ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ…! ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΕΙΔΗΣΗ…Η δολοφονία του Σαουδάραβα πρίγκιπα έγινε ως εκδίκηση στην εκδήλωση της πολύκροτης τρομοκρατικής επίθεσης στη Δαμασκό στις 18 Ιουλίου, ως αποτέλεσμα της οποίας ήταν να βρει το θάνατο η μισή στρατιωτικο-πολιτική ομάδα του Πρόεδρου Άσαντ

 

Όπως όλα δείχνουν η σύγκρουση που μαίνεται στη Συρία δεν περιορίζεται μόνο στην επικράτειά της, αλλά τείνει να λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις έξω από τα σύνορά της, διαστάσεις εφιαλτικές. . Πριν από λίγο η «Φωνή της Ρωσίας» ανέφερε την είδηση για την εξόντωση του επικεφαλής των σαουδαραβικών μυστικών υπηρεσιών πρίγκιπα Μπαντάρ μπιν Σουλτάν.

Το σημαντικό όμως στην όλη υπόθεση είναι πως για τη δολοφονία του πρίγκιπα μπιν Σουλτάν ως υπεύθυνος φέρεται η Συριακή μυστική υπηρεσία!

Η δολοφονία του Σαουδάραβα πρίγκιπα έγινε ως εκδίκηση στην εκδήλωση της πολύκροτης τρομοκρατικής επίθεσης στη Δαμασκό στις 18 Ιουλίου, ως αποτέλεσμα της οποίας ήταν να βρει το θάνατο η μισή στρατιωτικο-πολιτική ομάδα του Πρόεδρου Άσαντ.

Τον σχεδιασμό της δολοφονίας του ανέλαβε προσωπικά ο συνταγματάρχης Hafez Makhlouf άνθρωπος που ανήκει στο σκληρό πυρήνα του καθεστώτος Άσσαντ, ο οποίος μάλιστα είχε «γλυτώσει» από την επίθεση στη Δαμασκό γιατί δεν ήταν στην συγκέντρωση.

Σύμφωνα με την εκδοχή των οπαδών του Άσσαντ, η «υπέροχη συριακή αντικατασκοπεία χρειάστηκε μόλις μια βδομάδα, για να εκδικηθεί». Ο Μπαντάρ μπιν Σουλτάν πιθανολογείται ότι τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκρατική ενέργεια στις 26 Ιουλίου που πραγματοποιήθηκε εντός Σαουδαραβικού εδάφους, και υπέκυψε στα τραύματά του, λίγο αργότερα. Από τις Αρχές της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει ανακοινωθεί το οτιδήποτε, ούτε κάτι που να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τη σχετική είδηση.

Η Σαουδική Αραβία είναι ο κατεξοχήν προμηθευτής οπλισμού, και χρηματοδότης των μισθοφόρων/επαναστατών στη Συρία μαζί με το Κατάρ, και τις ΗΠΑ.

Ήδη η Wikkipedia στο βιογραφικό του πρίγκιπα έχει αναρτήσει τις φήμες περί θανάτου του με την υποσημείωση ότι είναι «μη επιβεβαιωμένες» επισήμως από τις Σαουδαραβικές αρχές.

Εάν όντως ο θάνατος του Σαουδάραβα πρίγκιπα είναι γεγονός, τότε πρόκειται για μια μεγάλη στρατηγικής εμβέλειας επιτυχία του βαλλόμενου από όλες τις μεριές καθεστώτος Ασσαντ, το οποίο καταφέρνει μέχρι στιγμής να δείχνει πρωτοφανή αντοχή στις λυσσώδεις επιθέσεις που υφίσταται, ενώ παράλληλα διατηρεί την ικανότητα να καταφέρνει χτυπήματα εκτός Συρίας, και μάλιστα στην καρδιά του εχθρικού εδάφους, και δείχνει έτσι ότι μπορεί να μεταφέρει τον πόλεμο στις «αυλές» των εχθρών του. defencenet.gr