Το εγκεκριµένο µε την παρούσα ΣΧΟΟΑΠ περιλαµ− βάνει 20 πρώην Τοπικά ∆ιαµερίσµατα (νυν Τοπικές Κοινότητες): Αετόπετρας (∆ωδώνης), Βερενίκης, Βου− τσαρά, Βροσίνας, Βρυσούλας, Γιουργάνιστας, Γκριµπό− βου, Γρανίτσας, Γρανιτσοπούλας, ∆εσποτικού, ∆οβλά, Εκκλησοχωρίου, Ζαλόγγου, Καλοχωρίου, Κουρέντων, Πολυδώρου, Ραδοβιζίου, Ριζού, Φωτεινού και Χίνκας, όπου περιλαµβάνονται συνολικά 33 οικισµοί. Οι ρυθµίσεις και τα όρια του ΣΧΟΟΑΠ φαίνονται στους θεωρηµένους αρµοδίως χάρτες A.3.4.2 κλ.1:25.000, Π1 κλ.1:50.000, Π2 κλ.1:25.000 και Π.3.1, Π.3.2 έως Π.3.12 κλ.1:5.000 και στον δίσκο αποθήκευσης (CD) µε δοµηµένη διανυσµατική πληροφορία σε ψηφιακή µορφή, που συνο−δεύουν την παρούσα. Η ολοκληρωµένη µελέτη ΣΧΟΟΑΠ περιλαµβάνει τα τεύχη και τους χάρτες των Α, Β1 και Β2 Σταδίων.

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

 

Εγκρίθηκαν τα σχέδια στους 33 οικισμούς των 20 χωριών των Μολοσσών. Λεπτομέρειες, πήραν ΦΕΚ…

Ποια είναι τα όρια κάθε οικισμού, τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται. Τι συντελεστές και χρήσεις γης καθορίστηκαν. Όλα τα σχέδια και οι χάρτες.

Ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ το οικιστικό σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας. Το σχέδιο αφορά όλα τα χωριά και τους 33 οικισμούς και όλες τις ιδιοκτησίες τόσο εντός, όσο και εκτός σχεδίου.

Έχουν προσδιοριστεί με λεπτομέρειες τα πάντα πάνω στους χάρτες. Τα όρια του σχεδίου πόλης και που ξεκινάνε τα εκτός σχεδίου, στα πόσα μέτρα χτίζει κανείς, που θα γίνει επέκταση σχεδίου, τι συντελεστή έβαλαν κλπ.

phgh=http://zitsagate.blogspot.gr/2014/07/33-20.html

Τα πάντα αναλύονται σε 60 σελίδες με όλες τις λεπτομέρειες και τους χάρτες κάθε χωριού που μπορείτε να zoomάρετε και να δείτε καθαρά κάθε ιδιοκτησία.

Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε αναλυτικά.

 

Στη συνέχεια δείτε τη λίστα των 33 οικισμών και κομμάτια από μερικούς χάρτες.

 

Εγκρίθηκαν τα σχέδια στους 33 οικισμούς των 20 χωριών των Μολοσσών. Λεπτομέρειες, πήραν ΦΕΚ…

Εγκρίθηκαν τα σχέδια στους 33 οικισμούς των 20 χωριών των Μολοσσών. Λεπτομέρειες, πήραν ΦΕΚ…

Χωρίς τίτλο00 Χωρίς τίτλο1 Χωρίς τίτλο2 Χωρίς τίτλο3 Χωρίς τίτλο4 Χωρίς τίτλο5 Χωρίς τίτλο6 Χωρίς τίτλο7 Χωρίς τίτλο8 Χωρίς τίτλο9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναρτήθηκε από : Μιχάλης [ο …άλλος, όχι ο «ότι πει ο Καχριμάνης»] στις 8:02 μ.μ.

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook

Ετικέτες ΜΟΛΟΣΣΟΙ , ΣΧΕΔΙΑ , Χ

Advertisements