Παζάρι τέλος! Ανακλήθηκε η απόφαση του Δήμου Ζίτσας με αίτημα Πλιάκου… Το καθιερωμένο παζάρι που διοργανώνονταν με επιτυχία κάθε χρόνο στην «πράσινη γωνία» στα φανάρια της Ελεούσας από 2-8 Σεπτεμβρίου, φέτος δεν θα γίνει… ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛOI ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ … ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΑΠΟ 1- 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΣ μέσο λοιπόν στήριξης αλλά και εσόδων για τον δήμο θα πρότινά να αλλάξετε την τοποθεσία του ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ….

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

 Αναδημοσίευση από το  http://zitsagate.blogspot.gr/2014/06/blog-post_13.html

Παζάρι τέλος! Ανακλήθηκε η απόφαση του Δήμου Ζίτσας με αίτημα Πλιάκου…

Το καθιερωμένο παζάρι που διοργανώνονταν με επιτυχία κάθε χρόνο στην «πράσινη γωνία» στα φανάρια της Ελεούσας από 2-8 Σεπτεμβρίου, φέτος δεν θα γίνει. Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας ανακάλεσε την προ διμήνου απόφασή του για πραγματοποίηση της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης, μετά την τοποθέτηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου.

Όπως είχε αποφασισθεί από τον Απρίλιο, το παζάρι…

θα γίνονταν εάν ο δήμαρχος που θα εκλέγονταν ήθελε να γίνει, αφού όλη η οργάνωση ολοκληρώνεται μέχρι 31 Αυγούστου, αλλά η λειτουργία του είναι στις αρχές Σεπτέμβρη και από 1/9 θα έχει εγκατασταθεί η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή.

Όπως είπε ο κ. Ρογκότης ο Δήμος Ζίτσας θα έχει τα πάντα έτοιμα, υπό την προϋπόθεση βέβαια ο κ. Πλιάκος ο οποίος είχε κληθεί και ήταν παρόν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, να δηλώσει ότι επιθυμεί να γίνει το παζάρι. Επισήμανε μάλιστα ότι στην αρμόδια επιτροπή θα οριστεί να μετέχει ο κ. Πλιάκος και μέλη της παράταξής του, ώστε να έχουν αυτοί τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, εφόσον βέβαια το επιθυμούν.

Παράλληλα αναφέρθηκαν τα οφέλη του Δήμου, τόσο τα οικονομικά (άνω των 120.000 €)…

========================================================

Φίλοι αναγνώστες,

ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ.  ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!

=BY=f.b=BOSKO

Φίλοι αναγνώστες.

Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική  σας ευθύνη .

Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το

θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει.

Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .

Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :

α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την

ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των

ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας ,  ή β) να παραμείνετε,

αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε  δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .

Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε  και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας  πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .

ΕΠΙΣΗΣ:

1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψειςτου άρθρου.

2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.

3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.

4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο

όποιος και αναφέρετε .

5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο

https://boskotsopanhs.wordpress.com/  φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.

6.Σκέψης, κρίση, απόψεις, επιδίωξη  κάθε μορφής μήδε αυτής  καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό  αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας,μήδε και του οικονομικού  στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο  προσωπικο οικονομικο κέρδους η εκ Άλου σκοπού  οικονομικού η μέσο με στόχος το προσωπικό όφελος ,  από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό μήδε και Tου προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί τοu  συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά  αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-

7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την  ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η  περισσότερο.-

8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ  ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ  ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-

Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο  πρόβλημα ,  επικοινωνήστε μαζί μας e-mail .

Καλή συνέχεια ==============

…όσο και οι αρκετές θέσεις εργασίας που δημιουργούνται, καθώς και η συναίνεση και το όφελος των τοπικών καταστηματαρχών (καφετέρειες, ταβέρνες, φούρνοι κλπ). Επίσης αναφέρθηκε ότι ο κόσμος θέλει το παζάρι, παρά την αντίδραση των καταστηματαρχών του όμορου Δήμου Ιωαννιτών.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Πλιάκος δήλωσε ότι διαφωνεί με την διενέργεια του παζαριού στις αρχές του Σεπτέμβρη που είναι καθιερωμένο. Είπε ότι αν η απερχόμενη δημοτική αρχή το θέλει οπωσδήποτε τότε να το μετατοπίσει μέσα στο καλοκαίρι. Επιπλέον είπε ότι όταν αναλάβει θα αποφασίσει εάν θα πραγματοποιήσει και πότε, γεγονός που στην καλύτερη περίπτωση μεταθέτει την διενέργεια του παζαριού το συντομότερο για το χειμώνα, λόγω της απαιτούμενης δίμηνης τουλάχιστον προεργασίας, σχετικών αποφάσεων κλπ.

Μετά από την κατηγορηματική αυτή δήλωση του κ. Πλιάκου, ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο ανακάλεσε την προηγούμενη απόφασή του, αφού η προϋπόθεση που είχε αποφασισθεί, να το θέλει δηλαδή να γίνει το παζάρι και η νέα δημοτική αρχή, δεν ισχύει. Επίσης δεν μπορεί να γίνει μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού ο κόσμος ξέρει για αρχές Σεπτέμβρη, αλλά και τότε προβλέπει η εκδοθείσα κανονιστική απόφαση η οποία δεν επιδέχεται τροποποίηση για τυπικούς λόγους.

Εντός και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε έντονη συζήτηση για πιέσεις που άσκησε ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης για ματαίωση του παζαριού, αφού αντιδρούν οι έμποροι του όμορου Δήμου Ιωαννιτών.

(…Εντός και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε έντονη συζήτηση για πιέσεις που άσκησε ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης για ματαίωση του παζαριού, αφού αντιδρούν οι έμποροι του όμορου Δήμου Ιωαννιτών…))

Αν και δεν κατάλαβα πιο είναι το άδικο πιο το δίκιο πια η συνεχεία και η συνέπια πια η αμοιβή πια η ανταμοιβή πια η άξια και πια η αγάπη ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .
ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΑλΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ .
Όχι δεν μπορώ να συμβιβαστώ με οιαδήποτε δικαιολογία που είναι αντίθετη στα συμφέροντα του δήμου ΚΑΙ ΣΤΗS ΑΠΟΛΥΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ αντίκτυπο η και κατε¨κταση Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙ

Όχι δεν κατανοώ καμία είδους πίεση όταν ο δήμος μου θα είχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ένα εύρο έσοδο στου δύσκολους καιρούς που περνάμε ως χώρα και Τοπική Κοινωνία αλλά ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ονομασίας ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ …
Όχι δεν κατανοώ το τσαλαπάτημα της τοπικής κοινωνίας με απόφασης που στερούνται και θέτουν σε αμφισβήτηση θεμελιώδη αρχές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .
ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ πρωταρχικό αξίωμα της δημοκρατίας μας ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΗΔΕ ΚΑΙ του καθενός ((από εμάς )) η του όποιου έμπορου που στην σημερινή κοινωνία είναι κύτταρο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΤΑΓΟΝΗΣ ΜΟΥ και κατά κόρων διαφημιζομένη ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
Ε ΝΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (( και ονομασία ) ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ
ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (και ονομασία ) ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΤΕ ΤΩΝ ΣΕ ΟΜΟΡΟ ΔΗΜΟ ( σίγουρα τότε θα έχουμε λιγότερα έξοδα )) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ Ο ΟΜΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ.

ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΑΛΛΟΝ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΗΔΕ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΕΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ OI ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΠOΙΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.
Φυσικά ναι ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ όταν εκείνη σέβεται την τοπική κοινωνία ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .
ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΑΠΟ 1- 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΩΣ μέσο λοιπόν στήριξης αλλά και εσόδων για τον δήμο θα πρωτινά να αλλάξετε την τοποθεσία του ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΠΙΤΙ

ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΚΑΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ((ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ-ΣΥΝΤΡΟΦΕ ))
ΜΟΝΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ

ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ 13-06-2014
Φωτίου Στυ Βασίλειος
Δημότης του κατά παράδοση δήμου Ζίτσας

Advertisements