Aναβάθμιση Πάμε Στοίχημα; Live,,, Kamil Ziegler Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος… Εγγραφή παικτών Άρθρο 2 2.1. Προκειμένου ένας παίκτης να πραγματοποιεί στοιχήματα με τον κάτοχο της άδειας, εγγράφεται ως πελάτης του κατόχου της άδειας. Η εγγραφή συνιστά έκδοση ατομικής κάρτας παίκτη, η οποία συνδέεται με έναν ατομικό ηλεκτρονικό λογαριασμό,,, Με την υπογραφή του Συμφωνητικού δρομολογείται μια νέα εποχή καλή και δημιουργικής συνεργασίας των πρακτόρων με τον ΟΠΑΠ προς το αμοιβαίο συμφέρον τους. Και αυτό ιδίως ενόψει των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει για τη διαχείριση των παιγνιομηχανημάτων (VLTs), θέμα για το οποίο απαίτηση του κλάδου είναι να υπάρξει ουσιαστική συμμετοχική παρουσία των πρακτόρων. Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε τους πράκτορες να ενταχθούν στο σχήμα του ανωτέρω συμφωνητικού και μετά από τις σχετικές οδηγίες που θα δοθούν από τον ΟΠΑΠ, μπορούν ξεκινήσουν την ταυτοποίηση των παικτών του διαδικτύου στα πρακτορείας τους.ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ 118238 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ https://praktores.opap.gr/documents/1514195/1645909/Final%20Live%20Bet.pdf ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΙΚΤΗ Η διοίκηση προβλέπει πλέον διψήφια αύξηση των εσόδων για το 2014 (εκτιμάται άνω του 15%), στο πλαίσιο της σταδιακής ενίσχυσης των πωλήσεων του Σκρατς, της εισόδου στον online στοιχηματισμό και της έναρξης λειτουργίας των VLTs, …. Video Lottery Terminals τοποθετήθηκε ο Giacomo Bozzini, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του τμήματος AWP (παιγνιομηχανημάτων) της ιταλικής SNAI και γενικός διευθυντής της Merkur Inspired, θυγατρικής των Gauselmann Group και Inspired. Η διοίκηση δεν έχει μεταβάλει τον στόχο για έναρξη λειτουργίας της πρώτης παρτίδας των παιγνιομηχανημάτων στο τέταρτο τρίμηνο του 2014 και την πλήρη ανάπτυξη του δικτύου (16.500 VLTs) μέσα στο 2015.Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Kamil Ziegler… Ο ΟΠΑΠ μπαίνει στο internet…Σύμφωνα με την εντολή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΕΠΠΠ και την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της 8ης Ιουλίου 2014, υπογράφηκε χθες συμφωνητικό με την ΟΠΑΠ ΑΕ με την οποία ρυθμίζεται μεταβατικά για 4 μήνες η συμμετοχή των πρακτόρων στο διαδικτυακό στοίχημα της ΟΠΑΠ και καθορίζονται οι βασικοί άξονες για τη μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών. Με το συμφωνητικό αυτό, το οποίο αυτονοήτως δεν τροποποιεί τις Συμβάσεις Πρακτορείας που έχει συνάψει ο ΟΠΑΠ μεμονωμένα με τους πράκτορες, συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα:

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της ΟΠΑΠ και σε συνέχεια της ενημέρωσης που σας έχει ήδη σταλεί σχετικά με την αναβάθμιση του «Πάμε Στοίχημα» , επισυνάπτεται αναλυτική παράθεση της πολιτικής και των διαδικασιών που διέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς τους πελάτες μας από την 2 Ιουνίου 2014 Κοινός μας στόχος είναι η προσέλκυση νέων παικτών καθώς και η ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας μία νέα και άκρως ανταγωνιστική εμπειρία στο ζωντανό Στοιχηματισμό.

Ανακοίνωση για το νέο παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE…Αναβάθμιση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE….

Κατέβασμα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

1>ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ  118238

Πώς θα διεξάγονται τα παίγνια στοιχημάτων

του ΟΠΑΠ μέσω του διαδικτύου

   
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  κ. Kamil Ziegler
Eίναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Γεννήθηκε το 1962 στην Ceska Lipa της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Το 1984 ο κ. Ziegler αποφοίτησε από τη Σχολή Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Πράγας. Το1996 αποφοίτησε από το Southern Graduate School of Banking του Southern Methodist University στο Ντάλας του Τέξας.

 Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Κρατική Τράπεζα της Τσεχοσλοβακίας (State Bank of Czechoslovakia) και στη συνέχεια ανέλαβε πολλές διευθυντικές θέσεις ως κορυφαίο στέλεχος: εργάστηκε ως Εκτελεστικός  Διευθυντής Οικονομικών στην Komercni Banka, στην Πράγα, και ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας του Τσεχικού Ταμιευτηρίου (Czech Savings Bank). Διορίστηκε επίσης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του κρατικού πιστωτικού ιδρύματος Konsolidacni Banka, που είχε ως αντικείμενο την εξυγίανση και ενοποίηση του τραπεζικού τομέα της χώρας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος στην Raiffeisenbank Τσεχίας. Κατείχε επίσης τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή Οικονομικών και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας PPF. Ο τελευταίος διορισμός του, ήταν στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και πληρεξούσιου εκπροσώπου στην SAZKA, sazkova kancelár, του μεγαλύτερου τσέχικου οργανισμού κληρώσεων (λοταρία), όπου κατέχει μέχρι και σήμερα θέση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ. Ziegler έχει διατελέσει  μέλος Διοικητικών Συμβουλίων πολλών εταιρειών στην Τσεχία και την Κύπρο. Είναι επίσης, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ανώτερων Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών Τσεχίας.

Πώς θα διεξάγονται τα παίγνια στοιχημάτων του ΟΠΑΠ μέσω του διαδικτύου

Αθήνα
Απόφαση που ρυθμίζει το πλαίσιο διεξαγωγής και ελέγχου των παιγνίων στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρονται από τον ΟΠΑΠ μέσω του διαδικτύου εξέδωσε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).
Η απόφαση αυτή ρυθμίζει αποκλειστικά και μόνο τα παίγνια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρει ο ΟΠΑΠ και όχι την παροχή υπηρεσιών τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, που ανήκουν στο πεδίο εφαρμογής του Ν.4002/2011 (Α’ 180).
Η εν λόγω απόφαση ξεκαθαρίζει πως δικαίωμα συμμετοχής στα στοιχήματα προκαθορισμένης απόδοσης του κατόχου της άδειας έχουν μόνον άτομα που επιχειρούν πρόσβαση στο διαδίκτυο από την Ελληνική Επικράτεια.ΟΛΟΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ  ΥΗΣ  Ε.Ε.Ε.Π ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΙΝΓ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ε.Ε.Ε.Π. αριθμ. απόφ. 105/2/16.5.2014 (16/05/2014) Ρύθμιση

θεμάτων διεξαγωγής και ελέγχου παιγνίων στοιχημάτων

προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέροντα

Προκειμένου ένας παίκτης να πραγματοποιεί στοιχήματα με τον κάτοχο της άδειας, θα εγγράφεται ως πελάτης του ΟΠΑΠ. Η εγγραφή συνιστά έκδοση ατομικής κάρτας παίκτη, η οποία συνδέεται με έναν ατομικό ηλεκτρονικό λογαριασμό, μοναδικό για κάθε παίκτη. Ως παίκτες εγγράφονται μόνο φυσικά πρόσωπα, ενώ ο ΟΠΑΠ πρέπει να γνωρίζει τους παίκτες.

…(( Κεφάλαιο 2
Εγγραφή παικτώνΆρθρο 22.1. Προκειμένου ένας παίκτης να πραγματοποιεί στοιχήματα με τον κάτοχο της άδειας, εγγράφεται ως πελάτης του κατόχου της άδειας. Η εγγραφή συνιστά έκδοση ατομικής κάρτας παίκτη, η οποία συνδέεται με έναν ατομικό ηλεκτρονικό λογαριασμό, μοναδικό για κάθε παίκτη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου 4.2.2. Ως παίκτες εγγράφονται μόνο φυσικά πρόσωπα.2.3. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να γνωρίζει τους παίκτες σύμφωνα με τις παραγράφους 2.4 και 2.5 και τα άρθρα 3 και 4.

2.4 Για την έκδοση της ατομικής κάρτας, ο κάτοχος της άδειας πρέπει να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του παίκτη, συμπεριλαμβανομένου του ονοματεπώνυμου, της ηλικίας του, της διεύθυνσης και του αριθμού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται πρέπει να επαληθεύονται με τα απαραίτητα έγγραφα τεκμηρίωσης. Το εύρος της τεκμηρίωσης θα καθορίζεται βάσει ανάλυσης κινδύνου, έτσι ώστε ο κάτοχος της άδειας να είναι σίγουρος ότι ο πελάτης είναι το πρόσωπο το οποίο ισχυρίζεται ο ίδιος ότι είναι. ))..Έτσι, για την έκδοση της ατομικής κάρτας, ο κάτοχος της άδειας πρέπει να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του παίκτη, συμπεριλαμβανομένου του ονοματεπώνυμου, της ηλικίας του, της διεύθυνσης και του αριθμού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται πρέπει να επαληθεύονται με τα απαραίτητα έγγραφα τεκμηρίωσης.

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Web site: http://www.poeppp.org e-mail: info@poeppp.org

AΠ-20140711-000902                                                  Αθήνα, 11 Ιουλίου 2014

 

                            AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

 

Σύμφωνα με την εντολή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΕΠΠΠ και την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της 8ης Ιουλίου 2014, υπογράφηκε χθες συμφωνητικό με την ΟΠΑΠ ΑΕ με την οποία ρυθμίζεται μεταβατικά για 4 μήνες η συμμετοχή των πρακτόρων στο διαδικτυακό στοίχημα της ΟΠΑΠ και καθορίζονται οι βασικοί άξονες για τη μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών. Με το συμφωνητικό αυτό, το οποίο αυτονοήτως δεν τροποποιεί τις Συμβάσεις Πρακτορείας που έχει συνάψει ο ΟΠΑΠ μεμονωμένα με τους πράκτορες, συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα:

  1. Εφόσον δεν επιτευχθεί οριστική συμφωνία νωρίτερα, για διάστημα 4 μηνών, η ΟΠΑΠ θα καταβάλλει στους πράκτορες προμήθεια 9% επί του ποσού που ο παίκτης καταβάλλει σε εκάστοτε πράκτορα σε πίστωση του ειδικού του λογαριασμού, περιλαμβανομένης της ταυτοποίησης των παικτών.
  2. Εντός του τετραμήνου αυτού θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να καθοριστεί νέα προμήθεια των πρακτόρων με βάση τη Μικτή Κερδοφορία του ΟΠΑΠ σε όλα τα παιχνίδια. Ήδη, ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας έχει έλθει σε διαπραγματεύσεις με στελέχη του ΟΠΑΠ και μάλιστα έχουν οριστεί για την επόμενη εβδομάδα δύο συναντήσεις, ώστε να καθοριστεί πολύ σύντομα και οριστικά η προμήθεια των πρακτόρων με βάση τη Μικτή Κερδοφορία, κάτι που αποτελούσε αίτημα του κλάδου για χρόνια.
  3. Ο ΟΠΑΠ δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πραγματοποιείται η πληρωμή των κερδών στους παίκτες του διαδικτυακού στοιχηματισμού της ΟΠΑΠ μέσα από τα πρακτορεία.
  4. Ο ΟΠΑΠ θα ενθαρρύνει μέσω προγραμμάτων πιστότητας και άλλων προωθητικών ενεργειών που θα εισάγει το αμέσως επόμενο διάστημα την ταυτοποίηση των παικτών του διαδικτυακού στοιχηματισμού από το επίγειο δίκτυο της ΟΠΑΠ ΑΕ και την προσέλκυση παικτών στο νόμιμο επίγειο δίκτυο της ΟΠΑΠ ΑΕ. Με τον τρόπο αυτό ο ΟΠΑΠ δεσμεύτηκε ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατό, ώστε οι παίκτες να εξακολουθούν να διοχετεύονται πρωτίστως στα πρακτορεία.

Με την υπογραφή του Συμφωνητικού δρομολογείται μια νέα εποχή καλή και δημιουργικής συνεργασίας των πρακτόρων με τον ΟΠΑΠ προς το αμοιβαίο συμφέρον τους. Και αυτό ιδίως ενόψει των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει για τη διαχείριση των παιγνιομηχανημάτων (VLTs), θέμα για το οποίο απαίτηση του κλάδου είναι να υπάρξει ουσιαστική συμμετοχική παρουσία των πρακτόρων.

Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε τους πράκτορες να ενταχθούν στο σχήμα του ανωτέρω συμφωνητικού και μετά από τις σχετικές οδηγίες που θα δοθούν από τον ΟΠΑΠ, μπορούν ξεκινήσουν την ταυτοποίηση των παικτών του διαδικτύου στα πρακτορείας τους.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

 

O Γενικός Γραμματέας                                                Ο Πρόεδρος

 

 

 

Αναστάσιος Λυριστής                                            Κυριάκος Τοπτσίδης

 

Το εύρος της τεκμηρίωσης θα καθορίζεται βάσει ανάλυσης κινδύνου, έτσι ώστε ο κάτοχος της άδειας να είναι σίγουρος ότι ο πελάτης είναι το πρόσωπο το οποίο ισχυρίζεται ο ίδιος ότι είναι. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να προβαίνει σε εγγραφή του παίκτη, μόνο εφόσον ο αυτός ενεργεί αποκλειστικά για δικό του λογαριασμό. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας για το κατά πόσο οι προαναφερόμενες πληροφορίες που λήφθηκαν σχετικά με την ταυτότητα του πελάτη είναι επαρκείς, πρέπει να ζητούνται περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητας.
Ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να δημιουργεί ένα μοναδικό ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη για κάθε εγγεγραμμένο παίκτη και να παρέχει στον παίκτη πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού λογαριασμού του, το ιστορικό της παικτικής του δραστηριότητας (συμπεριλαμβανομένων στοιχημάτων, κερδών και ζημιών), τις καταθέσεις και τις αναλήψεις και τις λοιπές σχετικές συναλλαγές. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι διαθέσιμες στον παίκτη, στον ηλεκτρονικό του λογαριασμό, για τουλάχιστον 90 ημέρες. Μάλιστα, έχει την υποχρέωση, μετά από αίτηση του παίκτη, να παρέχει κατάσταση του ηλεκτρονικού λογαριασμού του για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες.
Η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ξεκαθαρίζει ακόμη τα εξής:

  • Ένας παίκτης δεν μπορεί να καταβάλει πάνω από 800 ευρώ σε προσωρινό ηλεκτρονικό λογαριασμό.
  • Καταβολές στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπονται.
  • Τα ποσά που καταβάλλονται από τον παίκτη πιστώνονται από τον κάτοχο της άδειας στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη αμέσως μετά την είσπραξή τους.
  • Η μεταφορά πιστωτικών μονάδων ή κερδών μεταξύ δύο ή περισσότερων ηλεκτρονικών λογαριασμών παικτών δεν επιτρέπεται.
news.in.gr
=========================================

Μία προσεκτικότερη ματιά στα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΠΑΠ για το πρώτο τρίμηνο του έτους αποκαλύπτει μια σημαντική εξέλιξη: η λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) στο συγκεκριμένο διάστημα έφτασε τα 76,3 εκατ. ευρώ, υψηλότερα, δηλαδή, κατά 32,4% σε ετήσια βάση (α’ τρίμηνο 2013: 57,6 εκατ. ευρώ), επιστρέφοντας σε θετικό πρόσημο έπειτα από 13 ολόκληρα πτωτικά τρίμηνα.

Πρόκειται για ένα από τα πρώτα αποτελέσματα της αλλαγής management στον Οργανισμό, με τη διοίκηση να προβλέπει πως οι βελτιωμένες επιδόσεις σε συνδυασμό με τη θετική ανταπόκριση του Σκρατς, του νέου στιγμιαίου λαχείου (πρώτου από μια σειρά νέων προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν στη διάρκεια του έτους), επιτρέπουν να ειπωθεί πως «το 2014 θα αποτελέσει μια χρονιά με σημαντικά οφέλη».
Η προσδοκία εδράζεται στα νέα παιχνίδια και σε δραστηριότητες που σταδιακά θα εισέρχονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και, φυσικά, στο Μουντιάλ. Η διοίκηση προβλέπει πλέον διψήφια αύξηση των εσόδων για το 2014 (εκτιμάται άνω του 15%), στο πλαίσιο της σταδιακής ενίσχυσης των πωλήσεων του Σκρατς, της εισόδου στον online στοιχηματισμό και της έναρξης λειτουργίας των VLTs, η οποία αποτελεί και τον μεγαλύτερο καταλύτη για την ενίσχυση των μεγεθών.

Ήδη επικεφαλής της μονάδας Video Lottery Terminals τοποθετήθηκε ο Giacomo Bozzini, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του τμήματος AWP (παιγνιομηχανημάτων) της ιταλικής SNAI και γενικός διευθυντής της Merkur Inspired, θυγατρικής των Gauselmann Group και Inspired. Η διοίκηση δεν έχει μεταβάλει τον στόχο για έναρξη λειτουργίας της πρώτης παρτίδας των παιγνιομηχανημάτων στο τέταρτο τρίμηνο του 2014 και την πλήρη ανάπτυξη του δικτύου (16.500 VLTs) μέσα στο 2015.

Στην παρούσα φάση αναμένεται η έκδοση του κανονισμού λειτουργίας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Η διοίκηση, μιλώντας στους αναλυτές, ανέφερε πως, εάν δημοσιοποιηθεί εντός Ιουνίου, δεν θα υπάρξει ανατροπή στο χρονοδιάγραμμα της εταιρείας. Ήδη υπάρχουν τρεις προτάσεις, από τις οποίες θα επιλέξει ο ΟΠΑΠ τον προμηθευτή κεντρικού συστήματος, με την οριστική απόφαση να τοποθετείται τον επόμενο μήνα.

Στόχος της διοίκησης είναι να κινηθεί με συμφωνίες κατανομής των εσόδων με τους προμηθευτές των μηχανημάτων (Revenue Sharing Agreements). Σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η εμπορική ονομασία των καταστημάτων που θα φιλοξενούν τα VLTs.
Το πρώτο πιλοτικό κατάστημα που θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση των χρηστών και την τεχνική αξιολόγηση αναμένεται να λειτουργήσει εντός των προσεχών εβδομάδων.

Μουντιάλ 

Σημαντικός καταλύτης για τη θετική πορεία που διαγράφεται την εφετινή χρονιά αποτελεί επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.
Ο Οργανισμός θα αξιοποιήσει τη διοργάνωση, που «νομοτελειακά» ενισχύει τα μεγέθη όλων των στοιχηματικών εταιρειών (η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος είναι ακόμα ένα θετικό στοιχείο), μέσω της online πλατφόρμας που θα δημιουργήσει σε συνεργασία με την GTECH (αναμένεται να λειτουργήσει στις 2 Ιουνίου, ενώ ήδη δημοσιοποιήθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας από την ΕΕΕΠ) και του «ζωντανού στοιχηματισμού» (inplay betting) που θα προσφέρεται στα πρακτορεία.
Λόγω της διοργάνωσης, το δεύτερο τρίμηνο του ΟΠΑΠ αναμένεται σημαντική αύξηση σε έσοδα και κερδοφορία.
Ήδη η μετοχή της εταιρείας καταγράφει άνοδο 27% από την αρχή του έτους, με την κεφαλαιοποίηση να κινείται στα επίπεδα των 4 δισ. ευρώ.

Διαβάστε το άρθρο ««Ανεβάζει ταχύτητα» το turnaround story του ΟΠΑΠ» στην πηγή «ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 118238
ΣΙΚΑΓΟΥ 35 ΠΑΛΑΤΑΝΩΝ 1
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ,ΓΕΟΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΑΘΗΑΝ ΤΗΛ 210 5777389

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΣΙΚΑΓΟΥ 35 ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΤΡΟΛΕΙ 12 και ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Α13 ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΟΤΕ WIND ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ 11+00 ΕΩΣ 22+00 ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ. —Επιβάρυνση για κάθε ένα λογαριασμό 0.75 λεπτά του ευρώ … (διαβάστε εδώ πως παιζεται το στοιχημα του οπαπ) Συστήματα Στοιχήματος. 2.Trading στοιχήματος: Άνοδος και πτώση αποδόσεων. 3.Σύστημα Ποδοσφαίρου σε Over 2.5 γκολ με Εντυπωσιακό Κέρδος 4.Σύστημα Στοιχήματος Ιπποδρομιών με 8% Απόδοση . 5.Στοιχηματίζοντας λίγα λεπτά πριν την Έναρξη των Αγώνων Ποδοσφαίρου .

 

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2014/05/25/%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%cf%80-%ce%b1-%cf%80-%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b1-2/

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2014/05/12/%ce%ba-%ce%ba%ce%bb%cf%89%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b1/

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2014/05/07/%cf%83%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%ce%b1%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%81%cf%8c-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87/

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2014/04/26/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9-%ce%bb%ce%bf%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%80-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d/

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/12/28/%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%80-%cf%84%ce%b6%ce%b1%ce%ba-%cf%80%ce%bf%cf%84-45-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%81/

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/12/22/%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ae-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4/

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/10/05/%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-2-trading-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82/

https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/10/05/%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-2-trading-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82/