ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ. ΓΙΑ TA VLTS…ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΠΑΠ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Π.Π.Α.Π. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ. ΓΙΑ TA VLTS ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΝΗ 56–ΑΘΗΝΑ ΤΚ10437 ΤΗΛ.2105221364 FAX 2105238228 ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ : 2893/73Μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πει «ο γέγονε γέγονε»», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ. ΓΙΑ TA VLTS…ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΠΑΠ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Π.Π.Α.Π. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ. ΓΙΑ TA VLTS

http://www.eppap.gr/

1264-1

Αλ. Τσίπρας: Δεν είναι τετελεσμένο γεγονός το εθνικό έγκλημα της εκχώρησης του ΟΠΑΠ

 

«Για μας το εθνικό έγκλημα της εκχώρησης του ΟΠΑΠ και μάλιστα με σκανδαλώδεις χαριστικούς όρους δεν είναι καθόλου τετελεσμένο γεγονός. Μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πει  «ο γέγονε γέγονε»», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τη  συνάντηση που είχε σήμερα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης.

«Τόνισα στους εκπροσώπους της ομοσπονδίας ότι σε κάθε περίπτωση η κυβέρνησή μας, δεν θα επιτρέψει την καζινοποίηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε , το φυσικό δίκτυο των υπαρχόντων πρακτορείων της χώρας και τις οικογενειακές επιχειρήσεις που το συναπαρτίζουν, οι οποίες είναι και ασπίδα ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα του τζόγου και της κερδοσκοπικής επέλασης στις γειτονιές του τόπου μας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση έδωσε το παρών ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά Παναγιώτης Λαφαζάνης ενώ εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π παρέστησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ Κυριάκος Τοπτσίδης, το μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος Σωματείου Αθήνας κ. Πουλημάς  και ο  Γραμμ. Σωματείου Αθήνας κ. Λεοντίδης.

Advertisements