• lithari 7:45 pm on 26/04/2014 Μόνιμος σύνδεσμος
  Tags: Δεν πουλάμε, δεν προωθούμε, δεν εξαργυρωνουμε   

  Ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας του ΣΚΡΑΤΣ στο ξεκίνημά του, και της θετικής αποδοχής από τους καταναλωτές, είναι το γεγονός ότι τις πρώτες έξι μέρες της κυκλοφορίας του, χωρίς να έχει ακόμα πλήρως ολοκληρωθεί η τοποθέτηση στο δίκτυο διανομής, έχουν αναδειχθεί 260.000 νικητές! Το ΣΚΡΑΤΣ κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις των 1€, 2€, 3€ και 5€, με κέρδη που φτάνουν μέχρι και 10.000€, 100.000€, 200.00€ και 500.000€, αντίστοιχα για κάθε έκδοση.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΡΑΤΣ 6 Μαΐου 2014 Δεν πουλάμε , δεν προωθούμε , δεν εξαργυρωνουμε , δεν υπογράφουμε ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .Στο συμβούλιο παραβρέθηκαν και στελέχη του ΟΠΑΠ, τα οποία με τις τοποθετήσεις τους έκαναν σαφές ότι η Εταιρία συνεχίζει την ίδια αδιάλλακτη πολιτική έναντι του δικτύου της, απαιτώντας την υπογραφή εκ μέρους μας της αποικιοκρατικού τύπου σύμβασης συνεργασίας που προτείνουν, βάσει της οποίας ο ΟΠΑΠ θα μπορεί να καθορίζει την προμήθειά μας μονομερώς. Επίσης, άφησαν να φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις του Οργανισμού και για τα νέα projects που σύντομα θα »τρέξουν», όπως π.χ. το internet, όπου δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν καμία απολύτως προμήθεια στα πρακτορεία. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ …….ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ… ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ZIEGLER ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.Π.Ο.Ε.Π.Π.Π ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ Νέα εποχή, παλιά ήθη… ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάδελφοι, Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Μην υποκύπτετε στους μηχανισμούς της ΟΠΑΠ ΑΕ μέσω των επιθεωρητών του! Κρατήστε γερά την περηφάνια του κλάδου! Κανείς δεν υπογράφει καμία Σύμβαση! Κανείς δεν παραγγέλνει Ξυστό γιατί σημαίνει αποδοχή της Σύμβασης! Κανείς δεν ενεργοποιεί τα Ξυστό! Οι επόμενες μέρες, είναι κρίσιμες! Θα ενημερωθείτε με επόμενη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία ΕΑΝ υπάρξουν εξελίξεις. Ο κλάδος σύσσωμος δηλώνει σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν απεμπολούμε τα δικαιώματα μαs…Το νέο παιχνίδι λοταριών του ΟΠΑΠ ακούει στο όνομα ΣΚΡΑΤΣ…Τυχερά φλουριά: Το ΣΚΡΑΤΣ με…Μετρητά 24 καρατιών: ΣΚΡΑΤΣ…Μαγικά κεράσια: Το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ…Σμαραγδένια εφτάρια: Το κορυφαίο ΣΚΡΑΤΣ…ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΕΠΠΠ http://www.seppp.gr/ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΕΠΠΠ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ 09+00 ΕΩΣ 22+00 ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ. ΣΕΠΠΠ – Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης…

  ΣΚΡΑΤΣ: Το πρώτο στιγμιαίο τυχερό παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ

  Το ΣΚΡΑΤΣ φέρνει στην ελληνική αγορά τη 2η πιο επιτυχημένη κατηγορία παιχνιδιών παγκοσμίως και αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ελληνικά Λαχεία και του δικτύου διανομής της εταιρείας

  Με το μήνυμα «Τύχη στη στιγμή», η Ελληνικά Λαχεία, μια εταιρεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., πραγματοποίησε σήμερα, 7 Μαΐου 2014, την επίσημη παρουσίαση του νέου στιγμιαίου τυχερού παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο The Hub Events. Το ΣΚΡΑΤΣ είναι το προϊόν της συνεργασίας των κορυφαίων στον κλάδο τους εταίρων: της ΟΠΑΠ Α.Ε., της Scientific Games InternationaI και της Intralot, και δημιουργήθηκε για να απαντήσει στις σημερινές ανάγκες των παικτών. Πρόκειται για ένα νέο, απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι με συχνά κέρδη, αφού 1 στους 4 κερδίζει. Ταυτόχρονα, το ΣΚΡΑΤΣ ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις τεχνολογικής υπεροχής και αξιοπιστίας, στο πλαίσιο του υπεύθυνου παιχνιδιού της ΟΠΑΠ Α.Ε.

  Τα δελτία ΣΚΡΑΤΣ της ΟΠΑΠ έχουν αρχίσει να διατίθενται ήδη από την 1η Μαΐου στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και έχουν ήδη γίνει το αγαπημένο παιχνίδι πολλών παικτών. Παράλληλα, το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται και από τους λαχειοπώλες και σε άλλα σημεία πώλησης, όπως μίνι μάρκετ. Ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας του ΣΚΡΑΤΣ στο ξεκίνημά του, και της θετικής αποδοχής από τους καταναλωτές, είναι το γεγονός ότι τις πρώτες έξι μέρες της κυκλοφορίας του, χωρίς να έχει ακόμα πλήρως ολοκληρωθεί η τοποθέτηση στο δίκτυο διανομής, έχουν αναδειχθεί 260.000 νικητές! Το ΣΚΡΑΤΣ κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις των 1€, 2€, 3€ και 5€, με κέρδη που φτάνουν μέχρι και 10.000€, 100.000€, 200.00€ και 500.000€, αντίστοιχα για κάθε έκδοση.

  Ο κ. Petr Matejovsky, CMO, της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το πρώτο μας παιχνίδι σύμφωνα με το πλάνο μας και που τα πρώτα μηνύματα από την πορεία του είναι ενθουσιώδη. Το ΣΚΡΑΤΣ ανήκει στην 2η πιο επιτυχημένη κατηγορία τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως και η Ελληνικά Λαχεία επενδύει σημαντικά στην υποστήριξή του, γιατί θα αποτελέσει έναν από τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και όλων των συνεργατών μας στο δίκτυο διανομής. Η Ελληνικά Λαχεία αξιοποιεί την υπεροχή και εξειδίκευση των τριών εταίρων, της SGI στα συστήματα ασφάλειας και εκτύπωσης, της Ιntralot στη διαχείριση δεδομένων και της ΟΠΑΠ Α.Ε. ως μιας από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα, εφαρμόζοντας απόλυτα τις πρακτικές του υπεύθυνου παιχνιδιού. Το γεγονός αυτό επιτρέπει την παροχή νέων εμπειριών διασκέδασης και άμεσου κέρδους για τους καταναλωτές».

  Η κα. Αναστασία Πλοιάρχου, Σύμβουλος Marketing της ΟΠΑΠ Α.Ε., παρουσίασε τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, το πλάνο επικοινωνίας στα σημεία πώλησης, καθώς και τη διαφημιστική καμπάνια, με την πρώτη, αποκλειστική προβολή της τηλεοπτικής ταινίας που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 9 Μαΐου. Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του νέου παιχνιδιού, ‘σκρατσάροντας’ διάφορες κάρτες, ειδικά σχεδιασμένες για την εκδήλωση, για να νιώσουν πώς το νέο παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή τους στη στιγμή κερδίζοντας συχνά, από κάτι μικρό ως κάτι μεγαλύτερο, όπως την απόλαυση μιας εξόδου για καφέ ή δείπνο με φίλους, ή μία ταξιδιωτική εξόρμηση σε έναν κοντινό ή μακρινό προορισμό.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΡΑΤΣ 6 Μαΐου 2014

  Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

  ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289

  Website: http://www.poeppp.orge-mail: prpoeppp@otenet.gr

  AΠ-20140506-000588 Αθήνα, 6 Μαΐου 2014

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Όπως σας είχαμε ενημερώσει, την Δευτέρα 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΠΠΠ με τη συμμετοχή των προέδρων όλων των σωματείων της χώρας.

  Σκοπός μας ήταν να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε συνολικά την τοποθέτηση της Ομοσπονδίας σχετικά με την εισαγωγή και διακίνηση των Λαχείων και Ξυστών.

  Στη συνεδρίαση συμμετείχε μετά από πρόσκληση μας, αντιπροσωπεία της ΟΠΑΠ ΑΕ με επικεφαλείς τους κ.κ. Κaras και Γιαννακάκη, για την ενημέρωση των παρευρισκόμενων μελών σχετικά με τις θέσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ τόσο για τις Συμβάσεις των Λαχείων-Σκρατς, όσο και για τα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας και να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

  Παράλληλα παραβρέθηκε αντιπροσωπεία μελών της Ένωσης Χονδρεμπόρων (ΠΕΠΕΛ) με τους κ.κ. Ζύγουρα, Κολοκυθά, Παρασίδη και Μιχαλαριά.

  Αποφασίσαμε ομόφωνα μέχρι την επίτευξη συμφωνίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ, τη μη συμμετοχή των μελών μας στη διακίνηση και πώληση των Ξυστών Λαχείων.

  Με την απόφαση μας αυτή συντάσσεται και η Πανελλήνια Ένωση χονδρεμπόρων (ΠΕΠΕΛ), ως προς τη διακίνηση του Σκράτς στην αγορά και την κλιμάκωση της με παύση νέων παραγγελιών από τα μέλη της.

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ:

  ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ ,

  ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ,

  ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ,

  ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΚΡΑΤΣ !!!!!!

  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσοι από άγνοια πραγματοποίησαν παραγγελίες ή πωλήσεις, εμμέσως πλην σαφώς αποδέχονται τους υφιστάμενους όρους της Σύμβασης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. ενώ μπορεί να μην υπέγραψαν την επί μέρους σύμβαση.

  Για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν την απόφαση της Oμοσπονδίας αλλά και τη σύσσωμη αποδοχή της από τους προέδρους όλων των Σωματείων της χώρας και της ΠΕΠΕΛ, θα παραθέσουμε ΑΜΕΣΑ πρότυπο κείμενο που έχει συνταχθεί από τη Νομική μας υπηρεσία και παρέχει τη δυνατότητα αναίρεσής της.

  Επίσης σας ενημερώνουμε ότι επειδή μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει επέλθει συμφωνία με την Ελληνικά Λαχεία ΑΕ δεν είμαστε συμβεβλημένοι μαζί της και συνεπώς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε το «ντύσιμο» των καταστημάτων μας με το προωθητικό-διαφημιστικό υλικό των Λαχείων-Σκρατς.

  Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

  Παναγιώτης Ντόμαλης

  ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

  Συνάδελφοι,

  Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ χθες 5/5/14, παρουσία των Προέδρων όλων των σωματείων της χώρας και εκπροσώπων των πωλητών λαχείων (χονδρικής-λιανικής), αξιολόγησε τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υπογραφή της σύμβασης που αφορά στη διακίνηση του ΣΚΡΑΤΣ.
  Στο συμβούλιο παραβρέθηκαν και στελέχη του ΟΠΑΠ, τα οποία με τις τοποθετήσεις τους έκαναν σαφές ότι η Εταιρία συνεχίζει την ίδια αδιάλλακτη πολιτική έναντι του δικτύου της, απαιτώντας την υπογραφή εκ μέρους μας της αποικιοκρατικού τύπου σύμβασης συνεργασίας που προτείνουν, βάσει της οποίας ο ΟΠΑΠ θα μπορεί να καθορίζει την προμήθειά μας μονομερώς.
  Επίσης, άφησαν να φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις του Οργανισμού και για τα νέα projects που σύντομα θα »τρέξουν», όπως π.χ. το internet, όπου δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν καμία απολύτως προμήθεια στα πρακτορεία.

  Συνάδελφοι,
  Έως ότου η πλευρά των συνεργατών μας κατανοήσει ότι αυτό που ζητάμε είναι το αυτονόητο, δηλαδή ότι θέλουμε να έχουμε λόγο σε ό,τι αφορά το μέλλον και τη βιωσιμότητα των μαγαζιών μας, όπως η προμήθειά μας από κάθε παιχνίδι, τότε και μόνον τότε μπορούμε να συζητήσουμε και για τα άλλα που έρχονται όπως vlts, internet, live betting κλπ

  Για τους λόγους αυτούς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

  ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΟΠΑΠ!

  ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚΡΑΤΣ!

  όσοι (ελάχιστοι) συν/φοι έχουν προμηθευτεί ΣΚΡΑΤΣ, δεν κάνουν επαναληπτική παραγγελία.

  Σε εκείνους που προτείνουν να δουλέψουμε τώρα το ΣΚΡΑΤΣ με 8% και αν κατέβει το ποσοστό τότε να το σταματήσουμε, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ότι η σύμβαση για το παιχνίδι αυτό είναι δωδεκαετής και εμείς θέλουμε από τώρα να εξασφαλίσουμε τις καλλίτερες προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητά του στα πρακτορεία μας για αυτά τα 12 χρόνια και όχι να «τζογάρουμε» με την προμήθειά μας.

  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ «ΝΤΥΣΙΜΟ» ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ με το προωθητικό-διαφημιστικό υλικό των Λαχείων-Σκρατς (αφίσες κλπ) έως ότου επέλθει συμφωνία.

  Oι χονδρέμποροι λαχείων με ομόφωνη απόφασή τους, συμπαρατάσσονται μαζί μας και από σήμερα σταματάνε όλες τις παραγγελίες και τη διάθεση ΣΚΡΑΤΣ .

  Την Πέμπτη 8 Μάη στις 22:00 στα γραφεία της Ενωσής μας, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου μας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να το παρακολουθήσουν.

  Για οτιδήποτε, θα ενημερώνεστε μέσα από το site του Σωματείου μας epothx.org και μέσω sms στα κινητά σας τηλέφωνα.

  Για την Ένωση

  Αναστασία Τζαμπαζλή Ευστράτιος Κοτάνης
  Πρόεδρος Γραμματέας

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

  ΚΟΖΑΝΗ 5/5/2014

  Συναδελφοι, ες

  Έπειτα από το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΠΠ που πραγματοποιήθηκε σήμερα 5/5/2014 παρουσία όλων των προέδρων των Σωματείων της επικράτειας, αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχιστεί η αποχή των πρακτόρων από τις παραγγελίες στιγμιαίων λαχείων τύπου scrach (ΞΥΣΤΟ), έπειτα από την αδιάλακτη στάση που επέδειξε η ΟΠΑΠ μέσω των αντιπροσώπων της κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου μας να να συνεχίσουν, με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχουν μέχρι τώρα δείξει , την στήριξη της προσπάθειας που γίνεται από την Ομοσπονδία και το Σύλλογό μας.

  Συνάδελφοι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται με σκοπό να επιτευχθεί η καλύτερη συμφωνία για τον κλάδο και μην ξεχνάτε ότι έπονται στις διαπραγματεύσεις ακόμη πιο σοβαρά θέματα, όπως οι όροι συνεργασίας με την ΟΠΑΠ που θα αφορά το διαδικτυακό στοίχημα και το live betting.

  Συνεχίζουμε όλοι μαζί!!!!

  Κανένα μέλος του Σωματείου μας δεν έχει και ούτε πρόκειτε να υπογράψει νέα σύμβαση με όρους στους οποίους η Ομοσπονδία δεν έχει δώσει την έγκρισή της.

  Με Τιμή

  Για το Σωματείο

  ​Ο Γενικός Γραμματέας Ο Πρόεδρος

  Μητράγκος Ιωάννης​ Κατσάνος Ευάγγελος

  aaa

  ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

  Α.Π. 177/2.05.14

  2Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «Ε.Π.Ο.Θ.Χ.»-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ «ΞΥΣΤΟ»

  Συνάδελφοι,

  Η διοίκηση του ΟΠΑΠ συνεχίζει την ίδια αδιάλλακτη στάση απέναντί μας και επιμένει σε ένα άνευ προηγουμένου σχέδιο συνεργασίας, σύμφωνα με το οποίο εμείς θα πρέπει να πουλάμε τα νέα προϊόντα και η προμήθειά μας γι΄αυτά θα εξαρτάται κάθε χρόνο από τις διαθέσεις των μετόχων και την εμπορική πολιτική της Εταιρίας!
  Επειδή:
  1. 1. αυτού του είδους οι απαιτήσεις εκ μέρους του Οργανισμού τορπιλίζουν κάθε έννοια »αγαστής συνεργασίας» μεταξύ των δύο πλευρών.
  2. 2. θέλουμε να γνωρίζουμε από πριν ποια θα είναι η »σταθερή ‘αποζημίωσή μας για ό,τι πουλάμε στα μαγαζιά μας.
  3. 3. δεν είμαστε διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να αποδυναμώσουμε την ισχύ της ήδη υπάρχουσας και υπογεγραμμένης ατομικής σύμβασης.
  4 4. είμαστε αποφασισμένοι να μην εμπλακούμε σε ένα άλλο επίπεδο σχέσης με τον ΟΠΑΠ, το οποίο θα διαμορφώνεται μονομερώς και παρά τη θέλησή μας

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

  · ΔΕΝ υπογράφουμε καμία νέα σύμβαση
  · ΔΕΝ κάνουμε καμία παραγγελία «ΞΥΣΤΟ».

  Το Δ.Σ. του Σωματείου μας παρακολουθεί τις εξελίξεις, είναι σε συνεχή επαφή με την Ομοσπονδία μας και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεώτερο.

  Για την Ένωση

  Αναστασία Τζαμπαζλή Ευστράτιος Κοτάνης
  Πρόεδρος Γραμματέας

  Υ.Γ. Σας επισυνάπτουμε την χτεσινή ανακοίνωση-απάντηση της Ομοσπονδίας μας στην επιστολή του CEO του ΟΠΑΠ και της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. προς τους πράκτορες.
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ZIEGLER
  Πέμπτη, 01 Μάιος 2014 14:00

  Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
  ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 – FAX: 210 5229289
  Web site: http://www.poeppp.org e-mail: info@poeppp.org

  Αθήνα, 1 Mαίου 2014

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ZIEGLER ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.

  Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την επιστολή του κου Ζiegler, οφείλουμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα που τίθενται για την πορεία της διαπραγμάτευσης επί του κειμένου της Σύμβασης Λιανικής που μας προτάθηκε.

  1. Σε ποια φάση είναι οι σχέσεις μας με τον ΟΠΑΠ;

  Αυτή τη στιγμή είναι τεταμένες λόγω της υπόθεσης των Λαχείων και επικρατεί κρίση στην εμπιστοσύνη στις μεταξύ μας σχέσεις. Η Διοίκηση της ΟΠΑΠ αποκρύπτει τα σχέδια της και τη στρατηγική της για τα νέα παιχνίδια (και όχι μόνο) και τη χαράσσει μονομερώς, δηλώνοντας σε επίσημες συνεντεύξεις εκτός των άλλων ότι δεν υπολογίζει τους πράκτορες!

  2. Πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ;

  Tο πρώτο κείμενο Σύμβασης μας γνωστοποιήθηκε στις 10/4/2014. Απαντήσαμε σε 2 μέρες με σειρά διαφωνιών και το επόμενο κείμενο ήρθε στις 15/4/2014. Έγινε η συνάντηση της Παρασκευή 25/4/2014 όπου διατυπώθηκαν και οι τελευταίες αντιρρήσεις μας.

  3. Ποια ήταν η πρόοδος με τις συναντήσεις μας;

  Το αρχικό κείμενο της Σύμβασης προέβλεπε:

  • Ότι η καταγγελία αυτής της σύμβασης, ήταν λόγος καταγγελίας και της ΚΥΡΙΑΣ σύμβασης πρακτορείας
  • Aσαφείς διατάξεις για ευθύνες του πράκτορα ακόμη και εάν δεν λάμβανε οδηγίες.
  • Αλλαγή της προμήθειας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ.
  • Μπορούσε να μεταφέρει χρέος των Λαχείων στο εκκαθαριστικό του ΟΠΑΠ.
  • Έδινε το δικαίωμα στον ΟΠΑΠ να ελέγξει στον Τειρεσία κάθε οικονομική συναλλαγή του πράκτορα ώστε να διακόψει συνεργασία μαζί του.
  • Ποινικές ρήτρες για κάθε τι, ακόμη και για λεπτομέρειες.
  • Μπορούσε να διακοπεί η Σύμβαση Λαχείων ακόμη και σε καταγγελία της Σύμβασης με τον ΟΠΑΠ.
  • Είχε εγγυητικές επιστολές και άλλα προβλήματα σε τεχνικά θέματα…

  Μετά από συνεννοήσεις των νομικών υπηρεσιών καταγράφηκαν οι παρατηρήσεις και στο νέο σχέδιο Σύμβασης :

  Μπήκε η πρόβλεψη για τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ όμως προστέθηκε οτι: πάσης φύσεως φόροι επιβαρύνουν την προμήθεια του πράκτορα (ΦΠΑ) (!)

  Αφού κάναμε τις παρατηρήσεις μας και έγινε η συνάντηση της περασμένης Παρασκευής έγιναν αποδεκτές οι παρατηρήσεις μας και αφαιρέθηκε το: πάσης φύσεως φόροι και σημεία τριβής όμως ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΞΑΝΑ η σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ.

  Αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που μεταβάλλει το σεβασμό στους μετόχους όπως αναφέρει ο κος Ζiegler στην επιστολή του προς τους πράκτορες, τη μία να υπάρχει η πρόβλεψη για τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ αλλά ‘’με τους πάσης φύσεως φόρους’’ δικό μας και την άλλη να παίρνουν εκείνοι τους φόρους αλλά χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ;

  4. Τι άλλαξε τη στάση μας και δεν υπογράφουμε νέα Σύμβαση;

  Η στάση μας άλλαξε όταν διαπιστώσαμε ότι η Διοίκηση στοχεύει στην σταδιακή αποδυνάμωση της Σύμβασης που έχουμε ήδη με τον ΟΠΑΠ, δημιουργώντας νέες Συμβάσεις, που προσθέτουν νέες πρακτικές στις σχέσεις μας με το ΟΠΑΠ και την Εμπορική Πολιτική.

  5. Ποια είναι η θέση των πρακτόρων σε όλη την Ελλάδα;

  Είναι 100% μαζί μας και περιβάλλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη την Oμοσπονδία τους.

  6. Πόσοι πράκτορες εκτιμάμε ότι έχουν υπογράψει τη Σύμβαση με τον ΟΠΑΠ;

  ΚΑΝΕΝΑΣ!!

  7. Πόσοι πράκτορες εκτιμάμε ότι παράγγειλαν από την Ελληνικά Λαχεία.?

  Παρά τις «άνωθεν» εντολές, τις απειλές των επιθεωρητών σε πολλούς πράκτορες και ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές που έπιασαν αρχικά τόπο, στην συνέχεια και με την ενημέρωση των κατά τόπους σωματείων οι παραγγελίες ακυρώθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν από την courier.

  Οι πληροφορίες μας είναι ότι οι συνολικές παραγγελίες μετά τις ακυρώσεις και τις μη παραλαβές, πλησιάζουν τις 200 πανελλαδικά

  7. Πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ πρακτόρων εάν υπογράψουν έναντι των υπολοίπων ;

  Σαφέστατα και θα υπάρξει ανταγωνισμός που θεωρούμε ότι θα είναι αθέμιτος και θα διεκδικήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας που απορρέει από την Σύμβαση Πρακτορείας.

  8. Πως κρίνουμε την επιστολή στους πράκτορες του κου Ζiegler;

  Ο κος Ζiegler έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί με τους πράκτορες, δεν έχει όμως το δικαίωμα να τους παραπλανά. Δεν έχει το δικαίωμα να παραπλανά τους μετόχους που βλέπουν ότι τα χρήματα που έχουν επενδύσει για τα Λαχεία και τα Ξυστό, να κινδυνεύουν. Δεν μπορεί όταν οι φόροι βαρύνουν τους πράκτορες να δέχεται αλλαγή προμήθειας με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ και όταν βαρύνουν την εταιρία (όπως είναι το φυσιολογικό) να την αφαιρεί.. Εμπαίζει και τους πράκτορες και τους μετόχους.

  9. Τι περιμένουμε πλέον από τη ΟΠΑΠ;

  Όπως προβλέπει η κύρια σύμβαση μας σε κάθε νέο παιγνίδι προστίθεται ένα παράρτημα. Πλέον δεν έχουμε εμπιστοσύνη παρά την καλόπιστη στάση μας από την αρχή της γνωριμίας μας. Θεωρούμε ότι έχουν στρατηγικό στόχο την αποδυνάμωση του δικτύου ανεξάρτητα από αυτά που εκφράζουν δημοσίως.

  10. Θα επηρεάσει η διαμάχη για τα Λαχεία τα επόμενα παιχνίδια που σχεδιάζει να εισάγει η ΟΠΑΠ;

  Σαφέστατα!

  Ήδη στη συνέντευξη της Τρίτης ο κος Ζiegler είπε ξεκάθαρα ότι οι πράκτορες δεν θα πάρουν τίποτα από το internet παρά μια μικρή ελάχιστη αμοιβή.

  11. Ποια είναι η θέση μας για το internet όπου δεν προβλέπεται προμήθεια για τους πράκτορες;

  Η θέση μας είναι πάγια και λέει ότι, ότι παίζει ο ΟΠΑΠ από οποιοδήποτε κανάλι διανομής πρέπει να δίνει ίση και ίδια προμήθεια στα πρακτορεία.

  Εάν δεν μας αποδώσει την προμήθεια θεωρούμε ότι στο συγκεκριμένο πεδίο δεν μας υπολογίζει ως αποκλειστικούς συνεργάτες.

  Να είναι σίγουροι όλοι οι συνάδελφοι ότι δεν απεμπολούμε κανένα δικαίωμα μας και ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση.

  ΤΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ
  ===============================================

  Π.Ο.Ε.Π.Π.Π
  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
  ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289
  Web site: http://www.poeppp.org e-mail: prpoeppp@otenet.gr

  Αθήνα, 29 Aπριλίου 2014

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

  Νέα εποχή, παλιά ήθη…

  Η δοκιμασμένη αποτυχημένη συνταγή του διέρρεε και βασίλευε, επανέρχεται στην συνεργασία μας με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Οι εμμονές, η ανυποχώρητη στάση, η αφ’ υψηλού αντιμετώπιση των πρακτόρων, ξαναζεί στις σχέσεις μας.
  Σε μια περίοδο που πρέπει να αντιληφθούμε τις εξελίξεις, να αρπάξουμε τις ευκαιρίες και να πιάσουν τόπο οι επενδύσεις που έκανε η εταιρία με τα αποθεματικά της που άδειασαν πριν 3 χρόνια μέσω των αδειοδοτήσεων και ανάγκασαν τον ΟΠΑΠ σε σύναψη δανείου για πρώτη φορά στην ιστορία του, ώστε να επανέλθει σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, η νέα διοίκηση της εταιρίας προτιμά την σκληρή στάση των τεχνοκρατών, που ζητούν την υποταγή στις ορέξεις του ηγεμόνα.
  Ζητούν οι πράκτορες να πωλούν όσο-όσο τα προϊόντα τους και να ευχαριστούν που τους δίνεται το δικαίωμα να το πουλούν, ακόμη και αν την 1η Μαίου του 2015 αποφασίσουν ότι το 0%, συμφέρει περισσότερο την εταιρία…
  Ζητούν να επιβαρυνθούμε εμείς όποιες άλλες “πρόσθετες επιβαρύνσεις ή φόροι επιβληθούν στην προμήθεια μας π.χ. ΦΠΑ” και για να μην το καταλάβουμε αφαίρεσαν τη φράση “ η προμήθεια αλλάζει ΜΟΝΟ με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ”, λες και μιλούν σε ιθαγενείς που τους μοιράζουν καθρεφτάκια..
  Η ΟΠΑΠ προσπαθεί μέσω της νέας Σύμβασης να προκαλέσει ρήξη με την βασική Σύμβαση Πρακτορείας που διέπει τις σχέσεις μας λέγοντας ψέματα! Δηλώνει μέσω των δικηγόρων της ότι η Ελλ. Λαχεία είναι διαφορετική εταιρία από την ΟΠΑΠ, αλλά σε όλα τα επίσημα έγγραφα τονίζει φαρδιά πλατιά την φράση “ Ελληνικά Λαχεία μια εταιρία του ομίλου ΟΠΑΠ ΑΕ” παρακάμπτοντας ότι καλύπτεται ΠΛΗΡΩΣ από την βασική Σύμβαση που έχει υπογράψει με τους πράκτορες και περιλαμβάνει κάθε νέο προϊόν που θα παρέχει προς το κοινό μέσω θυγατρικών της ή συνεργαζόμενων εταιριών!
  Σκοπός της, είναι η σταδιακή μείωση της βαρύτητας της βασικής Σύμβασης που αγωνιστήκαμε χρόνια να κατοχυρώσουμε και για αυτό βαφτίζει την θυγατρική της Ελληνικά Λαχεία ως “άλλη εταιρία”, το Πάμε Στοίχημα “Νέο Πάμε Στοίχημα” τα VLT’s άλλο παιχνίδι και έτσι για κάθε τι καινούργιο θα επιχειρεί να συνάπτει νέες Συμβάσεις αποδυναμώνοντας την βασική…
  Συνάδελφοι, κρίνεται το μέλλον μας!

  ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΕ!

  ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ !

  Αν θέλει η ΟΠΑΠ μπορεί ΑΜΕΣΑ να διακινήσει τα προϊόντα της μέσω των πρακτόρων της με λογιστική διαδικασία όπως προβλέπεται στο Παράρτημα ΙV και σταθερή ελάχιστη προμήθεια 8% που θα αναγράφεται στο άρθρο 18 μαζί με τα άλλα παιχνίδια.
  Συνάδελφοι, σήμερα είναι τα Λαχεία και το Ξυστό, αύριο θα είναι το ίντερνετ και live betting, μεθαύριο τα VLT’s .
  Αν σήμερα υποκύψουμε σε υπογραφή Συμβάσεων με την προμήθεια μας έρμαιο στην Εμπορική Πολιτική, που καταφέραμε να αποκρούσουμε με μάχες πριν 5 χρόνια, υπογράψαμε την αρχή του τέλους των πρακτορείων όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα.
  Δηλώσαμε περίτρανα και περήφανα ότι είμαστε πρόθυμοι ως Ενιαίο και Αδιαίρετο δίκτυο, να δουλέψουμε όπως κάνουμε πάντα και να αξιοποιήσουμε τα νέα προϊόντα με την γνώση μας, την εμπειρία, την ικανότητα του μεγαλύτερου δικτύου στη χώρα που αποτελεί το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της για την επίτευξη κερδοφορίας.
  Όσοι συνάδελφοι παρασύρθηκαν από τους μηχανισμούς της ΟΠΑΠ (επιθεωρητές και πράκτορες) και προχώρησαν σε παραγγελία υλικού εν αγνοία των επιπτώσεων στην επιχείρηση τους και το νομικό πλαίσιο που τις διέπει, μπορούν να ανακαλέσουν ακυρώνοντας την παραγγελία όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς των παιχνιδιών,η να αρνηθούν να παραλάβουν από την COURIER την παραγγελία και να ζητήσουν να επιστροφή βάζοντας στην άκρη όσους προσπαθούν με πλάγια μέσα να επηρεάσουν την βούληση τους.
  Σε όλη την Ελλάδα οι παραγγελίες είναι μηδενικές και ένας ένας οι πρόεδροι των Σωματείων όλης της χώρας δηλώνουν υπερήφανοι στην ομοσπονδία τους ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ, αλλά και ότι είμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες και δεν υποκύπτουμε σε δουλοπάροικες τακτικές!

  Καλούμε την Διοίκηση, να αντιληφθεί το μέγεθος της εταιρίας που διοικεί και να υπερασπιστεί στα συμφέροντα της, προς όφελος των μετόχων και όλης της οικογένειας της ΟΠΑΠ, παραμερίζοντας τους προσωπικούς εγωισμούς και εμμονές με σεβασμό στη χώρα, την ΟΠΑΠ και τους ανθρώπους της.

  Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

  Ο Γενικός Γραμματέας Ο Πρόεδρος

  Αναστάσιος Λυριστής Κυριάκος Τοπτσίδης

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ 29 Απριλίου 2014

  Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

  ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289

  Web site: http://www.poeppp.org e-mail: prpoeppp@otenet.gr

  Αθήνα, 29 Απριλίου 2014

  Αρ. πρωτ. AΠ-20140429-000558

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Συνάδελφοι,

  Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

  Μην υποκύπτετε στους μηχανισμούς της ΟΠΑΠ ΑΕ μέσω των επιθεωρητών του!

  Κρατήστε γερά την περηφάνια του κλάδου!

  Κανείς δεν υπογράφει καμία Σύμβαση!

  Κανείς δεν παραγγέλνει Ξυστό γιατί σημαίνει αποδοχή της Σύμβασης!

  Κανείς δεν ενεργοποιεί τα Ξυστό!

  Οι επόμενες μέρες, είναι κρίσιμες!

  Θα ενημερωθείτε με επόμενη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία ΕΑΝ υπάρξουν εξελίξεις.

  Ο κλάδος σύσσωμος δηλώνει σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν απεμπολούμε τα δικαιώματα μας!

  Δεν πουλάμε τσάμπα κανένα προϊόν της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, του ομίλου της ΟΠΑΠ ΑΕ!

  Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

  Παναγιώτης Ντόμαλης

  ΤΟ ΥΠΕΡ - ΤΥΧΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 118238 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΛΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. το Λαϊκό Λαχείο, το Εθνικό Λαχείο και το Κρατικό Λαχείο.

  ΤΟ ΥΠΕΡ – ΤΥΧΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 118238 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΛΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. το Λαϊκό Λαχείο, το Εθνικό Λαχείο και το Κρατικό Λαχείο. ΣΚΡΑΤΣ ονομάζεται το νέο Ξυστό του ΟΠΑΠ σύμφωνα με έντυπο της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. .Η κυκλοφορία των νέων προϊόντων – υπηρεσιών θα ξεκινήσει επίσημα στις 2 Μαΐου 2014.

  ΤΟ ΥΠΕΡ – ΤΥΧΕΡΟ 118238 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΛΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. το Λαϊκό Λαχείο, το Εθνικό Λαχείο και το Κρατικό Λαχείο. ΣΚΡΑΤΣ ονομάζεται το νέο Ξυστό του ΟΠΑΠ σύμφωνα με έντυπο της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. .Η κυκλοφορία των νέων προϊόντων – υπηρεσιών θα ξεκινήσει επίσημα στις 2 Μαΐου 2014. 

   

   

  ΤΟ ΥΠΕΡ - ΤΥΧΕΡΟ 118238 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΛΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. το Λαϊκό Λαχείο, το Εθνικό Λαχείο και το Κρατικό Λαχείο. ΣΚΡΑΤΣ ονομάζεται το νέο Ξυστό του ΟΠΑΠ σύμφωνα με έντυπο της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. .Η κυκλοφορία των νέων προϊόντων – υπηρεσιών θα ξεκινήσει επίσημα στις 2 Μαΐου 2014.

  ΤΟ ΥΠΕΡ – ΤΥΧΕΡΟ 118238 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ
  ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΛΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. το Λαϊκό Λαχείο, το Εθνικό Λαχείο και το Κρατικό Λαχείο. ΣΚΡΑΤΣ ονομάζεται το νέο Ξυστό του ΟΠΑΠ σύμφωνα με έντυπο της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. .Η κυκλοφορία των νέων προϊόντων – υπηρεσιών θα ξεκινήσει επίσημα στις 2 Μαΐου 2014.

  Το νέο παιχνίδι λοταριών του ΟΠΑΠ ακούει στο όνομα ΣΚΡΑΤΣ όπως διαβάζω στο διαφημιστικό/ενημερωτικό έντυπο, που αναρτήθηκε στο Synpega.gr και εντοπίστηκε από το Infobeto.com. Γιατί ΣΚΡΑΤΣ; Προφανώς επειδή στα Αγγλικά το «Ξυστό» δε λέγεται Ksysto, αλλά Scratch Card.

  Μέσω του συγκεκριμένου εντύπου η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αναζητά συνεργάτες για το στιγμιαίο λαχείο της.

  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, το ΣΚΡΑΤΣ θα φέρει πολλούς νέους πελάτες, αφού το στιγμιαίο λαχείο είναι το Νο 2 παιχνίδι σε πωλήσεις λοταριών στον κόσμο (πρώτο υποθέτω είναι το μπίνγκο). Συνολικά όπως φαίνεται θα υπάρχουν 4 ειδών ΣΚΡΑΤΣ:

  1. Τυχερά φλουριά: Το ΣΚΡΑΤΣ με θέμscratch-tyxera-flouriaα τα χρήματα, στο οποίο ο πελάτης ελπίζει να βρει «νομίσματα» και «πέταλα». Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,8. Κόστος 1 ευρώ.

  2. Μετρητά 24 καρατιών: ΣΚΡΑΤΣ με θέμα το χρυσό, όπου ο παίκτης ξύνει «μπάρες χρυσού» με την ελπίδα να εμφανιστεί το σύμβολο «BAR» κυρίως. Η συχνότητα νίκης καθορίζεται στο 1 προς 4,4. Κόστος 2 ευρώ.

  3. Μαγικά κεράσια: Το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ παραπέμπει ήδη από το όνομά του σε καζίνο και slots (παιγνιομηχανήματα ή αλλιώς φρουτάκια). Η νίκη έρχεται με ανάλογο τρόπο, αρκεί να εμφανιστούν δηλαδή τρία όμοια σύμβολα στην ίδια σειρά. Αν τώρα είναι «κεράσια», το ποσό τριπλασιάζεται. Συχνότητα νίκης: 1 προς 4,2. Κόστος 3 ευρώ.

  4. Σμαραγδένια εφτάρια: Το κορυφαίο ΣΚΡΑΤΣ, αφού το μεγάλο βραβείο είναι μισό εκατομμύριο ευρώ. Το θέμα του ΣΚΡΑΤΣ είναι τα τυχερά νούμερα και τα… σμαράγδια! Η συχνότητα νίκης είναι η μεγαλύτερη στο σύνολο των λαχείων αυτών και καθορίζεται στο 1 προς 3,9. Κόστος 5 ευρώ.

  Οι μελλοντικοί συνεργάτες της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. που θα εντάξουν τα ΣΚΡΑΤΣ στην γκάμα προϊόντων, θα αποκτήσουν πιστοποίηση από την εταιρία, θα προσελκύσουν νέους πελάτες στο κατάστημά τους και θα αυξήσουν το τζίρο πωλήσεών τους. Από τη μεριά της η εταιρία προσφέρει διαφημιστική προβολή, προωθητικές ενέργειες και υποστήριξη.PHGH=

  ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ

  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΕΠΠΠ http://www.seppp.gr/

  ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΕΠΠΠ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  ΑΠΟ 09+00 ΕΩΣ 22+00

  ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ.
  ΣΕΠΠΠ – Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης
  http://www.seppp.gr

   

   ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ

  ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ

  ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 18238 ΟΠΑΠ 1,300,000.00 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΣΤΗΣ 18-05-2007 ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΗ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ   ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

  ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 18238 ΟΠΑΠ

  1,300,000.00 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ

  ΣΤΗΣ 18-05-2007 ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΗ

  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

  \ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

  deite epishs

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/04/14/%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%80-%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b3-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9/

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/06/09/%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%80-%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85-35-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%89%ce%bd-1/?relatedposts_hit=1&relatedposts_origin=12233&relatedposts_position=1

  https://boskotsopanhs.wordpress.com/2013/06/09/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%80-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85-35-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BD-1/

   

  Απάντηση

  Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Απάντηση
e
Αλλαγή
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Ακύρωση
Αρέσει σε %d bloggers: