Τρεις ακόμα αυτοκτονίες σε Κατερίνη, Κρήτη και Θεσσαλονίκη μέσα σ’ένα 24ωρο…

Κανονικότατα προχωράει το

==========================================================Φίλοι αναγνώστες.

ΤΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΑΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΜΕΤΕ !!!=BY=f.b=BOSKO
Φίλοι αναγνώστες.
Βρίσκεστε σ΄αυτό το ιστολόγιο με δική σας ευθύνη .Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ μπορεί να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει .Θα πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση .Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν οι επιλογές σας είναι δύο :
α) ή να φύγετε απ΄το ιστολόγιο αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας ,
ή
β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι πως ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο .Εμείς απ΄την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια .
ΕΠΙΣΗΣ:
1.Τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά μπορεί η δεν συμφωνούν πλήρως με τις απόψεις του άρθρου.
2.Επισημαίνουν ώμος στου φίλους του μπλοκ τα παρακάτω.
3.Η ενημέρωσης-μάθηση, είναι ιερή υποχρέωση καθενός από εμάς.
4.Η οποίες Αποψις του άρθρου εκφράζουν το συντάκτη του, ο όποιος και αναφέρετε .
5.Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο https://boskotsopanhs.wordpress.com/ φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου.
6.Σκέψης κρίση απόψεις επιδίωξη κάθε μορφής μήδε αυτής καθεαυτής της ατομικής προβολή, η με σκοπό αλλότριο η αλά αίτια η άλλης αίτιας,μήδε και του οικονομικού στόχου η του αυτό κάθε αυτό ως στόχο προσωπικο οικονομικο κέρδους η εκ Άλου σκοπού οικονομικού η μέσο με στόχος το προσωπικό όφελος , από οιαδήποτε αφορμή η σκοπό μέσο η αιτιατό μήδε και του προσωπικού η ατομικού συμφέροντος επί του συγκεκριμένου άρθρου ουδεμία σχέση έχουν τα δημοτικά αθάνατα δημοτικά οπουδήποτε και προέρχεται και απορρέουν .-
7.Η δημοσιοποίηση άρθρων έχει ως σκοπό μονό και μονό την ενημέρωση-μάθηση και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.-
8.ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ-ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ¨
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΥΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα ,
επικοινωνήστε μαζί μας e-mail .
Καλή συνέχεια ================

ανειστών συνεχίζουν ακάθεκτες τον ακρωτηριασμό του κράτους, την διάλυση των Κοινωνικών Υπηρεσιών, την υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αφαίμαξη μισθών και εισοδημάτων. Ήδη προετοιμάζουν ένα μεγάλο «κούρεμα» στις συντάξεις, αφού τα Ασφαλιστικά Ταμεία οδηγούνται σε πλήρη αδυναμία παροχής των συντάξεων» αναφέρει ο βουλευτής και υπεύθυνος Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.

«Όσοι εργάζονται ακόμη στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ, τις ΔΕΚΟ, δεν πρέπει να έχουν αυταπάτες, αφού πλέον οι επικεφαλής των Δήμων και των Υπηρεσιών, καθώς και οι Δήμαρχοι, τους έχουν ενημερώσει για τις προβλέψεις του Μνημονίου που έχει προγράψει την τύχη των περισσότερων.

Ο εκ των εκπροσώπων της Τριαρχίας των δανειστών Ματίας Μορς έχει μιλήσει για την αδυναμία του Δημοσίου να πληρώσει πάνω από 400.000-450.000 δημοσίους λειτουργούς, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών, των Σωμάτων Ασφαλείας, των κληρικών, των αιρετών, των μετακλητών, των εκπαιδευτικών, του προσωπικού του ΕΣΥ κ.λπ.

Επομένως, οι μισοί από τους υπηρετούντες τα επόμενα χρόνια θα χάσουν τη δουλειά τους, οι δε άλλοι μισοί, με μισθό από 500-600 ευρώ, δεν θα έχουν παρά να προσδοκούν μοιραία σε σύνταξη 360 ευρώ, αφού μόνο αυτά θα εγγυάται το κράτος μετά την 1-1-2015 με τον ν. 3863/2010.

Συνεπώς, η μόνη λύση για να διατηρήσει το κρατικό μόρφωμα την ύπαρξη και αποστολή του, αλλά και όλοι οι ακόμη εργαζόμενοι την εργασία τους, είναι η άμεση ανατροπή των Μνημονίων, η άμεση διακοπή της υλοποίησής τους, με τον συντονισμένο αγώνα όλων. Και αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ο επανασχεδιασμός του κράτους και της Δημόσιας Διοίκησης από τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση ευρύτερης κοινωνικής νομιμοποίησης της Αριστεράς, σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας και του λαού μας» τονίζει ο κ. Μητρόπουλος.

========================================================================

σαμαρικό – μνημονιακό – ανθελληνικό σχέδιο «Νέα Ελλάδα (χωρίς Έλληνες)», με τις αυτοκτονίες να βαίνουν καθημερινά αυξανόμενες, χωρίς να αποτελούν «αγκάθι» στις… «διαπραγματεύσεις» με την τρόικα. Εκείνο το απίθανο που ξεστόμισε πάλι ο Στουρνάρας, ότι «δεν γίναμε Αίγυπτος», το συνόδευσε και με το επίρρημα «ευτυχώς»;

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κατερίνης από την αυτοκτονία ενός 45χρονου άνδρα στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας!

Ο αυτόχειρας έπεσε από την ταράτσα του Μεγάρου Παπαγεωργίου περίπου στις 10 το πρωί. Χτύπησε πρώτα πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και μετά κύλησε στο οδόστρωμα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, αφού υπήρχε πολύς κόσμος εκείνη την ώρα στο δρόμο. Αμέσως κατέφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και απέκλεισαν την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ ήρθε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο μεταφέρθηκε η σωρός του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Κατερίνη2 Τρεις ακόμα αυτοκτονίες σε Κατερίνη, Κρήτη και Θεσσαλονίκη μέσα σένα 24ωρο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμη μία τραγική ιστορία συγκλονίζει την Κρήτη. Δύο ημέρες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ενός άνδρα στην Τύλισο να βάλει τέλος στη ζωή του πίνοντας φυτοφάρμακο, ένας άλλος, δυστυχώς τα κατάφερε το πρωί της Παρασκευής. Ο 70χρονος από τους Βώρους Μεσαράς, πριν πιει το δηλητήριο, φέρεται να άφησε ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Είχε προηγηθεί μία ημέρα νωρίτερα η αυτοκτονία ενός ακόμα συμπολίτη μας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 53χρονο απολυμένο υπάλληλο σε κεντρικό Ωδείο της πόλης. Όπως έγινε γνωστό, είχε κόψει τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο. Συνάδελφοί του τον βρήκαν, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, νεκρό στους χώρους υγιεινής του Ωδείου, που βρίσκεται στην οδό Ισαύρων 4. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

 

Ο αυτόχειρας φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους της πράξης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν ο λόγος για το απονενοημένο διάβημα. (Μ.Π.)

Advertisements