…έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου,,,Την Δευτέρα 16 Μαρτίου, η έκθεση αυτή αναφέρει, καπετάνιος Cole έλαβε από το Πεντάγωνο εντολή εκτόξευσης που επιτρέπει μια «περιορισμένη» πυρηνικό πλήγμα κατά της Ομοσπονδίας, η οποία όμως απέτυχε λόγω κρίσιμου Ανεκτική Action Link (PAL) αποτυχία προκαλώντας έτσι της για να απορρίψετε αυτή τη προγραμματισμένη επίθεση.


Το δεκαήμερο που μας πέρασε ήταν μια πολύ κοντινή προσέγγιση στην έναρξη του 3ου…

================================================
Φίλοι αναγνώστες,
ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!
=BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .
Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το
θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.
Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .
Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την
ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των
ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,
αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .
Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο
όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας,μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικο οικονομικο κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο με στόχος το προσωπικό όφελος , από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
[…(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση.πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα.διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών,κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες,είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
=============================================

… Παγκοσμίου Πολέμου. Ίσως να μην το συνειδητοποιούμε διαβάζοντας τα γεγονότα σκόρπια. ΄Το πόσο κοντά –ξυστά περάσαμε από την καταστροφή, γίνεται ανατριχιαστικά φανερό αν συγκεντρώσουμε τα γεγονότα και τα βάλουμε σε μία σειρά. Πράγμα και το οποίο έκανα.

Το πιο σημαντικό είναι το ολοφάνερο γεγονός, πως κάποιοι παλεύουν παρασκηνιακά, θυσιάζοντας καριέρες, ακόμη και την ζωή τους για να αποτρέψουν τον όλεθρο που διακαώς θέλουν να εξαπολύσουν ( το προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια) οι παράφρονες Σιωνιστές Ναζί, που έχουν καταλάβει την εξουσία στον Δυτικό Κόσμο.

14 Μαρτίου 2015 –‘’ Ένα ατύχημα’’

Ηλεκτρονικά δεδομένα του πυρηνικού σχεδιασμού του Ην. Βασιλείου διαρρέουν προς την Μόσχα.

Εάν λάβουμε υπ΄όψιν πως τέτοιου είδους δεδομένα είναι υπέρ-υπέρ ασφαλισμένα, αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι άνθρωποι διακινδύνευσαν ώστε τα δεδομένα αυτά να πάνε στην Μόσχα, και να καταδείξουν πως οι Βρετανοί είχαν ενεργοποιήσει πυρηνικές κεφαλές και τις είχαν στρέψει προς την Ρωσία.

http://yournewswire.com/uk-nuclear-weapons-data-routed-thr…/14 Μαρτίου 2015 – Η Ρωσική ανακοίνωση

Η Ρωσία ανακοινώνει πως υπάρχει ‘’Κατάσταση Πολέμου’’ καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για ‘’πρώτο κτύπημα’’, ενώ παράλληλα το προσωπικό της Ρωσικής Πρεσβείας στο Λονδίνο αποχωρεί.

http://www.eutimes.net/…/russia-warns-state-of-war-exists-…/15 Μαρτίου 2015 – Η παράλληλη κίνηση

Ο στρατός των ΗΠΑ αποστέλλει τεθωρακισμένο κονβόι προς την Ουκρανία και τα Ρωσικά σύνορα. Γιατί;

http://www.disclose.tv/…/us_army_sending_armored_co…/115404…16 Μαρτίου 2015 – Η Κομάντερ

Η Ανώτατη Υπεύθυνη Διαβίβασης Κωδικών για Πυρηνικές Εκτοξεύσεις των ΗΠΑ Χέδερ Κολ ΑΡΝΕΙΤΑΙ να εκτελέσει εντολή για εκτόξευση πυρηνικών. (ΗΠΑ – Ην. Βασίλειο είχαν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να χτυπηθεί η Ρωσία)

Κάπταιν Χεδερ Ε. Κολ

Μια νέα έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα ετοιμάστηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), αναφέρει ότι ο πυρηνικός πόλεμος διοικητής επικοινωνία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έχει συλληφθεί και απαλλαγεί από την εντολή της, αφού δεν κατάφερε να μεταδώσει τους κωδικούς εκτόξευσης που επιτρέπει μια ατομικά όπλα πρώτου πλήγματος επίθεση εναντίον της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με μια παρόμοια «έκπληξη» επίθεση που προβλέπονται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την SVR, του Ναυτικού των ΗΠΑ καπετάνιος Heather E. Cole [φωτογραφία 1ο δεξιά] ήταν ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Στρατηγική Επικοινωνιών Πτέρυγα 1 βρίσκεται στο Tinker Air Force Base στην Οκλαχόμα των οποίων E-6B αεροσκάφος Mercury παρέχουν τις συνδέσεις επικοινωνίας που επιτρέπει τον Πρόεδρο Ομπάμα και Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ να επικοινωνήσετε απευθείας με τα υποβρύχια, βομβαρδιστικά και χερσαίες πυραύλους που περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στρατηγικό πυρηνική δύναμη.

Την Δευτέρα 16 Μαρτίου, η έκθεση αυτή αναφέρει, καπετάνιος Cole έλαβε από το Πεντάγωνο εντολή εκτόξευσης που επιτρέπει μια «περιορισμένη» πυρηνικό πλήγμα κατά της Ομοσπονδίας, η οποία όμως απέτυχε λόγω κρίσιμου Ανεκτική Action Link (PAL) αποτυχία προκαλώντας έτσι της για να απορρίψετε αυτή τη προγραμματισμένη επίθεση.

Ως PAL είναι μια συσκευή ασφαλείας για τα πυρηνικά όπλα των οποίων ο σκοπός είναι να αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη οπλισμό ή έκρηξη των πυρηνικών όπλων, οι ειδικοί SVR στην παρούσα έκθεση εξηγεί, η βλάβη στην κρίσιμη στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, με εντολή των πρώην Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ , Chuck Hagel, πριν του που ωθείται έξω από το γραφείο περασμένο μήνα εξαιτίας της άρνησής του να έχουν οποιοδήποτε μέρος σε αυτήν την επίθεση κατά της Ρωσίας.

Η έκθεση εξηγεί περαιτέρω ότι ο Γενικός Γραμματέας Κάρτερ δεν ήταν ενήμερη για τις αλλαγές ασφαλείας PAL Γραμματέας Hagel, επιτρέποντας έτσι Captain Cole να απορρίψετε αυτή τη σχεδιαζόμενη πυρηνική επίθεση.

Για την αδυναμία της να επικοινωνήσει την άδεια εκτόξευσης των ΗΠΑ πυρηνικές δυνάμεις, η έκθεση αυτή συνεχίζει, ο καπετάνιος Cole συνελήφθη την Τρίτη, 17 Μάρτη, απαλλάσσεται από την εντολή της και στη συνέχεια από ένοπλη φρουρά στην Αεροπορία των ΗΠΑ Ναυτικό Σταθμό (NAS) Miramar στο Σαν Ντιέγκο ( Καλιφόρνια), όπου παραμένει σε απομόνωση.

Η SVR στην έκθεσή τους σχετικά με την άρνηση Captain Cole να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αναφέρει περαιτέρω ότι οι ενέργειές της αντανακλά εκείνες της σοβιετικής ναυτικής Καπετάν Βασίλη Arkhipov, ο οποίος κατά τη διάρκεια Κουβανική κρίση βλημάτων, το 1962, επίσης αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές να ξεκινήσει πυρηνικά όπλα εναντίον των Ηνωμένων κράτη μέλη.

Μετά Captain Cole συλλαμβάνεται, ένα mod παράρτημα της παρούσας έκθεσης SVR, λέει, ο Πρόεδρος Πούτιν διέταξε τις Ομοσπονδίες στρατηγικών δυνάμεων πυρηνικών βομβαρδιστικών για τους «fail-safe» τοποθεσίες στην Αρκτική (η ταχύτερη διαδρομή του αέρα στις ΗΠΑ από τη Ρωσία), η επέκταση των πολεμικές επιχειρήσεις της Βορείου Στόλου στη Νορβηγική Θάλασσα, και συνέχισε τις αεροπορικές δραστηριότητες μάχη εναντίον των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στα βόρεια σύνορα.

Σημαντικό να σημειωθεί, και όπως είχαμε αναφέρει σε έκθεσή μας 14 Μαρτίου, η Ρωσία προειδοποιεί «κατάσταση πολέμου» που υπάρχει ως Ηνωμένο Βασίλειο Nukes καταρτίσει την πρώτη απεργία, ο Πρόεδρος Πούτιν και ο ΥΕΘΑ είχε ενημερωθεί από την προγραμματισμένη πυρηνική επίθεση εναντίον εβδομάδες πριν Ομοσπονδίας έτσι επιτρέποντας την Ομοσπονδία να κινηθεί το δικό πυρηνικές δυνάμεις του στα σύνορα του ΝΑΤΟ.

Ομοίως, και όπως είχε αναφέρει στις 15 Μαρτίου, ο Ομπάμα συναντά με τη μεγαλύτερη Ρώσος κατάσκοπος, προειδοποιεί ότι δεν μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο, ούτε τον Πρόεδρο Πούτιν ή ο ΥΕΘΑ έχει καμία εμπιστοσύνη ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ακόμα στον έλεγχο των στρατιωτικών δυνάμεων του πια, και συνεπώς απαιτείται η Ομοσπονδίες μεγαλύτερες κινήσεις αμυντικό πόλεμο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και όπως καταγράφεται στην έκθεση μας 17 Μαρτίου, Μόσχα καταφύγια αρχίσει να γεμίζει Δεδομένου ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο.

Και, ίσως, πιο αποτρόπαια … ως Πρόεδρος Πούτιν, μετά από χαιρετισμό πάνω από 100.000 φωνάζει το όνομα του πολίτη-υποστηρικτές στην Κόκκινη Πλατεία νωρίτερα σήμερα, συναντιέται με στενός συνεργάτης του ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping να ενημερώσετε την Κίνα σχετικά με τις προετοιμασίες Ομοσπονδίες πόλεμο, εξακολουθεί να υπάρχει καμία απόδειξη ότι η Δύση , ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ετοιμάζουν τη δική τους ανθρώπους για την τρομακτική καταστροφή θα έρθει σύντομα.

Η τύχη του καπετάνιου Cole, ωστόσο, είναι πολύ πιο γνωστή, καθώς θα είναι ακριβώς όπως το Captain Arkhipov του … μια υποβιβασμού στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως ένα αποτυχημένο αξιωματικός, στην καλύτερη περίπτωση, ή νωρίς αυτοκτονία / θάνατό της για να την αποτρέψει από το να λέει ό, τι ξέρει .

Πηγή

http://www.eutimes.net/…/top-us-commander-under-arrest-for…/Διαβάζοντας την ειδησεογραφία, αναρωτήθηκα πόσοι από εμάς πρόσεξαν την είδηση, και πόσοι από εμάς αντιλήφθηκαν πως αυτή η γυναίκα με την άρνηση της, έχει ΣΩΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ την ζωή την δική μας αλλά και μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων ακόμη. Η Χέδερ Κολ έχει συλληφθεί και κρατείται σε απομόνωση.

Μία άλλη σκέψη είναι πως ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΞΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (με όλη την σημασία της λέξεως), άγνωστοι σε μας, είναι που θα σώσουν τον κόσμο, μαζί και την Ελλάδα.

ΠΟΣΟ ΝΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ (Από τους γνωστούς σάπιους-διεφθαρμένους πολιτικούς, δικαστές κλπ). ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

Β. Φούλφορντ – Μία άποψη

Πολλαπλές πηγές αναφέρουν πως θα υπάρξει μια έντονη προσπάθεια να αρχίσει ο 3ος ΠΠ κατά την διάρκεια των εορτασμών των εβραίων για το Πάσχα που λαμβάνει χώραν μεταξύ 3ης και 11ης Απριλίου αυτού του έτους. Ήδη μια απόπειρα του Ρότσιλντ έχει ακυρωθεί σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. (σσ. Κάποιοι πάλεψαν γι αυτό). Ένα σύνολο έξη πυρηνικών κεφαλών εμποδίστηκαν να πυροδοτηθούν, οι ίδιες πηγές λένε. Παρ’ όλα ταύτα δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν όλες οι προκλήσεις.

Καθώς δημοσιεύεται το παρόν το Πεντάγωνο μας πληροφορεί πως τέσσερα Νορβηγικά μαχητικά κατερρίφθησαν από τους Ρώσους όπως εικάζεται.

Οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, το Πεντάγωνο καθώς και οι ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών, δεν πρόκειται να προκληθούν στο να αρχίσουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, άσχετα με το πόσο σκληρά το προσπαθούν αυτοί οι θρησκευτικοί φανατικοί.

http://hipknowsys.blogspot.ae/…/benjamin-fulford-march-23-2…16 Μαρτίου 2015 – Η επανεμφάνιση.

Εντάξει! Είναι ζωντανός ο Πούτιν μετά από μία δεκαήμερη ‘’εξαφάνιση’’

http://www.ibtimes.co.uk/hes-alive-vladimir-putin-reappears…Πούτιν ο 3ος ;;

Β. Φούλφορντ – (άρθρο της 23ης Μαρτίου 2015)

Η πιο ανησυχητική εξέλιξη φαίνεται να είναι η αντικατάσταση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με ένα άλλο άτομο. Στην πραγματικότητα, οι ρωσικές πηγές FSB είπαν στον συγγραφέα του παρόντος ότι αυτός ο τελευταίος Πούτιν ήταν στην πραγματικότητα η ο τρίτος Πούτιν μέχρι σήμερα.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι είτε ο Πούτιν χρησιμοποιεί σωσίες για λόγους ασφαλείας σε δημόσιες εκδηλώσεις ή ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν τις διαφορές είναι μόνο ηλεκτρονική παραπληροφόρηση. Ωστόσο, οι ρωσικές πηγές λένε πως αυτός ο Πούτιν ελέγχεται από μυστικούς χειριστές (;;) που εργάζονται για μία άγνωστη ατζέντα. Επίσης, οι ρωσικές πηγές μας διαβεβαιώνουν πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, θα υπερασπιστούν σθεναρά την πατρίδα τους, και δεν πρόκειται ποτέ να ξεγελαστούν ξεκινώντας έναν παγκόσμιο πόλεμο. (Ποιοι έχουν ‘’διαφωτίσει’’ τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις;;)

http://hipknowsys.blogspot.ae/…/benjamin-fulford-march-23-2…18 Μαρτίου 2015 – Παρεμπιπτόντως!

ΝΕΚΡΟΣ ο επικεφαλής της σωματοφυλακής του Πούτιν! Τι συνέβη; ΤΡΟΜΟΣ στη Ρωσία!

http://www.epixirimatias.gr/2015/03/blog-post_818.html…18 Μαρτίου 2015 – Παράλληλα (άσχετα;;) γεγονότα;;

Τα τελευταία 24ωρα σχηματίστηκαν στον Ηλιο δύο γιγάντιες κηλίδες.

Οι κηλίδες αυτές δημιουργήθηκαν στους πόλους του μητρικού μας άστρου και το εύρος τους είναι τέτοιο που τις κάνει να μοιάζουν με… μαύρες τρύπες. Η μεγαλύτερη εκ των δύο κηλίδων βρίσκεται στον νότιο πόλο του Ηλιου και καλύπτει έκταση περίπου 230 δισ. χλμ! Είναι από τις μεγαλύτερες κηλίδες που έχουν εντοπιστεί στον Ηλιο εδώ και δεκαετίες. Το διαστημικό παρατηρητήριο SDO της NASA που μελετά τον Ηλιο κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από το φαινόμενο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/…/dyo-iliakes-kilides-…Αγνώστου ταυτότητος μητρικό σκάφος εκτοξεύεται εκτός Ηλιακής τροχιάς .

http://www.inquisitr.com/1702452/ufo-nasa-sun/Υπάρχει επίβλεψη » Άνωθεν ’’ ;

18 Μαρτίου 2015 – Οι ‘’εκρήξεις’’

Εκκωφαντικές εκρήξεις αναστάτωσαν τη Λακωνία –

http://www.prisonplanet.gr/…/82182-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CF%89…Να σημειωθεί πως τέτοιου είδους φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και παρατηρούνται σε όλη την υφήλιο.

http://strangesounds.org/mystery-booms-and-rumblings20 Μαρτίου 2015 – Σημαδιακά γεγονότα;

Ηλιακή έκλειψη, Υπέρ Σελήνη, Εαρινή Ισημερία

http://consciouslifenews.com/solar-eclipse-supermoon-spr…/…/20 Μαρτίου 2015 – Να είστε έτοιμοι!

Προετοιμαστείτε για Πυρηνικό Πόλεμο λέει η Ρωσία στους πολίτες της καθώς Αμερικανικά Τανκς πλημμυρίζουν την Ευρώπη

http://www.eutimes.net/…/prepare-for-nuclear-war-russia-wa…/22 Μαρτίου 2015 – Ηλεκτρονικός πόλεμος

Το ΝΑΤΟ κηρύσσει πόλεμο πληροφορικής εναντίον της Ρωσίας.

http://www.infowars.com/nato-declares-information-war-on-r…/23 Μαρτίου 2015 – Το τέρας ψυχορραγεί

Η Ουάσιγκτον ‘’έβαλε χέρι’’ στις αποταμιεύσεις των συντάξεων για να χρηματοδοτηθεί.

http://www.infowars.com/washington-just-dipped-into-retire…/24 Μαρτίου 2015 – Ο Άλεξ Τζόουνς αναφέρει.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης (ΗΠΑ) διατάσσει τους υπαλλήλους των τραπεζών να καλούν την αστυνομία όταν πελάτες κάνουν ανάληψη μεγαλύτερη των 5.000$, ένα ανατριχιαστικό παράδειγμα του πόσο εντείνεται ο πόλεμος των »μετρητών»

http://www.infowars.com/feds-urge-banks-to-call-cops-on-cu…/Και ερχόμαστε σε μια αεροπορική τραγωδία, που έχει κάποια ΠΟΛΥ περίεργα χαρακτηριστικά.

24 Μαρτίου 2015 – Το ‘’Ατύχημα’’

AirBus Συντρίβεται κοντά στο CERN

Αναφορά του πιλότου.

Ο υπουργός μεταφορών της Γαλλίας επιβεβαίωσε πως ο πιλότος εξέπεμψε σήμα κινδύνου αναφερόμενος σε μια «μη φυσιολογική κατάσταση» πριν αρχίσει η κάθοδος του αεροσκάφους που κατέληξε στην συντριβή.

http://www.defencenet.gr/…/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%C…Ο ένας πιλότος του αεροσκάφους είχε κλειδωθεί εκτός πιλοτηρίου. Το μυστήριο βαθαίνει.

Αυτό κι αν ειναι μπαρούφα! κανείς δεν γνωρίζει πως υπάρχει κωδικός ανάγκης για είσοδο στο πιλοτήριο;

ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ……και το κάνουν με τρόπο χαζό.

Η ‘’βουτιά’’ στον θάνατο.

Το αεροσκάφος ανέβηκε απότομα στα 38.000 πόδια και εν συνεχεία έπεσε απότομα στα 6.800 ενώ πετούσε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα στους 378 κόμβους, στις 09.39 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πριν χαθεί έστειλε σήμα SOS. (παρόμοια ήταν και η συμπεριφορά του χαμένου αεροσκάφους της πτήσης 370 της Malaysia Airlines)

Η κάρτα μνήμης του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους ΕΚΛΑΠΗ από τον χώρο του δυστυχήματος. Βάσιμες θεωρίες συγκάλυψης βλέπουν το φώς.

http://www.naturalnews.com/049124_Germanwings_black_box_cov…25 Μαρτίου 2015 – Τα περί CERN αρχίζουν να ‘’ακούγονται’’

Μήπως το μαγνητικό πεδίο που δημιουργήθηκε από το CERN έριξε το αεροσκάφος;

http://www.theeventchronicle.com/…/did-the-magnetic-field-…/25 Μαρτίου 2015 – Η ‘’βλάβη’’

CERN: Ξαφνικό τεχνικό πρόβλημα στον μεγάλο επιταχυντή —

Την ημέρα αυτή επρόκειτο να γίνει ένα πείραμα, που κανένας επιστήμονας (απ’ όσο ξέρουμε) δεν είναι σε θέση να ξέρει πόσο επικίνδυνο είναι.

Mini μαύρες τρύπες στο Large Hadron Collider θα μπορούσαν να αποδείξουν την ύπαρξη παραλλήλων συμπάντων;

Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό;

http://www.ibtimes.co.uk/mini-black-holes-large-hadron-coll…Ο Mega-Magnet του CERN “βραχυκυκλώνει” — Οι επιχειρήσεις ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Είναι ειρωνεία πως αυτό προκύπτει την ίδια μέρα που το Γερμανικό επιβατικό αεροσκάφος συντρίβεται στη κοντινή περιοχή

» rel=»nofollow» target=»_blank»>http://www.theeventchronicle.com/…/cern-mega-magnet-short-…/ http://www.prisonplanet.gr/…/82686-cern-%CE%BE%CE%B1%CF%86%…Γιατί ο θεός της καταστροφής Σίβα στο CERN;

Ο Κύριος (ή Βασιλεύς) του Χορού είναι μια απεικόνιση του θεού των Χιντού Σίβα, σαν Κοσμικού Χορευτή που εκτελεί τον θείο χορό του για να καταστρέψει ένα ‘’κουρασμένο’’ σύμπαν και να κάνει προετοιμασίες για τον θεό Βράχμα, ώστε αυτός να αρχίσει την διαδικασία της δημιουργίας (ενός νέου σύμπαντος)

https://begoodstewardsofmotherearth.wordpress.com/…/the-la…/26 Μαρτίου 2015 – Γ. Βουδούρης.

ΠΗΓΗ

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”