Ληστεία στο Βασιλόπουλο Ιωαννίνων..Ευτυχώς το ζευγάρι των συχωριανών μας είναι καλά στην υγεία τους. Δυο άτομα με το πρόσχημα για λίγο νερό μπήκαν στο…

 

BASILOPOYLO APO TOALONI KASTRI

BASILOPOYLO APO TO ALONI KASTRI

Ευτυχώς το ζευγάρι των συχωριανών μας είναι καλά στην υγεία τους.
Δυο άτομα με το πρόσχημα για λίγο νερό μπήκαν στο σπίτι και με παραπλανητικό τρόπο αφαίρεσαν χρηματικό ποσών από το ζευγάρι ηλικιωμένων συχωριανό μας Ι.ι.Φ .
Η κατάσταση με της επίθεσης σε σπίτια από κλέφτες στα χωριά μας λόγο της ερήμωσης από την μετανάστευση των νέων και οι ελάχιστοι γέροντες είναι σχεδόν ανήμπορoi να αντιμετωπίσουν τη παρούσα κατάσταση που τείνει να είναι σχεδόν ανεξέλικτη.
θα πρότεινα δυο ακραία μετρά με ελάχιστο κόστος, και μια εναλλακτική λύση .
Α. τοποθέτηση καμερών για την καταγραφή της εισόδου και εξόδου εισερχόμενων στο χωριό ( το κόστος αυτό είναι σχετικά μικρό και μπορεί να καλύψει από το τοπικό σύλλογο καθώς και η επόμενη πρόταση.
β. τοποθέτηση μπαρών στις εισόδους ώστε να είναι αδύνατη η είσοδος ξένων αυτοκινήτων (πολύπλοκη η παρούσα πρόταση αλά αποτελεσματική ) και η εναλλακτική,
Γ. εταιρία φύλαξης ( σεκιούριτι ) για όλο το εικοσιτετράωρο.
ίσως να μην χρειαζόταν η παραπάνω πρότασης αλλά δυστυχώς στο κόσμο που ζούμε πλέον όλα είναι δυνατά, να ζεις μα το καθημερινό φόβο πλέων και μέσα στο σπίτι σου.
Δεν είναι δυνατόν να μηνούμε με σταυρομάνα τα χεριά γιατί όπως λέει και ένα πάνσοφο ρητό του λαού μας Καίγετε το σπίτι του γείτονα σμα κοντά είναι και το δικό σου .
Ο καστρινός , ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ. .

Advertisements