Φωτογραφίες και βίντεο από το ξύλο στο ΣΕΦ …Από χώρο γιορτής το Σ.Ε.Φ. μετατράπηκε σε… ρινγκ με Μπέγκιτς, Πρίντεζη & Μενσά-Μπονσού να ανταλλάσσουν μπουνιές! Πιθανή η τιμωρία και του Ολυμπιακού!…

Απέμεναν 3:09 (79-46) για να έρθει η επίτευξη της καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία του Ολυμπιακού (17-0) κι ο Κάρλος Αρόγιο της Γαλατάσαραϊ είχε το δικαίωμα για ελεύθερες βολές. Παρόλο που ευστόχησε σε αμφότερες, η μάχη για το πιθανό ριμπάουντ εξελίχθηκε σε… απίστευτο καβγά!

Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού άρχισαν τις μπουνιές και ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να τους χωρίσουν, ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε και αυτός μέρος στον… καυγά αρχίζοντας κι αυτός να γρονθοκοπεί τον παίκτη της Γαλατά, ο οποίος δεν είχε ανακόψει ταχύτητα.

Η τριάδα αποβλήθηκε απ” την αναμέτρηση και κινδυνεύει και με τιμωρία, όπως και ο Ολυμπιακός, αφού κάποιοι οπαδοί απ” την εξέδρα επιχείρησαν να εισέλθουν στο παρκέ, ενώ αρκετοί προκάλεσαν βροχή αντικειμένων τόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής όσο και κατά την αποχώρηση του Ποπς Μενσά-Μπονσού από διαφορετική έξοδο.

Μάλιστα χρειάστηκε ακόμη κι η παρέμβαση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε απ” τον κόσμο να ηρεμήσει. «Σταματήστε τώρα! Ηρεμήστε, δεν πρέπει να τιμωρηθούμε! Τι θα κάνουμε τώρα; Θα δείρουμε 10.000 έναν; Σκεφτείτε λογικά!» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Advertisements