δυναμική του δικτύου μας, τόσο σήμερα, όσο και στο μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού

Scratching…

Αγαπητοί φίλοι,
Ο Συνεταιρισμός είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι εγκαινιάζει μια συνεχή διαδικασία κλήρωσης δώρων αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα Μέλη του, η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι μακροχρόνια και επικερδής, με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη όλων σας.
Μέσα από μια ηλεκτρονική εφαρμογή έγκυρη, αξιόπιστη και πρωτότυπη, διασκεδάστε και κερδίστε πλούσια δώρα, που ο Συνεταιρισμός θα διαθέτει στα Μέλη του, διεκδικώντας τα από τις εταιρίες των προμηθευτών του, και όχι μόνο. Η συμμετοχή των εταιριών στο παιχνίδι θα συνίσταται στην προσφορά τους σε δωροεπιταγές, μικροαντικείμενα, ηλεκτρονικές συσκευές, εισιτήρια αγώνων κ.α. Να είστε βέβαιοι ότι η οποιαδήποτε προσφορά θα εισάγεται στο παιχνίδι για να καταλήξει σ’ εσάς, γιατί ο Συνεταιρισμός είναι παρών καιεργάζεται για σας.
Πώς παίζουμε: Επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα του ΣΕΠΠΠ, διαβάζουμε τις οδηγίες από την αρχική σελίδα και κάνουμε ακολούθως log in με τον κωδικό μας για να εισέλθουμε στην περιοχή μόνο για μέλη και στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται ότι στο πεδίο username συμπληρώνεται ο 5ψήφιος αριθμός μέλους (π.χ. 00001), ενώ στο πεδίο password ο 9ψηφιος μυστικός κωδικός.
Αμέσως αποκαλύπτεται το παιχνίδι και η πρόκληση ξεκινά! Η εφαρμογή επιλέγει τον νικητή ή τον χαμένο ηλεκτρονικά, διαδικασία που είναι η πιο ενδεδειγμένη και αξιόπιστη. Έχετε τη δυνατότητα να ξύνετε κάθε φορά που κάνετε log in και εισέρχεστε στην εφαρμογή, μέχρι να βρεθεί ο τυχερός της παρούσας πρώτης κλήρωσης, η οποία έχει πρωταγωνιστή τον Συλβέστρο από την γνωστή σειρά κόμικς.
Ξύνετε με τον κέρσορα – νόμισμα τη στρογγυλή γκρι επιφάνεια στο κέντρο του δελτίου και εάν αποκαλυφθεί το ψαροκόκαλο, δυστυχώς χάσατε, σας πρόλαβε ο Σιλβέστρος. Μέχρι την εξεύρεση όμως του νικητή, ο Σιλβέστρος δεν πάει πουθενά και το δώρο είναι εκεί και σας περιμένει κάθε φορά που παίζετε. Εάν αποκαλυφθεί το κεφάλι του ψαριού, τότε είστε ο τυχερός της κλήρωσης και δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε άμεσα στον Συνεταιρισμό, για την επιβεβαίωση της επιτυχίας σας και την παραλαβή του δώρου σας.
Όταν βρίσκεται ο τυχερός κάθε σειράς, η έκδοση θα αποσύρεται και θα ακολουθεί μια άλλη κλήρωση και ιστορία με το επόμενο δώρο.
Σημείωση: Ο Συνεταιρισμός θεωρεί υποχρέωσή του τη γνωστοποίηση του ονόματος του τυχερού στην ιστοσελίδα του για το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Για την ώρα ξύνετε ασταμάτητα για να κερδίστε ένα tablet SAMSUNG 7 Galaxy Tab 3 lite 8GB.

 

Επισήμανση: Το δώρο είναι μία ευγενική προσφορά της εταιρείας Wind, την οποία ευχαριστούμε.
 
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, το παιχνίδι ξεκινάει από τώρα!!
Καλή αρχή, καλή διασκέδαση και καλήεπιτυχία!
** Δήλωση: το παρόν είναι μία δωρεάν δράση του Συνεταιρισμού αποκλειστικά για τα Μέλη του. Δεν αποτελεί τυχερό παίγνιο με την έννοια του νόμου και δεν απευθύνεται σε τρίτους.
Advertisements