Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά μέλη, Μια ομάδα πρακτόρων ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες ώστε να δημιουργήσει μια τράπεζα αίματος στα Νοσοκομεία όλης της χώρας. Γνωρίζοντας την ανταπόκριση σας σε κάθε κάλεσμα χαρακτήρα, πάνω απ’ όλα σας καλούμε να στηρίξετε αυτή μας την πρωτοβουλία και να θέσετε και εσείς το θεμέλιο λίθο στη δημιουργία της πανελλήνιας τράπεζας αίματος επαγγελματιών πρακτόρων ΟΠΑΠ…

 

Μετά από αρκετά χρόνια ζωής του επαγγέλματος μας ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπό και συνάδελφό μας , άλλα και στο κοινωνικό σύνολο ΟΠΟΤΕ αυτό χρειαστεί.

Σκοπός της νέας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε. ( εν συντομία Ε.Ο.Α.Ε.Π. ) είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σε πανελλαδικό επίπεδο με σκοπό την εισαγωγή πολλών φιαλών αίματος για άμεση χρήση των μελών της άλλα και βοήθειας στο κοινωνικό σύνολο της χώρας σε έκτατες περιπτώσεις όποτε αυτές χρειαστούν και κριθούν αναγκαίες βάσει του καταστατικού της Ε.Ο.Α.Ε.Π. .

Τελικός στόχος μας είναι να τονιστεί η σημασία συνεχούς εκπαίδευσης, επίκαιρης πληροφόρησης και εκστρατειών για την προσέλκυση και την διατήρηση εθελοντών μη αμειβόμενων αιμοδοτών. Η εκπαίδευση και το μάρκετινγκ της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους.

Επιθυμία μας είναι να συμβάλλουμε στην προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας έτσι ώστε ο κλάδος μας να καταστεί αυτάρκης σε αίμα.

Αυτό θα επιτευχθεί αν κατορθώσουμε να αποκτήσει ο κλάδος μας εθελοντική «αιμοδοτική» παιδεία και συνείδηση καθήκοντος απέναντι στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Να πεισθεί ότι, η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός και πως το αίμα πρέπει να δωρίζεται από τον «Άνθρωπο στον Συνάνθρωπο».

Στην σελίδα μας επίσης θα βρίσκεται συνεχές ενημερώσεις και αναλύσεις ιατρικών θεμάτων και αιμοδοσίας ώστε να καταφέρουμε να αποκτήσουμε την μέγιστη γνώση πάνω στην αιμοδοσία.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να λάβει μέρος σε αυτή την προσπάθεια δεν έχει παρά να στείλει email ή να πάρει τηλέφωνο στα νούμερα που υπάρχουν στην κεντρική σελίδα με την ετικέτα <ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ>.

Αγαπητοί Συνάδελφοι , Αγαπητά μέλη είμαστε βέβαιοι ότι το κάλεσμα μας θα βρεί θερμή ανταπόκριση  και σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Η ομάδα της Ε.Ο.Α.Ε.Π.  

 

Σημείωση του επισκέπτη

Αντιμετωπίστε τη σελίδα »σημείωση του επισκέπτη» σαν να είναι το »παράθυρο» του καταστήματός σας. Δείξτε τι μπορείτε να προσφέρετε. Αυτός είναι ο κατάλληλος τόπος για να παρουσιάσετε στοιχεία όπως τρέχοντα Νέα, εκπτώσεις ή προώθηση προϊόντων. Οτιδήποτε νομίζετε ότι θα προσελκύσει ανθρώπους στην ιστοσελίδα σας, βάλτε το εδώ.

Ημερολόγιο Γεγονότων

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ

2013-08-23 13:10

Πρώτη κατάθεση αίματος για την Ε.Ο.Α.Ε.Π.  έγινε Παρασκευή 23/08/2013 στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας καλή αρχή !!


Διαβάστε περισσότερα: http://e-o-a-e-p.webnode.gr/

 

 

 

 

 

Advertisements