Τιμή και δόξα στους αετούς μας. Αθάνατοι ΝΑ ΠΕΤΕΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

Τιμή και δόξα στους αετούς μας. Αθάνατοι

ΝΑ ΠΕΤΕΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

https://www.youtube.com/watch?v=zxKzfuYx2Kw

O ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ
Καλό ταξίδι στους ηρωες,,!! Αθάνατοι,,!! Ο θεός ν’αναπαύσει τις ψυχές των και να τούς κατατάξει στον Παράδεισό του..!! Θερμά συλληπητήρια στους οικείους τους..!!
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δύο νεκρών Ελλήνων πιλότων στην Ισπανία

Ανακοινώθηκαν πριν λίγο τα ονόματα των δυο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στο χθεσινό αεροπορικό δυστύχημα στην Ισπανία. Πρόκειται γα τους σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη, 35 ετών, πατέρα ενός αγοριού, και Αθανάσιο Ζάγκα, 31 ετών, πατέρα ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού.

Και οι δυο πιλότοι ήταν πολύ έμπειροι. Ο πρώτος είχε 1459 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του εκ των οποίων οι 872 ώρες σε F-16, ενώ ο δεύτερος είχε 1128 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του με τις 524 να είναι στον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους.

Ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης

Ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας

Το τραγικό ατύχημα έγινε στις 16:16 ώρα Ελλάδας ότι το διθέσιο αεροσκάφος F-16 της 341 Μοίρας από την Αγχίαλο συνετρίβη δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του στην αεροπορική βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας. Το ελληνικό αεροσκάφος που έπαιρνε μέρος σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση Tactical Leadership Programme (TLP), για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κατέπεσε πάνω σε άλλο αεροσκάφος με αποτέλεσμα να προκληθεί κόλαση πυρός. Σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 10 άτομα, ενώ 21 είναι οι τραυματίες στο έδαφος: 11 Γάλλοι και 10 Ιταλοί. Επτά από τους 21 είναι σοβαρά και πέντε απ΄ αυτούς έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μαδρίτης με σοβαρά εγκαύματα.

Στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, βρίσκεται ομάδα εμπειρογνωμόνων της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με επικεφαλής τον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση.

Λόγω ύπαρξης τοξικών – σύνθετων υλικών, η περιοχή του ατυχήματος έχει αποκλειστεί από τις ισπανικές Αρχές και εξειδικευμένο κλιμάκιο της Πολεμικής Αεροπορίας μετέβη με αεροσκάφος C-130, προκειμένου να συνδράμει στην πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων στην εν λόγω περιοχή.

Φωτογραφία του χρήστη Dhmotika Athanata Dhmotika.
Φωτογραφία του χρήστη Dhmotika Athanata Dhmotika.
Φωτογραφία του χρήστη Dhmotika Athanata Dhmotika.

·