Τούτη την ώρα ένας στυλοβάτης της ομόνοιας και της αδελφοσύνης του χωριού μας ο συγχωριανός μας αλλά και πατέρας ο Δημήτριος Μπουρατζής είναι πλέον στο πάνθεο τον αγγέλων .

Tώρα που τα χέρια δεν πάνε να γράψουν και τα δάκρυα δεν με αφήνουν να δω όσο και να είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς τον θάνατο, τελικά πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο.
Τούτη την ώρα ένας στυλοβάτης της ομόνοιας και της αδελφοσύνης του χωριού μας ο συγχωριανός μας αλλά και πατέρας ο Δημήτριος Μπουρατζής είναι πλέον στο πάνθεο τον αγγέλων .
Πρώτη Μαΐου  συμβολική για των προσωπικό σου αγώνα, έναν αγώνα τίμιο. Πάντα με το σοφό και καλοσυνάτο σου λόγο ήσουν για μας τους νεότερους η αστείρευτη πηγή της συμβουλής αλλά και της γνώσης .
Αξέχαστε μπάρμπα Δημήτρη Μπουρατζή
Το λαμπερό σου αστέρι θα στέκει πάντα εκεί ψηλά να μας καθοδηγεί, να μας συμβουλεύει να μας λέει πάντα το καλό λόγο και την σωστή συμβουλή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Καλό ταξίδι .

Συγχωριανοί και φίλοι ,Λαμπρινή  και Παναγιώτη δεν υπάρχουν λόγια τούτη την στιγμή που ο πόνος είναι αβάσταχτος … μια κουβέντα μόνο μπορώ να πω..
Συλλυπητήρια . Να είστε υπερήφανοι και  να θυμάστε πάντα ότι το λαμπρό του αστέρι θα σας συνοδεύει και θα σας προστατεύει για πάντα.

O ΣΥΧΩΡΙΑΝΟ ΣΑΣ  Φ.Σ.Β.

Ο Δημήτριος Μπουρατζής  Ανδέας Μπαλομενος είναι πλέον στο πάνθεο τον αγγέλων .

Ο Δημήτριος Μπουρατζής
Ανδέας Μπαλομενος είναι πλέον στο πάνθεο τον αγγέλων .

 

Ο Δημήτριος Μπουρατζής είναι πλέον στο πάνθεο τον αγγέλων .

Ο Δημήτριος Μπουρατζής είναι πλέον στο πάνθεο τον αγγέλων .