• lithari 9:10 pm on 17/02/2015 Μόνιμος σύνδεσμος Απάντηση  

  Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ένα απλό, αλλά ισχυρό συστατικό μπορεί να αποτρέψει την καρδιακή προσβολή σε ένα λεπτό! πόσα ξέρεις για καυτερές πιπεριές;

  Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι’αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι’αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

  Πώς μπορείς να προλάβεις  μια καρδιακή προσβολή χρησιμοποιώντας το πιπέρι καγιέν – Δρ Schulz 

   

  Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ένα απλό, αλλά ισχυρό συστατικό μπορεί να αποτρέψει την καρδιακή προσβολή σε ένα λεπτό!  πόσα ξέρεις για καυτερές πιπεριές; Είναι το πιο δημοφιλές είδος στις πιπεριές  το τσίλι, και φροντίστε να το έχετε πάντα στο χέρι, ακριβώς σε περίπτωση που ορισμένοι από τους στενότερους μέλη της οικογένειάς σας χρειάζεται.

  Πώς να την πρόληψη καρδιακής προσβολής χρησιμοποιώντας το πιπέρι καγιέν;
  Cayenne πιπεριές έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών εμπειρογνωμόνων

  ================================================

  Φίλοι αναγνώστες,
  ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

  =BY=f.b=BOSKO΄=VOSKOS

  Φίλοι αναγνώστες.

  Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .

  Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το

  θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

  Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

  Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

  α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την

  ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των

  ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , ή β) να παραμείνετε,

  αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

  Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

  ΕΠΙΣΗΣ:

  1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

  2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
  3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
  4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο
  όποιος και αναφέρετε .
  5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
  https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

  6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας,μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικο οικονομικο κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο με στόχος το προσωπικό όφελος , από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

  7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-

  8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

  […(( Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2) Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς καμία παρέμβαση.πρέπει να έχει το δικαίωμα ελευθερίας της έκφρασης. Aυτό περιλαμβάνει και το δικαίωμα του καθενός να αναζητά, να γράφει και να μεταδίδει οποιεσδήποτε πληροφορία και ιδέες ανεξαρτήτως, ελεύθερη έκφραση της σκέψης ανεξάρτητα από τη λογοκρισία η άδεια, δόγματα.διαφορετικών πεποιθήσεων θρησκειών,κτλ Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δυσφήμηση, επικρίσεις βωμολοχίες,είναι έγκλημα εναντίον της τιμής του καθενός…))…]

  ==============================================

  σε θέματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Ρίτσαρντ Schulz. έμειναν όλοι έκπληκτοι από τις θεραπευτικές ιδιότητες του καυτερές πιπεριές.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Σε 35 χρόνια  της καριέρας του, ο Δρ Κρίστοφερ, ένας Αμερικανός βοτανολόγος, δεν έχει χάσει ούτε έναν ασθενή που  να είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, χάρη στις καυτερές πιπεριές. Έδωσε ένα φλιτζάνι του τσαγιού πιπέρι καγιέν (ένα κουταλάκι του γλυκού σε ένα φλιτζάνι νερό) σε ασθενείς οι οποίοι είχαν ακόμα τις αισθήσεις. Μέσα σε ένα λεπτό, ήταν όλοι τους σώοι και αβλαβείς.

   

  Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε πιπέρι καγιέν, και μερικά από αυτά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά

  Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι πιπέρι καγιέν έχει τουλάχιστον 90.000 μονάδες Scoville σύμφωνα με την Scoville θερμότητας Μονάδες (SHU). Habanero, της Αφρικής Bird, τάι τσι, Τζαμαϊκανός Hot Pepper, jalapeno, και το ουίσκι Bonet είναι μερικά από τα είδη που έχουν την ίδια αξία. Μπορείτε να το βρείτε σε μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ, ανατολίτικο ή καταστήματα υγιεινής διατροφής.

  Σε περίπτωση που έχετε ήδη αυτές τις πιπεριές στο σπίτι, να δώσετε στον ασθενή ένα συνδυασμό από ένα κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν και ένα ποτήρι νερό. Φυσικά, ο ασθενής πρέπει να είναι με τις αισθήσεις του και να αναπνέει.

  Αν το άτομο είναι αναίσθητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιπέρι καγιέν πιπέρι σε σταγόνες αλλά να έχετε κοντά μέντα που έχει τουλάχιστον 90.000 μονάδες Scoville. Βάλτε μερικές σταγόνες κάτω από τη γλώσσα του ασθενούς.

  Πιπέρι καγιέν είναι ένα ισχυρό διεγερτικό Αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και μεταφέρει το αίμα σε όλα τα μέρη του σώματος, και εξισορροπεί έτσι την κυκλοφορία. Πιπέρι καγιέν έχει αιμοστατική δράση, σταματά την αιμορραγία αμέσως, και βοηθά στην ανάκτηση της καρδιάς.

  Να θυμάστε, πολλοί ειδικοί σε θέματα υγείας λένε ότι ποτέ δεν έχουν χάσει ένα ασθενή χάρη σε αυτή την στιγμιαία θεραπεία.

  Το καλύτερο βάμμα πιπέρι καγιέν σύμφωνα με την συνταγή Δρ Schulz,

  Αυτό το βάμμα είναι η καλύτερη θεραπεία για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης των καρδιακών προσβολών. Αλλά να θυμάστε, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε καυτερή πιπεριά, αλλά πιπέρι καγιέν, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές είδος των πιπεριές τσίλι, και  συνήθως καλλιεργείται στην Ινδία και τη Νότια Αμερική.

  Το Τσίλι είναι ένα θαμνώδες τροπικό φυτό, και σε αντίθεση με τις πιπεριές, είναι ένα πολυετές φυτό, είναι είκοσι φορές ισχυρότερο από το κανονικό πιπέρι, επειδή περιέχει πολύ περισσότερη καψαϊκίνη.Η θερμότητα από πιπεριές τσίλι είναι αντιστρόφως ανάλογη με το μέγεθος της πιπεριάς, έτσι ώστε οι πιο μικρές πιπεριές είναι συνήθως το πιο hot.

  Συστατικά:

  Καγιέν πιπέρι
  μερικές φρέσκες πιπεριές καγιέν
  50% αλκοόλ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βότκα)
  γυάλινη φιάλη (1 λίτρο)
  γάντια
  Προετοιμασία:

  Όπως καυτερές πιπεριές είναι αρκετά ζεστές, θα πρέπει πρώτα να βάλετε τα γάντια σας.
  Γεμίστε το ένα τέταρτο στο γυάλινο μπουκάλι με σκόνη πιπέρι καγιέν. Ρίχνουμε αρκετό  το αλκοόλ, ώστε να μπορέσει να καλύψει την σκόνη.
  Ανακατέψτε μερικές φρέσκες πιπεριές καγιέν, και προσθέστε αρκετό αλκοόλ
  Προσθέστε το μίγμα στη φιάλη. Τώρα θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τα 3/4 του μπουκαλιού.
  Γεμίστε το μπουκάλι στην κορυφή με το αλκοόλ και να κλείσει καλά. Ανακινήστε το μερικές αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  Αφήστε το βάμμα μέχρι 3 μήνες Φροντίστε να είναι σε ένα σκοτεινό μπουκάλι.
  Αν σας αρέσει το βάμμα σας ενα σούπερ-ισχυρό, το στέλεχος μετά από 3 μήνες.
  Κλείστε τη φιάλη καλά και αποθηκεύστε το σε ένα ξηρό και σκοτεινό μέρος. Δεν χαλάσει, έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε.
  Ο Δρ Schulz, η δοσολογική σσύσταση

  Δώστε 5-10 σταγόνες βάμματος σε συνειδητή ασθενή ο οποίος έχει υποστεί καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο. Προσθέστε 5-10 σταγόνες σε 5 λεπτά. Επαναλάβετε τη θεραπεία έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση του ασθενούς.

  Εάν ο ασθενής είναι αναίσθητος, βάλτε 1-3 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα, και να αρχίσει με τις τεχνικές CPR. Επαναλάβετε τη θεραπεία μέσα σε 5 λεπτά, και να το επαναλάβει κάθε 5 λεπτά έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση του ασθενούς σας.

  Οφέλη για την υγεία

  Πιπέρι καγιέν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία άλλων ασθενειών.
  Έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες, που σημαίνει ότι εμποδίζει την εμφάνιση της Phomopsis και Colletotrichum.
  Είναι γνωστό για την ευεργετική επίδραση του στο πεπτικό σύστημα, επειδή διεγείρει την παραγωγή γαστρικών χυμών, και ανακουφίζει από τα αέρια.
  οι Καγιέν πιπεριές έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες, και  συνιστάται σε ασθενείς που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του πνεύμονα και  στους καπνιστές. Πιστεύεται ότι η καψαϊκίνη βρίσκονται σε πιπέρι καγιέν αποτρέπει την ανάπτυξη των όγκων που προκαλούνται από τον καπνό, και τα παρόμοια αποτελέσματα παρατηρείται σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του ήπατος.
  Είναι επίσης χρήσιμη για τη θεραπεία των προβλημάτων του στομάχου, τα συμπτώματα της γρίπης, ημικρανίες, αλλεργίες, ερυθρότητα, παχυσαρκία, πονόδοντο και της αρθρίτιδας.
  Διατροφική αξία

  Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία 26 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά. Ασβέστιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και μαγνήσιο είναι μερικά από τα πιο βασικά μέταλλα που βρέθηκαν στο πιπέρι καγιέν. Εκτός από τα ορυκτά, καυτερές πιπεριές είναι πλούσιες σε βιταμίνες C και Α

  Πιπέρι καγιέν είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά καρυκεύματα που μπορεί να κάνει θαύματα για την καρδιά.

  Advertisements
   

  Απάντηση

  Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Απάντηση
e
Αλλαγή
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Ακύρωση
Αρέσει σε %d bloggers: