Το πρακτορείο ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΣΙΚΑΓΟΥ 35 ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 2015 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ Εδώ θα βρείτε τον κατάλογο του πρωτοχρονιάτικου λαχείου ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΣΤΕ ΕΝΑ ΣΚΡΑΤΣ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΣΙΚΑΓΟΥ 35 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Διαβάστε εδώ για όλα τα ειδή στοιχήματος μου καθώς και της ορολογίες και τα μυστικά τους .ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.ΣΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΤΡΟΛΕΙ 12 και ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Α13 ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΟΤΕ WIND ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ 11+00 ΕΩΣ 22+00 ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ. —Επιβάρυνση για κάθε ένα λογαριασμό 0.75 λεπτά του ευρώ … (διαβάστε εδώ πως παιζεται το στοιχημα του οπαπ) Συστήματα Στοιχήματος. Άνοδος και πτώση αποδόσεων. 3.Σύστημα Ποδοσφαίρου σε Over 2.5 γκολ με Εντυπωσιακό Κέρδος 4.Σύστημα Στοιχήματος Ιπποδρομιών με 8% Απόδοση . 5.Στοιχηματίζοντας λίγα λεπτά πριν την Έναρξη των Αγώνων Ποδοσφαίρου .Πίνακας Αποδόσεων για το Μπάσκετ…

Aυτη η ΧΡΟΝΙΑ να ειναι η καλυτερη για ολους!!!

Εικόνα

Το πρακτορείο ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΖΑΧΑΡΗ
ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΣΙΚΑΓΟΥ 35
ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 2015 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ Εδώ θα βρείτε τον κατάλογο του πρωτοχρονιάτικου λαχείου ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΖΑΧΑΡΗ

ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΣΙΚΑΓΟΥ 35

ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ

ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 18238 ΟΠΑΠ 1,300,000.00 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΣΤΗΣ 18-05-2007 ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΗ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ   ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 18238 ΟΠΑΠ

1,300,000.00 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ

ΣΤΗΣ 18-05-2007 ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΗ

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

\ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

1.385.000 EYRO STO THXERO PRAKTOREIO STHN

KLHROSH TOY TZOKER STHS 18-05-2007

 • TO YPERTHXERO PRAKTOREIO APO ETOIMO

 • DELTIO (1.2 EYRO) TOY PROGRAMATOSNORMA 

 • TYLEMAXOY GERONTOPOYLOY 1.300.000 EYRO

 • H PERIPOY 420.000.000 SE DRXMES KERDISE

 • YPERTHXEROS PELATHS TOY PRAKTOREIOY

 • MAS TOY EYXOMASTE ME HGEIA SE ANOTERA

 • KALOFAGOTA.

 • red-roses-95x95mm-v2

 

 

Στοιχημάτισε στο Mundial ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE BET ME  ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΖΑΧΑΡΗ ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΣΙΚΑΓΟΥ 35 ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ

Στοιχημάτισε στο Mundial ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE BET ME ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΤΟ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΖΑΧΑΡΗ
ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΕΒΑ ΕΛΕΝΗ ΣΙΚΑΓΟΥ 35
ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ
ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΣΙΚΑΓΟΥ 35

ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πως παίζεται «Live»

Τώρα «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» στα

πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» σου παρέχεται η δυνατότητα να στοιχηματίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με μία μεγάλη ποικιλία τύπων στοιχηματισμού, δηλαδή σου δίνεται η ευκαιρία να στοιχηματίσεις σε έναν αγώνα που εξελίσσεται. Μέσα στο «πρακτορείο σου» βλέπεις τον αγώνα ζωντανά και μπορείς να στοιχηματίσεις.

Ας δούμε τώρα τους κανόνες και τα πλεονεκτήματα του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Κανόνες:

Το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μεταξύ άλλων προβλέπει ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει, κατά την αποκλειστική της κρίση, τη δυνατότητα να προσφέρει προς στοιχηματισμό τύπους στοιχημάτων για αθλητικά ή μη γεγονότα, κατά τη διάρκεια της εξέλιξής τους, χωρίς να παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης του στοιχήματος αυτού.

Η δυνατότητα στοιχηματισμού ενεργοποιείται με την ανακοίνωση των αρχικών αποδόσεων στις οθόνες HORIZON των πρακτορείων και στην ιστοσελίδα http://www.opap.gr, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αθλητικού ή μη γεγονότος, και λήγει με τη λήξη της κανονικής διάρκειάς του, εκτός εάν άλλως αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Πλεονεκτήματα:

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

 

Συμμετέχοντας στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» έχεις τα εξής πλεονεκτήματα.

 1. Πληρώνεσαι άμεσα τα κέρδη σου από το πράκτορά σου με την επαλήθευση της εκάστοτε στοιχηματικής ενότητας. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τη λήξη του αγώνα (π.χ. επόμενη ομάδα που θα σκοράρει και under/over).
 2. Οι αρχικές αποδόσεις του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE» θα είναι ίδιες με τις αποδόσεις που θα ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα, εφόσον δεν πρόλαβες να στοιχηματίσεις για μερικά λεπτά, να το κάνεις μετά την έναρξη του αγώνα, με τις ίδιες αποδόσεις.
 3. Ο ΟΠΑΠ θα έχει ανταγωνιστικές αποδόσεις προς όφελός σου.

Όροι-Οδηγίες:

 • Οι τύποι στοιχηματισμού δεν συνδυάζονται με κανένα άλλο γεγονός, ούτε μεταξύ τους.
 • Το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού ανά δελτίο είναι τα 300€
 • Ακύρωση δελτίου ΔΕΝ επιτρέπεται.
 • Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα (Α’ ημίχρονο) πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας και μη συνέχισής του εντός 3 (τριών) ωρών, όλα τα στοιχήματα θεωρούνται αποδεκτά, αλλά ως απόδοση λαμβάνουν τη μονάδα, εκτός αν κατά τη στιγμή της διακοπής υπάρχει αποτέλεσμα, που επαληθεύεται σύμφωνα με τα προσφερόμενα.
 • Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και μη συνέχισής του εντός 3 (τριών) ωρών, ως τελικό αποτέλεσμα λαμβάνεται το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί κατά τη στιγμή της διακοπής του αγώνα.
 • Σε περίπτωση διακοπής του αγώνα κατά τη διάρκεια της παράτασης ή της διαδικασίας των πέναλτι και μη συνέχισής του εντός 3 (τριών) ωρών, οποιοδήποτε γεγονός επιλογής του παίκτη για τον προαναφερόμενο τύπο στοιχήματος λαμβάνει ως απόδοση τη μονάδα.

Οι ειδικότεροι όροι, οδηγίες και προϋποθέσεις θα αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Τύποι Στοιχηματισμού στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE»:

Ενδεικτικά αναφέρονται ότι θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια του αγώνα και ανάλογα με την εξέλιξή του οι παρακάτω τύποι στοιχηματισμού:

 • Τελικό αποτέλεσμα 1,Χ ή 2
 • Αποτέλεσμα Α’ ημιχρόνου 1,Χ ή 2
 • Under/Over2,5 και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα 3,5 4,5 κ.λπ.
 • Επόμενο γκολ

Επιπλέον τύποι στοιχηματισμού στο πρόγραμμα.

 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

Κωδικοί πρόβλεψης:

Ενδεικτικά στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι τύποι στοιχηματισμού – τελικό αποτέλεσμα, Α’ ημίχρονο, under/over 2,5, 1ο γκολ, 2ο γκολ, παράταση και πέναλτι – με τους αντίστοιχους κωδικούς για τη σημείωση της πρόβλεψής σου, οι οποίοι θα είναι κοινοί για όλους τους αγώνες.

Τύπος στοιχηματισμού

Κωδικός

Αποτέλεσμα

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

111

1

112

Χ

113

2

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

121

1

122

Χ

123

2

U/ O 2,5

215

U

216

O

1ο ΓΚΟΛ

311

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

312

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

313

ΚΑΜΙΑ

2ο ΓΚΟΛ

314

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

315

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

316

ΚΑΜΙΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

131

1

132

Χ

133

2

ΠΕΝΑΛΤΙ

141

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

142

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

Επιπλέον των ανωτέρω τύπων στοιχηματισμού, με τους αντίστοιχους κωδικούς τους ανά σημείο πρόβλεψης, θα αναφέρονται κάθε φορά στο αντίστοιχο έντυπο προγράμματος (κουπόνι) του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», στο site http://www.opap.gr καθώς επίσης στην οθόνη HORIZON εντός των πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Παράδειγμα συμπλήρωσης δελτίου «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE»:

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE»

Για να συμπληρώσουμε στο δελτίο την επιλογή «Νίκη Ομάδας» σε κάποιον συγκεκριμένο αγώνα σημειώνουμε τον κωδικό του αγώνα στην περιοχή Β και τον κωδικό που αντιστοιχεί στη νίκη της ομάδας που θέλουμε στην περιοχή Δ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Για να στοιχηματίσουμε στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVΕ» αγώνα «ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ» υπέρ της ΤΣΕΛΣΙ σημειώνουμε τον κωδικό 040 στην περιοχή Β που αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο αγώνα και τον κωδικό 113 στην περιοχή Δ που αντιστοιχεί στη νίκη της ΤΣΕΛΣΙ.

 

ΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π. ΣΙΚΑΓΟΥ 35 ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΤΡΟΛΕΙ 12 και ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Α13 ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επιβάρυνση για κάθε ένα λογαριασμό 0.75 λεπτά του ευρώ … 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΟΤΕ WIND

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ

11+00 ΕΩΣ 22+00

ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ. —

στην τοποθεσία ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ Ο  ΑΘΛΗΤΗΣ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΕΠΠΠ http://www.seppp.gr/

ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΕΠΠΠ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΠΟ 09+00 ΕΩΣ 22+00

ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ.
ΣΕΠΠΠ – Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης
http://www.seppp.gr

 

Συστήματα Στοιχήματος

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

Μεγάλα κέρδη Η συνέντευξη της εβδομάδας Κληρώσεις Στατιστικά Αγώνων

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

opap.gr

ΟΠΑΠ AE | ΣΤΟΙΧΗΜΑ | ΚΙΝΟ | ΤΖΟΚΕΡ | ΛΟΤΤΟ | ΠΡΟΤΟ | ΠΡΟΠΟ

συστήματα-στοιχήματος-κέρδος

Υπάρχουν συστήματα στοιχήματος που κερδίζουν χρήματα; Βεβαίως και υπάρχουν, αρκεί να αφιερώσετε πολλές ώρες στο διάβασμα και στην συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών. Ακόμα και τότε όμως τίποτα δε μας εξασφαλίζει πως θα καταλήξουμε σε ένα κερδοφόρο σύστημα στοιχήματος! Επιπλέον, στη σπάνια περίπτωση (πόσους γνωρίζετε να κερδίζουν συστηματικά από το στοίχημα με αποδείξεις; ) που επινοήσουμε ένα σύστημα που θα κερδίζει σε βάθος χρόνου, είναι πολύ πιθανόν αυτό το σύστημα να πάψει να αποδίδει και ενδεχομένως να μετατραπεί και σε χαμένο σύστημα, καθώς η αγορά θα απορροφήσει με την πάροδο του χρόνου την ανωμαλία που εκμεταλλευόμαστε, εκμηδενίζοντας το όποιο πλεονέκτημα έχουμε εντοπίσει. Απογοητευτικό έτσι;

Και πού να αναφέρουμε πως, έστω και στη σπανιότατη περίπτωση που το σύστημα είναι εγγυημένο να κερδίζει επ” άπειρον κατά ένα μυστήριο τρόπο (το σύστημα «Άγιο Δισκοπότηρο» που ψάχνουν όλοι άλλωστε), η έλλειψη πειθαρχίας, η κακή διαχείριση των χρημ=========================================================

Φίλοι αναγνώστες,

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!=BY=f.b=BOSKO
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει .Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας ,
ή
β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψεις του άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο
https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης κρίση απόψεις επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας,μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικο οικονομικο κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο με στόχος το προσωπικό όφελος , από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό μήδε και του προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί του συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα ,
επικοινωνήστε μαζί μας e-mail .
Καλή συνέχεια ================άτων και η απιστία στην εφαρμογή του συστήματος
θα έχουν το ίδιο αρνητικά αποτελέσματα!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.


Τα παιχνίδια στοιχημάτων παίζονταν ήδη με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου αρχής γενομένης από την Αγγλία (στις αρχές του αιώνα) και σταδιακά επεκτάθηκαν από το 1986 και μετά και σε άλλες χώρες όπως, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Καναδά κ.λπ.
Με την ψήφιση του νόμου 2433/96, η Βουλή των Ελλήνων δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τη διοργάνωση των «Παιχνιδιών Στοιχημάτων» προκαθορισμένης και μεταβλητής απόδοσης στην Ελλάδα. Η ευθύνη για τη διεξαγωγή τους ανατέθηκε αποκλειστικά στην Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., πράγμα που ισχύει και για το ΠΡΟΠΟ, το ΛΟΤΤΟ, το ΠΡΟΤΟ, το ΠΡΟΠΟ-ΓΚΟΛ, το ΤΖΟΚΕΡ, το SUPER3 το EXTRA5 και το ΚΙΝΟ.
Με την εφαρμογή των «Παιχνιδιών Στοιχημάτων» αυξήθηκαν θεαματικά οι εισπράξεις και τα έσοδα της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε..
Η παραχώρηση του δικαιώματος διαχείρισης των «Παιχνιδιών Στοιχημάτων», βάσει νόμου, στην Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ήταν η απάντηση της πολιτείας:

 • στη μεγάλη εκροή συναλλάγματος, προς τις έδρες των ξένων εταιρειών που διακινούν παράνομα το παιχνίδι στη Χώρα μας

 • στη φοροδιαφυγή, στην παρανομία και τον παράνομο πλουτισμό, λόγω της μη είσπραξης φόρων από τα κέρδη που καταβάλλουν οι εταιρείες στους παίκτες

 • στη μείωση των εσόδων του κράτους από τα παιχνίδια που διαχειρίζεται η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε..  

Επίσης, με τον ίδιο νόμο κατέστη αξιόποινη πράξη και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή για τον οποιονδήποτε διενεργεί, συμμετέχει, προωθεί και διαφημίζει το παράνομο στοίχημα. Την ευθύνη για τη δίωξη των εμπλεκομένων στο παράνομο στοίχημα και την πάταξη της φοροδιαφυγής, έχουν αντίστοιχα οι διωκτικές αρχές του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Με βάση το καταστατικό της και την Πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. λειτουργεί χάριν του δημόσιου συμφέροντος και διαθέτει μέρος των εσόδων της για την υποστήριξη διαφόρων δραστηριοτήτων, κυρίως στον αθλητικό και πολιτιστικό χώρο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Τα στοιχήματα ήταν γνωστά, με τη μία ή την άλλη μορφή, ήδη από την αρχαιότητα. Ακόμη και τότε, η προσπάθεια του ανθρώπου να «παίξει» με τις πιθανότητες πήρε διαστάσεις ψυχαγωγικές και μετατράπηκε σε παιχνίδι.
Σήμερα, τα παιχνίδια στοιχημάτων καταλαμβάνουν σημαντικό ποσοστό της αγοράς τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στις ευρωπαϊκές χώρες, ορισμένες από τις οποίες διεξάγουν τα παιχνίδια αυτά σε ευρεία κλίμακα από τον προηγούμενο αιώνα με μεγάλη επιτυχία (Μ. Βρετανία, Γαλλία).
Τα παιχνίδια στοιχημάτων κυκλοφόρησαν με το γενικό προϊοντικό τίτλο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ». Σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία περιλαμβάνουν γεγονότα από ομαδικά και ατομικά αθλήματα (όπως Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, αγώνες Αυτοκινήτων κ.λπ.) ή από άλλα μη αθλητικά γεγονότα, η φύση των οποίων προσφέρεται για διεξαγωγή στοιχημάτων.
Το Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι συναρπαστικό παιχνίδι και παρουσιάζει τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά:

 • το προκαθορισμένο κέρδος (είναι εκ των προτέρων γνωστό και δεν εξαρτάται από τις εισπράξεις του παιχνιδιού ή τον αριθμό των νικητών)

 • την ποικιλία επιλογών που επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει το «δικό του» παιχνίδι

 • στην on-line μορφή τους συνδυάζουν ένα εξ ίσου σημαντικό χαρακτηριστικό που είναι η καθημερινή δυνατότητα συμμετοχής

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΕ

Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.:
 • διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διανομής το οποίο περιλαμβάνει 5.300 περίπου σημεία πώλησης (πρακτορεία) σε ολόκληρη τη χώρα
 • έχει την αναγκαία μηχανογραφική υποδομή
 • διαθέτει οργανωμένο δίκτυο εφοδιασμού των πρακτορείων της
 • έχει πολυετή εμπειρία, αξιοπιστία και κύρος, όσον αφορά τη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών
 • μπορεί να προστατεύσει τον παίκτη και το κοινό όφελος
 • δεν διενεργεί στοιχήματα που μπορεί να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή ή να προσβάλλουν την ηθική και δημόσια τάξη 

Το γενικό και ειδικό πλαίσιο διεξαγωγής των παιχνιδιών, τα βασικά θέματα λειτουργίας και οι ορισμοί των βασικών εννοιών, περιγράφονται στον Κανονισμό Οργάνωσης, Λειτουργίας και Διεξαγωγής των Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β΄1590/2008.

ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. διεξάγει διαγωνισμούς των «Παιχνιδιών Στοιχημάτων» σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και με καθορισμένη χρονική διάρκεια. Δημοσιοποιείται το Πρόγραμμα, το οποίο αποστέλλεται σε όλα τα σημεία πώλησης (πρακτορεία) και αναρτάται σε σελίδες teletext και σε αντίστοιχες σελίδες στο internet. Το Πρόγραμμα περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες των γεγονότων (τις αποδόσεις τους, την ημερομηνία και ώρα έναρξης τους, τους αναγκαίους κανονισμούς κάθε στοιχηματικού γεγονότος κ.λπ.).

Για την ενημέρωση των παικτών χρησιμοποιούνται επιπροσθέτως οι πλέον σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, όπως είναι το TELETEXT, το INTERNET και η on line σύνδεση των πρακτορείων με την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., με δεδομένη την υψηλή αξιοπιστία της σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία της κατοχυρώνει τους παίκτες από τα κρούσματα εξαπάτησής τους, από τους παράνομους διοργανωτές των στοιχημάτων (μη πληρωμή κερδών, κ.λπ.).

Κατά την πληρωμή των κερδών παρακρατείται άμεσα από την ΟΠΑΠ Α.Ε. ο φόρος που αναλογεί, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα Νομοθεσία και αποδίδεται στο Ελληνικό Κράτος.

Το ενιαίο δελτίο στοιχήματος είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και στις απαιτήσεις των παικτών και παρέχει μεγάλη ευελιξία στον παίκτη.

 

 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

 

Το Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ σας δίνει τρεις μοναδικές δυνατότητες…

Ξέρεις τι κερδίζεις.
Τα κέρδη είναι προκαθορισμένα, έτσι τη στιγμή που καταθέτετε τις προβλέψεις σας ξέρετε ακριβώς πόσα χρήματα θα κερδίσετε εάν αυτές επαληθευτούν. Δε μοιράζεστε τα κέρδη σας με άλλους νικητές.

Επιλέγεις τα γεγονότα.
Το Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε τα γεγονότα από το σύνολο των προσφερομένων στο Πρόγραμμα, στα οποία θα στοιχηματίσετε, φτιάχνοντας το δικό σας παιχνίδι.

Παίζεις κάθε μέρα.
Κάθε μέρα μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κάποια από τα τρέχοντα παιχνίδια στοιχημάτων. Αυτό είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα του Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Γιατί, όπως γνωρίζετε, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς κι έχει μεγάλη αξία να επιλέγετε οι ίδιοι τη χρονική στιγμή που θα καταθέσετε τις προβλέψεις σας.

Το Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε προβλέποντας το αποτέλεσμα αθλητικών ή μη αθλητικών γεγονότων που από τη φύση τους προσφέρονται για στοιχηματισμό.

Το Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι εύκολο, διασκεδαστικό και δίνει σημαντικά κέρδη. Σας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε πλήρως τις γνώσεις σας και να ορίσετε μόνοι σας με ποιο τρόπο θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας για επιτυχίες και κέρδη.

Κάθε μέρα και ένας διαφορετικός  διαγωνισμός με αθλητικά γεγονότα όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε!!!

Ταξιδέψτε στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και στις διεθνείς διοργανώσεις  συμμετέχοντας στο παιχνίδι Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ με αγώνες ποδοσφαίρου
Από Παρασκευή έως Δευτέρα  το Πρόγραμμα  περιλαμβάνει αγώνες από τα  πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ελλάδας, Γαλλίας, Αργεντινής, Βραζιλίας και άλλων χωρών.
Από Τρίτη έως Πέμπτη το Πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα και άλλους σημαντικούς αγώνες που διεξάγονται στα μέσα της εβδομάδας.

Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ με αγώνες καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ)
Κάθε εβδομάδα  τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ «παίζουν» στο  Πρόγραμμα του Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ.Οι εθνικές διοργανώσεις κυρίως από την Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία,οι μεγάλες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και ο μαγικός κόσμος του Αμερικανικού Πρωταθλήματος.    

Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ακόμα περισσότερα αθλήματα!

 • τα ιδιαίτερα δημοφιλή παγκόσμια πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου (Φόρμουλα)  και μοτοσικλέτας προσφέρονται για να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους οι λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού!!!
 • τις μονομαχίες ανδρών και γυναικών  του παγκόσμιου τένις στα γήπεδα των μεγάλων τουρνουά!
 • τους  ενδιαφέροντες αγώνες ατομικών και ομαδικών αγωνισμάτων στίβου.

Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ με μη αθλητικά γεγονότα

 • Προσφορά μη αθλητικών γεγονότων κάθε φορά που διεξάγονται όπως ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού, η Απονομή των Κινηματογραφικών Βραβείων (Οscars) κ.α.

Στο Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ  επίσης, μπορείτε να προβλέψετε:

 • τον πρωταθλητή της περιόδου στα μεγαλύτερα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ
 • τους νικητές κάθε ομίλου και το νικητή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και κυπέλου  ποδοσφαίρου και μπάσκετ
 • τους νικητές κάθε ευρωπαϊκού προκριματικού ομίλου και
 • το νικητή του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου κ.λπ.

 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

Γλωσσάρι

Όρος

Επεξήγηση

Παιχνίδι Στοιχημάτων Παιχνίδι που αφορά αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα και διατίθεται περιοδικά ή για ορισμένη χρονική περίοδο.
Γεγονότα Γεγονότα αθλητικού ή μη χαρακτήρα που προσφέρονται για στοιχηματισμό σε διαγωνισμούς παιχνιδιών στοιχημάτων.
Απόδοση Σημείου Αριθμητικός συντελεστής ο οποίος καθορίζεται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. για κάθε σημείο ή για κάθε αποτέλεσμα γεγονότος.
Δελτίο ή Συμμετοχή Ειδικό μηχανογραφικό έντυπο δελτίο ή με ηλεκτρονικό τρόπο συμμετοχή
Αποδεικτικό Συμμετοχής Η πιστοποίηση της συμμετοχής είτε με εκτύπωση είτε με ηλεκτρονικό μέσο
Διαγωνισμός Κάθε διεξαγωγή παιχνιδιού που περιλαμβάνει ένα σύνολο γεγονότων και διαρκεί ορισμένη χρονική περίοδο
Πρόγραμμα Πρόγραμμα για κάθε διαγωνισμό που περιλαμβάνει τα στοιχηματικά γεγονότα, τις αρχικές αποδόσεις και άλλες πληροφορίες χρήσιμες για την ενημέρωση του παίκτη
Σημείο Πιθανή έκβαση γεγονότος, σύμφωνα με τους όρους κάθε στοιχηματικού γεγονότος
Στάνταρ Γεγονός που πρέπει να περιέχεται υποχρεωτικά σε όλες τις ζητούμενες στήλες ενός συστήματος
Στήλη Επιλογή ζητούμενων γεγονότων και ενός σημείου για κάθε γεγονός
Σύστημα Κωδικοποιημένος τρόπος ανάπτυξης στηλών, κατά τον οποίο οι επιλεγμένοι αγώνες σχηματίζουν στήλες ανά συγκεκριμένο αριθμό ζητούμενων αγώνων

Ο τζόγος μόνο εύκολο χρήμα δεν είναι!

Παρόλα αυτά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ατέλειες στο στοίχημα και πώς οι εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος και οι traders είναι αλάνθαστοι. Αυτά τα λάθη ή αποκλίσεις της αγοράς προσπαθούμε να εντοπίσουμε κατασκευάζοντας συστήματα στοιχήματος.

Γενικές συμβουλές πριν τη δημιουργία του πρώτου συστήματος για το στοίχημα:

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

vasi-dedomenon-fyllo-excel-stoixima

Ένα σύστημα στοιχήματος δεν είναι αναγκαίο να στηρίζεται στα μαθηματικά, ούτε να είναι περίπλοκο όπως θα δείτε παρακάτω! Εάν έχουμε την 6η αίσθηση και ένα αλάνθαστο ένστικτο να προβλέπουμε αποτελέσματα στο στοίχημα, που μακροχρόνια μας οδηγεί στο κέρδος, είναι κι αυτό μια μορφή συστήματος! Όταν νομίζετε πως στοιχηματίζετε τυφλά, ασυνείδητα ακολουθείτε ένα σύστημα, ένα προσωπικό σχέδιο στοιχήματος (betting pattern) που από μόνο του αποτελεί μια μέθοδο στοιχηματισμού! Χωρίς όμως μια υποτυπώδης καταγραφή των αποτελεσμάτων, κολυμπάμε σε θολά νερά.

 • 5 αγώνες ποδοσφαίρου που δεν πρέπει να στοιχηματίσετε με σύστημα: Κι όμως, υπάρχουν κάποια είδη αγώνων που θα πρέπει να αποφύγετε να στοιχηματίσετε, όποιο κι αν είναι το σύστημά σας, εκτός κι αν ειδικεύεστε στο είδος αυτών! Εδώ περιλαμβάνονται οι φιλικοί αγώνες, καθώς κι εκείνοι που διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο για παράδειγμα.
 • Τι είναι το drawdown στο στοίχημα: Το drawdown είναι η μέγιστη πτώση του κεφαλαίου κατά τη διάρκεια εφαρμογής συστήματος στο στοίχημα. Συνήθως χρησιμοποιείται και για τον καθορισμό του αρχικού κεφαλαίου πριν την εφαρμογή του συστήματος.
 • Στοιχηματίζοντας Ανάποδα ένα Χαμένο Σύστημα: Έχετε ένα σύστημα το οποίο είναι μια τεράστια αποτυχία. Αντί να το εγκαταλείψετε, γιατί δεν στοιχηματίζετε κόντρα στις προβλέψεις του; Μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα που ίσως να μην περιμένατε!
 • Σύστημα ή Μονό Αποδεκτό Στοίχημα; Εδώ με τον όρο «σύστημα» εννοούμε στην πράξη το «παρολί», το συνδυασμό δηλαδή πολλών στοιχημάτων στο ίδιο δελτίο στοιχήματος. Γιατί πρέπει να προτιμάμε τα μονά αποδεκτά στοιχήματα;
 • 7 Βήματα Αξιολόγησης Συστήματος στο Στοίχημα: Κατά τη διάρκεια δημιουργίας του συστήματος, στόχος είναι φυσικά το κέρδος. Πώς αξιολογούμε σε τελική ανάλυση εάν το σύστημα στοιχήματος που μόλις επινοήσαμε, ώστε να κρίνουμε αν άξιζε τον κόπο;
 • Απλά Συστήματα που Αποφέρουν Κέρδος στο Στοίχημα: Μην παιδεύεστε να φτιάξετε το πιο περίπλοκο σύστημα στοιχήματος του κόσμου! Θα εκπλαγείτε με την απλότητα μερικών αποδεδειγμένα κερδισμένων συστημάτων. Αφήστε που όσο πιο περίπλοκο γίνεται ένα σύστημα, τόσο δυσκολεύει η εφαρμογή του.

Κατασκευή συστημάτων για στοίχημα:

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

football-data-teliki-vasi-dedomenon

Ένα σύστημα στοιχήματος αποτελείται από τρία κύρια μέρη:

 1. Μεταβλητές εισόδου
 2. Προτεινόμενα σημεία που προκύπτουν από την επεξεργασία των μεταβλητών αυτών και
 3. Παρακολούθηση της επίδοσης του συστήματος με βάση τα αποτελέσματα και τις αποδόσεις των στοιχημάτων.

  ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

  ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

Ως μεταβλητές οι παράμετροι εισόδου εννοούμε οποιαδήποτε πληροφορία ή δεδομένο επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε και πιστεύουμε πώς επηρεάζει το γεγονός στο οποίο στοιχηματίζουμε. Για παράδειγμα, μεταβλητή εισόδου μπορεί να είναι τα στατιστικά των ομάδων, στατιστικά προηγούμενων αγώνων, η προϊστορία, η φόρμα, τα χαρακτηριστικά των παικτών (π.χ. τενίστες), το γήπεδο, ο καιρός, και πολλά άλλα. Προφανώς η λίστα είναι ατελείωτη, για αυτό καλό θα ήταν να εισάγονται σταδιακά τα δεδομένα που μας απασχολούν.

Ακολουθεί η συσχέτιση των δεδομένων αυτών με βάση κάποια εξίσωση ή ένα περίπλοκο μαθηματικό/στατιστικό μοντέλο. Πόση βαρύτητα δίνουμε σε κάθε δεδομένο; Πόσο τοις εκατό επηρεάζει ο καιρός το αποτέλεσμα ενός στοιχήματος και πόσο οι απουσίες μιας ομάδας; Αφού καταλήξουμε στη σχέση αυτή, θα προκύψουν είτε κάποιες πιθανότητες είτε κάποια προτεινόμενα σημεία. Εάν πρόκειται για πιθανότητες, τότε το προτεινόμενο σημείο θα προκύψει συγκρίνοντας την πιθανότητα αυτή με την τρέχουσα απόδοση που θα στοιχηματίσουμε. Σύμφωνα με τη θεωρία του value betting, εάν το γινόμενό της με την απόδοση είναι μεγαλύτερο της μονάδας, θα πρέπει να στοιχηματίσουμε.

Τέλος απαραίτητα θα πρέπει να γίνεται καταγραφή των αποτελεσμάτων, διαφορετικά πραγματικά δε θα έχουμε εικόνα της πορείας του συστήματός μας. Συχνά το μέρος του συστήματος αυτό παραβλέπεται, με αποτέλεσμα είτε να σπαταλιέται επιπλέον χρόνος αναζητώντας αποτελέσματα προηγούμενων βδομάδων, είτε να αγνοείται εντελώς, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα βελτιστοποίησης του συστήματος.

eisagogi-dedomenon-excel-apotelesmata-apodoseis

 • Παράμετροι και μεταβλητές σε σύστημα ποδοσφαίρου: Ποια θα είναι τα δεδομένα που θα μας χρειαστούν ως μεταβλητές εισόδου στο σύστημά μας; Με άλλα λόγια, ποιοι είναι εκείνοι οι παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα ποδοσφαίρου και θα μας χρησιμεύσουν στην καλύτερη πρόβλεψή του; Το μαντέψατε, είναι κυριολεκτικά άπειροι. Οπότε από πού ξεκινάμε;
 • Κατασκευή Βάσης Δεδομένων Excel για Μέσους Όρους Τερμάτων: Ένα από τα πιο συνηθισμένα στατιστικά κατά τη κατασκευή συστημάτων στο στοίχημα αποτελούν οι μέσοι όροι τερμάτων. Εδώ θα μάθετε πώς υπολογίζονται και θα βρείτε ένα φύλλο Excel, το οποίο θα σας εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο κατά τη συλλογή των πληροφοριών.
 •  3 σημαντικά στατιστικά για ένα σύστημα τέννις στο στοίχημα: Σας ενδιαφέρει το στοίχημα του τένις; Καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε από τα 3 αυτά στοιχεία των αγώνων τένις, εάν θέλετε το σύστημά σας να έχει τύχη!
 • Σύστημα Κατανομής Poisson: Υπολογισμοί και Δημιουργία Excel: Η κατανομή Poisson έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς παίκτες για την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων ποδοσφαίρου. Διαβάστε πώς να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα στοιχήματος έχοντας ως μοντέλο την κατανομή Poisson.
 • Πώς Κατασκευάζουμε ένα Σύστημα Νευρωνικών Δικτύων στο Excel: Τα νευρωνικά δίκτυα αποτελούν έναν αυτοματοποιημένο μοντέλο καθορισμού του βαθμού βαρύτητας κάθε μεταβλητής εισόδου. Με άλλα λόγια, στηριζόμενα στα αποτελέσματα καταλήγουνε στη σχέση εκείνη των μεταβλητών, που θα αποφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ζήτημα με τα νευρωνικά δίκτυα είναι φυσικά ποια δεδομένα θα πάρουμε ως μεταβλητές εισόδου.
 • Κρατήστε Αρχείο Στοιχημάτων σε Φύλλο Excel του StoiximaOnline: Ποιο το νόημα να επινοήσει κανείς ένα σύστημα στοιχήματος, εάν δεν κρατάει λεπτομερές αρχείο στοιχημάτων; Ίσως σας αρέσει το δικό μας!

Διαχείριση κεφαλαίου – Ποντάρισμα

Καταφέρνουμε και δημιουργούμε ένα σύστημα που υπολογίζει στοιχήματα με value και μάλιστα έχουμε βρει και τις κατάλληλες αποδόσεις, στις οποίες το σύστημα στοιχήματος είναι βιώσιμο. Ακολουθεί το κρίσιμο ερώτημα: Πόσα θα ποντάρουμε σε κάθε στοίχημα; Πόσα χρήματα θα ρισκάρουμε ανά σημείο και τι συμβαίνει όταν πολλά στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν ταυτόχρονο; Βρείτε μερικές απαντήσεις για τα συστήματα πονταρίσματος και τη διαχείριση κεφαλαίου στα άρθρα που ακολουθούν.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

 • Απαραίτητο Κεφάλαιο για Επαγγελματικό Στοίχημα: Το κλασικό ερώτημα. Πόσα χρήματα χρειάζομαι για να γίνω επαγγελματίας παίκτης; Η απάντηση, αν και εξαρτάται από τις προσωπικές επιλογές του καθενός, είναι μάλλον απλή.
 • 6 κακές ιδέες στο σύστημα πονταρίσματος: Όλες οι ιδέες κι απόψεις που ακούσατε ή διαβάσατε κατά καιρούς και πιστέψατε πως θα ήταν η λύση που ψάχνατε στο σύστημά σας. Καλά θα κάνετε να μην τις υιοθετήσετε. Στην πραγματικότητα καλά θα κάνετε να αποτρέψετε κι άλλους, χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα που θα διαβάστε.
 • Περίπλοκα συστήματα διαχείρισης κεφαλαίου: Βρείτε το value στο στοίχημα καταρχήν: Μετά από 5 χαμένα στοιχήματα ανεβάζουμε το ποντάρισμα κατά 1.4 φορές. Εάν το κεφάλαιό μας αυξηθεί κατά 65%, αφαιρούμε το 12% της αρχικής κάβας, ενώ μειώνουμε τα πονταρίσματα στα 2/3. Σας ακούγεται μπερδεμένο; Πράγματι, καλύτερα να σπαταλήσετε το χρόνο σας αναζητώντας τις καλύτερες προβλέψεις.
 • Προβλέψεις για σύστημα στοιχήματος: Διακύμανση κεφαλαίου: Θέλετε να δείτε πόσο καλύτερα ή χειρότερα μπορεί να πάει το σύστημα στοιχήματός σας; Αναρωτιέστε πόσα χρήματα μπορεί να σας έχει αποφέρει το σύστημα μετά από 1.000 ή 10.000 στοιχήματα; Ποιο θα ήταν το χειρότερο σενάριο για το κεφάλαιό σας; Όλες οι απαντήσεις στον εξομοιωτή συστήματος του Στοίχημα Online!
 • Σταθερό ποντάρισμα ή Κριτήριο Κέλλυ το Καλύτερο για Στοίχημα; Ίσως έχετε ακούσει για το κριτήριο Κέλλυ, που δεν είναι άλλο παρά ένας μαθηματικός τύπος που υπαγορεύει το μέγεθος του επόμενου πονταρίσματος ως μέρος του κεφαλαίου μας. Αφού χρησιμοποιήθηκε κι από πασίγνωστους επενδυτές όπως ο Warren Buffett, μήπως είναι καιρός να τον χρησιμοποιήσετε κι εσείς; Ή μήπως να παραμείνετε στο σταθερό ποντάρισμα;
 • Κριτήριο Kelly ως Ποντάρισμα σε Ταυτόχρονα Στοιχήματα: Online Υπολογισμός: Ο υπολογισμός του κριτηρίου Κέλλυ όταν πρόκειται να στοιχηματίσουμε σε ένα γεγονός είναι απλός. Τα πράγματα περιπλέκονται κάπως όταν 2 ή περισσότεροι αγώνες έχουν την ίδια ώρα έναρξης. Πόσα πρέπει να ποντάρουμε τότε;
 • Επαγγελματίας παίκτης: Ένα και καλό στοίχημα, ή πολλά και μέτρια; Άλλο ένα κλασικό ερώτημα. Πόσα στοιχήματα πρέπει να τοποθετούμε τη βδομάδα, το μήνα, το χρόνο; Τελικά αξίζει να κυνηγάμε πολλά στοιχήματα με μικρό value, ή λίγα και πιο… «σίγουρα»;
 • Απόδοση Επένδυσης στο Στοίχημα και Πόκερ (Return-On-Investment ή ROI): Το απόλυτο στατιστικό για την επίδοση του συστήματος που εφαρμόζουμε. Χωρίς αυτό, δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με άλλα συστήματα αλλά και με οποιαδήποτε μορφή επένδυσης.

apodosi-ependysis-ROI

Τι μπορεί να μας ξέφυγε στο σύστημα στοιχήματος;

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

Τα υπολογίσαμε όλα; Είμαστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να βάλουμε σε εφαρμογή το σύστημα στοιχήματος που μόλις δημιουργήσαμε; Μήπως ξεχάσαμε κάτι από τα παρακάτω;

Ιδέες για συστήματα στοιχήματος:

Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε ποια δεδομένα θα σας απασχολήσουν, σε ποιες πληροφορίες θα στηριχτείτε και με τι είδους εξισώσεις θα απαρτίσετε το σύστημα στοιχήματος, δείτε μερικά συστήματα στοιχήματος που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στο Στοίχημα Online. Μπορεί να βρείτε τη χαμένη σας έμπνευση. Εάν μάλιστα έχετε να μοιραστείτε τη δικιά σας μοναδική ιδέα ή ένα υποσχόμενο σύστημα, θα χαρούμε να το ακούσουμε και να το συμπεριλάβουμε στην παρακάτω λίστα!

===============================================================

              ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ

            ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚO

     ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ                               2

===============================================================

Trading στοιχήματος: Άνοδος και πτώση

αποδόσεων

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE  ΣΤΟ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π.

6

trading-στοιχήματος-betfair

Το trading στοιχήματος είναι μια σχετικά νέα μορφή στοιχήματος. Αρχικά έκανε την εμφάνισή της στα τέλη του προηγούμενου αιώνα, αλλά γνώρισε εξάπλωση μέσω του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων Betfair, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο 2000. Από τότε μετατράπηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή είδη στοιχήματος, αν και οι παίκτες δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν έχοντας συνηθίσει να στοιχηματίζουν με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

Ακόμα και σήμερα το trading παραμένει περίπλοκο και ίσως άγνωστο για τους περισσότερους Έλληνες παίκτες, που αδυνατούν να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες πίσω από το trading στοιχήματος. Το κυριότερο γνώρισμα του trading είναι πως οι παίκτες στοιχηματίζουν μεταξύ τους κι όχι εναντίον της εταιρίας, όπως συμβαίνει σε έναν παραδοσιακό bookmaker.

Τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια των κρατών να ρυθμίσουν την αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος, έχουν προταθεί νομοσχέδια, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις απαγορεύουν τη λειτουργία των ανταλλακτηρίων στοιχημάτων. Πριν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το trading, καλά θα κάνετε να διαβάσετε τη νομοθεσία του διαδικτυακού στοιχήματος της χώρας, από την οποία έχετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας ανταλλακτήριο.

Τι ακριβώς είναι το trading στοιχήματος;

trading-apodoseis-manchester-united-sigouro-kerdos

Το trading στοιχήματος με απλά λόγια είναι η αγορά και πώληση των αποδόσεων ενός στοιχήματος. Οι παίκτες ποντάρουν υπέρ (back) σε μια απόδοση εάν πιστεύουν ότι θα επαληθευτεί το στοίχημα, ή στοιχηματίζουν κατά (lay) εάν προβλέπουν πως η συγκεκριμένη επιλογή θα χάσει. Εφόσον πραγματοποιήσουν μόνο τη μία από τις δύο εντολές, τότε στην πραγματικότητα στοιχηματίζουν με τον παραδοσιακό τρόπο (αν και για πρώτη φορά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν εναντίον μιας ομάδας). Εφόσον ολοκληρώσουν και τις δύο ενέργειες σε μια συγκεκριμένη επιλογή, τότε έχουν ολοκληρώσει ένα trade.

Το trading των αποδόσεων μπορεί να ολοκληρωθεί είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε πριν καν την έναρξή του! Κατ” αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η εξασφάλιση κέρδους πολύ πριν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα του αγώνα. Θυμηθείτε πως ποντάρετε στην άνοδο ή στην κάθοδο των αποδόσεων κι όχι στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι το ίδιο πράγμα με το trading των τιμών των μετοχών, όπου ποντάρετε στην άνοδο ή κάθοδο των τιμών κι όχι αν μια εταιρία θα μετατραπεί σε κολοσσό ή θα χρεωκοπήσει!

Διαχείριση κεφαλαίου στο trading στοιχήματος

excel-diaxeirisi-xrimaton-tradingΌπως σε κάθε μορφή επένδυσης, η διαχείριση του κεφαλαίου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του trader. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να ρισκάρει κανείς μέχρι το 2% των χρημάτων του και να έχει την πειθαρχία να μην κυνηγάει τα χαμένα στοιχήματά του. Ειδικά στο trading όμως οι υπολογισμοί είναι κάπως διαφορετικοί, αφού αρκετές φορές το συνολικό ρίσκο του trader διαφέρει από τα χρήματα που τοποθετεί στη συναλλαγή. Δείτε γιατί:

 • Αποδόσεις στο Στοίχημα: Ticks και Διαχείριση Χρημάτων στο Trading: Πιθανόν οι μοναδικές πληροφορίες που θα χρειαστείτε, ώστε να προστατεύσετε τα χρήματά σας στο trading στοιχήματος. Απλοί κανόνες με τη βοήθεια ενός φύλλου Excel που θα σας υποδεικνύουν κάθε φορά πόσα χρήματα πρέπει να ρισκάρετε.
 • Μετατροπή του Value Betting σε Value Trading: Πιστεύουμε ότι ένα στοίχημα έχει 50% πιθανότητα να επαληθευτεί και το συναντούμε με απόδοση 2.10. Είναι σωστότερο να παίξουμε στοίχημα ή να κάνουμε trading με σκοπό να εκμεταλλευτούμε πιθανή πτώση μέχρι το 2.00 που είναι και η θεωρητικά πραγματική πιθανότητα;
 • Σύγκριση Προμήθειας Ανταλλακτηρίων Στοιχημάτων και Χρηματιστηρίων: Γιατί τελικά είναι (ή ήταν) αποδοτικότερο το trading των αποδόσεων στο στοίχημα παρά των μετοχών στο χρηματιστήριο; Πόσο κοστίζει ένα trade στοιχήματος σε σχέση με ένα trade μετοχής.
 • Υπολογισμοί Expected Value σε Trading Live Στοιχήματος Ποδοσφαίρου: Όσοι γνωρίζουν τον όρο προσδοκώμενο κέρδος ή Expected Value από το πόκερ, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση του όρου στο trading στοιχήματος. Οι υπόλοιποι απλά θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο.

Προβλέποντας τη μεταβολή των αποδόσεων στοιχήματος

γυναίκα-χρηματιστήριο-ανεβαίνει-ή-πέφτει«Πώς ξέρω πότε θα ανέβει ή πότε θα πέσει μια απόδοση;» Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Εάν γνωρίζαμε κάθε φορά ποια απόδοση θα ανέβει ή θα πέσει, η ζωή μας θα έμοιαζε με παραμύθι. Τα πάντα είναι θέμα πιθανοτήτων και μαθηματικών κι αρκεί να επιλέγουμε εκείνες τις μεταβολές, οι οποίες εάν επαληθευτούν θα μας αποφέρουν μεγαλύτερο του αναμενόμενου κέρδους. Τι σημαίνει αυτό;

Εάν πιστεύουμε πως μια απόδοση θα ανέβει και θα μας προσφέρει 10% κέρδος, το οποίο θα αντιστοιχεί – σύμφωνα με όσα διαβάσαμε νωρίτερα στη διαχείριση χρημάτων – στο πραγματικό ρίσκο μας, τότε θα πρέπει να κάνουμε σωστές προβλέψεις τουλάχιστον κατά 50%. Εάν το αναμενόμενο κέρδος μας είναι διπλάσιο του αρχικού ρίσκου, τότε αρκεί να πετυχαίνουμε σωστά τη μεταβολή κατά 33% για να κερδίζουμε χρήματα.

μπερδεμένος-traderΈτσι πρόκειται για ένα συνδυασμό του πόσο συχνά προβλέπουμε σωστά με την αναλογία του κέρδους ως προς το ρίσκο. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουμε αρκετά βοηθήματα, μερικά εκ των οποίων αναφέρονται παρακάτω.

 • Ειδήσεις Μεταβολών Απόδοσης σε Trading Ποδοσφαίρου: Με ποιον τρόπο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ειδήσεις ποδοσφαίρου και κερδίσουμε στο trading στοιχημάτων.
 • Τραυματισμοί και Απουσίες Επηρεάζουν τις Αποδόσεις: Η επίδραση των απουσιών σημαντικών παικτών στις αποδόσεις των στοιχημάτων.
 • Βάθος Αγοράς: Πώς Βοηθάει στο Στοίχημα: Το βάθος αγοράς φανερώνει την προσφορά και ζήτηση των επιλογών ενός στοιχήματος. Αρκετά συχνά είναι το σημαντικότερο στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας κατά την πρόβλεψη των μεταβολών των αποδόσεων.
 • Πώς προβλέπω την Άνοδο ή την Πτώση μιας Απόδοσης στο Στοίχημα: Υπάρχουν αρκετοί τρόποι ώστε να προβλέπετε τη μεταβολή των αποδόσεων. Διαβάστε εδώ ποια από όλες είναι η αγαπημένη μου μέθοδος και γιατί θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζετε κάποια στοιχεία για αυτήν.

Τεχνική ανάλυση

Πλέον γνωρίζετε πως η εφαρμογή της τεχνικής ανάλυσης στα γραφήματα παντός τιμής είναι η αγαπημένη μου μέθοδος για να προβλέπω οποιαδήποτε μεταβολή. Συγκεκριμένα λοιπόν στο trading στοιχήματος η τεχνική ανάλυση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την τεχνική ανάλυση στα γραφήματα των μετοχών. Η τεχνική ανάλυση δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εφαρμογή κάποιων κανόνων και γραμμών, που προκύπτουν από τη μέχρι τώρα μεταβολή των τιμών. Έτσι προκύπτουν ορισμένοι δείκτες και γραμμές, που βοηθάν τον τεχνικό αναλυτή να λάβει καλύτερες αποφάσεις.

Τεχνική ανάλυση γραφήματος Betfair της ΝΔ για νικητή των εκλογών

 • Trading στην betfair: Αξιοποιήστε τα Γραφήματα στις Ιπποδρομίες: Τα γραφήματα των μεταβολών των αποδόσεων είναι τόσο σημαντικά, που αρκετοί traders βασίζονται μόνο σε αυτά όταν παίρνουν αποφάσεις.
 • Γραμμή Τάσης σε Γράφημα Στοιχήματος: Μάλλον η σημαντικότερη γραμμή που θα μας απασχολήσει, όταν μια απόδοση στοιχήματος έχει ξεκινήσει να πέφτει ή να ανεβαίνει.
 • Επίπεδα Στήριξης κι Αντίστασης στο Trading Στοιχήματος: Οι δύο εξίσου μεγάλης σημασίες γραμμές που θα πρέπει να μάθει κανείς να σχεδιάζει, όταν εφαρμόζει τεχνική ανάλυση. Σε αυτές τις γραμμές πραγματοποιούνται άλλωστε και τα περισσότερα trades, εάν θέλουμε να βγούμε κερδισμένοι από το trading.
 • Πιθανότητες Επαλήθευσης στο Γράφημα της betfair: Όταν το γράφημα των αποδόσεων είναι άχρηστο με την τυπική του μορφή, το γράφημα των πιθανοτήτων επαλήθευσης θα μας λύσει τα χέρια. Δε διαφέρει σε τίποτα από το αρχικό γράφημα, αρκεί να είμαστε προσεκτικοί, αφού εδώ η άνοδος σημαίνει πτώση της απόδοσης και το αντίστροφο.
 • Εργαλείο Τεχνικής Ανάλυσης σε Γραφήματα της betfair: Κατά καιρούς γίνονται γνωστές ιστοσελίδες ή εργαλεία, που προσφέρουν επιπλέον βοήθεια στο trading στοιχήματος. Το συγκεκριμένο δεν είναι παρά μια ιστοσελίδα που προσφέρει πολύ πιο χρήσιμα γραφήματα στον sports trader. Το καλύτερο είναι ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι ελεύθερη.
 • Στοίχημα Εκλογών Ιουνίου 2012 : Τεχνική Ανάλυση με Ανοδικά και Πτωτικά Τρίγωνα: Ένας συνδυασμός γραμμών της τεχνικής ανάλυσης ήταν αρκετός για να προβλέψει την άνοδο της απόδοσης για νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2012.

Παραδείγματα trading στοιχήματος

betfair-trading-green-horse-racing

Χωρίς παραδείγματα η κατανόηση οποιασδήποτε νέας έννοιας ή ιδέας είναι δύσκολη. Ας δούμε μερικά για την καλύτερη αφομοίωση όσων ήδη διαβάσατε παραπάνω:

 • Trading με Mozilla Firefox [Βίντεο]: Ένα από τα πιο παλιά βίντεο που δείχνει πώς κερδίζει ένας trader χρήματα εκμεταλλευόμενος τις μεταβολές των αποδόσεων πριν καν ξεκινήσει μια ιπποδρομία. Κανένα εργαλείο δε χρησιμοποιείται, αφού το trading πραγματοποιείται μέσω του πλοηγού internet.
 • 45λεπτη Τεχνική Ανάλυση στο Trading Ιπποδρομιών [Βίντεο]: Με τη βοήθεια του BetAngel Pro ολοκληρώνεται το trading πριν την έναρξη 4 ιπποδρομιών.
 • Trading κατά του Χ: Μύθοι και Πραγματικότητα: 4 σελίδες και πάνω από 2,000 λέξεις στις οποίες αναλύεται γιατί ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα στο trading δε θα οδηγήσει σε κέρδος μακροχρόνια. Αποφύγετέ το, όπως δεν το απέφυγαν τόσοι πρωτάρηδες traders.
 • Στοίχημα ποδοσφαίρου: Κερδίστε χρήματα με trading αποδόσεων πριν την έναρξη των αγώνων: Αν και τα στοιχήματα ποδοσφαίρου δεν προσφέρουν τις ίδιες ευκαιρίες για trading όπως το ιπποδρομιακό στοίχημα, εντούτοις εδώ θα βρείτε κάποια παραδείγματα όπου πράγματι υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες για κερδοφόρο trading.
 • Γιατί το trading κρύβει παγίδες στο live στοίχημα ποδοσφαίρου: Αρκετοί παίκτες πέφτουν στην παγίδα να πιστέψουν πως θα μπορέσουν να κερδίσουν στο trading του live στοιχήματος. Διαβάστε γιατί θα πρέπει να αντισταθείτε σε αυτήν την ιδέα, ειδικά αν τώρα κάνετε τα πρώτα σας βήματα.

Προγράμματα trading και υπολογιστική ισχύ

Εάν νομίζετε πως χρειάζεστε υπερυπολογιστή και πανάκριβα προγράμματα για να ασχοληθείτε με το trading, κάνετε λάθος. Ωστόσο «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» κι έτσι αν έχετε χρήματα να ξοδέψετε, ενδεχομένως να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη στο trading στοιχήματος, επενδύοντας σε ένα πρόγραμμα. Ένα ακριβό software όμως δε σημαίνει πως θα σας μετατρέψει σε κερδισμένο παίκτη, απλά θα μειώσει το κεφάλαιό σας και θα σας οδηγήσει γρηγορότερα στην εγκατάλειψη του trading, εάν δεν έχετε ήδη καταφέρει να εμφανίζετε κέρδη.

 • €30 Κέρδος Πριν την Εκκίνηση Ιπποδρομίας στην betfair [Βίντεο]: Επίδειξη του προγράμματος BetAngel.
 • Betangel Professional Virtual Private Server: Εγκατάσταση: Το BetAngel VPS προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το BetAngel εκμεταλλευόμενοι του servers της εταιρίας στο Λονδίνο.
 • Πόσες Οθόνες Χρειάζομαι για να κάνω Trading; Ο κόσμος εντυπωσιάζεται από γραφεία γεμάτα οθόνες με αναρίθμητα γραφήματα. Εδώ θα διαβάσετε γιατί 2 οθόνες φτάνουν και περισσεύουν, ενώ είναι ιδανικές στο trading.
 • A Geeks Toy: Δωρεάν Software για betfair: Το δημοφιλέστερο δωρεάν πρόγραμμα της Betfair, που θα επιταχύνει το trading σας.

==========================================================================

3

=========================================================================

Σύστημα Ποδοσφαίρου σε Over 2.5 γκολ με Εντυπωσιακό Κέρδος

jazz-systima-grafimaΤα κέρδη του συστήματος ποδοσφαίρου που εφαρμόζει στο στοίχημα Over 2.5 γκολ δημοσιεύει εδώ κι ένα μήνα ο «jazz», μέλος του φόρουμ του Infobeto. Η πορεία που διαγράφει η απόδοση του συστήματος είναι όντως εντυπωσιακή και σε αρκετά μεγάλο δείγμα. Σε σύνολο 420 στοιχημάτων στην αγορά του over 2.5 γκολ έχει πετύχει 54.5% σωστές προβλέψεις με μέσο όρο απόδοσης 2.12, επιτυγχάνοντας έτσι ένα μακροχρόνιο κέρδος 13.67% επί του τζίρου! Στοιχηματίζοντας 1 ευρώ/μονάδα ανά πρόβλεψη το σύστημα ποδοσφαίρου έχει μέχρι σήμερα κέρδος της τάξης των 57 μονάδων, 27 εκ των οποίων σημειώθηκαν τις τελευταίες 30 ημέρες. Εισάγοντας τα δεδομένα αυτά στην εξομοίωση απόδοσης ενός συστήματος, ακόμα και το χειρότερο σενάριο σε σύνολο 100 δοκιμών αποφέρει κέρδος, με την καλύτερη των περιπτώσεων να εμφανίζει κέρδη των 107 μονάδων σε 385 στοιχήματα.

jazz-eksomoiosi-systima

Σύμφωνα με τον Jazz, το σύστημα αυτό προέρχεται από την εφαρμογή πολλών φίλτρων και κριτηρίων στο φύλλο Excel που έχει σχεδιάσει. Τα κριτήρια αυτά βασίζονται κυρίως στη φόρμα των ομάδων, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν. Σύμφωνα με τον παίκτη και δημιουργό του συστήματος, τα κέρδη είναι αποτέλεσμα σκληρής και πολύωρης δουλειάς μέχρι να καταλήξει στη βαρύτητα που πρέπει να δώσει σε κάθε φίλτρο που χρησιμοποιεί (μια αυτοματοποιημένη μέθοδο για αυτό το σκοπό αποτελούν τα νευρωνικά δίκτυα). Μάλιστα στα τελευταία του μηνύματα οπότε και ανακάλυψα το νήμα στο forum, επιθυμεί να εισάγει ως μεταβλητή στο σύστημά του το στατιστικό μέγεθος «shots on target», δηλαδή το σύνολο των προσπαθειών των ομάδων που κατευθύνθηκαν προς την εστία της αντίπαλης ομάδας. Ωστόσο μια τέτοια ιδέα θα οδηγήσει στη περαιτέρω παραμετροποίηση του συστήματος και στην αφιέρωση περισσότερου χρόνου.

jazz-statistika-systimatosΤο σύστημα στοιχήματος που παρουσιάζει κι ακολουθεί ο Jazz βασίζεται όπως λέει στο value betting. Και αυτός άλλωστε είναι ο τρόπος για να βγει κανείς κερδισμένος από το στοίχημα. Δεν αποτελεί πρόβλεψη που προκύπτει από τη δικιά του προσωπική γνώμη, αλλά συγκρίνει την θεωρητική πιθανότητα που υπολογίζει το σύστημά του και στη συνέχεια τη συγκρίνει με τις διαθέσιμες αποδόσεις. Εφόσον η απόδοση επί την πιθανότητα δίνει αποτέλεσμα μεγαλύτερο της μονάδας, το στοίχημα πρέπει να τοποθετηθεί αφού υπάρχει «value».

Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει την πορεία του συστήματος που ακολουθεί ο φίλος μας στα στοιχήματα over 2.5 γκολ, ειδικά τις επόμενες εβδομάδες που τα πρωταθλήματα φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους και τα στατιστικά επαληθεύονται περισσότερο από πριν λόγω του σχετικά μεγαλύτερου δείγματος αγώνων του εκάστοτε πρωταθλήματος

=============================================================================

4

=============================================================================

Σύστημα Στοιχήματος Ιπποδρομιών με 8% Απόδοση

grafima-apodosis-systima-ippodromionΦίλος του StoiximaOnline έστειλε το σύστημα που ακολουθεί στοιχηματίζοντας σε Αγγλικές ιπποδρομίες, το οποίο αποφέρει 8% απόδοση! Μετά την ανάλυση των δύο συστημάτων ποδοσφαίρου που μου έστειλαν φίλοι της ιστοσελίδας – το ένα σε στοίχημα over 2.5 γκολ και το δεύτερο σε στοίχημα με βάση τους τζίρους – ήρθε η σειρά ενός συστήματος ιπποδρομιών. Αυτή τη φορά το σύστημα δεν προβλέπει νικητές, αντιθέτως δίνει προγνωστικά για άλογα τα οποία δε θα κερδίσουν την εκάστοτε κούρσα με μέσο όρο απόδοσης κοντά στο 3.00. Η βάση δεδομένων του φίλου Γιώργου περιέχει 4,000 ιπποδρομίες των τελευταίων 7 μηνών, στις οποίες καταγράφηκαν 1,117 κατά στοιχήματα στο ανταλλακτήριο της Betfair, τα οποία κι απέφεραν κέρδη περίπου €10,000 ρισκάροντας €100 ανά επιλογή.

Όπως και στα προηγούμενα συστήματα στοιχήματος, καλούμαστε να υπολογίσουμε το μέσο όρο κέρδους/ζημίας καθώς και το ποσοστό επιτυχίας. Τα νούμερα αυτά για το συγκεκριμένο σύστημα ιπποδρομιών είναι 0.4878 και 72.78%, εφόσον τα κατά στοιχήματα τοποθετούνται με σταθερό ποσό υποχρέωσης. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπολογίζεται κάθε φορά διαφορετικό ποσό για ποντάρισμα ανάλογα την απόδοση, ώστε το ρίσκο να παραμένει συνεχώς σταθερό. Έτσι για παράδειγμα σε απόδοση 2.00 θα στοιχηματίσουμε κατά €100, αλλά σε απόδοση 5.00 θα στοιχηματίσουμε €20, ώστε μια ενδεχόμενη ήττα να μας ζημιώσει κατά €100 και πάλι. Αυτό οδηγεί σε μεταβλητό ποσό κέρδους, κάτι που όμως θα συνέβαινε σε περίπτωση που στοιχηματίζαμε υπέρ. Είναι μια ιδιαιτερότητα των «κατά» στοιχημάτων, των στοιχημάτων εκείνων δηλαδή που στοχεύουν στο να χάσει η επιλογή μας, η οποία συχνά παραβλέπεται από αρκετούς παίκτες του στοιχήματος.

Αν θα θέλαμε να κάνουμε μια παρομοίωση με ένα σύστημα όπου θα στοιχηματίζαμε υπέρ, το σύστημα ιπποδρομιών του Γιώργο είναι ένα σύστημα όπου στοιχηματίζει κανείς με μέση απόδοση 1.50 και πετυχαίνει πάνω από 7 στις 10 προβλέψεις – κάτι που αυτομάτως μεταφράζεται σε μακροχρόνιο κέρδος. Αυτό αποδεικνύεται κι από την εξομοίωση της απόδοσης του συστήματος.

Για κάθε ευρώ που στοιχηματίζει ο Γιώργος σύμφωνα με το σύστημα στοιχήματος που έχει μελετήσει, κερδίζει μακροχρόνια 8.2 λεπτά του ευρώ. Η παραπάνω εικόνα των 500 δοκιμών δείχνει πως το μέγιστο drawdown ήταν 21 μονάδες (δηλαδή ζημία €2,100) και το μέγιστο κέρδος 80 μονάδες (δηλαδή €8,000) σε θεωρητικά 385 στοιχήματα. Αυτό θα τον βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση του κεφαλαίου του.

Ο Γιώργος αρχικά επικοινώνησε μαζί μου, θέλοντας να βελτιώσει το σύστημα πονταρίσματος του συστήματός του. Εφόσον λοιπόν έχει αποδείξει μέσω ικανοποιητικού δείγματος και με σταθερό ποντάρισμα πως το σύστημα ιπποδρομιών είναι κερδισμένο σε βάθος χρόνου, η καλύτερη μέθοδος πονταρίσματος είναι με βάση το κριτήριο Kelly. Όπως παρατηρούμε στην εικόνα της εξομοίωσης, θα πρέπει να ποντάρει το 17% περίπου του κεφαλαίου του ανά επιλογή, για να έχει τη βέλτιστη αύξηση αυτού. Όμως συχνά αντί του full Kelly αρκετοί παίκτες εφαρμόζουν το half Kelly ή το ¼ Kelly για μικρότερες διακυμάνσεις του bankroll. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό σημαίνει πως καλύτερα θα ήταν να στοιχηματίζει το 8.5% ή το 4.2% του τρέχοντος κεφαλαίου που διαθέτει. Έτσι εάν διαθέτει €1,000, στην επόμενη πρόβλεψη που θα του υποδείξει το σύστημα, θα κληθεί να στοιχηματίσει €85 ή €42 αναλόγως τι έχει προαποφασίσει. Μην ξεχνάτε πως αυτό το ποσό είναι η υποχρέωση του κατά στοιχήματος κι όχι το ποσό που θα στοιχηματίσει. Σε περίπτωση δηλαδή που η επιλογή είναι ένα άλογο με απόδοση 5.00, τότε θα στοιχηματίσει €17 στην πρώτη περίπτωση και €8.4 στη δεύτερη.

excel-ippodromies-systima

Υποθέτοντας πως τα στοιχήματα του συστήματός του τοποθετούνται στα τελευταία 10 λεπτά των ιπποδρομιών, ο Γιώργος μπορεί να ακολουθήσει αυστηρά το κριτήριο Kelly, αφού θα υπολογίζει το κάθε στοίχημα μετά την ολοκλήρωση της ιπποδρομίας. Με άλλα λόγια, τη στιγμή που οι ιπποδρομίες δεν πραγματοποιούνται ταυτόχρονα όπως στο ποδόσφαιρο, μπορεί να προσθέτει ή να αφαιρεί το αποτέλεσμα της τελευταία ιπποδρομίας στο κεφάλαιό του και να υπολογίζει με ακρίβεια το ποσό του στοιχήματος στην αμέσως επόμενη ιπποδρομία. Από την άλλη και καθώς δε γνωρίζω εάν αυτό όντως συμβαίνει, στο ενδεχόμενο τοποθέτησης των πολλών στοιχημάτων ταυτόχρονα, θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το κείμενο για το ποντάρισμα Kelly σε ταυτόχρονα στοιχήματα.

Ο Γιώργος φυσικά δεν αποκαλύπτει ποια είναι τα κριτήρια των επιλογών του συστήματός του και φυσικά δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει. Απαιτείται πολύς χρόνος και κόπος τόσο για τη συλλογή των δεδομένων αλλά κυρίως για τις άπειρες δοκιμές και πειραματισμούς μέχρι να καταλήξει κανείς σε ένα κερδισμένο σύστημα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να είναι ένα απλό σύστημα στοιχήματος! Μόνο αυτός το γνωρίζει!

==================================================================================

                                                                                              5

==================================================================================

Στοιχηματίζοντας λίγα λεπτά πριν την Έναρξη των Αγώνων Ποδοσφαίρου

Η συμβουλή στο στοίχημα, συμφωνά με την οποία θα πρέπει να στοιχηματίζουμε λίγη ώρα πριν την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων, είναι γνωστή στους περισσότερους. Οι λόγοι είναι αρκετοί με τους περισσοτέρους εξ αυτών να μιλάνε για καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από τις ειδήσεις, τραυματισμούς κι απουσίες των ομάδων. Οι παραπάνω πληροφορίες είναι δυνατόν να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα πριν καν αυτός αρχίσει, με ταυτόχρονες αλλαγές των αποδόσεων, αφού πλέον οι ίδιοι οι παίκτες θα οδηγήσουν τις αποδόσεις των στοιχημάτων προς τις δίκαιες τιμές τους. Αυτές οι συγκεκριμένες αλλαγές των αποδόσεων θα έπειθαν τον καθένα να στοιχηματίσει σε 4 χθεσινούς διεθνείς αγώνες και να κερδίσει και τους 4 όπως φαίνεται στην εικόνα.

kerdos-stoiximata-podosfairo

Sweden-grafimaΔυστυχώς αυτή τη φορά δεν έχω στη διάθεσή μου τα γραφήματα του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της Betfair, στα οποία θα στηρίζονταν οι αποφάσεις, πέρα από το γράφημα της Σουηδίας με την Αγγλία. Μάλιστα το γράφημα δεν είναι το τελικό γράφημα, αφού αποτυπώνει την πρόβλεψή μου για περαιτέρω πτώση της απόδοσης της Σουηδίας, για την οποία μίλησα χθες το πρωί στο Trading Graphs όταν εξήγησα τη χρήση του stop loss στο trading των αποδόσεων. Τελικά η απόδοση της νίκης της Σουηδίας έπεσε ακόμα και κάτω από 2.40 τελευταία φορά που κοίταξα, ενώ υπήρχε χρόνος να στοιχηματίσει κανείς υπέρ της στο 2.42, 7 λεπτά πριν το εναρκτήριο λάκτισμα. Παρακάτω εμφανίζονται τα πιθανά στοιχήματα με τονισμένη την ώρα τοποθέτησης.

stoiximata-podosfairou-betfair

Προφανώς μιλάμε για «κανονικό» στοίχημα κι όχι trading όπου κινδυνεύει κανείς να χάσει €25 ανά επιλογή. Το σύστημα που ακολουθείται μέρος του οποίου είναι τα στοιχήματα της εικόνας, βρίσκεται σε πολύ πειραματικό στάδιο και δεν είναι γνωστό καν αν θα μετουσιωθεί σε full-time σύστημα. Το δυσκολότερο κομμάτι του είναι πως πρέπει να στοιχηματίζει κανείς λίγα λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων, γεγονός που σημαίνει πως ειδικά το Σάββατο πρέπει να αφιερώσει ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Η βασική του ιδέα είναι πως υπάρχει value μετά από πτώση των αποδόσεων, αρκεί να μην έχει επιβραδύνει η πτωτική τάση. Το αντίστροφο φυσικά σε περίπτωση που η απόδοση ανεβαίνει, όπως συνέβη στις περιπτώσεις της Ιταλίας, Β. Ιρλανδίας και Πορτογαλίας χθες, οπότε και θα στοιχηματίζαμε κατά των ομάδων αυτών.

Η ερμηνεία των γραφημάτων και των αλλαγών των αποδόσεων είναι υποκειμενική. Πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η πτώση της απόδοσης και πώς ορίζεται η επιβράδυνση της τάσης είναι μερικά από τα ερωτήματα, που θα πρέπει να ορίσει κανείς από πριν, ώστε να μην αυθαιρετεί. Μία από τις συνέπειες αυτού μπορεί να είναι η «δημιουργία ευκαιριών» όταν στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Όταν δηλαδή επειδή δεν βρίσκουμε σημαντικές πτώσεις ή ανόδους των αποδόσεων, να θεωρούμε πτώση το 2.10 -> 2.06 επειδή θέλουμε οπωσδήποτε να στοιχηματίσουμε κάπου (οι traders χαρακτηρίζουν το λάθος αυτό ως “overtrading”).

Στοιχηματίζοντας τα τελευταία λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων ποδοσφαίρου σημαίνει πως είναι πια διαθέσιμες όλες οι πολύτιμες πληροφορίες που θα επηρεάσουν τον αγώνα, ακόμα και μέχρι τη διάταξη των 11άδων. Αντί να αναζητείτε τις τελευταίες ειδήσεις των ομάδων και των αγώνων όμως, προτιμήστε να κοιτάτε τα γραφήματα των αποδόσεων. Όπως και στο χρηματιστήριο, έτσι και στο στοίχημα οι αλλαγές των αποδόσεων ως αποτέλεσμα της προσφοράς και της ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζονται από όλες εκείνες τις πληροφορίες, φανερές και μη, που επηρεάζουν έναν αγώνα. Τώρα εάν για αυτές τις μεταβολές των αποδόσεων οφείλεται το έξυπνο χρήμα ή η ψυχολογία της αγοράς, ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;

ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

0Ημέρες2Ώρες40Λεπτά48Δευτ/τα

Αποτελέσματα κληρώσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
1460 Κλήρωση Τετάρτη 08/01/2014
10
14
19
25
38
48
30
1459 Κλήρωση Σάββατο 04/01/2014
5
9
27
30
45
47
13
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΘΕΛΤΑ
vs
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1 X 2
2,65 3,30 2,20
Όλα τα στοιχήματα

RSS FEEDS ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τα RSS feeds, σας επιτρέπουν να ενημερώνεστε για Αποτελέσματα Κληρώσεων και Διαγωνισμών, Δελτία Τύπου Παιχνιδιών και Εταιρικών Ανακοινώσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ, μέσα από τον RSS reader σας, τον browser σας, το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή ακόμα και από το κινητό σας. Κάθε νεότερο αποτέλεσμα ή δημοσίευση θα φτάνει στην οθόνη σας χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε συνεχώς τις ιστοσελίδες μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
Τα παρακάτω feeds παρέχουν αποτελέσματα κληρώσεων και διαγωνισμών των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. Προσθέστε το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει στον RSS reader σας. Εναλλακτικά, όλα τα αποτελέσματα παιχνιδιών σε ένα feed εδώ
Επιλέξτε παιχνίδι
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Τα παρακάτω feeds παρέχουν τα Δελτία Τύπου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Προσθέστε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει στον RSS reader σας. Εναλλακτικά, όλα τα Δελτία Τύπου σε ένα feed εδώ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
Ενδεικτικά προγράμματα RSS Reader
Copyright © ΟΠΑΠ Α.Ε. 2010. All Rights Reserved.

ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ

Πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσουν στους παίκτες τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ το Σαββατοκύριακο 27, 28 Δεκεμβρίου, καθώς τζακ-ποτ σημειώθηκε στις …τελευταίες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ, του ΛΟΤΤΟ και του ΠΡΟΤΟ.

Αναλυτικότερα, το Τζόκερ θα μοιράσει στους νικητές της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 1,4 εκατομμύρια ευρώ, το ΛΟΤΤΟ θα προσθέσει ακόμα 550.000 ευρώ, ενώ το μεγάλο χριστουγεννιάτικο τζακ-ποτ για φέτος είναι στο ΠΡΟΤΟ, που μοιράζει τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.

Επιπλέον, τζακ-ποτ σημειώθηκε και στην τελευταία νικήτρια στήλη του ΠΡΟΠΟ του ΟΠΑΠ, και το ποσό των 9.102,87 ευρώ μεταφέρεται για τον επόμενο διαγωνισμό.

Τα δελτία καταχωρούνται στο Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα της ΟΠΑΠ ΑΕ μέσω των τερματικών μηχανών των πρακτορείων και για συμμετοχή σε κληρώσεις του παιχνιδιού ΛΟΤΤΟ ακολουθούμε τα εξής βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Συμπλήρωση Δελτίου

Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο):

 • Απλές Στήλες
 • Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης)
 • Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης)
 • Συστήματα Συνδυασμών
 • Τυχαία Επιλογή
 • Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις
 • Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ

ΒΗΜΑ 2: Παράδοση Συμπληρωμένου Δελτίου και Έλεγχος Απόδειξης Συμμετοχής

Δίνουμε το συμπληρωμένο δελτίο στον πράκτορα και μετά την έξοδο του δελτίου από την τερματική μηχανή, μας παραδίδει το Αποδεικτικό Συμμετοχής. Κατά την παραλαβή του Αποδεικτικού Συμμετοχής, οφείλουμε να ελέγξουμε ότι αυτό είναι έγκυρο και περιέχει όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη συμμετοχή. Είναι υποχρέωσή μας να αντιπαραβάλλουμε τις επιλογές μας, με αυτές που έχει εκτυπώσει σε αυτό η τερματική μηχανή, για να βεβαιωθούμε ότι συμπίπτουν. Σε περίπτωση που υπάρχουν διαφορές, πρέπει να το αναφέρουμε στον πράκτορα. Αν συμμετέχετε και στο παιχνίδι ΠΡΟΤΟ θα παραλάβετε και δεύτερο Αποδεικτικό Συμμετοχής.

ΒΗΜΑ 3: Εύρεση επιτυχιών δελτίου

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει. Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα. Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα μας, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».
Ο έλεγχος πραγματοποιείται είτε με την εισαγωγή των προγνωστικών μέσω της εφαρμογής « Εύρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου», είτε με την εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης συμμετοχής μέσω της εφαρμογής «Έλεγχος κερδών», είτε με τη χρήση της εφαρμογής «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» η οποία διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας.

Ταυτότητα & Όροι χρήσεως

Δείτε την κλήρωση

Κληρώσεις & Αποτελέσματα

Στατιστικές αναλύσεις

Δελτία τύπου

Εκτύπωση Αποτελεσμάτων

Εύρεση Επιτυχιών

RSS – Web Services

Για τα κέρδη της 1ης κατηγορίας νικητών του ΛΟΤΤΟ, μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επίσημες ανακοινώσεις ή οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ ΑΕ, ενώ για τα κέρδη των υπολοίπων κατηγοριών, ενημερώνεστε άμεσα και από τον αντίστοιχο πίνακα που βρίσκεται στην πίσω όψη του δελτίου.
Επίσης στην πίσω όψη του δελτίου βρίσκεται και ο πίνακας Επιτυχιών Συστημάτων Πλήρους Ανάπτυξης με τον οποίο μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των επιτυχιών ανάλογα με το σύνολο των αριθμών που έχετε επιλέξει.

ΒΗΜΑ 4: Είσπραξη Κερδών

Η εξαργύρωση των κερδών πραγματοποιείται με την προσκόμιση της Απόδειξης Συμμετοχής στα εξουσιοδοτημένα από την ΟΠΑΠ ΑΕ σημεία πώλησης (πρακτορεία). Τα κέρδη πληρώνονται είτε από το πρακτορείο όπου εκτυπώνεται και απόδειξη πληρωμής, είτε από συνεργαζόμενη Τράπεζα ανάλογα με το όριο που έχει ορισθεί από την ΟΠΑΠ ΑΕ, με την προσκόμιση της αίτησης πληρωμής που έχει εκτυπωθεί από το τερματικό του πρακτορείου.

Κατά την πληρωμή των κερδών παρακρατείται άμεσα από την ΟΠΑΠ ΑΕ ο αναλογών φόρος, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

ΤΖΟΚΕΡ 

Πως παίζεται

δελτία καταχωρούνται στο Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα της ΟΠΑΠ ΑΕ μέσω των τερματικών μηχανών των πρακτορείων και για συμμετοχή σε κληρώσεις του παιχνιδιού ΤΖΟΚΕΡ ακολουθούμε τα εξής βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Συμπλήρωση Δελτίου

Με τον τρόπο που ισχύει σήμερα και περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο,στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν τα εξής:

 • Απλές Στήλες
 • Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης)
 • Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης)
 • Συστήματα Συνδυασμών
 • Τυχαία Επιλογή
 • Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις
 • Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ

ΒΗΜΑ 2: Παράδοση Συμπληρωμένου Δελτίου και Έλεγχος Απόδειξης Συμμετοχής

Δίνουμε το συμπληρωμένο δελτίο στον πράκτορα και μετά την έξοδο του δελτίου από την τερματική μηχανή, μας παραδίδει το Αποδεικτικό Συμμετοχής. Κατά την παραλαβή του Αποδεικτικού Συμμετοχής, οφείλουμε να ελέγξουμε ότι αυτό είναι έγκυρο και περιέχει όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη συμμετοχή. Είναι υποχρέωσή μας να αντιπαραβάλλουμε τις επιλογές μας, με αυτές που έχει εκτυπώσει σε αυτό η τερματική μηχανή, για να βεβαιωθούμε ότι συμπίπτουν. Σε περίπτωση που υπάρχουν διαφορές, πρέπει να το αναφέρουμε στον πράκτορα.

Αν συμμετέχετε και στο παιχνίδι ΠΡΟΤΟ θα παραλάβετε και δεύτερο Αποδεικτικό Συμμετοχής.

ΒΗΜΑ 3: Εύρεση επιτυχιών δελτίου

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει. Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα. Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα μας, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».
Ο έλεγχος πραγματοποιείται είτε με την εισαγωγή των προγνωστικών μέσω της εφαρμογής « Εύρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου», είτε με την εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης συμμετοχής μέσω της εφαρμογής «Έλεγχος κερδών», είτε με τη χρήση της εφαρμογής «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» η οποία διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας.
Για τα κέρδη της 1ης και 2ης κατηγορίας νικητών του ΤΖΟΚΕΡ, μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επίσημες ανακοινώσεις ή οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ ΑΕ, ενώ για τα κέρδη των υπολοίπων κατηγοριών, ενημερώνεστε άμεσα και από τον αντίστοιχο πίνακα που βρίσκεται στην πίσω όψη του δελτίου.
Επίσης στην πίσω όψη του δελτίου βρίσκεται και ο πίνακας Επιτυχιών Συστημάτων Πλήρους Ανάπτυξης με τον οποίο μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των επιτυχιών ανάλογα με το σύνολο των αριθμών που έχετε επιλέξει.

ΒΗΜΑ 4: Είσπραξη Κερδών

Η εξαργύρωση των κερδών πραγματοποιείται με την προσκόμιση της Απόδειξης Συμμετοχής στα εξουσιοδοτημένα από την ΟΠΑΠ ΑΕ σημεία πώλησης (πρακτορεία). Τα κέρδη πληρώνονται είτε από το πρακτορείο όπου εκτυπώνεται και απόδειξη πληρωμής, είτε από συνεργαζόμενη Τράπεζα ανάλογα με το όριο που έχει ορισθεί από την ΟΠΑΠ ΑΕ, με την προσκόμιση της αίτησης πληρωμής που έχει εκτυπωθεί από το τερματικό του πρακτορείου. Κατά την πληρωμή των κερδών παρακρατείται άμεσα από την ΟΠΑΠ ΑΕ ο αναλογών φόρος, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Ταυτότητα & Όροι χρήσεως

Δείτε την κλήρωση

Κληρώσεις & Αποτελέσματα

Στατιστικές αναλύσεις

Δελτία τύπου

Εκτύπωση Αποτελεσμάτων

Εύρεση Επιτυχιών

RSS – Web Services

 

 

ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

ΕΠΙΛ. ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗ
15 9.000,00
14 5.500,00
13 3.000,00
12 1.500,00
11 750,00
10 400,00
9 200,00
8 100,00
7 55,00
6 30,00
5 17,00
4 9,50
3 5,50
2 3,00
1 1,75
Ο Βασικός Πίνακας Αποδόσεων δίνει την ανά μήκος στήλης απόδοση, π.χ. στήλη με 6 αγώνες έχει απόδοση 30,00.

 

Ο πιο πάνω Πίνακας Αποδόσεων για το Μπάσκετ,
ίσχυε μέχρι την ημέρα εισαγωγής ξεχωριστών αποδόσεων
ανά αγώνα και η ανάρτησή του γίνεται, προκειμένου να
ενημερώνονται οι παίκτες, για αποδόσεις παρελθόντων
αποτελεσμάτων.

 

Πίνακας Ανάπτυξης Στηλών / Επιτυχιών

Στoν Πίνακα Ανάπτυξης Στηλών βρίσκετε τον αριθμό των στηλών που προκύπτουν για κάθε σύστημα (ανάλογα και με τον αριθμό των επιλεγμένων γεγονότων και των διπλών παραλλαγών)

Α.      Πίνακας Ανάπτυξης Στηλών
Β.      Πίνακας Ανάπτυξης Στηλών με Διπλές Παραλλαγές


Οδηγίες

–      Στη στήλη «Επιλεγμένα Γεγονότα» εντοπίζετε τα γεγονότα που έχετε επιλέξει να στοιχηματίσετε.
–      Στις στήλες «Ζητούμενα Γεγονότα», εντοπίζετε το σύστημα που παίζετε, δηλ. πόσα γεγονότα από τα επιλεγμένα ζητάτε να επαληθευτούν και τον αριθμό των στηλών που αντιστοιχούν στο σύστημα.
–      Αν έχετε παίξει περισσότερα από ένα συστήματα, τότε βρίσκετε τον αριθμό των στηλών που προκύπτουν από κάθε ένα σύστημα με τον τρόπο που προαναφέραμε και τις προσθέτετε.
–      Εφόσον επαληθευθούν τα ζητούμενα γεγονότα τότε το πλήθος των στηλών αντιστοιχεί στο πλήθος των επιτυχιών σε ότι αφορά τον Πίνακα Α.

Παράδειγμα

Έστω ότι επιλέγονται 5 γεγονότα και τα ζητούμενα είναι 5,4 και 3.
Οι στήλες που προκύπτουν από τον Πίνακα Ανάπτυξης Στηλών (Α) είναι 1, 5 και 10  αντίστοιχα.
Σε περίπτωση επαλήθευσης και των 5 επιλεγμένων γεγονότων τότε οι επιτυχίες είναι 1 πεντάδα, 5 τετράδες και 10 τριάδες αντίστοιχα.
Σε περίπτωση που 4 από τα 5 επιλεγμένα γεγονότα επαληθευθούν τότε οι επιτυχίες είναι 1 τετράδα και 4 τριάδες, κ.ο.κ.

http://www.opap.gr/el/c/document_library/get_file?uuid=a7f12eb1-32a9-469a-82aa-3cb0c579fc7b&groupId=10157

http://www.opap.gr/el/c/document_library/get_file?uuid=ef1ca4e1-c09f-4706-83de-450dea315daf&groupId=10157

Αθλητικά ή μη Αθλητικά Γεγονότα

Για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου μπορούν να προσφερθούν και άλλα στοιχήματα, μεταξύ των οποίων αναφέρονται ενδεικτικά τα παρακάτω:

–        Σκόρερ 1ου τέρματος ποδοσφαιρικού αγώνα

–        Σκόρερ τελευταίου τέρματος ποδοσφαιρικού αγώνα

–        Σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος ποδοσφαιρικού αγώνα

–        Σύνολο καρτών (κίτρινων ή κόκκινων), σύνολο πέναλτι που δίνονται σε ποδοσφαιρικό αγώνα (τύπου «Under – Over»)

–        Χρόνος επίτευξης του 1ου τέρματος σε ποδοσφαιρικό αγώνα

–        Σκόρκαστ (Scorecast)  Στο συγκεκριμένο στοίχημα μπορείτε να προβλέψετε τον σκόρερ του 1ου τέρματος, είτε τον σκόρερ του οποιοδήποτε τέρματος, τον σκόρερ του τελευταίου τέρματος σε αγώνα ποδοσφαίρου, είτε το χρόνο επίτευξης του 1ου τέρματος σε συνδυασμό με το Ακριβές Αποτέλεσμα (ακριβές σκορ) του αγώνα αυτού.

–        Τελικό Αποτέλεσμα Live

–        Live σε παράταση  ή πέναλτι για την ομάδα που θα προκριθεί σε επόμενη φάση ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ή την ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης

Τα στοιχήματα διαρκείας που υποστηρίζει η νέα μορφή του παιχνιδιού, είναι πολλά και ποικίλα με περισσότερο γνώριμα τα ακόλουθα:

–        Νικητής Ποδοσφαιρικής Διοργάνωσης

–        Συμμετέχοντες στον Τελικό (Ομάδες Φιναλίστ) Διοργάνωσης Ποδοσφαίρου

–        1ος Σκόρερ Ποδοσφαιρικής Διοργάνωσης

–        Νικητής Ομίλου Ποδοσφαιρικής Διοργάνωσης

Παρέχεται η δυνατότητα στην ΟΠΑΠ ΑΕ, να προσφέρει πολλούς τύπους στοιχημάτων ήδη γνωστών αλλά και νέων, τόσο σε επιλεγμένα γεγονότα, όσο και σε στοιχήματα διαρκείας επί πολλών αθλητικών και μη αθλητικών γεγονότων.

Στις παραγράφους που ακολουθούν αναφέρονται οι πλέον δημοφιλείς τύποι στοιχημάτων και δίνονται επιπλέον διευκρινίσεις για όσους δεν είναι ακόμη γνωστοί στην ελληνική αγορά.

Στοιχήματα σε επιλεγμένα Γεγονότα

–        Νικητής οδηγός αγώνα κατάταξης (Pole Position) παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας

–        Νικητής αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Ράλι)

–        1ος και 2ος νικητής αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα)

–        Πρόβλεψη για το ποιοι οδηγοί θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση σε αγώνα της Φόρμουλα με τη σωστή σειρά άφιξης

–        Καλύτερη θέση μεταξύ δύο οδηγών (Head to Head) σε αγώνα κατάταξης (Pole Position) του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας

–        Πρόβλεψη για το ποιος από τους δύο προσφερόμενους οδηγούς θα καταλάβει καλύτερη θέση από τον άλλο σε αγώνα κατάταξης

–        Καλύτερη θέση μεταξύ δύο οδηγών (Head to Head) σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Ράλι)

–        Πρόβλεψη για το ποιος από τους δύο προσφερόμενους οδηγούς θα καταλάβει καλύτερη θέση από τον άλλο στον αγώνα

–        Οδηγός που θα διανύσει τον ταχύτερο γύρο σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας

–        Θα λάβει σειρά κατάταξης ή όχι (Classify-Not classify) σε αγώνα της Φόρμουλα 1 ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας ή σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Ράλι)

–        Πρόβλεψη εάν ο οδηγός της επιλογής του παίκτη θα λάβει θέση στη σειρά κατάταξης ή δεν θα συμπεριληφθεί στην τελική κατάταξη του αγώνα

–        Οδηγός που αποχώρησε πρώτος από αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας

–        Νικητής γκρουπ (Group Betting) σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας

–        Πρόβλεψη για το ποιος από τους οδηγούς στο προσφερόμενο γκρουπ θα τερματίσει σε καλύτερη θέση στον αγώνα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους του γκρουπ

–        Πλασάρισμα οδηγού στις θέσεις 1-2 ή στις θέσεις 1-3 ή στις θέσεις 1-4 ή τις θέσεις 1-6 ή στις θέσεις 1-8 σε αγώνα κατάταξης (Pole Position) ή σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας ή σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Ράλι)

–        Πρόβλεψη αποτελέσματος (Under – Over) αθλητικού ή μη αθλητικού γεγονότος

–        Πρόβλεψη εάν το αποτέλεσμα ενός αθλητικού ή μη αθλητικού γεγονότος θα είναι «κάτω» ή «άνω» του ορίου που ανακοινώνεται στο Πρόγραμμα

–        Τελικό Αποτέλεσμα και Ακριβές Αποτέλεσμα Αγώνα Τένις

–        Τελικό Αποτέλεσμα αγώνα αθλήματος, εκτός ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, π.χ. βόλεϊ, χάντμπολ κλπ

–        Ακριβές αποτέλεσμα αγώνα αθλήματος, εκτός ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, π.χ. βόλεϊ, χάντμπολ κλπ

–        Αποτέλεσμα μη αθλητικού γεγονότος

Στοιχήματα διαρκείας

–        Νικητής οδηγός παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα)

–        Νικητής οδηγός παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Ράλι)

–        Νικητής οδηγός παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας

–        Πρωταθλήτρια ομάδα παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου (Φόρμουλα)

–        Πρωταθλήτρια ομάδα παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας

–        Νικητής Διοργάνωσης αθλήματος (βόλεϊ, χάντμπολ, πόλο κλπ)

–        Νικητής μη αθλητικού γεγονότος (π.χ. Γιουροβίζιον)

–        Αριθμός νικών οδηγού ή ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτου (Φόρμουλα) ή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτου (Ράλι)

–        Νικητής (αθλητής ή ομάδα) διοργάνωσης αθλήματος, εκτός ποδοσφαίρου ή μπάσκετ

–        Νικητής (αθλητής ή ομάδα) φάσης διοργάνωσης αθλήματος, εκτός ποδοσφαίρου ή μπάσκετ

–        Συμμετέχοντες (αθλητές ή ομάδες) σε διοργάνωση αθλήματος, εκτός ποδοσφαίρου ή μπάσκετ

Τρόπος συμπλήρωσης Δελτίου

Για τα στοιχήματα διαρκείας αλλά και όλους τους υπόλοιπους τύπους στοιχημάτων επί διαφόρων γεγονότων τα οποία χαρακτηρίζονται από 2 τριψήφιους κωδικούς χρησιμοποιείται η περιοχή Β σε συνδυασμό με την περιοχή Δ.

Παράδειγμα

Εάν επιθυμείτε να στοιχηματίσετε για την πρωταθλήτρια «Πρέμιερ Αγγλίας» τη «Λίβερπουλ» τότε θα πρέπει να σημειώσετε στην περιοχή Β τον κωδικό «009» που χαρακτηρίζει το «Νικητή Εθνικών Πρωταθλημάτων»  και στην περιοχή Δ τον κωδικό  «161» που αντιστοιχεί στη «Λίβερπουλ».

Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου από 12 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου η ΝΕΡΙΤ

Η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις όλες τις «μάχες»

στα γήπεδα της Βραζιλίας για την κατάκτηση του τίτλου του Παγκοσμίου

Κυπέλλου, μέσα από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD, ενώ και τα

64 παιχνίδια του Μουντιάλ θα μεταδοθούν και σε επανάληψη. Το δημοσιογραφικό δυναμικό του αθλητικού τμήματος της ΝΕΡΙΤ θα μεταφέρει

σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους τον παλμό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής

διοργάνωσης, ενώ το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται με pre- και post-game

εκπομπές και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ-αφιερώματα της FIFA για την

ιστορία και της κορυφαίες στιγμές του Μουντιάλ, από την πρώτη διοργάνωση

του 1930 μέχρι σήμερα. Για τις ανάγκες της κάλυψης των αγώνων, η ΝΕΡΙΤ θα εκπέμψει και δεύτερο

κανάλι με ολοήμερο πρόγραμμα, τη ΝΕΡΙΤsports, μέσα από τις συχνότητες

του δεύτερου ψηφιακού της μπουκέτου. Οι σημαντικότεροι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από τη συχνότητα της

ΝΕΡΙΤ και συχνά σε παράλληλη μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤsports και από τη

ΝΕΡΙΤ HD, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν

διαδικτυακά – μόνο για χρήστες εντός Ελλάδος – όλους τους αγώνες, σε

πραγματικό χρόνο (real time) ή κατ΄ απαίτηση (on demand), μέσα από την

υπηρεσία WebTV της ΝΕΡΙΤ στη διεύθυνση webtv.nerit.gr. Αναλυτικότερα, το πλήρες πρόγραμμα μεταδόσεων της ΝΕΡΙΤ έχει ως εξής: ΠΕΜΠΤΗ 12 IOYNIOY 22.00 – 23.00 PRE GAME

23.00 – 01.00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (Z) (και από HD)

01.00 – 02.00 POST – GAME ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.00 – 24.00 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Z) (και από HD) ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 18.00 – 19.00 PRE- GAME 19.00 – 21.00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (Z) (και από HD)

21.00 – 22.00 POST – GAME

01.00 – 03.00 ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (Z) (και από HD) ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.00 – 24.00 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ (Z) (και από HD) ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Z) (και από HD) ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.00 – 24.00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ (Z) (και από HD) ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.00 – 24.00 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΧΙΛΗ (Z) (και από HD) ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.00 – 24.00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ (Z) (και από HD)

24.00 – 01.00 PRE GAME 01.00 – 03.00 ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (Z) (και από HD)

03.00 – 04.00 POST – GAME ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.00 – 24.00 ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (Z) (και από HD) ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 22.00 – 24.00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΚΑΝΑ (Z) (και από HD) ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ (Z) (και από HD) ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – PRE GAME

23.00 – 01.00 ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Z) (και από HD) ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Z) (και από HD)

22.00 – 23.00 PRE – GAME 23.00 – 01.00 ΕΛΛΑΔΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦ. (Z) (και από HD)

01.00 – 02.00 POST – GAME ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – PRE GAME

23.00 – 01.00 ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΓΑΛΛΙΑ (Z) (και από HD) ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΚΑΝΑ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – PRE GAME

23.00 – 01.00 ΚΟΡΕΑ – ΒΕΛΓΙΟ (Z) (και από HD) ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – GAME

23.00 – 01.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

01.00 – 01.30 POST – GAME ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – GAME

23.00 – 01.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

01.00 – 01.30 POST – GAME ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – GAME

23.00 – 01.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

01.00 – 01.30 POST – GAME ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – GAME

23.00 – 01.00 ΑΓΩΝΑΣ ΝΟΚ – ΑΟΥΤ (Z) (και από HD)

01.00 – 01.30 POST – GAME ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.45 – 24.00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

22.45 – 24.00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 19.00 – 21.00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – GAME

23.00 – 01.00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (Z) (και από HD)

01.00 – 01.30 POST – GAME ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 18.00 – 19.00 PRE- GAME

19.00 – 21.00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (Z) (και από HD)

21.00 – 23.00 POST – GAME

23.00 – 01.00 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (Z) (και από HD)

01.00 – 01.30 POST – GAME ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.45 – 24.00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.45 – 24.00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.00 – 23.00 PRE- GAME

23.00 – 01.00 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (Z) (και από HD)

01.00– 02.00 POST – GAME ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.00 – 23.00 PRE- GAME

23.00 – 01.00 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (Z) (και από HD)

01.00 – 02.00 POST – GAME ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.45 – 24.00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.45 – 24.00 ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.00 – 23.00 PRE- GAME

23.00 – 01.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (Z) (και από HD)

01.00 – 02.00 POST – GAME ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 22.00 – 23.00 PRE- GAME

23.00 – 01.00 ΤΕΛΙΚΟΣ (Z) (και από HD)

01.00 – 02.00 POST – GAME