Ημερίδα για την ανάπτυξη του Δήμου Ζίτσας οργανώνει την Τετάρτη το Επιμελητήριο Ιωαννίνων… Σημαντική συνεργασία του Δήμου Ζίτσας με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Αναδημοσίευση από το  http://zitsagate.blogspot.gr/2013/11/blog-post_22.html

Η Επιχειρηματική απεικόνιση του Δήμου Ζίτσας και οι Προοπτικές Ανάπτυξης της περιοχής είναι το θέμα που θα συζητηθεί στην κοινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων σε ανοιχτή εκδήλωση που οργανώνεται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, στο Παλιό Δημαρχείο (Λασκαρίνας 3Α) στην Ελεούσα την… Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

 
    Αναλυτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν με τους αντίστοιχους εισηγητές τους είναι τα εξής:
 
    – «Επιχειρηματική απεικόνιση της Β.Ι.Π.Ε.. και της περιοχής του Δ. Ζίτσας». Ομιλητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου.
 
    – «Η Οικονομική και Κοινωνική προσφορά της ΒΙΠΕ στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητήςo κ. Νικόλαος Μηλιώνης Πρόεδρος επιχειρηματιών ΒΙΠΕ Ιωαννίνων).
 
    – «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Επιχειρηματική Δραστηριοποίηση στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητής o κ. Νικόλαος Γούσης Αναπληρωτής Προϊστάμενος Προγραμματισμού Οργάνωσης& Πληροφορικής Δήμου Ζίτσας).
 
    – «Αμπελουργική Ζώνη. Δημιουργία και Ανάπτυξη μιας Οινοποιίας στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητές οι κ. Λευτέρης Γκλίναβος και ο κ. Θωμάς Γκλίναβος).
 
    – «Το μάρμαρο: Παρελθόν και Μέλλον στο Δ. Ζίτσας». Ομιλητής ο κ. Π. Διάκος μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
Advertisements